Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen:

Vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen

Ik zoek een vloerenbedrijf/installateur die mijn huidige houten vloer inclusief blaken kan verwijderen. vervolgens moet er een isolatievloer geplaatst worden met een broodjesvloer daarop. Onder de vloer moet vloerverwarming gerealiseerd worden wat op de CV-ketel moet worden aangesloten. Het gaat om 40 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen uit heel Nederland:

Houten vloer verwijderen en broodjesvloer aanbrengen met vloerverwarming

Graag willen wij de houten vloer van onze tussenwoning laten vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 (gehele benedenverdieping). Kruipruimte is droog en ongeveer 120 cm diep.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Wij zoeken een partij die een betonnen ligger met broodjes kan leggen voor ons. Graag inclusief vloerverwarming. Het gaat om 50 m2.

Broodjesvloer laten leggen en vloerverwarming

Ik wil de vloer op de begane grond laten vervangen voor een 'broodjesvloer'. Het gaat om 44 m2. Ook wil ik er vloerverwarming in laten zetten. Het er uit slopen van de houten vloer willen we zelf doen.

Betonvloer met vloerverwarming storten

Wij hebben recent een jaren 30' huis gekocht en willen graag de vloer laten isoleren en eventueel ook gelijk vloerverwarming laten plaatsen. Wij zouden hiervoor graag onze houten vloer willen laten vervangen voor een betonnen systeemvloer met een Rc waarde van 5, ook wel een renovatievloer of PS-broodjesvloer genoemd waar het isolatiemateriaal dan al in verwerkt is. Graag zouden we ook een offerte willen ontvangen voor de eventuele extra vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 47 m2 van de begane grond en er is een kruipruimte aanwezig die goed toegankelijk is. De overdracht is begin oktober, dus we kunnen helaas nu nog niet iedereen laten kijken maar we vroegen ons af of het toch mogelijk is om een grove kostenraming te geven op basis van foto's van de plattegrond en de kruipruimte? Zodat we een eerste selectie kunnen maken, uiteraard is het voor nadere specificering als we verdere afspraken maken mogelijk om een afspraak te maken met de verkoper voor een inspectie.

Broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen

Graag willen wij een broodjesvloer inclusief vloerverwarming laten aanleggen. De oude steunbalken zijn op sommige plekken rot. De broodjesvloer moet aansluiten op de gang. De broodjesvloer beslaat ong 53 m2. De vloerverwarming is nog optioneel of de gang meegenomen wordt of niet. Zo wel wordt dat 60 m2. Zo niet is het gelijk aan de broodjesvloer.

Houten vloer vervangen voor betonnen broodjes vloer en draagmuur verwijderen

Voor onze woning in Egmond aan den Hoef willen we de vloer van de benedenverdieping deels vervangen voor een broodjesvloer (er zit nu een houten vloer in met houten balken) omdat we nu een nieuwe keuken willen en de toilet willen verplaatsen lijkt het nu het juiste moment om dit aan te pakken zodat er ook vloerverwarming kan worden geinstalleerd. We willen het huis in twee fases aanpakken. Voor nu de hal, keuken en werkkamer is ongeveer 30 m2 en op een nader te bepalen tijdstip (2021/2022) het overige deel van het huis (ongeveer 50 m2)

Broodjesvloer aanleggen met vloerverwarming ter vervanging van een houten vloer

Wil de bestaande houten vloer vervangen voor een goed geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming. Begane grond: woonkamer is 7.6 meter lang en 3.70 meter breed. en de hal is 4.6 meter lang en 2.05 meter breed. RC minimaal 4. Vloerverwarming dient ook in de keuken van 6 m2 gelegd te worden (is al een beton vloer). Vloerverwarming als hoofd verwarming. Graag gespecificeerde offerte met beschrijving van de te gebruiken materialen. Oude vloer verwijderen graag ook apart vermelden (wellicht wil ik hem zelf verwijderen) Tevens ontvangen we graag enkele referenties bij gunning opdracht

Broodjesvloer laten leggen en afwerken

Onze woonkamer heeft rotte vloerbalken. Wij willen deze ondervloer laten vervangen door een lichtgewicht broodjesvloer/renovatievloer. Het moet tot zover zijn afgewerkt dat er vloerverwarming met zandcement op kan worden gelegd. Oppervlakte = 34 m2. De woonkamer moet op hoogte aansluiten bij de keuken en de gang (vloerverwarming, zandcement en pvc vloer willen wij namelijk over de gehele begane grond laten doorlopen). Verwijderen van oud materiaal optioneel.

Houten vloer vervangen door broodjesvloer

Huidige houten balken vloer woonkamer (Afmetingen ongeveer 4.00x8.15m) verwijderen en vervangen door broodjes/renovatievloer met isolatiewaarde van minimaal RC = 5.0 met behoud van kruipruimte. Een specificatie met aparte kosten voor het verwijderen van de huidige vloer en het plaatsen van de renovatievloer zou fijn zijn. Ik sta open voor adviezen met betrekking tot de voor- en nadelen van bepaalde systemen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf voor wie dit een zeer veel voorkomende klus is. Eventueel kunnen de werkzaamheden uitgebreid worden met het aanleggen van vloerverwarming gehele begane grond. Aanvangsdatum in overleg, kan op korte termijn (1 maand).

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming

Partners

Partners van Casius