Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Meppel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Meppel heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Meppel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Meppel of directe omgeving.

280 klanten uit Meppel bevelen een bij Casius in Meppel aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Meppel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Meppel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Meppel:

Storten van 10cm dikke betonvloer

Een garage wordt omgebouwd tot trimsalon. Hierin moet een vloer van ongeveer 8 /10 cm dik gestort worden over vloerverwarming. De oppervlakte is 11 m2. Het is goed bereikbaar vanaf de weg.

Visgraat vloer plaatsen

Visgraat motief met een lichte behandeling in de hal, woonkeuken en toilet. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject

Houten vloer woonkamer-keuken vervangen

Oude Vurenhouten planken-vloer weghalen en afvoeren. Ondervloer leggen. Nieuwe vloer leggen met plinten en z.s.m. beloopbaar maken, 40 m2.

Leisteen vloer eruit breken

We hebben ongeveer 65m2 leisteenvloer. Die moet eruit worden gebroken tot aan de betonvloer. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Wij willen graag in de woonkamer en gang opnieuw laminaat, ondervloer en plinten laten leggen. Bij elkaar ongeveer 37 m2. Geen voorwerk nodig. Leggen in de week van 13 augustus 2018. Materialen in overleg.

Siergrindvloer in nieuwbouw leggen

Het leggen van een siergrindvloer in nieuwbouwwoning. Circa 200 m2, korrel 1 tot 2 mm met coating

Plinten laten monteren

Ik wil graag de plinten laten monteren in de woonkamer beneden. Het betreft een oude woning waarbij de muren niet overal recht zijn. De een raad kliksysteem aan, de ander zegt dat het beter is om te kitten. Ik heb 8 lange plinten aangeschaft van 2,40 dus een totaal van 19,20 meter.

Betonnen vloer egaliseren

Het laten leggen van een egalinelaag 1 mm het betreft de vloer van een volledig appartement dat momenteel nog leeg staatl

Laminaat laten leggen

Het leggen van 100 vierkante meter laminaat vloer.

Granito vloer leggen

Het gaat om een vloertje in het voorportaal voor de voordeur. Deze is ongeveer 2 m2 groot en ik wil hier een nieuwe granito vloer, in dezelfde stijl als de huidige gebroken granito vloer. Dus 2 kleuren met eventueel een drempel in dezelfde kleur. De betonnen ondervloer kan ik zelf storten. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen op de slaapkamers en overloop

Leggen van laminaat, ondervloer, en plakplinten. 2 slaapkamers, en overloop. Ongeveer 22 m²,. Graag ook voorrijkosten vermelden.

Gedeelte van de vloer egaliseren

Egaliseren van een betonnen vloer voor het leggen van PVC vloer. Er zit een kuil in tot 5 cm hoogte verschil. Er zit ook een hobbel in. We zijn benieuwd of hier een betaalbare oplossing voor is? De oppervlakte is maximaal 20 m2.

Giet- of troffelvloer aanbrengen

Het betreft een offerte aanvraag voor onze nieuwe woning. Voor een oppervlakte van 65 m2 willen wij een gietvloer/ of troffelvloer laten maken. Het gaat om een grote ruimte die word gescheiden door ensuite deuren en de hal. Er ligt nu een epoxy vloer in de woning. Graag hebben wij een kostenindicatie.

3-laagse houten clickvloer leggen

110 m2 vloer - planken 3 laags hout, click systeem, esdoorn. Al afgewerkt met lak. Met lage plinten

Vloer in de tuinkamer aanbrengen

Ik wil graag een vloer in de tuinkamer aan laten brengen. Het gaat om een ruimte van 21 m2 (3.50 x 6 meter). Ondergrond is wit zand.

Vloer doorlopend leggen

Heer mevrouw Graag ontvang ik van u een offerte of richtprijs voor het volledig vervangen van de vloer in mijn woning n.a.v. waterschade. (zie tekening bijlage) Het betreft een grijs eiken vloer. (huidige vloer: Kronotex d3126 /PR Trend Oak grey ) Punten van aandacht zijn: de vloer dient doorlopend gelegd te worden. De vloer dient om CV leidingen heen gelegd te worden. (Zie foto bijlage) De huidige plinten zijn 60mm hoog, deze zitten aan de muur gekit

Houten vloerplanken vervangen

Ik wil graag drie houten planken vervangen van onze Eiken houtenvloer. De nieuw te leggen planken zijn aanwezig.

Kraken en bol staan van laminaat verhelpen

Ik wil graag een offerte voor onderhoud van onze laminaat vloer. Deze staat bol op 1 plek en kraakt. De oppervlakte is 60 m2.

Parketvloer schuren en oliën

Lichte parketvloer moet geschuurd en in de olie gezet. Het gaat waarschijnlijk om Canadees essen. Oppervlak is circa 45 m2.

Cementdekvloer aanbrengen in de woonkamer

Wij gaan in onze woonkamer vloerverwarming aanbrengen en willen daar in de 2e helft van september een cement dekvloer op laten aanbrengen. Het gaat om 28,1 m² met een dikte van 8 cm op de tackerplaat van de vloerverwarming. Deze dikte is nodig i.v.m. de koeling en aansluiting op de vloer in de gang. We willen graag advies over de kwaliteitsklasse / sterkte. We willen graag een hoge kwaliteit, voorlopig zullen we er vloerbedekking op leggen, later wellicht natuursteen. We denken aan kwaliteitsklasse D20, D30 of D40. Er moet witte cement worden gebruikt, omdat we in de toekomst een lichte natuursteen willen plaatsen. Als toeslagstoffen moeten er een kunststofvezel en toeslagvloeistof worden gebruikt in verband me de vloerverwarming en passieve koeling. Er dient een natuursteenplaat van ongeveer 800 x 800 mm iets verdiept in de dekvloer te worden gelegd als kachelplaat. De ondergrond is een Havebo renovatievloer, een vrijdragende broodjes vloer RC 6 ((nat) door de fabrikant berekend met een dekvloer van 10 cm, welke wordt gestort op 1 augustus. Er is water aanwezig, het betreft een vloer op de begane grond zonder afschot en zonder convectorputten. De vloerverwarming ligt er half september al in, inclusief randstroken en krimpnetjes zoals op bijgevoegde foto van de badkamer met een soortgelijke vloer. Ik ben zelf aanwezig en zal helpen met het plaatsen van de natuursteenplaat.

Laminaat leggen in rechthoekige ruimte

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten leggen van een dunne ondervloer, laminaat en plakplinten in 2 rechthoekige ruimtes. In totaal gaat het om ongeveer 40 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Vloer egaliseren en PVC leggen

Leggen pvc vloer incl egaliseren - 80m2 appartement.

Laminaat leggen in de woonkamer

Graag zou ik een vrijblijvende offerte van u willen ontvangen voor het laten leggen van laminaat en plinten in de woonkamer. Ik heb lekkage gehad en mijn verzekering wil graag weten wat de kosten zijn en hoeveel uur er nodig is voor het leggen van laminaat. Het gaat om het volgende: Afmeting: 4400x5400 Ondervloer ligt er al. Laminaat is al in gedachten. Dit alles onder voorbehoud omdat ik eerst toestemming van de verzekering moet hebben. Ik hoop uw medewerking zodat ik het verder kan afhandelen bij de verzekering. Met vriendelijke groet

Laminaat leggen

Omdat ik lekkage heb gehad aan mijn laminaat in de woonkamer, heb ik mijn verzekering ingeschakeld voor een vergoeding. Mijn verzekeraar wil graag duidelijke prijzen ontvangen voor onder andere het leggen van laminaat. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen voor het leggen van (klik-) laminaat incl plinten gekocht bij Kwantum in de woonkamer, 4400 bij 5400. De ondervloer ligt er al. Hoeveel uur heeft u hierbij nodig en wat zijn de totale kosten? Ik hoop spoedig wat van u te horen zodat ik het verder kan afhandelen.

Egaliseren van een betonnen vloer

Ik wil graag 50 m2 betonnen vloer egaliseren, wat is prijs per m2? We willen het daarna schilderen met betonverf. We wilden gieten, maar dit was helaas te duur en we zijn nu op zoek naar een goede oplossing. Wat kost gieten eventueel bij jullie?