Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat in keuken en woonkamer vervangen:

Laminaat in keuken en woonkamer vervangen

Door lekkage in de keuken staat het laminaat helemaal bol. Woonkamer en de keuken is 1 ruimte. Ruwe schattig 30 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief verwijderen van het oude laminaat (afvoeren is niet nodig).
Onze klant uit Klazienaveen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat in keuken en woonkamer vervangen uit heel Nederland:

Nieuw laminaat in de keuken leggen

ik wil graag een offerte voor nieuw laminaat inclusief ondervloer en platte plinten in de keuken. Het betreft ongeveer 6 vierkante meter. Het oude laminaat en ondervloer moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Vloer leggen voor winkelvloer en horeca keuken

Ik ben op zoek naar een geschikte vloer. Het is voor 14 m2 horecakeuken en 50 m2 winkelvloer. In de winkel liggen er op dit moment tegels, in het gedeelte wat de keuken wordt, ligt er voor een deel tegels en voor een deel laminaat.

Keuken werkblad vervangen en laminaat vervangen

Het huidige U - werkblad moet vervangen worden, het nieuwe werkblad komt bij de Ikea vandaan en is voorzien van een spoelbak, een kraan en een inductieplaat. De afvoer moet correct aangesloten worden en de inductieplaat moet worden voorzien van een Perilex stekker. Het werkblad heeft de volgende afmetingen: U vorm 200 cm/238 cm/240 cm en een aparte werkblad van 130 cm. Bestaand laminaat moet vervangen worden ca 40 m2, laminaat en plak plintjes zijn aanwezig en het laminaat mag over bestaand ondervloer. De aanbieding moet gespecificeerd aangeboden worden. Het kan namelijk zijn dat de verzekering het laminaat namelijk niet vergoed, in dat geval komt het gedeelte laminaat vervangen te vervallen. Na goedkeur van de verzekering wordt opdracht verstrekt. Verwachting medio oktober.

Laminaat offerte voor de verzekering

Door een lekkage in mijn keuken door de vaatwasser heb ik 3x4 =12m2 nieuw laminaat nodig. Het laminaat in de keuken is doorgetrokken naar de woonkamer maar alleen de keuken wordt vergoed door de verzekering . Ik heb daarom een offerte nodig voor het verwijderen + afvoeren van het laminaat dat er nu in de keuken ligt, het leggen van laminaat met groen softboard ondervloer, plakplinten en een dikke houten afdekplint om de keuken en mee af te scheiden van de woonkamer zodat je de overgang van het laminaat minder ziet. Hetzelfde laminaat is uit het assortiment. Ik zie graag naar de offertes uit!

Laminaat leggen in woning 88m2

Ik wil graag laminaat (+ondervloer) laten leggen in mijn nieuwe woning. Het betreft een appartement van 96m2 waarin 4 kamers + hal + keuken laminaat gelegd moet worden (totaal 88m2) Plattegrond van woning is bijgesloten Laminaat en ondervloeren zijn reeds aanwezig en geacclimatiseerd

Laminaat leggen 40 m2

Ik wil in de woonkamer, hal en keuken laminaat leggen. Het gaat om een ruimte van 40 vierkante meter. Graag een offerte van het leggen van het laminaat en het materiaal.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Appartement betreft 65m2 totale oppervlakte. Het huidige laminaat heeft flinke waterschade, opgelopen door lekkage van de wasmachine. Woonkamer+keuken betreft 36m2, 2 slaapkamers en gang 29m2, alles is met laminaat. Graag wil ik de vloeren afgewerkt met plinten. De vloeren zijn nog niet aangeschaft, graag meenemen in de offerte.

Laminaat vervangen

Door een lekkage onder onze inbouwkeuken heeft het laminaat in de keuken waterschade. De lekkage is inmiddels verholpen door de loodgieter maar het laminaat van de keuken maar ook die van de woonkamer moet vervangen worden. Het is nl. een open keuken met hetzelfde laminaat. Omdat het huidige laminaat +10 jaar oud is denk ik niet dat het nog te verkrijgen is. Het gaat om 50 m2. Het betreft een appartement.

Vervanging stukje laminaatvloer door waterschade

Het laminaat in mijn keuken is beschadigd door waterschade. Het beschadigde deel moet vervangen worden en het laminaat hiervoor mag worden besteld door de vakman. De afmetingen van het beschadigde deel weet ik niet. De uitvoerdatum doe ik graag in overleg aangezien ik nog in gesprek ben met de verzekering.

Laminaat leggen hal, woonkamer, keuken en slaapkamer

Laminaat en ondervloer laten leggen in de hal, woonkamer, keuken en slaapkamer. Het gaat in totaal om 40 vierkante meter.

Partners

Partners van Casius