Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Roden of directe omgeving.

138 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Roden:

Gehele tegelvloer egaliseren en voorzien van coating

Wij willen en stuk aanbouwen en deze vloer inclusief de bestaande tegelvloer voorzien van giet/egaline vloer. Totale oppervlak is 100 m2. Budget is er niet voor om een gietvloer á €60,- aan te laten leggen. Optie misschien om te egaliseren en dan een coating. Maar liefst niet egaal qua kleur. Is dit mogelijk?

Vloeren laten egaliseren

Ik wil graag onze vloer laten egaliseren. In totaal komt dit op 48 m2. Woonkamer/keuken/hal. Hier overheen willen we graag een laminaatvloer met plinten. Materiaal is nog niet aangeschaft. Graag ontvangen we hiervan een offerte.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in het hele huis, kamer, keuken, hal, 3 slaapkamers. Inclusief alufolie ondervloer. Het gaat om 80 vierkante meter vloer.

Grindvloer aanbrengen

De woning heeft een oppervlakte van 50 m2. Het gaat om een grindvloer leggen in de woonkamer, eetkamer en keuken.

Egaliseren van een betonvloer

Begane grond lag deels plavuizen. Achter gebleven lijmresten zorgen voor ongelijke vloer.

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Er dient een ondervloer en laminaat in een benedenwoning gelegd te worden. Het gaat om een kamer, keuken, slaapkamer, gang, bijkeuken en serre. De oppervlakte is ongeveer 83 m2.

Betonvloer / Fundering voor blokhut storten

Ik heb een tuinhuis met een overkapping. Het tuinhuis is 650 x 300 cm en heeft een 28 mm dik houten dak, met 1 staander. Hiervoor wil ik graag een fundering / vloer waar het geheel op komt te staan (met funderingsbalken van hardhout). Graag een prijsopgave voor het aanbrengen/storten van deze vloer.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Ik wil graag de laminaatvloer van de gehele benedenverdieping, kamer,keuken en gang, eruit laten halen en opnieuw leggen. Dit in verband met waterlekkage, aquarium. Het materiaal wordt vergoed dus het alleen een kwestie van laminaat + plinten en ondervloer eruit en het nieuwe er in.

Vloertegels egaliseren

50m2 egaliseren van bestaande vloertegels om nadien tapijttegels te monteren. Werk is op gelijkvloers. Te aalst.

Vloer voor PVC-vloer egaliseren

Wij willen graag bij ons de begane grond egaliseren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 42 m2. Wij zouden graag een offerte ontvangen. Het liefst zouden wij ook een all in offerte ontvangen voor het egaliseren en het leggen van een pvc vloer. We willen ook graag de kruipruimte geïsoleerd hebben.

Vloer laten egaliseren

Wat kost het egaliseren van een 55 m2 vloer? Het betreft de begane grond waar een betonnen vloer ligt. De drempels zijn verwijderd waardoor de vloer niet gelijk is.

Gietvloer aanbrengen

Is het mogelijk om een gietvloer te verwezenlijken over een tegelvloer met vloerverwarming? Het zou om de entree, huiskamer, keuken en bijkeuken gaan oppervlakte ongeveer 60 m2. Zo plat mogelijk aangezien we een glazen deur die niet ingekort kan worden. Ook staat er een kookeiland in de keuken. Iets van 0.5 cm is er aan ruimte bij de deur Op de vloer liggen nu gebakken tegels, vierkant 40 x 40 ongeveer. Is het mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

Houtenvloer schuren en in de olie

De houtenvloer van een kamer van 4 x 3.5 mtr. moet geschuurd worden en in de olie gezet worden.

Vloer

WINKELRUIMTE LEGGEN

Schuren, olien en lakken van 55 m2 ...

Schuren, olien en lakken van 55 m2 Amerikaans grenen planken vloer

Storten van een betonvloer in een nieuw ...

Storten van een betonvloer in een nieuw gebouwde garage. Circa 75 m², 15 cm dik, met wapening (staalvezels) en twee deuropeningen (betondorpel storten met stalen hoekstrip tbv loopdeur en overheaddeur). Na storten slijtlaag instrooien en waterpas afvlinderen (behalve rond afvoerputje).

Bestaande tegelvloer verwijderen/laten ...

Bestaande tegelvloer verwijderen/laten aansluiten op bestaande vloer,diagonaal laten aansluiten/nieuwe tegelvloer plaatsen week 3 2009 plm 25 m2 tegels 30x67 cm.

vloeropp.60 vierkante meter

vloeropp.60 vierkante meter