Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen:

Bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen

Ik wil mijn bestaande grindvloer in mijn woonkamer en hal van totaal zo'n 60 m2 laten sealen. Graag een reactie/offerte. 15m2,
Onze klant uit Rolde (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen uit heel Nederland:

Gewassen grindvloer verwijderen en vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de benedenverdieping de vloer laten verwijderen en een nieuwe vloer met vloerverwarming hebben. Circa 80 m2. Nu is het een gewassen grindvloer op een betonnen vloer. Op de vloerverwarming wil ik mogelijk PVC met houtlook maar nog geen definitieve keuze gemaakt. Kan dit en hoe gaat dat dan?

Grindvloer verven en dichten

Wij hebben een open siergrindvloer in de woonkamer, voorkamer (met serre deuren) en hal. Wij willen deze graag dicht hebben en een andere kleur. Wellicht verven en dan een transparante epoxy vuller erover heen? Oppervlakte is circa 35 vierkante meter. Moet 24,25 of 26 augustus uitgevoerd worden.

Circa 50 m2 grindvloer renoveren/opknappen/coating aanbrengen

Het gaat om een winkelvloer van ca. 50m2 met een grindvloer die niet echt meer voldoet. Graag zou ik van U weten wat ongeveer de kosten zijn wanneer er een antislip laag over de vloer aangebracht kan worden. Wij willen dit op best korte termijn realiseren indien mogelijk. De ruimte kan niet geheel uitgeruimd worden ivm een toonbank en koeling met motoren in de kelder en een oven. Dat deze door een aanpassing in de vloer niet meer vrij zou kunnen staan zou voor ons geen probleem zijn.

Grindvloer circa 50 m2

Wij willen graag weten wat het kost om op de BG een grindvloer te laten aanbrengen. Het gaat om circa 50 m2.

Epoxy-grindvloer (stoep) (buiten) van m2. herstellen/vernieuwen

Op mijn stoep ligt op dit moment een epoxy grind vloer, hij ligt er al 30 jaar, maar laat nu een beetje los. Het is circa 2 m2. en wil graag weten wat het kost om deze te herstellen/repareren/vernieuwen. (eventueel in een andere kleur).

Vloerverwarming aanleggen

Wij hebben in de woonkamer een grindvloer met daaronder plavuizen. Wij willen vloerverwarming. Kan dit ingefreesd worden in de grindvloer met daaronder de plavuizen. Hoogteverschil is geen probleem. Het betreft de woonkamer en hal. Circa 50 m2.

Grindvloer aanbrengen

Gehele benedenverdieping groot circa 100m2. Woning gekocht, wij willen de vloer beneden voorzien van een grindvloer.

Grindvloer leggen

Voor onze nieuwbouwwoning zoeken wij een grindvloer, oppervlakte is circa 80 m2, vloer dient geseald te worden. Ik zie uw offerte graag tegemoet.

Grindvloer met scheuren repareren

Het gaat om de reparatie van twee scheuren in de siergrind vloer (geseald). Een scheur van circa 2 meter en een van 6 meter. Zakje met siergrind aanwezig, Eveneens wat Epoxyhars en vertrager en voldoende seal. Wie kan de deze scheuren netjes verhelpen?

Open grindvloer sealen of coaten

Ik heb een bestaande grindvloer in de kleur zwart/grijs met open structuur en deze wil ik reinigen en voorzien van sealing of coating. Oppervlakte is circa 60 m2 op begane grond.

Partners

Partners van Casius