Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nieuwlande te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nieuwlande heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nieuwlande u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nieuwlande of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuwlande bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, siergrind volledige woning, betonlook vloer begane grond woonkamer, betonlook gietvloer over gehele benedenverdieping, laminaat vloer in de gang en plinten vervangen, vloerbedekking laminaat en tegelvloer verwijderen zonder beschadigen van vloerverwarming, vloer laten storten 15cm dik, gietvloer aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nieuwlande staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nieuwlande:

Grindvloer verven of reinigen

De halfopen grindvloer van ongeveer 45 m2 meter is vies en sommige topjes zijn afgebroken waardoor de kleur anders is dan de vloer. Onder de vloer zit vloerverwarming op een betonnen vloer. Wat kost het om de vloer te reinigen, te sealen of te verven? Graag uw reactie via mail. Telefonisch slecht bereikbaar. Ik hoor graag van u.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Door waterschade in de onze keuken moet de laminaatvloer vervangen worden. Echter, ik moet eerst een offerte bij de verzekering indienen. Hopelijk kunt u mij hier snel aan helpen.

Constructievloer storten in een schuur

Ik wil begin oktober een constructievloer laten storten in een schuur van ongeveer 70 m2. De combinatievloer met wapening ligt er al. Storten graag met een pompwagen ( afstand tot de weg is ongeveer 30 meter). Vervolgens ook afwerken.

In een nieuw aangebouwd stuk aan huis ...

In een nieuw aangebouwd stuk aan huis dient over de vloerverwarming bgg een dekvloer aangebracht te worden. Op de bgg a 8 cm over een vloeroppervlakte van ongeveer 45 m2 en op de 1e verdieping een 6 cm over een vloeroppervlakte van 35 m2.

Er moet bovenop de betonvloer een ...

Er moet bovenop de betonvloer een afdeklaag van ongeveer 5 cm gemaakt worden van cement. In het oppervlak is een luik van 90cm X 120cm. Exacte oppervlakte is 350cm X 470cm. Een profiel voor een luik naar de benedengelegen kelder moet in de afdeklaag gemaakt worden zodat een luik geplaatst kan worden.