Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer in de schuur storten:

Betonvloer in de schuur storten

Betreft een schuurtje van 8 m2 met zand en betontegels als ondergrond en waar op een betonvloer moet komen. Graag overleg over de kosten en hoe het uitgevoerd kan worden.
Onze klant uit Veenhuizen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer in de schuur storten uit heel Nederland:

Betonvloer laten schilderen

In een bestaande schuur, waarin waarschijnlijk 40 jaar geleden een epoxy laag is aangebracht, moet een nieuwe verflaag aangebracht worden. Oppervlak is 40 m2.

Betonvloer schuur 36m2

Het gaat om het storten van een 36m2 grote betonvloer in een schuur. In de schuur gaan geen zware materialen komen, dus zo eenvoudig mogelijke uitvoering. De schuur zal ik zelf leegtrekken zodat er een zandondergrond overblijft. De schuur is direct bij de oprit dus goed te bereiken.

Schuur vergroten

Beste, Ik heb nu een houten schuur met betonvloer (onbekend of er geheid is). Deze is nu 4 bij 2m. Ik wil deze graag vergroten naar 2,6 breed en 4,3 lang. Ook laat ik mij graag adviseren over het verschil tussen een stenen schuur en van kunststof.

Het opnieuw egaliseren van een betonvloer

Ik heb een inpandige schuur van circa 2.30 bij 4.60 meter. Deze vloer heb ik deze week met 2 componenten ral 7032 geverfd. Ik dacht dat het resultaat glad zou worden maar het beton was te ruw en de verf is er niet mooi op gekomen. Ik wil graag dat de vloer glad wordt gemaakt en weer van dezelfde componentenlak wordt voorzien of van een betonverf in een nog lichtere tint

Zandcementvloer aanleggen in schuur

Aanleggen op nieuwe betonvloer, aansluiten op huidige zandcementvloer (uitbouw schuur), 15 m2, 55 mm

Zandcementvloer aanleggen in schuur

Aanleggen op nieuwe betonvloer, aansluiten op huidige zandcementvloer (uitbouw schuur), 15 m2, 55 mm

Vloer schuur storten en afwerken

Voor het bouwen van een nieuwe schuur in de tuin wil ik een betonvloer laten storten en afwerken. De vloer is een 15cm dikke fundering (met vorstwering) en wordt tevens gelijk gebruikt als de binnenvloer van de schuur. Afmetingen zijn 4,50m x 3,25m x 0,15m. De binnenvloer hoeft niet perfect glad te zijn, want het is een schuur, maar een afwerking is wel fijn denk ik. Wat zijn de mogelijkheden? Uitvoerdatum zaterdag 11 juli, bij voorkeur.

Dekvloer leggen in een werkplaats

Betreft een dekvloer op een ruwe betonvloer. Deze wordt door aannemer gestort ten behoeve van een nieuwe schuur. Onderzijde geïsoleerd. Ik wil zelf vloerverwarming op netten aanbrengen. Vervolgens dient hier een afwerkvloer op gestort te worden. Het gaat om 35 m2.

Oude schuur afbreken & nieuwe bouwen

Mijn buurman en ik willen onze gedeelde schuur opnieuw opbouwen. De oude is (mede door verwaarlozing van vorige bewoners) niet meer te redden. De werkzaamheden: - afbreken + afvoeren oude schuur - Maten nieuwe schuur: 6m breed x 3m diep x 2,2 hoog. - Materiaalkeuze: steen. (geen idee hoeveel dit verschilt van hout) - Betonvloer aanwezig; graag ophogen met 5 cm ivm water. - Plaatsen van 1 deur + 1 raam aan tuinkant. (buurman) - Plaatsen van 2 deuren (met veiligheidsscharnieren en slot) aan poortkant. - Nieuwe afvoer en boeidelen - Nieuwe dakbedekking - Wij zijn vooral ook nieuwsgierig naar de prijsverschillen van een stenen- of houten schuur. - Bij een houten schuur, het liefst een stenen ophoging ivm water dat optrekt.

Betonvloer vlinderen in de schuur

Ik wil graag een betonvloer storten om een schuur op te bouwen, maar ik wil deze vloer laten vlinderen.

Partners

Partners van Casius