Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leisteen vloer eruit breken:

Leisteen vloer eruit breken

We hebben ongeveer 65m2 leisteenvloer. Die moet eruit worden gebroken tot aan de betonvloer. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leisteen vloer eruit breken uit heel Nederland:

Vloerverwarming aanbrengen

Is een nieuwbouw woning in eigen beheer. We willen voor ongeveer 220 m2 aan vloerverwarming op de begane grond en 1e verdieping . Op de vloer komt leisteen.

Natuursteen vloer aanbouw

Zoek een vakman voor het leggen en verlijmen van een natuurstenen vloer inclusief plaatsen plinten (11m) . Oppervlakte 27m2 Soort Brazilian Black Mustang leisteen 80x80x1,5cm Gekalibreerd - Voeg antraciet - Plinten afkitten antraciet - Ondergrond nieuwe zandcement dekvloer - Tegels/plinten door opdrachtgever, montage, lijm, voeg, kitwerk door vakman

Leggen leisteen (natuursteen) vloer

In ons nieuwbouw huis, begane grond 120 m2 verlijmd. Vloer is egaal, met flexibele lijm ivm vloerverwarmijng. Graag legprijs en materiaal (lijm, voeg, voorstrijk ed) apart vermeld. Leisteen tegels gecallibreerd 1,5 cm dik 60 x 60 cm.

Vloeronderhoud natuurstenen leisteen vloer reinig en opnieuw coaten

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen en opnieuw coaten van onze leistenen vloer en plinten. 130 m2 vloeroppervlakte. De opdracht is voor komend jaar februari. Ik hoor graag van u.

Uitbouw

Ik wil mijn zolder uitbouwen aan de achterzijde van de woning. Momenteel bedraagt het oppervlak hiervan 6.94 m breed x 4 m lang. De (eerste) verdieping eronder is 6.94 m breed x 8.88 lang en heeft een plat dak. Het zou dus gaan om een opbouw van 6.94 m x 4.88 m= 33 m2. De hoogte zal 2,50 zijn tot het plafond van de dakopbouw. Aan dit bericht heb ik vier afbeeldingen van de huidige situatie toegevoegd. Graag zou ik ook het leisteen aan de buitenzijde willen hergebruiken bij de nieuwe uit/ opbouw zodat het één geheel blijft. De muren hoeven niet gestuct te worden. Vloer hoeft niet te worden een gebracht. Wel graag geïsoleerd met raampartij erin.

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een aanbouw aan onze bestaande woning. De vloer komt in een stuk aanbouw, en het bestaande gedeelte. Het zal 1 grote ruimte worden met een open keuken, een woonkamer en een eetkamer. De ondervroeg is hout, leisteen (kan eruit) en de betonnen aanbouw. Het hout moet blijven liggen, en we willen niet teveel omhoog ivm dorpels van bestaande deuren. Het gaat om 60 m2.

Noorse leisteen vloer

Wij zouden graag een offerte aan willen vragen om een Noorse leisteen vloer te laten plaatsen op onze beneden verdieping. Het gaat om 70 m2. De Noorse leisteen moet in de specie gelegd gaan worden. Wij horen graag de mogelijkheden en de prijs hiervan. Hopelijk kunnen jullie hierin iets beteken voor ons. De vloer gaat er op dit moment nog uit, daarna komt er een vloerverwarming terecht. De vloer zelf heb ik al aangeschaft het gaat dus puur om te leggen. Daarnaast hebben wij plinten aangeschaft van Noors Leisteen die ook geïnstalleerd dienen te worden.

Wegslopen vloer en een droogbouw vloerverwarming realiseren

Betreft een huiskamer plus keuken plus werkkamer waar nu een leisteen vloer in ligt. De leistenen vloer is 15 mm dik. Voorkeur gaat uit naar een bedrijf die zowel de leistenen vloer eruit kan slopen als de vloerverwarming kan plaatsen. 70m2. Het gaat om een Droogbouw vloerverwarming, graag ontvangen wij ook meer informatie over droogbouw instalaties.

Leisteen vloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer, het liefst over de bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming een leisteen vloer laten leggen, totaal een kleine 80 m². Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Overigens het leggen zal pas in augustus zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond nieuwe woning is nu voorzien van radiatoren en leisteen vloer, hier wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten infrezen/aanleggen. CV ketel in gebruik. Wat zijn de kosten/advies/mogelijkheden? Is ongeveer 70 m2.