Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor plinten laten monteren:

Plinten laten monteren

Ik wil graag de plinten laten monteren in de woonkamer beneden. Het betreft een oude woning waarbij de muren niet overal recht zijn. De een raad kliksysteem aan, de ander zegt dat het beter is om te kitten. Ik heb 8 lange plinten aangeschaft van 2,40 dus een totaal van 19,20 meter.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plinten laten monteren uit heel Nederland:

Deuren afhangen en diverse kleine klussen doen

Ik wil graag twee deuren laten afhangen, twee planken laten ophangen, een wasmachinekraan monteren, laminaatplinten aanbrengen en een deurtje/afdekplaat voor de cv plaatsen. De afmetingen van de deuren heb ik niet dus ik wil dit door de vakman laten afmeten. Het gaat om heel weinig plinten van totaal 3-4 meter.

Laminaat leggen met platte plinten

Ik wil laminaat laten leggen. Het laminaat heb ik al in huis. Ook platte plinten monteren. Het is 7.2 vierkante meter. De oude vloer verwijderen wij zelf. De vloer eronder is van beton.

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

In verband met lekkage wil ik graag laminaat, ondervloer, plint en plakplinten laten leggen/ monteren. Het gaat om een oppervlakte van 35 m2 met 46 meter aan plakplinten en plinten. Van het materiaal is reeds een offerte opgemaakt.

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Een offerte/waterschaderapport maken voor de verzekering want ik wil graag volgende klussen laten uitvoeren (inclusief materialen): Een hanglamp monteren Vloerbedekking: (vinyl) leggen, een oppervlakte van 50 m2 (Inclusief vinyl en plinten) Keuken: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 10 m2 Gang: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 3 m2 Badkamer: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 5 m2 Toilet: plafond en muur laten schuren en schilderen, oppervlak 2 m2

Vloertegels en vloerplinten laten leggen

Tegelvloer leggen en plinten monteren. Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' keramische tegels bij Gamma gekocht, van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. Het is een betonnen vloer. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Laminaat leggen en vloerbedekking verwijderen

Het verwijderen van laagpolig vloerbedekking op de hele boven verdieping en daar nieuw laminaat + ondervloer + plinten monteren. Totale oppervlakte waar laminaat moet = 78 m2. Totale lengte aan plinten = 84 meter. Uitvoering in maart. Het laminaat, ondervloeren en plinten kopen wij bij Gamma, de rest van het benodigde materiaal / gereedschap moet de vakman meenemen.

Tegelvloer leggen en plinten monteren

Wij willen in onze woning 42 m² vloertegels laten leggen en houten plinten laten plaatsen. We hebben 'houtlook' tegels gekocht van 20 x 60 cm. Wij zullen er zelf voor zorgen dat de ondervloer er gereed voor is. We ontvangen graag uw prijsopgave.

Laminaat leggen en hoge plinten plaatsen

Ik wil graag 30 m² laminaat met ondervloer laten leggen in de woonkamer en hal. Ook zou ik graag hoge plinten willen laten monteren. Ik koop de materialen zelf bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Kvik keuken plaatsen

Eind november willen wij onze kvik keuken laten plaatsen. Het gaat om voorgemonteerde kasten. Daarnaast ook apparatuur en blad die we bij de winkel besteld hebben. Het gaat om de montage van in totaal 3 onderkasten en 2 hoge kasten. Ook het blad moet worden gemonteerd (laminaat blad waarin ook uitsparing voor kookplaat gezaagd moet worden). Voorbereidend elektra en leidingwerk is in orde (installatietekening door kvik geleverd is nauwkeurig gevolgd). Spoelbak is al in blad verwerkt. Handgrepen hoeven niet gemonteerd te worden, keuken is greeploos (mano). Wat er moet gebeuren: - Plaatsen/monteren van kasten tegen muur(3 lage, 2 hoge). Het gaat om een rechte opstelling. - Apparatuur plaatsen en aansluiten; Koel/vriescombinatie (hoge kast) Oven (andere hoge kast) Vaatwasser (wasmachinekraan is aanwezig) Kookplaat (inductie) Afzuigkap (standaard wandschouw) - Werkblad (2,40 meter) monteren, uitsparing kookplaat zagen - Kraan monteren (Grohe Minta) en aansluiten spoelbak op afvoer - Plinten passend maken (vloer wordt later gelegd) - Passtukken op maat zagen en plaatsen - Afstellen van het geheel. Wij kijken niet op de milimeter maar zijn wel opzoek naar iemand met kennis van zaken die onze keuken netjes kan plaatsen. Evt. Kosten voor extra materiaal wordt door ons gedekt. Parkeerkosten worden ook vergoedt. Aangezien wij een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden verschaffen, verwachten wij een gedetailleerde offerte. Wij zijn er van overtuigd dat de voorbereidende werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Mocht dit in de praktijk niet zo blijken, nemen wij verantwoordelijkheid om problemen op te lossen.

All-in laminaat leggen

Ik ga bij Gamma laminaat, ondervloer en hoge plinten kopen en wil die in mijn woning laten monteren. Van Gamma Rotterdam Zuid heb ik begrepen dat het om minimaal 12 m² dient te gaan, in verband met zaagverlies. Mijn oppervlakte is 10,5 m². Ik wil ook het verwijderen en afvoeren van mijn laminaat door u laten verzorgen. Het bedrag daarvoor kunt u gewoon in de prijs meenemen op basis van 10,5 m². Ik wil een offerte ontvangen voor onderstaande werkzaamheden, graag gespecificeerd per onderdeel: - Verwijderen en afvoeren van mijn oude laminaat - Het leggen van laminaat 10,5 m² - Het leggen van ondervloer 10,5 m² - Het monteren van hoge plinten 13 meter - Het demonteren en monteren van een kledingkast

Partners

Partners van Casius