Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoogeveen of directe omgeving.

319 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoogeveen:

Betonnen garage vloer vernieuwen

Het gaat hier om het verwijderen en afvoeren van de garage betonvloer van ongeveer 3 x 6 m. De vloer is ongeveer 10 tot 15 cm dik. En het storten en afwerken van een nieuwe betonvloer en afwerken met betoncoating.

Laminaat laten leggen

Ik heb laminaat in de keuken maar onder de koelkast heeft het gelekt waardoor er schade aan laminaat is. Er is nog laminaat over maar dit moet door iemand worden gelegd want ik kan dit niet ivm astma. Het oppervlakte van de schade is ongeveer 3m2, totaaloppervlakte van de vloer is ongeveer 8 bij 4 meter.

Vloerverwarming en pvc vloer

Wij willen graag vloerverwarming laten plaatsen op de begane grond. De oppervlakte is 30 m2. De sleuven zullen hierna dichtgemaakt moeten worden en de vloer geëgaliseerd zodat er een PVC vloer gelegd kan worden. Hoeveel mm dikte doet u dat? Hoe lang moet het drogen, voordat er PVC gelegd kan worden en welk merk egaline gebruikt u? Graag zou ik alle onderdelen separaat vermeld zien op de offerte.

Cement dekvloer gepleisterd

Het gaat om het aanbrengen van een gepleisterde cementdekvloer (kleur antraciet), dikte 5 cm voor een bestaand bedrijfspand op begane grond. Oppervlakte 350 m2 in 1 grote ruimte. De bedoeling is dat deze vloer gepleisterd afgeleverd wordt. Later zal er nog een transparante impregneerlaag of coating overheen gaan. Dit mag als optie mee geoffreerd worden.

Vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen

Ik zoek een vloerenbedrijf/installateur die mijn huidige houten vloer inclusief blaken kan verwijderen. vervolgens moet er een isolatievloer geplaatst worden met een broodjesvloer daarop. Onder de vloer moet vloerverwarming gerealiseerd worden wat op de CV-ketel moet worden aangesloten. Het gaat om 40 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Op balkon composiet tegels plaatsen

Mevrouw wil op haar balkon composiet tegels laten plaatsen waarvan een aantal op maat gemaakt dienen te worden. Verwijderen bestrating is niet van toepassing

Laminaat leggen voor eind van de maand

Ik wil in 2 ruimtes laminaat leggen. De ene ruimte is 9 m2 met een gladde vloer. 1 ruimte 20 m2 met een plavuizenvloer.

Vloer aan laten leggen

Lezer, ik wil graag een vloer laten leggen, de oppervlakten zijn: 374 cm x 323 cm, 457 cm x 410 cm 246 cm x 323 cm en 120 cm x 150 cm. Het is nu een betonvloer, ik heb ook een dempende ondervloer nodig voor het gehele oppervlak. Graag een offerte voor het leggen van de vloer en het benodgde tijdsbestek.

Gecoate grindvloer egaliseren

Wij hebben in de woonkamer een gecoate grindvloer. Deze vloer willen wij graag we egaliseren met 1 mm egaline daar wij er een PVC vloer op willen gaan leggen. De oppervlakte is 54 m2.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag het schuimbeton willen hebben over 2 ruimtes in de woonkamer en keuken, minimaal 35cm dik. Keuken L 3. 40 X B 3. 00 Woonkamer L 4. 30 x B 4. 00 Woonkamer L 4. 40 x B 3. 00 heb de woonkamer in 2 gedeelten gedaan omdat die in L vorm is. Ik zie jullie offerte te gemoed Alvast bedankt Groet

Laminaat leggen en plinten monteren

Ik wil graag weten hoeveel gaat het kosten als ik laminaat, ondervloer en hoge plinten laten zetten door jullie. Ik wil dat graag in de woonkamer en slaapkamers met de gang. Het is zo ongeveer 55 m2 laminaat en 20 meter hoge plint. Graag ontvang ik een offerte.

Laminaat leggen

Ik heb een laminaatvloer gekocht en ben mij aan het oriënteren wat het leggen van een vloer kost. Het gaat om 70 m2, met ondervloer. De plinten doen we zelf. Graag hoor ik van u wat het kost om de ondervloer en vloer te leggen.

Egalinevloer aanbrengen

Wij willen graag een betonlook in een aantal vertrekken van onze woning. Wij willen dit graag laten doen met egaline. Het gaat om een oppervlakte van 45 m2. Wij willen graag de vloer in de WC, het washok, het voorraad hok, de keuken, de hal en de speelkamer laten egaliseren, totale oppervlakte is 45 m2. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten!

Meerdere vloertjes egaliseren

Wij willen graag de vloer in de WC, het washok, het voorraad hok, de keuken, de hal en de speelkamer laten egaliseren, totale oppervlakte is 45 m2. Graag zou ik willen weten hoeveel dit gaat kosten!

Nieuwe laminaatvloeren leggen

Ik wil graag laminaatvloeren in de huiskamer/keuken en hal (ongeveer 50 m2) en op de bovenverdieping betreffende 3 slaapkamers, de overloop en de was-/technische kast (ongeveer 40 m2) laten leggen.

Laminaat laten leggen in nieuwbouwwoning

Eind april of begin mei wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd. Ik wil daar dan graag 55 m² laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. Ik heb al laminaat naar mijn smaak uitgezocht. De vloer moet drempelloos gelegd worden in het hele appartement. Ik sta open voor advies over een goed geluiddempende ondervloer en ontvang graag uw offerte.

Betonvloer egaliseren

Er moet een betonvloer (ongeveer 44 m2 , woonkamer en gang) geëgaliseerd worden waar de vloerverwarming al is in gefreest. Daarna komt er laminaat op. Bij voorkeur nog komende week. Graag uw offerte voor het egaliseren van de vloer en optioneel de kosten voor het leggen van de laminaatvloer. Alvast bedankt voor de informatie en graag ontvangen wij zo spoedig mogelijk een reactie.

Grindvloer aanbrengen

85 begane grond + eerste verdieping

Laminaat leggen in een appartement

71 m2 laminaat leggen in een appartement incl. Ondervloer+plinten etc..

Jan des Bouvrie laminaat laten leggen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaatvloer in de slaapkamer met Jan des Bouvrie laminaat V-groef. Het gaat om 35 m2 laminaat (dat is inclusief snijverlies). Graag een offerte inclusief het verwijderen van de oude laminaatvloer (click laminaat). De ondervloer is nog goed en plinten zijn niet nodig. Het gaat om een offerte voor de verzekering, we hebben waterschade gehad en de verzekering wilt graag een offerte ontvangen voordat de werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Vloeren laten egaliseren

Het egaliseren van een volledige begane grond en een badkamer vloer boven. Bij elkaar ongeveer 70 m2 vloeroppervlakte. In beide gevallen zitten hardnekkige lijmresten van plavuizen en douche tegels op de vloer. Beneden komt vloerverwarming, maar voordat deze ingefreesd kan worden dient de vloer vlak te zijn. Hierna komen er weer plavuizen overheen.

Eikenhouten vloer schuren en lakken

In de woonkamer van het huis dat wij gekocht hebben ligt een eikenhouten vloer. De vloer is prima maar te licht van kleur naar onze smaak. We willen deze vloer laten schuren en een tint donkerder laten lakken. Het gaat om 60m2.

Visgraatvloer schuren en in de olie zetten

200 m2 planken visgraat 18 x 120 schuren en oliën. In de nacht van zondag op maandagnacht 6/7 maart. Beginnen op zondagavond om 22.00 totdat het klaar is. De vloer staat in de Monocoat pure en moet nu in een kleurolie van Monocoat.

Terrazzo aanleggen op de vloer

Ik wil graag een nieuwe terrazzo vloer. Het gaat om een ruimte van 13.2 m2 (hal).

Grindvloer verwijderen

In verband met het plaatsen van een andere vloer (laminaat/parket) willen we de huidige grindvloer van 55- 60 m2 laten verwijderen. Graag een offerte voor het verwijderen van deze vloer. Bij de oplevering van ons huis (10 jaar geleden) is de huidige vloer op een geëgaliseerde vloer aangebracht. Ik weet niet hoe de situatie nú is als de grindvloer verwijderd is. Dus, indien nodig, graag opnieuw egaliseren van de vloer.