Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Paterswolde of directe omgeving.

35 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat vervangen, een betonvloer laten vlinderen, scheef aflopende vloer egaliseren recht maken, laminaat verwijderen en opnieuw leggen, laminaat vervangen na een lekkage, pVC + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Paterswolde:

Lamelparket vloer leggen

Ik wil een nieuwe lamel parketvloer leggen. Het is belangrijk dat voor 1 september klaar is. Het gaat over 3 slaapkamers met inbouwkasten en een gang. Het gaat om ongeveer 50 m2 totaal.

Laminaat vloer leggen

Laminaat vloer leggen van ca. 53 m2. Er ligt nu nog oud laminaat in, dat halen wij er zelf uit. Een oude houten vloer blijft dan over. Mogelijk willen wij de keuken ook erbij nemen ca. 10 m2. Er zit geen drempel tussen de keuken en de woonkamer, maar klein hoogteverschil van ca 4 mm. In de keuken liggen nu stenen. Graag een offerte alleen voor de woonkamer en een offerte voor als we de keuken erbij zouden doen en dan dus alles moeten egaliseren, ik vermoed dan meer dan 5 mm.

Balkonvloer renoveren

Graag zouden we onze balkonvloer willen laten renoveren. L: 5,86 meter x B: 1,2 meter. Totale oppervlakte: 7,02 meter. Het balkon is op de eerste verdieping.

Grindvloer op de betonvloer aanbrengen

Een grindvloer op het kale beton leggen. Ruimtes: woonkamer + open keuken, kamertje en gang. Er zitten drempels op de vloer. Oppervlak in totaal 52 m2.

Vloer vervangen en isoleren

Mijn huis is gebouwd in 1966. In de woonkamer ligt nog een houten vloer. Daar trekt kou uit op. Graag zou ik deze vloer vervangen door een geïsoleerde betonnen vloer. Ongeveer 10 m bij 6m, maar het is niet helemaal vierkant.

Laminaatvloer leggen op de ...

Laminaatvloer leggen op de benedenverdieping en de bovenverdieping van het huis. Op de trap willen wij graag tapijt hebben. Maten later nog op te meten.

Ik heb een huis gekocht. Ik wil in de ...

Ik heb een huis gekocht. Ik wil in de woonkamer, keuken, hal, hal 1e verdieping en op 3 slaapkamers 1e verdieping laminaat hebben. Momenteel ligt er in de woonkamer plavuizen.