Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer storten in schuur:

Betonvloer storten in schuur

Ik ga de huidige tegelvloer in mijn schuur zelf verwijderen. Ik wil dat een vakman daarna een betonvloer stort. Vloer van schuur lengte 4.5 meter breed 2.10 hoogte 10 cm.
Onze klant uit Gasselte (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer storten in schuur uit heel Nederland:

Zandcementvloer storten badkamer

Ik wil graag een zandcementvloer laten storten t.b.v. elekrtrische vloerverwarming. De huidige ondervloeren sloop ik er zelf uit tot ik op de originele betonvloer ben. Gaat om ongeveer 7 m2 en de vloer zal ongeveer 8 cm dik worden i.v.m. douche-afvoeren van 50 mm. Ook zal er een inloopdouche komen welke onder afschot naar het douche putje gesmeerd moet gaan worden. Op de zandcement vloer zullen tegels geplakt gaan worden. De badkamer bevind zich op de 1e verdieping. Het is nu een zandcementvloer op een betonvloer en daaronder nog een tegelvloer. Die worden eruit gesloopt door mijzelf.

Storten betonvloer

In onze L-vormige woonkamer (ongeveer 30m²) en onze kelder (ongeveer 2m²) moet een betonvloer van ongeveer 12cm dikte worden gestort. De ondervloer ligt er al en alles is klaar om gestort te worden. Wij denken 4 kuub beton nodig te hebben.

Betonvloer storten in de garage

Wij willen graag een betonvloer laten storten in onze inpandige garage. Er liggen (buiten)tegels op een zand ondergrond. Het gaat om 20 m2.

Betonvloer schuur 36m2

Het gaat om het storten van een 36m2 grote betonvloer in een schuur. In de schuur gaan geen zware materialen komen, dus zo eenvoudig mogelijke uitvoering. De schuur zal ik zelf leegtrekken zodat er een zandondergrond overblijft. De schuur is direct bij de oprit dus goed te bereiken.

Betonvloer voor wagenloods storten en vlinderen 200 m2

Storten betonvloer. Bekisting/netten/isolatie wordt zelf geregeld. Beton en afweking niet. Vloer van 200 m2 a 15 cm dik (gevlinderd) en 2 plaatjes van totaal 80 m2 a 10 cm dik ruw. Zeer goed bereikbaar. Betreft half open wagenloods.

Storten van een betonvloer & elektrische vloerverwarmingrische vloerverv

Wij gaan een bestaande aanbouw afsluiten en willen de nu liggende klinkervloer vervangen door een betonnen vloer met elektrische vloerverwarming. Het betreft een ruimte van plusminus 25m2. Als u bij de oprit komt staan dan moet de slang voor het beton ongeveer 10 meter overbruggen

Betonvloer storten in serre

wij willen vloer van beton laten storten van de vloer van onze Serre in de achtertuin met afmetingen: 3,2 meter x 5,8 meter

Zandcementvloer voor aanbouw storten

In de aanbouw ligt een betonvloer met linoleum. Hierop moet een zandcement komen met vloerverwarming en water en electra voor keuken. Op de zandcement vloer komt uiteindelijk een gietvloer. Het gaat om 12 x 9 meter.

Betonvloer maken / storten in patio

Ik wil voor een project in Amsterdam in de patio (circa 6 m2) een betonnen vloer laten aanbrengen. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Vlinderen garagevloer

De vloer van de garage moet 8cm opgehoogd worden. De totale oppervlakte is 35m2. De vloer komt op een 10cm betonnendek te liggen die bewapend is. Graag wil ik weten wat het kost om betonvloer te storten en deze te vlinderen.

Partners

Partners van Casius