Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat laten leggen:

Laminaat laten leggen

Ik heb laminaat in de keuken maar onder de koelkast heeft het gelekt waardoor er schade aan laminaat is. Er is nog laminaat over maar dit moet door iemand worden gelegd want ik kan dit niet ivm astma. Het oppervlakte van de schade is ongeveer 3m2, totaaloppervlakte van de vloer is ongeveer 8 bij 4 meter.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat en plinten leggen

Voor een appartement van ca. 55 m2 zoek ik legservice voor laminaat + plinten voor een gelijkvloers appartement met 4 aansluitende vertrekken. Leggen op een dag tussen 25 en 30 september 2020 in Rotterdam Noord (Prins Alexander). Zeer snel dus.

Vloer vervangen 60m2

We willen ca.60 vierkante meter vloer vervangen in ons appartement. Voordat een nieuwe vloer gelegd kan worden, dienen in ieder geval een PVC vloer, en de daaronder liggende laminaatvloer (met waterschade), verwijderd te worden. We zijn niet zeker wat daar nog onder ligt, iets van zijl of ondervloer. Ca. 13 vierkante meter heeft onder de PVC tegels liggen i.p.v. laminaat. We wonen op 4 hoog zonder lift. We zijn benieuwd hoe veel het kost om jullie in te huren voor het verwijderen van de vloeren, de oude vloer naar de stort brengen, en leggen van een nieuwe vloer inclusief staande plinten. We willen geen onverwachte extra kosten, liever een volledige offerte. Bij voorbaat veel dank.

Hal betegelen

Wij willen tegels laten leggen bij ons in het halletje. Dit is zo'n 4,5 m2. Er ligt nu laminaat, maar deze zullen wij zelf verwijderen. Het gaat om 30x60 tegels. Afhankelijk van de prijs willen wij deze via de vakman bestellen.

Laminaat leggen 80m2

Wij willen op 4 slaapkamers en overloop laminaat en plinten laten leggen. Dit is in totaal 80 m2. Vloerbedekking blijft er onder. Laminaat en plinten aanwezig.

Laminaatvloer laten leggen in een zaak 103m2

Ik zou graag een laminaatvloer willen laten leggen in onze zaak het gaat op ongeveer 103m2. Zaak is dan helemaal leeg. Wij hebben zelf al de vloer en ondervloer. er hoeven geen plinten, wel aan de ingang komt een droogloopmat van 4m x1.35m daar hoeft dus geen laminaat

Het vervangen van 2,5m² laminaat

2,5m² van mijn laminaatvloer is beschadigd. Deze moet worden verwijderd en ik wil nieuw laminaat daar leggen. Het laminaat moet nog worden aangeschaft.

Nieuw laminaat in de keuken leggen

ik wil graag een offerte voor nieuw laminaat inclusief ondervloer en platte plinten in de keuken. Het betreft ongeveer 6 vierkante meter. Het oude laminaat en ondervloer moeten verwijderd en afgevoerd worden.

Vloer leggen voor winkelvloer en horeca keuken

Ik ben op zoek naar een geschikte vloer. Het is voor 14 m2 horecakeuken en 50 m2 winkelvloer. In de winkel liggen er op dit moment tegels, in het gedeelte wat de keuken wordt, ligt er voor een deel tegels en voor een deel laminaat.

Laminaat offerte voor de verzekering

Door een lekkage in mijn keuken door de vaatwasser heb ik 3x4 =12m2 nieuw laminaat nodig. Het laminaat in de keuken is doorgetrokken naar de woonkamer maar alleen de keuken wordt vergoed door de verzekering . Ik heb daarom een offerte nodig voor het verwijderen + afvoeren van het laminaat dat er nu in de keuken ligt, het leggen van laminaat met groen softboard ondervloer, plakplinten en een dikke houten afdekplint om de keuken en mee af te scheiden van de woonkamer zodat je de overgang van het laminaat minder ziet. Hetzelfde laminaat is uit het assortiment. Ik zie graag naar de offertes uit!

Laminaat leggen in woning 88m2

Ik wil graag laminaat (+ondervloer) laten leggen in mijn nieuwe woning. Het betreft een appartement van 96m2 waarin 4 kamers + hal + keuken laminaat gelegd moet worden (totaal 88m2) Plattegrond van woning is bijgesloten Laminaat en ondervloeren zijn reeds aanwezig en geacclimatiseerd

Partners

Partners van Casius