Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Klazienaveen of directe omgeving.

45 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Klazienaveen:

Laminaat in keuken en woonkamer vervangen

Door lekkage in de keuken staat het laminaat helemaal bol. Woonkamer en de keuken is 1 ruimte. Ruwe schattig 30 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte inclusief verwijderen van het oude laminaat (afvoeren is niet nodig).

Laminaat over tapijt leggen

Op de bovenverdieping wil ik laminaat laten leggen over het huidige tapijt. Het betreft ongeveer 50 m2 en 50 meter plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat benedenverdieping opnieuw laten leggen

Wij hebben kliklaminaat van de Praxis en dat hebben we laten leggen door een kennis maar we zijn totaal niet tevreden over hoe het er in ligt. Er zitten naden tussen, het verschuift en beweegt ook als je er overheen loopt. Op de kopse kanten zijn die naden nu zichtbaar en je voelt dat het niet mooi aansluit. Nu willen we deze vloer er zelf uit halen, vervolgens een nieuwe ondervloer leggen en door een gespecialiseerde vakman de vloer opnieuw laten leggen. De hele planken wil ik opnieuw gebruiken en de gezaagde planken wil ik laten vervangen. Als ondervloer wil ik zelf van die groene platen leggen, mede omdat je met een ouder kruipluik zit waar dit overheen gelegd moet worden. In totaal is het ongeveer 50 vierkante meter. Graag ontvang ik een offerte.

Kambala parketvloer schuren en lakken

Het betreft het schuren en lakken van een parketvloer, houtsoort Kambala, ongeveer 55 m2. De vloer is gelijmd.

Leggen laminaatvloer in slaapkamers en overloop

Het leggen van een laminaatvloer in 2 slaapkamers en de overloop. Ongeveer 28 m2. Er ligt nu vinyl op. Dat haal ik er zelf uit. De ondervloer is een groene rol. Ook plinten monteren, plakplinten. Dat is ongeveer 25 meter, grof geschat want er zijn wat hoekjes.

Laminaat in de gang leggen

Ik wil in de gang van 5,5 m2 laminaat laten leggen. Er ligt al een ondervloer en de plinten doen wij zelf.

Grindvloer verwijderen

Ik wil graag mijn grindvloer laten verwijderen. De oppervlakte is 40 m2.