Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nieuw Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nieuw Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nieuw Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nieuw Buinen of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nieuw Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nieuw Buinen:

Betonvloer storten

We gaan een nieuwe woning bouwen en willen graag de betonvloer gestort hebben. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Het adres wat ik heb ingevuld is een postadres. Zie bijgevoegde tekening.

Nieuwe laminaatvloer leggen

Laten leggen laminaat vloer van circa 30 m2. Herstel werk.. vanwege lekkage.

Grindvloer leggen binnenshuis

De plavuizen vloer ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal de oppervlakte generalist moeten worden en een gietvloer met seal laag geplaatst. De keuken is 35 m2 en de hal en toilet 15 m2. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren van de vloer.

Laminaatvloer in de huiskamer leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaatvloer van ongeveer 18 m2 in de bijkeuken en voor een vloer van 40 m2 in de huiskamer. Het gaat om het herstellen van de vloeren. ( oude er uit nieuwe er weer in) vanwege waterschade onder de oude laminaat vloer.

Elektrische vloerverwarming in de badkamer plaatsen en egaliseren

Wij willen de betonnen vloer van 4 m² in onze badkamer laten voorzien van elektrische vloerverwarming en daarna laten egaliseren, zodat er tegelwerk op kan. Wij hebben alle materialen hiervoor al aanwezig. De aansluitingen voor de vloerverwarming zijn ook al gemaakt. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Vloerbedekking leggen

Leggen van 1 trap en 3 slaapkamers en overloop daarna nog 1 trap met 2 zolderkamers en 2 inbouwkasten. totaal 25 strekende meter tapijt. geheel moet worden verlijmd op rechthoekige soort hardboard platen. ik zal zelf vloerbedekking en alle laminaat eruit halen zodat alles klaar is voor leggen. Gelieve all in prijs.

Leggen van laminaat en plinten; geen ...

Leggen van laminaat en plinten; geen plakplinten. Gedeeltelijk ondervloer leggen. Het gaat om ongeveer 48m2.