Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor nieuwe laminaatvloer leggen:

Nieuwe laminaatvloer leggen

Laten leggen laminaat vloer van circa 30 m2. Herstel werk.. vanwege lekkage.
Onze klant uit Nieuw Buinen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe laminaatvloer leggen uit heel Nederland:

Leggen laminaatvloer moet ondervloer 75m2

In ons nieuw te betrekken appartement willen we zo ongeveer max 75m2 ( kan iets minder zijn maar ruim genomen) laminaat met ondervloer laten leggen. We willen dit bij praxis kopen maar wel door erkende specialist laten leggen.

Laminaatvloer met ondervloer en plintwerk leggen

Ik wil laminaat laten leggen voor een kamer van ongeveer 15m2, met plakplinten en ondervloer. Eventueel dient de vloerbedekking verwijderd te worden. De ondervloer is hout.

Plinten leggen

Wij hebben een laminaatvloer gelegd en bijpassende plinten van de praxis gekocht. (deze zijn te bevestigen door klipjes op de muur te schroeven, waarna de plint erop geklikt kan worden). Bij het monteren concludeerden we dat het toch lastiger was dan verwacht om dit netjes te doen. Daarom willen we het graag laten doen. Het gaat om in totaal ongeveer 50 meter. Grotendeels zijn het rechte stukken. Bij de deuren is het prima als er plakplinten komen (de deurposten hebben nogal wat hoekjes). Alle plinten en klipjes zijn aanwezig, het gaat dus alleen om het leggen.

Laminaatvloer voorzien van geluidwerende ondervloer

Er ligt al laminaat in de kamer, maar we willen graag een betere ondervloer leggen die meer geluid tegenhoudt. Dus de vloer moet er uit en weer teruggelegd. Ik weet niet of dat meer werk is. 12 m2 is een schatting, ik weet niet of jullie nog een nameting doen van de kamer? Ik kijk uit naar uw reactie.

Laminaatvloer vervangen

Ik heb waterschade in de keuken. Mijn laminaatvloer gaat bol staan. Hij moet er dus uit. Graag wil ik een offerte aanvragen voor een nieuwe laminaatvloer inclusief ondervloer plinten en het leggen van de vloer. De keuken is 3 x 2,5 m. Meenemen in de offerte is ook de oude vloer weghalen en afvoeren.

Laminaatvloer leggen

Een laminaatvloer leggen van 36 vierkante meter; Liefst aankomend weekend.

Laminaatvloer leggen

Ik zou graag iemand willen om mijn laminaatvloer te leggen. Het gaat om 60 vierkante meter.

Laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer in de woonkamer en 2 slaapkamers leggen. Tevens ondervloer en plakplinten leggen. Ongeveer 60 m2.

Laminaatvloer en plinten leggen

Laminaatvloer (35 m2), ondervloer en hoge plinten laten monteren in de keuken en woonkamer (loopt in elkaar over).

Laminaat vervangen

Dame, heer, Graag ontvang ik een offerte voor: - het verwijderen van het huidige laminaat inclusief plinten en ondervloer - het storten van de verwijderde zaken - het leggen van het nieuwe laminaat, inclusief plinten en ondervloer. Het is 41 m2 ondervloer en laminaatvloer en 44 meter plakplinten. Bvd.

Partners

Partners van Casius