Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Odoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Odoorn heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Odoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Odoorn of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Odoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Odoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Odoorn:

Betonvloer storten

Ik wil in een deel van de garage een betonvloer laten of zelf storten. De oppervlakte van 10 m2 en 10 a 15 cm diep.

Betonvloer bijkeuken storten

Wij hebben een bijkeuken van 18 m2. Er ligt nu tapijt met groene platen, maar daaronder liggen 30x30 stoeptegels. Nu willen we graag een gladde vloer, maar we kregen het advies om geen zeil of laminaat over de stoeptegels heen te leggen. Daarom zijn we benieuwd wat het gaat kosten als we een betonnen vloer laten storten.

Betonvloer storten

We hebben een kamer van 40 m2 met nu een zandvloer, hier moet een betonvloer in komen met vloerverwarming. Voor de vloerverwarming heb ik een offerte. Dus gaat in principe om de betonvloer, maar als de vakman ook de vloerverwarming kan doen is dat een optie. Graag advies en offerte.

Vervangen houten vloer door geïsoleerde betonvloer 37 m2

Het vervangen van een houten vloer door een geisoleerde betonvloer. Oppervlakte circa 37 m2.