Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schoonebeek of directe omgeving.

56 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schoonebeek:

Beton op een zandbed storten

Wij zijn geïnteresseerd in een oude boerderij waar nu op een zandbed tegels liggen. Hier zal een betonnen vloer gestort moeten worden. De oppervlakte hiervan is 150 m2.

Parket schuren en lakken

Graag zou ik vrijblijvend een offerte ontvangen voor het schuren en lakken van mijn parketvloer. Het gaat om ongeveer 35 m2 en betreft een woonkamer en twee halletjes. Welke wel met elkaar verbonden zijn. De vloer is tenminste 9 jaar niet behandeld en vertoont wat kale plekken (waar geen lak meer op zit). Graag ontvang ik een offerte.

Laminaatvloer leggen en leveren

Woonkamer en hal van circa 70 m2 (netto) voorzien van laminaat. Bij voorkeur inclusief leveren vloer/materiaal, afhankelijk van de prijs want nogal verschil tussen adviesprijs en prijzen elders. Er ligt nu een vlakke open grindvloer. Materiaal kan ook door mij elders besteld worden maar dan moet ik wel weten wat ik moet bestellen (welke ondervloer, plinten e.d.) Uitvoeringstermijn is flexibel, heb geen haast, in overleg met de vakman. Zit te denken aan laminaat Largo rustiek eiken licht.

Vloerbedekking leggen

Tbv. van prijsvergelijk willen we de kosten weten van het leggen van laminaat of vloerbedekking. Voor 3 kinder slaapkamers en het bekleden van de trap en overloop. Vloerbedekking wat goed uit te zuigen is. Graag 2 kleuren. Totale prijs graag.