Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen:

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag 45 vierkant meter waar vloerverwarming op komt wil ik graag schuimbeton in hebben. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.
Onze klant uit Peize (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen uit heel Nederland:

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

Ik wil graag schuimbeton in de woonkamer en de keuken. De houten vloer en balken verwijderen we zelf. De bedoeling is dat het grondwater weggedrukt wordt. Betreft 2 ruimtes, een van 8 bij 4 meter en de andere ruimte is ongeveer 12 bij 4 meter. Mocht u nog andere opties hebben, deze hoor ik graag!

Kruipruimte isoleren, vloerverwarming en dekvloer aanbrengen

Ik wil de kruipruimte gaan isoleren met schuimbeton. De oppervlakte is 60 m2, laagdikte: 50 cm schuimbeton en dan vervolgens vloerverwarming er op en een dekvloer. Graag ontvang ik een totaalprijs. Ik verwijder zelf de oude vloer en maak de kruipruimte leeg. De werkplek is goed bereikbaar.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag het schuimbeton willen hebben over 2 ruimtes in de woonkamer en keuken, minimaal 35cm dik. Keuken L 3. 40 X B 3. 00 Woonkamer L 4. 30 x B 4. 00 Woonkamer L 4. 40 x B 3. 00 heb de woonkamer in 2 gedeelten gedaan omdat die in L vorm is. Ik zie jullie offerte te gemoed Alvast bedankt Groet

Houten vloer door schuimbeton vervangen

Ik wil de houten vloer van de huiskamer vervangen voor schuimbeton, ongeveer 80 m2. Diepte van de kruipruimte tussen 50-60 cm. Tevens wil ik graag dat de vloer verwijderd wordt. Tevens aanleggen vloerverwarming. Hierna afdeklaag aanbrengen.

Schuimbeton met vloerverwarming aanbrengen

Wij willen graag onze houten vloer vervangen door schuimbeton met vloerverwarming en dekvloer. De houten vloer wordt door ons zelf verwijderd en de riolering wordt aangepast. De vloerverwarming kan op de bestaande vloerverwarming worden aangesloten. De kruipruimte is ca. 80cm diep, dus 74cm schuimbeton en 6cm cementdekvloer, de oppervlakte is circa 46m2 (7,45 bij 6,20). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schuimbeton aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor het aanbrengen van schuimbeton voor onze woning. Circa 40 m2 , kruipruimte 20-30 cm, de plankenvloer wordt door mij verwijderd. Ook graag voorbereiding voor vloerverwarming.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil mijn kruipruimte c.a. 14 m3 vol laten storten, zonder deklaag en vloer verwarming. Ik ga zelf de oude houten vloer verwijderen en ik ga plastic leggen. Ik zou graag willen weten wat het bijvoorbeeld per kuub zou kosten.

Schuimbeton aanbrengen

Ik wil schuimbeton in de woonkamer. Kruipruimte 35 cm en 35 m2 ruimte. Zo aangebracht dat er vloerverwarming in kan. Hier ontvang ik graag een offerte voor. Er zit nu een houten vloer in.

Vloer van schuimbeton aanbrengen

Ik wil graag een schuimbeton vloer aan laten brengen in mijn jaren '30 woning. Het gaat om ongeveer 34 m2, ongeveer 20 cm diepe kruipruimte. Daar bovenop een dekvloer. Geen vloerverwarming. Werkzaamheden begin september uit laten voeren. De houten vloer die er nu ligt haal ik er zelf uit.

Schuimbeton storten in kruipruimte onder de woonkamer

We zijn voornemens om de kruipruimte dicht te storten met schuimbeton. De vrachtwagen kan voor huis komen maar de afstand van de vrachtwagen tot de kruipruimte is ongeveer 12 meter. Er moet 29 m3 schuimbeton gelost worden. We zitten nog in de oriënteerde fase en willen de afweging kunnen maken tussen regulier isoleren met glaswol of schuimbeton.

Partners

Partners van Casius