Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: fermacell vloer aan laten leggen, anhydrietvloer aanbrengen / storten, vloerverwarming plaatsen en nieuwe tegelvloer leggen, pVC vloer en ondervloer leggen, gietvloer van anhydriet plaatsen, vloerverwarming en plavuizen leggen, betonvloer storten en afwerken, linoleum egaliseren en bekleden, egaline aanbrengen op de kantoorvloer, vloer van schuimbeton aanbrengen, betonvloer voor tuinhuis storten, cementdekvloer storten en vlinderen, beuken visgraat parket leggen, linoleumvloer leggen, vloerverwarming en vloertegels aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Emmer Compascuum:

Laminaat en plavuizen leggen

Ik wil graag in 3 slaapkamers laminaat laten leggen met hoge plinten, de ondervloer is al aanwezig. De kamers zij 13 m2, 16 m2 en 9 m2 en een halletje tussen de slaapkamers van 3 m2. De plavuizen op de begane grond zijn wij nu aan het verwijderen. Hier dienen nieuw plavuizen gelegd te worden. De oppervlakte is 27 m2. Het laminaat en de tegels zijn al aanwezig, eventuele andere materialen nog niet.

Grindvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in oktober worden opgeleverd. Wij overwegen om daar op de gehele benedenverdieping van 10 x 8 meter een grindvloer te laten leggen. We gaan graag in gesprek met bedrijven over de mogelijkheden en de kosten.

Laminaat in en onder de keuken vervangen

Keukenblok verwijderen en het oude laminaat met ondervloer verwijderen. Een nieuwe ondervloer en laminaatvloer leggen en afwerken met plinten. Het keukenblok opnieuw plaatsen en een nieuw stootbord plaatsen.

Graag een prijsopgave voor het leggen ...

Graag een prijsopgave voor het leggen van een laminaatvloer deze vloer is gekocht bij Praxis in Emmen het gaat om ongeveer 32 vierkante meter. Het gaat hierbij om kliklaminaat.