Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Gasselternijveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Gasselternijveen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Gasselternijveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Gasselternijveen of directe omgeving.

18 klanten uit Gasselternijveen bevelen een bij Casius in Gasselternijveen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Gasselternijveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer leveren en aanbrengen, semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen, massief gerookt eiken keuken leveren en monteren, terrazzovloer leggen in een lege woning, bestaande grindvloer opnieuw coaten of vernieuwen, betonvloer gieten in woonkamer, beton storten op stelcon platen, gietvloer op betonnen ondergrond, vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen, grindvloer aanbrengen, grindvloer gieten, siergrind op vloer en trap, marmoleum, vinyl en tapijt leggen, betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen, betonlook vloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Gasselternijveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Gasselternijveen:

Zoldervloer egaliseren voor vinyllaminaat

Zolderverdieping van ongeveer 60 m2 bestaande uit 2 kamers en halletje.

Laminaatvloer laten leggen

In de woonkamer, keuken en hal moet laminaat worden gelegd, plinten worden aangebracht en ondergrond worden gelegd. Woonkamer en keuken zijn ongeveer 45 m2 en hal 6 m2. Laminaat is ongeveer 30 centimeter breed. Er liggen nu plavuizen en hier kan het overheen worden gelegd. Het laminaat, (hoge) plinten en ondergrond schaffen we zelf aan. Graag ontvang ik een offerte.

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag 45 vierkant meter waar vloerverwarming op komt wil ik graag schuimbeton in hebben. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Wij hebben een nieuwe woning en zijn die nu aan het verbouwen. Wij willen daar op de bovenverdieping graag 40 m² laminaat en ondervloer laten leggen op de overloop en in 3 slaapkamers. We hebben het materiaal hier al liggen. De plinten plaatsen wij zelf. We hebben laminaat Moderato Montana gekocht bij Praxis. We zoeken een vakman die deze klus vóór 28 oktober kan afronden. Dan willen wij gaan verhuizen.

PVC plaklaminaat leggen

Wij willen een pvc plak-laminaatvloer laten leggen over een vlakke grenenhouten vloer van ongeveer 40 m². We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen van Praxis

Ik heb laminaat gekocht bij Praxis en wil dat graag gelegd hebben. Het gaat om 7 pakken van 2,131 m2. Het gaat om ongeveer 14 m2.

Laminaat leggen in appartement

Laminate vloer 80 m2 leg appartement

Schuimbeton in de kruipruimte aanbrengen

Ik zou graag het schuimbeton willen hebben over 2 ruimtes in de woonkamer en keuken, minimaal 35cm dik. Keuken L 3. 40 X B 3. 00 Woonkamer L 4. 30 x B 4. 00 Woonkamer L 4. 40 x B 3. 00 heb de woonkamer in 2 gedeelten gedaan omdat die in L vorm is. Ik zie jullie offerte te gemoed Alvast bedankt Groet

Laminaat met waterschade vervangen

Ik heb een vloer van 24 vierkante meter die vervangen moet worden na waterschade. Ik zou graag willen weten wat hiervan de kosten zijn om dit te repareren/ herstellen. Er ligt nu laminaat.

Storten van een afwerkvloer

Ik wil graag 55 m2 afwerkvloer laten storten.

Granito vloer leggen

Het gaat om een vloertje in het voorportaal voor de voordeur. Deze is ongeveer 2 m2 groot en ik wil hier een nieuwe granito vloer, in dezelfde stijl als de huidige gebroken granito vloer. Dus 2 kleuren met eventueel een drempel in dezelfde kleur. De betonnen ondervloer kan ik zelf storten. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer slopen in een garage

Wij zijn een vrijstaande woning met aangebouwde garage 'levensloopbestendig' aan het verbouwen. Als de woning klaar is, willen wij in de garage een slaapkamer gaan maken. We willen er vooraf de huidige betonnen vloer uit laten slopen. Die vloer is 3 x 6,5 meter en 15 tot 20 cm dik. Het is onbekend of er wapening in zit. Ik ontvang voor het slopen en afvoeren daarvan graag uw offerte. Er is geen haast met de klus. Ik wil graag het eerste contact per mail.

Betonvloer storten

Ik wil in een deel van de garage een betonvloer laten of zelf storten. De oppervlakte van 10 m2 en 10 a 15 cm diep.

Laminaat leggen in slaapkamer

Ik wil het laminaat inclusief ondervloer en plinten leggen in de slaapkamer. Ongeveer 13 vierkante meter. De kamer is 3 x 4,24.

Novilon tegels leggen

Ik ben op zoek naar een ervaren vakman voor het leggen van Novilon plaktegels. (Zwart/Wit Gamma) Het te leggen oppervlak bedraagt ca. 16 m2

Novilon plaktegels leggen

Ik ben op zoek naar een ervaren vakman voor het leggen van Novilon plaktegels,zwart/Wit Gamma. Het te leggen oppervlak bedraagt ongeveer 16 m2.

Laminaat met plinten leggen in ruimtes

Ik wil graag 41 m² laminaat laten leggen, verdeeld over 4 ruimtes op de bovenverdieping van mijn woning. In 1 ruimte ligt al een goede ondervloer, in de 3 overige ruimtes moet 28 m² ondervloer worden geplaatst. Ik laat het laminaat graag afwerken met 49 meter smalle plinten en 5 meter brede plinten. Laminaat, plinten en ondervloer zijn reeds in mijn bezit. Ik zal er voor zorgen dat alle ruimtes leeg zijn. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Laminaat vloer leggen

Laminaat vloer leggen van ca. 53 m2. Er ligt nu nog oud laminaat in, dat halen wij er zelf uit. Een oude houten vloer blijft dan over. Mogelijk willen wij de keuken ook erbij nemen ca. 10 m2. Er zit geen drempel tussen de keuken en de woonkamer, maar klein hoogteverschil van ca 4 mm. In de keuken liggen nu stenen. Graag een offerte alleen voor de woonkamer en een offerte voor als we de keuken erbij zouden doen en dan dus alles moeten egaliseren, ik vermoed dan meer dan 5 mm.

Betonlook vloer aanbrengen

Ik wil een beton-look vloer in ons nieuw te bouwen huis aanleggen. Het gaat om totaal 175 m2. De legperiode zal medio oktober worden.

Laminaat leggen

Graag wil ik van u weten wat het leggen van 10 m2 laminaat kost? Door lekkage moet een deel worden vervangen. Optioneel is leveren van laminaat mits deze hetzelfde is als de huidige.

Laminaat vloer leggen

Het leggen van 40 m2 laminaat met ondervloer en 34 meter plakplinten in hal en woonkamer/keuken. Geen dorpels en de vloer is vlak.

Leggen van een cementdekvloer

Het leggen van een cementdekvloer in een aanbouw van een huis. Het betreft een berging, woonkamer,hal en badkamer. In alle vloeren komt vloerverwarming. De badkamer is 9 m2 en moet een dikte van 6 cm dekvloer op zwaluwstaart platen met afschot van 1,5 cm in de douche. De woonkamer, hal en berging zijn in totaal 57,3 m2. Hier moet 8 cm dekvloer op isolatie. Hierbij is bewapening aangebracht. Tussen berging en hal komt een scheiding tussen de vloerdelen. De ruimten zijn leeg en zijn al stort klaar gemaakt inclusief randstroken en vloerverwarming. Het gaat om een zwevende dekvloer.

Grindvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een grindvloer. De oppervlakte ligt tussen 50 a 60 m2.

Vloeren laten egaliseren

Vloeren egaliseren van ongeveer 110 vierkante meter, deels houten vloeren en deels beton. Er zit ook een stuk met plavuizen bij, dit mag blijven liggen.

Laminaat over tapijt leggen

Op de bovenverdieping wil ik laminaat laten leggen over het huidige tapijt. Het betreft ongeveer 50 m2 en 50 meter plakplinten. Graag ontvang ik een offerte.