Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor cement dekvloer gepleisterd:

Cement dekvloer gepleisterd

Het gaat om het aanbrengen van een gepleisterde cementdekvloer (kleur antraciet), dikte 5 cm voor een bestaand bedrijfspand op begane grond. Oppervlakte 350 m2 in 1 grote ruimte. De bedoeling is dat deze vloer gepleisterd afgeleverd wordt. Later zal er nog een transparante impregneerlaag of coating overheen gaan. Dit mag als optie mee geoffreerd worden.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor cement dekvloer gepleisterd uit heel Nederland:

Slaapkamer deels verbouwen en compleet afwerken

Ik wil een slaapkamer verbouwen. Er is recent een nieuwe dakkapel geplaatst (3,6m breed x2,2m diep) deze is casco opgeleverd, deze moet aan de binnenzijde afgewerkt worden met gipsplaten alsmede het schuine dak en knieschot. Ook moet er een kunststof vensterbank geleverd en geplaatst worden. De cement dekvloer van de slaapkamer (+/-22,2m2) moet geëgaliseerd worden (eventueel Max. 1 cm afgefreesd worden voor egaliseren). Wanden (+/-33,5m2 saus-klaar stucen). Plafond (+/-22,2m2) sausklaar stucen.

Cement dekvloer leggen

Wij zouden een cement dekvloer willen voor 2 ruimtes op de begaande grond. 16 m2 van 6 cm dik.

Egaliseren van een zand cement dekvloer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het egaliseren van mijn vloer (zand cement dekvloer). De werkzaamheden moeten gebeuren op maandag 28 september 2020. Bij het verwijderen van de vorige vloer zijn gaten en oneffenheden ontstaan. Er wordt een vloerverwarming aangebracht en daarna komt er een houten vloer op die wordt verlijmd. Daarom moet de vloer glad zijn, en geschikt voor verlijming van een houten vloer.

PU gietvloer leggen

Het gaat om een nieuwbouw project. Graag laat ik een PU gietvloer leggen over een oppervlakte van 52 m2. Het huis heeft een cement dekvloer als ondergrond en vloerverwarming.

Cement dekvloer aanbrengen

Ik wil graag een cement dekvloer over vloerverwarming aanbrengen. 4 of 5 centimeter dik, over 30 m2.

Cement dekvloer 3-4 cm dik over 50m2

50m2 dekvloer voor buitenterras met afschot. Globale prijs nodig, details komen evt. later wel. Het is de bedoeling dat hij ongeveer 3-4cm dik wordt.

Cement dekvloer aanbrengen

Een 3cm dik cement dekvloer aanbrengen in werkplaats 80m2 er ligt vloerverwarming in. De vloer die daar ligt is slecht.

Vloerverwarming aanleggen

Ik wil graag +/- 105 m2 vloerverwarming als hoofdverwarming op de CV aansluiting. Graag een offerte met en zonder het leggen van de zand cement dekvloer

Zand cement dekvloer aanleggen

Voor een uitbouw heb ik een zand cement dekvloer nodig van 5 cm dik. Het gaat om 15 m2.

Gietvloer leggen

Nieuwbouw project met cement dekvloer met vezels. Op de begane grond, dat is 74 m2. Mogelijk ook de eerste verdieping erbij, dan is het in totaal 120 m2. En als de derde verdieping ook meegenomen zou worden is het in totaal 148 m2. Heeft u voor deze 3 mogelijkheden een prijs? Uitvoering eind kwartaal 2 van 2021.

Partners

Partners van Casius