Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, balken- en broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, laminaat leggen, betonplaat voor schuur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Emmer Compascuum:

Houten vloer vervangen door broodjesvloer en afwerking

Ik zou graag de houten vloer willen laten vervangen door een broodjes vloer. Het gaat om 41 m2. De houten vloer mag verwijderd worden door de vakman. Afvoeren doe ik zelf.

Laminaat, ondervloer en plinten leggen

Ik zoek een laminaatlegger die 30 m2 aan laminaat inclusief ondervloer en plinten kan plaatsen. Het huidige laminaat verwijderen we zelf. Dit moet gebeuren na lekkage. Het gaat om 1 ruimte.

Laminaat en plavuizen leggen

Ik wil graag in 3 slaapkamers laminaat laten leggen met hoge plinten, de ondervloer is al aanwezig. De kamers zij 13 m2, 16 m2 en 9 m2 en een halletje tussen de slaapkamers van 3 m2. De plavuizen op de begane grond zijn wij nu aan het verwijderen. Hier dienen nieuw plavuizen gelegd te worden. De oppervlakte is 27 m2. Het laminaat en de tegels zijn al aanwezig, eventuele andere materialen nog niet.

Grindvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in oktober worden opgeleverd. Wij overwegen om daar op de gehele benedenverdieping van 10 x 8 meter een grindvloer te laten leggen. We gaan graag in gesprek met bedrijven over de mogelijkheden en de kosten.

Laminaat in en onder de keuken vervangen

Keukenblok verwijderen en het oude laminaat met ondervloer verwijderen. Een nieuwe ondervloer en laminaatvloer leggen en afwerken met plinten. Het keukenblok opnieuw plaatsen en een nieuw stootbord plaatsen.

Graag een prijsopgave voor het leggen ...

Graag een prijsopgave voor het leggen van een laminaatvloer deze vloer is gekocht bij Praxis in Emmen het gaat om ongeveer 32 vierkante meter. Het gaat hierbij om kliklaminaat.