Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nijeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nijeveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nijeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nijeveen of directe omgeving.

12 klanten uit Nijeveen bevelen een bij Casius in Nijeveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nijeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw, vloer leggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, dekvloer aanleggen op de begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nijeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nijeveen:

Laminaat leggen op de slaapkamers en overloop

Gezocht een vakman voor het leggen van laminaat in twee slaapkamers en kleine overloop. Het gaat om een woning in Nijeveen (bij Meppel). Totaal plm. 35 m3. Graag uitvoeren in week 3 -2017.

Slaapkamers en overloop van laminaat voorzien

Gezocht: een vakman voor het leggen van laminaat in twee slaapkamers en kleine overloop. Het gaat om een woning in Nijeveen (bij Meppel). Totaal ongeveer 35 m2. Graag uitvoeren in week 3 -2017.

Vloer met egaline egaliseren

Er dient 50 m2 vloer met egaline geëgaliseerd te worden.

Betonvloer (met vloerverwarming) aanleggen

Graag een offerte voor het storten van een een betonvloer in een loods. Graag apart in de offerte meenemen wat de kosten zijn voor het plaatsen van vloerverwarmingsleidingen. Het betreft een ruimte welke als laswerkplaats gebruikt gaat worden, van circa 650 vierkante meter (18x36) groot. De loods is een ruimte, er worden nu caravans in gestald. Het moet een stevige vloer worden want we rijden met een heftruck van 3,5 ton rond. De huidige vloer zal ik er zelf uit halen. Graag ontvang ik een offerte van de kosten.