Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking:

Houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking

Ik zou graag de houten vloer willen laten vervangen door een broodjes vloer. Het gaat om 41 m2. De houten vloer mag verwijderd worden door de vakman. Afvoeren doe ik zelf.
Onze klant uit Emmer Compascuum (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking uit heel Nederland:

Houten schuur isoleren

We willen ons houten muur isoleren. Weten we niet precies of ook de dak of de vloer geïsoleerd moet worden. Schuur is ongeveer 4x2 meter.

Houten vloer verwijderen en broodjesvloer aanbrengen met vloerverwarming

Graag willen wij de houten vloer van onze tussenwoning laten vervangen voor een broodjesvloer met vloerverwarming. Het gaat hier om een oppervlakte van ongeveer 50 m2 (gehele benedenverdieping). Kruipruimte is droog en ongeveer 120 cm diep.

55m² grenen houten vloer zwevend leggen

Ik wil een grenen houten vloer zwevend latten leggen met een platte plint over een 55m² geëgaliseerde vloer.

Houtrot + lekkage in de schuifpui herstellen

Door een foutief ontwerp van de schuifpui (zie schets) loopt de afvoer, bij hevige regenval, over en komt binnen het huis terecht. Er lijkt onder deze afvoer iets vol te lopen. Dit klopt natuurlijk al niet, maar waarbij er aan de onderzijde ook nog een plek is waarbij een schroef mist. Na de heftige regenval komen hier heel langzaam druppels uit. Recht onder deze plek (op de grond) vonden wij, bij het verwijderen van het laminaat, een van kleur veranderde betonnen vloer/fundering met verrotte houten delen. Die breidt zich uit naar de zijkanten, maar het begin bevindt zich onder deze plek waar de schroef mist (in het midden van de schuifpui).

Lekkage onder vloer opsporen en oplossen

Ergens in mijn huis is er een lek, het heeft waarschijnlijk met de stadsverwarmingsinstallatie te maken. Eneco geeft aan dat het achter de meterkast zit dus zij daar niet verantwoordelijk voor zijn. De water gaat onder de houten vloer, deze is aan het vervormen. Ik ben op zoek naar iemand die de lekkage kan opsporen en oplossen.

Egaliseren van een zand cement dekvloer

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het egaliseren van mijn vloer (zand cement dekvloer). De werkzaamheden moeten gebeuren op maandag 28 september 2020. Bij het verwijderen van de vorige vloer zijn gaten en oneffenheden ontstaan. Er wordt een vloerverwarming aangebracht en daarna komt er een houten vloer op die wordt verlijmd. Daarom moet de vloer glad zijn, en geschikt voor verlijming van een houten vloer.

Schuimbetonvloer storten 140m2

Houten vloeren vervangen voor schuimbeton. Het gaat om een oud huis waar de houten vloer enorm afloopt. Deze willen wij verwijderen en hier een 50cm dikke schuimbetonvloer laten storten. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 140m2. Wij nodigen u graag uit om de situatie in te schatten, ons te adviseren en de klus uit te voeren.

Renovatie badkamer

3.6 m2 vloertegels leggen, ongeveer 16m2 wandtegels zetten, badkamer beschikt over houten vloer, dus in deze zwaluplaten aanbrengen, en vloer smeren, stukje koperen leiding verleggen, ongeveer 50 cm naar boven, glazen douche wand plaatsen, staand toilet plaatsen, en wasbak plaatsen,

Houten gebogen trapleuning tbv spiltrap maken

Voor onze spiltrap thuis ben ik op zoek naar een bedrijf die (houten) leuningen kan leveren en aanbrengen t.b.v. deze (twee) spiltrappen. Ik heb uw website bezocht en krijg de indruk dat ik bij u aan het goede adres ben, voor maatwerk van twee leuningen. Bijgaand treft u de foto aan van de trap van begane grond naar 1e verdieping (met de huidige leuningen) Een tweede leuning is ook benodigd voor de 1e verd naar 2e verdieping. Het betreft dus twee leuningen voor de 3-kwarts-spiltrap met een straal van circa 100 cm (nog in te meten). Verdiepingshoogte (bovenkant vloer) circa 2.60 cm. Kunt u dit voor ons maken, leveren en aanbrengen? Bij voorkeur in de houtsoort Iroko? Wil u mij laten weten en kunt u hiervoor een offerte uitbrengen (inclusief inmeting ter plaatse?

Het leggen van isolatielagen en houten vloeren van in totaal 61 m²

Wij willen op de eerste verdieping van ons huis op een houten ondervloer een dunne isolatielaag laten leggen en daarbovenop een houten vloer van in totaal 38m². Op de tweede verdieping moet op de houten ondervloer een laag fermacel komen en daarbovenop ook een houten vloer van in totaal 23m². De vloeren regelen wij zelf, het gaat alleen om het leggen.

Partners

Partners van Casius