Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer aanbrengen:

Grindvloer aanbrengen

De woning heeft een oppervlakte van 50 m2. Het gaat om een grindvloer leggen in de woonkamer, eetkamer en keuken.
Onze klant uit Roden (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Grindvloer over bestaande plavuizen aanbrengen

Grindvloer over bestaande plavuizen. Vloer moet eerst geëgaliseerd? Oppervlakte van de vloer is circa 55 m2.

Siergrindvloer aanbrengen op de benedenverdieping

In onze aanbouw willen we een grindvloer laten leggen en misschien dat we de hele beneden verdieping mee nemen als het mogelijk is om op bestaande tegels te leggen. De aanbouw is 3 bij 5.50 meter en de woning is 8 bij 5.50 meter.

Grindvloer leggen

Ongeveer 70m2 siergrindvloer op betonnen vloer aanbrengen

Gesloten grindvloer aanbrengen

In een nieuwbouwwoning die in augustus opgeleverd zal worden wil ik een gesloten grindvloer laten aanbrengen. De vloer dient een granito uitstraling met kader moeten krijgen. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Grindvloer op de begane grond aanbrengen

Ik wil een grindvloer van ongeveer 50 m2 laten leggen. Ik wil weten wat dit ongeveer zal gaan kosten.

Grindvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een grindvloer in een woning na funderingsherstel met een vloer van GYFLON anhydriede afgewerkt. De oppervlakte van de begane grond is 45 m2.

Toplaag op de grindvloer aanbrengen

Wij hebben in onze aangekochte loods een grindvloer, maar geen toplaag erop, dus dweilen is onmogelijk. Is het mogelijk dat er een gladde laag op wordt gezet die gemakkelijk te reinigen is? De vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Graag hoor ik van u.

Grindvloer aan laten brengen

Graag ontvang ik een prijs voor de levering van het volgende: - 2 m2 siergrind, kleuren: 2% Hmm + 18% zilver 2-3 mm + 40% Hmm + 40% H-Sparkel 2-3 mm - bindmiddel - sealing - speciekuip - gebruiksinstructie aanbrengen siergrind Ik ga het zelf aanbrengen. Het betreft hier een uitbreiding van een reeds bestaande grindvloer.

Betonlook of gietvloer aanbrengen

Wij zijn in de onderzoekende fase en weten nog niet of we een betonnen of gietvloer willen. Het zal gaan om de begane grond. Hier ligt nu een houten vloer met daarom een grindvloer. De oppervlakte is 45 m2. Kunt u de verschillen aangeven tussen beide vloeren en advies geven in deze?

Grindvloer leggen in keuken

Heer/mevrouw, Voor onze nieuwe aanbouw en hal willen wij graag een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een gesealde zwarte grindvloer. Afmetingen aanbouw 2800 x 5050 en hal 2500 x 1100 mm. Ik hoor het graag. Mvg

Partners

Partners van Casius