Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor leisteen vloer eruit breken:

Leisteen vloer eruit breken

We hebben ongeveer 65m2 leisteenvloer. Die moet eruit worden gebroken tot aan de betonvloer. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor leisteen vloer eruit breken uit heel Nederland:

Leisteen vloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer, het liefst over de bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming een leisteen vloer laten leggen, totaal een kleine 80 m². Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Overigens het leggen zal pas in augustus zijn.

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond nieuwe woning is nu voorzien van radiatoren en leisteen vloer, hier wil ik graag vloerverwarming als hoofdverwarming laten infrezen/aanleggen. CV ketel in gebruik. Wat zijn de kosten/advies/mogelijkheden? Is ongeveer 70 m2.

leistenen vloer leggen

Wij willen een leisteen vloer laten neer leggen. Alle materialen zijn aanwezig. Het betreft een vloer van ongeveer 70 m2.

Stenen vloer leggen

Wij krijgen februari de sleutel van ons nieuwe huis en willen beneden een stenen vloer van grijs leisteen. 60 x 60 cm tegels die tegen vloerverwarming kunnen. Het gaat om 65 m2. Ook boven willen wij een vloer. Deze van grijs laminaat. Dit is 70 m2. De oude vloeren kunnen wij zelf verwijderen indien nodig.

Vloer leggen over grove leisteen vloer

We hebben een heel grove leisteen vloer in de kamer en keuken en willen er laminaat of parket overheen leggen. Er ligt vloerverwarming onder. De oppervlakte is ongeveer 52 vierkante meter. Dit moet geëgaliseerd.

Vloer vervangen en vloerverwarming aanbrengen

In een bestaande woning de vloer vervangen. Er ligt nu leisteen, we zouden er graag iets van niet glimmende (natuur)steen in een andere kleur voor terug hebben. Er moet ook vloerverwarming komen, die hebben we nu nog niet. Het gaat om 45/50 vierkante meter: WC, kast, woonruimte.

Volledige vloer begane grond voorzien van leisteen

Begane grond natuurtegels (leisteen) ongeveer 78 m2. Ondergrond is zandcement met vloerverwarming. tegels, lijm en voegmateriaal wordt door mij geleverd.

CV met nieuwe vloerverwarming installeren

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Eengezinswoning op de begane grond van ongeveer 55 m2, hier ligt al vloerverwarming met leisteen, plafond hoogte 2.4 meter. Nu ik een nieuwe vloer ga leggen wil ik deze ook wat lager hebben. Dus de oude vloer eruit en op de oude werkvloer verwarming infrezen. Hiermee hoop ik +/- 3cm te winnen, waardoor mijn plafondhoogte meer wordt. Is dit het waard? En wat gaat dit kosten. Het oude materiaal kan ik er zelf uithalen en afvoeren. De rest niet.

Woning betegelen

Wij willen de vloer in de hal, woonkamer en keuken laten betegelen. 70 m2. Tegels zijn besteld. Gekalibreerde leisteen 60 x 30 cm. Vloer is geëgaliseerd.

Robuuste leisteen vloer laten leggen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten leggen van een leistenen vloer van 2 cm dik in verschillende groottes, zie foto van de vloer zoals deze in de winkel lag. Het gaat om een oppervlak van 25 m2.

Partners

Partners van Casius