Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen:

Bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen

Ik wil mijn bestaande grindvloer in mijn woonkamer en hal van totaal zo'n 60 m2 laten sealen. Graag een reactie/offerte. 15m2,
Onze klant uit Rolde (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen uit heel Nederland:

Grindvloer leggen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een grindvloer, oppervlakte is circa 80 m2, vloer dient geseald te worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Open grindvloer sealen of coaten

Ik heb een bestaande grindvloer in de kleur zwart/grijs met open structuur en deze wil ik reinigen en voorzien van sealing of coating. Oppervlakte is circa 60 m2 op begane grond.

Grindvloer herstellen

Wij hebben een grindvloer van circa 18 jaar oud. Er zitten scheuren in door werking van de vloer. We hebben ook vloerverwarming. We overwegen herstel of een aanpassing en wellicht sealen. Wat zijn nu de opties en risico''s en welke kosten kunnen we verwachten. Het totale vloeroppervlak is minder dan 50 m2.

Grindvloer verwijderen en afvoeren

Ik heb een grindvloer in mijn woonkamer die ik niet mooi vind. Het geeft een kille look. Ik zou graag een houten vloer willen inleggen voor circa 36 vierkante meter, zodat het een warmer effect geeft. De grindvloer moet verwijderd worden. De hele woning is voorzien van vloerverwarming. Ik wil graag een prijsopgave ontvangen voor het verwijderen van de grindvloer. Het gaat dus in eerste instantie alleen om het verwijderen van de grindvloer. De vakman is verantwoordelijk voor de afvoer van het afval.

Grindvloer over bestaande plavuizen aanbrengen

Grindvloer over bestaande plavuizen. Vloer moet eerst geëgaliseerd? Oppervlakte van de vloer is circa 55 m2.

Grindvloer laten verwijderen

Ik wil in mijn keuken de grindvloer laten verwijderen. Het gaat om een oppervlak van circa 11 m2.

Coating aanbrengen op epoxyvloer

Wij hebben een epoxy grindvloer, maar onze kinderen kruipen erover en hun broeken gaan daardoor stuk. We denken dat zo'n coating kan helpen en zijn benieuwd wat dat kost. Het gaat om de benedenverdieping, de woonkamer en hal van in totaal circa 38 m².We ontvangen graag uw advies en een prijsopgave en willen weten of een coating erg glimt.

Grindvloer leveren en aanbrengen

Graag offerte voor het leveren en realiseren van een grindvloer over drie verdiepingen van elk circa 260 m2 in een schoolgebouw in Den Haag. Totaal dus een kleine 800 m2. De ondergrond bestaat uit een zand/cementvloer. Het is de bedoeling dat de vloeren binnen drie weken gereed zijn. De werkplek is goed bereikbaar. Het budget kan worden overlegd. De vakman kan zijn auto daar kwijt.

Grindvloer vervangen

Wij willen de bestaande grindvloer vervangen, dus graag uw offerte voor het laten verwijderen en een nieuwe grindvloer aan laten brengen in onze woonkamer met aangesloten keuken circa 70 m2 en hal 10 m2 zonder plinten. Willen wel in woonkamer apart voor schuifpui en bij ingang huis inloop mat integreren in grindvloer. Tevens willen we onze trap laten renoveren nu woongrind en zoeken naar mogelijkheden bekleding.

Partners

Partners van Casius