Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Odoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Odoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Odoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Odoorn of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Odoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal circa 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Odoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Odoorn:

Betonvloer storten

Ik wil in een deel van de garage een betonvloer laten of zelf storten. De oppervlakte van 10 m2 en 10 a 15 cm diep.

Betonvloer bijkeuken storten

Wij hebben een bijkeuken van 18 m2. Er ligt nu tapijt met groene platen, maar daaronder liggen 30x30 stoeptegels. Nu willen we graag een gladde vloer, maar we kregen het advies om geen zeil of laminaat over de stoeptegels heen te leggen. Daarom zijn we benieuwd wat het gaat kosten als we een betonnen vloer laten storten.

Betonvloer storten

We hebben een kamer van 40 m2 met nu een zandvloer, hier moet een betonvloer in komen met vloerverwarming. Voor de vloerverwarming heb ik een offerte. Dus gaat in principe om de betonvloer, maar als de vakman ook de vloerverwarming kan doen is dat een optie. Graag advies en offerte.

Vervangen houten vloer door geïsoleerde betonvloer 37 m2

Het vervangen van een houten vloer door een geisoleerde betonvloer. Oppervlakte circa 37 m2.