Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nieuw Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nieuw Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nieuw Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nieuw Amsterdam of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten in garage (vloer), laminaat door vloerverwarming en tegels vervangen, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nieuw Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nieuw Amsterdam:

Verzakte garagevloer vervangen of opstorten tot vlakke vloer

De huidige garagevloer is gestort op zand/veen, dat nu verzakt is. Het gaat om 24 m2 , verzakt van 0 tot 10 cm. Ik wil de vloer laten vervangen of opstorten tot vlakke vloer. Liefst op een manier dat de locatie weer snel toegankelijk is. En snel toegankelijk na reparatie.

PVC vloer leggen

Wij willen in het huis dat we aan het verbouwen zijn een PVC-vloer (FlexxFloors blond eiken 91.4 x 15.2 cm) laten leggen. Vloeroppervlak is circa 100 m2, de hele begane grond en dit willen we in visgraat motief laten doen. De oude tapijt vloer verwijderen we zelf, daarna moet gekeken worden of de vloer vlak genoeg is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Ook zou ik graag 80 m2 laminaat laten leggen.

Kruipruimte vullen en vloer storten

In onze woning zijn wij van plan om de houten vloeren te verwijderen. Daarna moet het worden volgestort, om er vervolgens vloerverwarming en een afdekvloer over aan te brengen. De diepte van de kruipruimte is 95 cm. Eerst een laag tempex, schuimbeton etc. aanbrengen. Totale oppervlakte is 57 m2.

Laminaat leggen in nieuwbouw woning

73 m2 laminaat leggen: 2 slaapkamers, woonkamer en hal. Ondervloer en laminaat aanwezig. Nieuwbouw wat waarschijnlijk eind mei wordt opgeleverd.

Vloerbedekking leggen

Vloerbedekking leggen in 3 kamers, hal en overloop. 15 strekkende meter.

Aanleggen tegelvloer

Ik laat vloerverwarming leggen in een keuken-kamer-bijkeuken-w.c.-stukje douche en een aangrenzende kamer. De totale oppervlakte is ongeveer 54 m2. Als dit klaar is kunnen hier tegels op gelegd gaan worden. Graag zou ik willen weten of u de tegels kunt leveren en/of wat de kosten zijn van het leggen van de vloer.