Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs:

i.v.m waterschade willen wij graag voor de verzekering een offerte aanvragen voor het leggen van laminaattegels in een keuken van 4.20m x2.50m
Onze klant uit Koekange (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel Nederland:

Offerte aanvraag herstel parketvloer na waterschade

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het eventueel vervangen of herstellen van de parketvloer. In de keuken heeft de wasmachine gelekt. Dit heeft ertoe geleid dat via de onderkant van de muur het onder het parket in de woonkamer is gekomen. Hierdoor is het parket een beetje op gaan zetten en is het een beetje bol gaan staan. Voor de verzekering moeten we eerst een offerte aanvragen voordat er wat gedaan kan worden. Het parket is al gedroogd doormiddel van bouwdrogers

Laminaat leggen

ik wil mijn huiskamer laten doen ik had waterschade en moet een offerte laten opstellen voor de verzekering. en dan laten leggen.deze keer wil ik een pvc laminaat. Dus ik moet een arbeid en materiaal specificatie hebben. Heb gekozen voor urban click pvc gewolkt antr. plint zwart blok, mijn huis is 40 vierkante meter. Oud materiaal ook graag eruit halen en afvoeren

Schaderapport maken van lekkageschade onder het dak

Er is waterschade geweest aan mijn dak en voor de verzekering heb ik een schaderapport nodig met een inschatting van wanneer dit eventueel gebeurt zou zijn.

Laminaat herstellen

Dankzij lekkage van de radiator heb ik op 3 verschillende plaatsen waterschade op me laminaat in de woonkamer en gang totale opp. Is +/-34m2.. moet zeker de helft losgemaakt worden als de zelfde laminaat leverbaar is heb hier heen bon meer van. Dus graag 1 offerte voor de verzekering

Houten vloer herstellen na waterschade

Water is vanuit mijn keukenkastje onder de houten vloer gelopen. Voor de verzekering dien ik een aantal offertes op te vragen voor het herstel van mijn houten vloer na waterschade. Het is een klein stukje in de keuken onder het aanrecht, ik denk dat het ongeveer 3 bij 2 m is. Dit zou ik graag alleen laten herstellen.

Waterschade plafond

Op meerdere plekken in onze huisartsenpraktijk is waterschade ontstaan door de tandartspraktijk die boven ons zit. We willen graag een offerte i.v.m. de verzekering.

Laminaat schade herstellen

Ivm waterschade aan mijn vloer in de keuken/woonkamer moet ik een offerte opvragen voor de verzekering. Mijn hele laminaat loopt door van keuken tot woonkamer en de schade bevindt zich in het midden van beide ruimtes. Totale oppervlakte van de woonkamer is 28 m2.

Offerte herstel ondervloer en laminaat na waterschade

In verband met waterschade op onze zolder hebben we voor de verzekering een offerte nodig voor het herstel van het laminaat en de ondervloer op onze zolder. Het gaat om 43 m2.

Offerte laminaat tbv verzekering

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leveren en leggen van nieuw laminaat (incl. ondervloer) ivm waterschade. Het gaat om de keuken en woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2.

Vloeren vernieuwen

Graag laat ik in de keuken en woonkamer na waterschade de vloer nieuw leggen, de verzekering neemt de kosten over. De woonkamer is 22 m2 en er ligt laminaat. Graag opnieuw laminaat leggen. De keuken heeft 30 plavuizen (30 x 30 cm) en is 5 meter lang bij 1.50 m breed. Het is een U-vormige inbouwkeuken. De huidige vloer laat ik graag door de vakman er eerst uithalen. De oude tegels in de keuken kunnen van mij blijven liggen, maar ik weet niet of dit mogelijk is. Hier graag opnieuw tegels. Oude laminaat en ondervloer graag afvoeren.

Partners

Partners van Casius