Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in diverse ruimtes leggen:

Laminaat in diverse ruimtes leggen

Ik ga verhuizen en wil graag een laminaatvloer in mijn slaapkamer, huiskamer en de hal laten leggen. Ik wil graag door jullie laten inmeten hoeveel laminaat ik nodig heb en wil graag weten wat mij dit gaat kosten. Het laminaat wat ik op het oog heb is Baseline.
Onze klant uit Roswinkel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in diverse ruimtes leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen in de hal, keuken en woonkamer

Ik wil een klus laten uitvoeren. Het leggen van laminaat in de volgende ruimtes: Het halletje. 360 cm lengte 112 cm breedte. De keuken: 280 cm lengte 240 cm breedte. De woonkamer: 662 cm lengte 352 cm breedte.

Laminaat plus ondervloer leggen

Het gaat om het leggen van een laminaatvloer plus (dempende) ondervloer in een flat op de Jokse te Leeuwarden. Plinten doen we zelf. De oppervlakte van de verschillende ruimtes is ca 75 m2.

Offerte voor verzekering na waterschade

Door waterschade hebben we aan het plafond in de hal (3.50 meter bij 1.50 meter) een gele vochtplek zitten van circa 10 x 25 cm. In de slaapkamer (3.70 meter bij 2.20 meter) zit een vochtplek van 110 cm bij 20 cm. De mooiste oplossing is waarschijnlijk beide ruimtes geheel opnieuw spacken. Op de plek waar de lekkage was, beginnen de v-groeven van het laminaat op te trekken (110 cm bij 80 cm) dit laminaat moeten we dan nog even bij bestellen, om te kunnen vervangen.

Laminaat met ondervloer laten leggen

We willen een ondervloer en laminaat met plinten laten leggen in 2 grote ruimtes. Totaal is dit circa 65 vierkante meter. Dit zou in de 1e week van maart moeten. Huidige ondergrond is plavuizen en hout. Hier kan overheen worden gelegd.

Laminaat en hoge plinten plaatsen

Na een verbouwing dient straks enkel nog de reeds bij Praxis aangeschafte laminaat en plinten gelegd en geplaatst te worden. Er lag voorheen al laminaat waardoor de ondervloer eventueel weer opnieuw gebruikt kan worden. Ik wil de werken echter ter plekke bespreken en alles samen nameten om te zien wat er nog door mij geregeld moet worden, ook zodat er een goede offerte opgesteld kan worden. Vloer dient over 4 ruimtes door gelegd te worden en het totale oppervlakte is ongeveer 35 vierkante meter. De klant heeft inmiddels alles aangeschaft voor de klus maar het kan zijn dat er extra dingen nodig zijn.

Renovatieklussen binnen- en buitenshuis na verhuizing

Lampen ophangen hele huis, laminaat leggen hele huis, gordijnen en rolgordijnen bevestigen hele huis, schilderwerk binnenshuis o.a. deuren, muren, kozijnen, plafond, radiatoren, kunststof, tegels. Er is geverfd met een donkere kleur door de vorige bewoner, dus een goede dekking is nodig. 1 of enkele wanden dienen behangen te worden, andere dienen een kleurtje te krijgen (verf). In 1 of enkele ruimtes dient een vinylzeiltje over het laminaat gelegd te worden. (los, moet wel netjes ivm rolstoel. ) Drempels dienen netjes weggewerkt te worden in overeenstemming met de vloer (eveneens ivm rolstoel). Apparaten na verhuizing monteren, gas aansluiten. Tuin: tuinhout moet geverfd worden en schutting erfafscheiding geplaatst. In de inpandige berging dient een vliering te worden gemaakt.

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Ik had graag iemand gehad voor me laminaat op slaapkamers gang en living en keuken te doen kan je mij even op weg helpen om iemand te vinden aub alvast me

Laminaat laten leggen

Laminaat doorlopend leggen in 4 ruimtes - bij elkaar 40 m2 - met ondervloer en plinten. Materiaal heb ik zelf aangeschaft.

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Graag laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's en plinten doorlopend met ondervloer

Laminaat leggen in twee ruimtes

Ik wil graag in 2 ruimtes in mijn huis laminaat laten leggen. Allebei zijn ze 15m2 groot, wij zijn zelf in een andere kamer begonnen en het moet door gelegd worden. Tevens moeten er plinten worden gemonteerd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius