Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in diverse ruimtes leggen:

Laminaat in diverse ruimtes leggen

Ik ga verhuizen en wil graag een laminaatvloer in mijn slaapkamer, huiskamer en de hal laten leggen. Ik wil graag door jullie laten inmeten hoeveel laminaat ik nodig heb en wil graag weten wat mij dit gaat kosten. Het laminaat wat ik op het oog heb is Baseline.
Onze klant uit Roswinkel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in diverse ruimtes leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen in twee ruimtes

Ik wil graag in 2 ruimtes in mijn huis laminaat laten leggen. Allebei zijn ze 15m2 groot, wij zijn zelf in een andere kamer begonnen en het moet door gelegd worden. Tevens moeten er plinten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen

Ondervloer, laminaat en plakplinten leggen in de gang (10 m2) en twee slaapkamer (25 m2 en 15 m2). In de woonkamer ligt laminaat, daar eventueel aan vast leggen, of deze planken recht afzagen inclusief overloop plint. Alle ruimtes zijn op dezelfde verdieping en beide slaapkamers lopen over in de gang (dus doorleggen). Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen

Ik vroeg mij of of u in de gelegenheid zou zijn laminaat en ondervloer te leggen een woning in Amsterdam-Oost van bijna 40m2 oppervlak verdeeld over 4 ruimtes. De materialen zullen aanwezig zijn. Mijn voorkeur zou uitgaan naar week 45 (6, 7 of 8 november) of desnoods week 46 (13 of 14 november). Via de website van Praxis moet ik minimaal 3 weken opgeven en vooraf betalen, maar week 47 zou voor mij te laat zijn.

Laminaat leggen in diverse ruimtes

Laminaat leggen wc,keuken , hal met ondervloer en plinten

Laminaat leggen in drie ruimtes

32 m2 laminaat leggen in drie ruimtes. Daarbij 32 meter hoge plinten plaatsen. En de ondervloer leggen.

Laminaatvloer leggen in leeg appartement

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80 m2, verdeeld over 5 ruimtes, in een appartement. Het appartement is nu geheel leeg. ondervloeren plakplinten

Laminaat met ondervloer en plinten leggen in een lege woning

Wij krijgen 19 oktober de sleutel van ons huis en willen daar op 2 verdiepingen van in totaal 100 m² graag laminaat met ondervloer en plinten laten leggen. Alle ruimtes zijn nog leeg. Wij zullen de materialen zelf aanschaffen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat vervangen in diverse ruimtes

Graag wil ik het laminaat op de 1ste verdieping van mijn woning gaan vervangen door nieuw laminaat. Het zal in delen moeten gebeuren, dus kamer voor kamer. Het huidige laminaat ligt op vloerbedekking en dat ligt prima, er is dus geen ondervloer nodig. Ik wil het nieuwe laminaat ook op deze manier laten leggen. Het zou fijn zijn als iemand op korte termijn kan komen. Het gaat in totaal om ongeveer 45 tot 50 m². Er is al 1 kamer van 3 x 3 meter leeg. Ik ontvang graag uw offerte.

Laminaat leggen in diverse ruimtes

Ik wil 73 m² laminaat laten leggen in mijn woonkamer, hal en 2 slaapkamers. Ik haal zelf het oude laminaat weg. Tijdens de klus moeten er wat meubels worden verplaatst. Ik ontvang graag uw offerte voor het leggen van het laminaat.

Laminaat leggen op verdiepingen boven

We willen op onze bovenverdieping + zolder laminaat leggen. Het betreft 3 slaapkamer 244x390 510x290 230x413 en een overloop. Zolderverdieping bestaat uit 2 ruimtes circa 440 x 700. 70 m² totaal

Partners

Partners van Casius