Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaatvloer laten leggen:

Laminaatvloer laten leggen

In de woonkamer, keuken en hal moet laminaat worden gelegd, plinten worden aangebracht en ondergrond worden gelegd. Woonkamer en keuken zijn ongeveer 45 m2 en hal 6 m2. Laminaat is ongeveer 30 centimeter breed. Er liggen nu plavuizen en hier kan het overheen worden gelegd. Het laminaat, (hoge) plinten en ondergrond schaffen we zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Ruinen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaatvloer laten leggen uit heel Nederland:

Laminaatvloer leggen

Ik wil in mijn slaap- en woonkamer laminaat laten leggen. Het laminaat, de ondervloer en de plinten heb ik in huis. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. Ik zou het liefst beginnen met leggen op maandag 27 november 2017

Laminaatvloer leggen

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80m2 (verdeeld over 5 ruimtes) in een appartement. Appartement is nu geheel leeg.

Laminaatvloer leggen benedenverdieping

Laminaatvloer vervangen na lekkage in de keuken. Ondervloerfolie is nog in orde. Oppervlakte van ongeveer 36m2. Woonkamer, keuken, hal en een stuk trapkast

120 m2 laminaat leggen

Het laten leggen van een laminaatvloer, inclusief ondervloer en plinten over een oppervlak van 120 m2. Het betreft een nieuwbouw woning waarbij de vloer geëgaliseerd is. Laminaat, ondervloer en plinten zijn reeds in ons bezit. Uitvoering graag rond 7 - 8 december.

Laminaat vloer leggen

Vloer leggen van circa 18 m2, inclusief ondervloer en plakplinten, en het afvoeren van de oude vloerdelen. Er ligt nu een oude laminaatvloer in. Graag 7 mm dik, 24 cm breed.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Ik wil graag de bestaande laminaatvloer in de gang +- 6-8m2 opnieuw laten leggen i.v.m. het feit dat het te strak gelegd is. Hiervoor zou ik graag een prijsopgaaf willen ontvangen.

Laminaat leggen in een seniorenappartement

Ik wil namens mijn vader een offerte aanvragen. Hij krijgt op 20 oktober de sleutel van zijn seniorenappartement. Er ligt daar nu tapijt. We willen daar een laminaatvloer overheen laten leggen met platte plinten. Het gaat om ongeveer 47 m² laminaat dat wij bij Gamma gaan kopen. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die daar de komende 2 weken tijd voor hebben. Graag uw reactie per mail of sms. De voicemail van het opgegeven telefoonnummer werkt niet goed.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Laminaat in de keuken en gang laten leggen

Graag wil ik in de keuken en gang en nieuwe laminaatvloer laten leggen, dit zijn ongeveer 10m2. Het laminaat kost 29,95 per m2. Graag een offerte voor laminaat met het leggen zonder plinten

Laminaatvloer leggen

22 m2 laminaatvloer 25 meter plakplint, 2 slaapkamers 1 overloop.

Partners

Partners van Casius