Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plinten laten monteren:

Plinten laten monteren

Ik wil graag de plinten laten monteren in de woonkamer beneden. Het betreft een oude woning waarbij de muren niet overal recht zijn. De een raad kliksysteem aan, de ander zegt dat het beter is om te kitten. Ik heb 8 lange plinten aangeschaft van 2,40 dus een totaal van 19,20 meter.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plinten laten monteren uit heel Nederland:

Vinyl en plinten leggen

Ik wil een aantal zaken in mijn woning monteren betreft: vinyl monteren en plinten monteren. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 64 m2.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen van ongeveer 40 m2. Geen ondervloer, wel ongeveer 25 meter hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaatvloer vervangen

Ik wil graag een totaalofferte voor het verwijderen van 58.4 meter laminaat en verwijderen van hoge plinten en het aanleggen van een nieuwe vloer inclusief ondervloer en het opnieuw monteren van de hoge plinten. Offerte ook nodig voor verzekering.

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil 40 m2 laminaat laten leggen. De ondervloer leg ik zelf. De platte plinten moeten wel geplaatst worden. Materiaal is aanwezig.

Hoge plinten monteren

Ik heb boven zelf laminaat gelegd, maar ik kom er niet aan toe om de hoge plinten te plaatsen. Het gaat om 3 kamers en een hal, en volgens mij is het zo'n 43 meter lengte. Het gaat om de GAMMA Elan Europlint 706, en deze heb ik al in bezit. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn. Wellicht wil ik ook nog laten kitten op plekken waar geen plinten komen.

Vloer deels verwijderen en nieuw laminaat leggen

Laminaatvloer leggen en hoge plinten monteren. Het is 80 m2 laminaat en 55 meter aan hoge plinten. Er ligt al een ondervloer. Wat er vooraf gedaan moet worden: - De huidige laminaatvloer is verwijderd. Een stuk echter niet, aangezien er een muur op de vloer is geplaatst. Deze zal met een cirkelzaag of iets dergelijks verwijderd moeten worden. Dit is ongeveer 3 a 4 m2 wat nog verwijdert moet worden (hoeft niet afgevoerd te worden). - Er is ook nog een plint die verwijderd moet worden (zit vast met spijkers). - Voor de plinten hebben we geen bevestigingsmateriaal ingekocht (we hebben alleen de vloer en de plinten). Als wij iets moeten kopen dan graag laten weten. Als jullie iets meenemen, ook prima.

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Laminaat leggen met platte plinten

Ik wil laminaat laten leggen. Het laminaat heb ik al in huis. Ook platte plinten monteren. Het is 7.2 vierkante meter. De oude vloer verwijderen wij zelf. De vloer eronder is van beton.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

In verband met lekkage wil ik graag laminaat, ondervloer, plint en plakplinten laten leggen/ monteren. Het gaat om een oppervlakte van 35 m2 met 46 meter aan plakplinten en plinten. Van het materiaal is reeds een offerte opgemaakt.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2

Partners

Partners van Casius