Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor monteren van 72 meter plinten:

Monteren van 72 meter plinten

Graag laat ik 72 meter Cando (klik) plinten monteren. De laminaatvloer is gelegd, de plinten zijn gekocht, de oude plinten zijn eraf. Het enige dat nog geregeld moet worden is het kliksysteem.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor monteren van 72 meter plinten uit heel Nederland:

2 Badkamer kastjes

Twee best zware badkamerkastjes met spiegel 90 x 72 op een gipswand monteren. Kastjes graag strak tegen elkaar zodat er één spiegel ontstaat. 72 cm hoog 180 cm breed.

Schuifdeuren knieschot

De klus betreft schuifdeuren/ knieschotten op de zolderverdieping (overloop en slaapkamer) en in 1 van de slaapkamers op de 2e verdieping, plus houten planken boven 2 aparte slaapkamerdeuren in plaats van de huidige glasplaat. Situatieschets: Op de gehele zolderverdieping willen wij schuifdeuren/ knieschotten geplaatst hebben om zo de ruimte optimaal te gebruiken en toch een opgeruimde indruk te hebben. Het werk op de zolderverdieping is verdeeld in 4 stukken vanwege een asymmetrisch dak. De hoogte van de houten balk waar wij de schuifdeuren/ knieschotten rechtstreeks onder willen laten plaatsen verschilt hierdoor, evenals de deuren zelf. Zolderkamer Twee kanten lange schuifsystemen met beide een rails van 2 meter 91 lang. Aan 1 zijde is de hoogte 72 cm. Aan de andere zijde is de hoogte van de balk 80 cm. Deze willen wij graag voorzien van deuren van 1 meter 10 breed, dus 3 deuren per kant in verband met enig overlap. Overloop zolder Lengte beide kanten voor de schuifdeuren is 1 meter 84 breed. De hoogte van de balken zijn hier hetzelfde als op de zolderkamer. Eén kant is 80 cm en de andere zijde 72 cm. Voor beide kanten willen wij twee deuren van 1 meter breed in verband met enig overlap. Slaapkamer De locatie in de slaapkamer bestaat uit 1 lang stuk van 4 meter 96 lang, ook onder een schuin dak. De benodigde hoogte van de deuren is hier 90 cm. Het gaat om twee keer een stuk van 2 meter onderbroken met een ladekast van 80 cm breed. De deuren zouden wij hier op de lengte van 1 meter 10 willen hebben. Aan de beide muren willen wij twee plinten van 8 cm uit hetzelfde meubelplaat om de resterende afstand (16 cm) te overbruggen. Daarnaast willen wij ook houten planken boven 2 binnendeuren (slaapkamers) laten plaatsen. De maten hiervan zijn 43 cm hoog en 84 cm breed. Momenteel zit er nog een glasplaat boven de deuren. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor zowel enkel het monteren van de schuifdeuren.

Op maat gemaakte louvredeuren monteren

Ik heb nu een open "deurgat" in de woonkamer en daar wil ik 2 louvre deurtjes in hebben. Maten: 201 cm bij 72. 8 cm. Wens:1/3 dicht, 2/3 louvres. Kleur: Gebroken wit. RAl 9010 De deuren zullen gemonteerd worden als klapdeuren.

Ventilatiesysteem laten monteren

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte. Wat is de functie van het gebouw? Woning. Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben last van vocht binnen met schimmel op de muur. Er is weinig ventilatie in de woonkamer (72 vierkante meter). Wij hebben ook een aquarium staan.

Elektrische designradiator aansluiten

Monteren in de badkamer, op een betegelde muur, een Haceka elektrische designradiator (Taberna wit 300 Watt) van 72 bij 40 cm groot. Er is qua elektra een trekschakelaar beschikbaar. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Velux insectenrolhorren monteren

Wij willen graag een offerte voor 5 insecten rolhorren van velux inclusief montage. De plaatsing binnen op het kozijn en de buiten maten kozijn zijn 82 x 120. Van het raam is de maat 72 x 104.

Bruynzeel aluminium hor plaatsen

Graag wil ik een prijs opgave voor het monteren van de Bruynzeel hor serie 500, op een houten kozijn met de maten 72 bij 152 cm. Dit in Renswoude. Gaarne de exacte prijs, zodat ik weet waar ik aan toe ben. Wacht u reactie af.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Betreft het leggen van 72 vierkante meter laminaat inclusief ondervloer. Dit moet in de woonkamer, bijkeuken en hal over de plavuizen vloer worden gelegd. Tevens 48 meter plakplinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Daklicht laten vervangen

Ik wil mijn dakkoepel vervangen op zolder. Wij hebben de koepel opgemeten en deze is ongeveer 72 bij 72 cm groot. Graag laten wij de koepel door de vakman goed inmeten, leveren en monteren.

PVC-vloer met plinten laten leggen

Ik wil graag een pvc-vloer laten leggen inclusief ondervloeren en plinten monteren. Het gaat om alle ruimtes in het huis, behalve de badkamer, dus 4 kamers en de berging. In totaal gaat het om het monteren van 72.21 m2 vloer en 72 m plint. De vloer en plinten worden morgen bezorgd door Gamma op het uitvoeradres. Graag wil ik dat vakman de ondervloer controleert. Wanneer deze vloer niet glad genoeg is dan dient hij geëgaliseerd te worden. Er is een materiaalfactuur en plattegrond beschikbaar.