Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor grindvloer reinigen:

Grindvloer reinigen

Reinigen van (alle) grindvloeren in ons appartementen gebouw, ongeveer 840 vierkante meter.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grindvloer reinigen uit heel Nederland:

Grindvloer repareren en reinigen

In mijn grindvloer zijn door zware gevallen voorwerpen beschadigingen ontstaan. Deze zou ik graag gerepareerd willen zien. Ik ben in het bezit van een tweetal emmers met de oorspronkelijke steentjes op kleur. Zwart en grijs/wit. Tevens zou ik ca. 20 m2 gereinigd willen hebben.

Reinigen, verven en coaten van grindvloer

We zouden graag prijsopgave willen voor het reinigen en verven van de grindvloer in ons nieuwe huis. Het gaat om 15m2 en willen het in de kleur antraciet. De vloer is niet gecoat. Graag ook advies over het wel of niet coaten van de vloer. Zouden jullie dit ook op korte termijn kunnen realiseren (eind feb)?

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag mijn grindvloer laten reinigen en laten sealen + 45 m2. De spullen haal ik er zelf uit. De vloer ligt er nu 2 jaar. Ik heb mogelijk een paar vlekken, als deze blijven zitten vind ik dat niet heel erg.

Verven open grindvloer (reinigen)

We willen graag een prijsopgave ontvangen voor het laten verven van de grindvloer in onze nieuwe woning op zolder (in de kleur antraciet). Het betreft ongeveer 15 m2 en de vloer is niet gecoat (ligt er sinds 2001). Mogelijk is het ook nodig de vloer eerst te reinigen. Horen graag jullie advies en of het binnen 3 weken uit te voeren is.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil graag een hal, toilet en keuken van een zwarte grindvloer van ca.25 m² laten reinigen en sealen. De grindvloer heeft een open structuur en ligt op de begane grond.

Grindvloer repareren schoonmaken en sealen

Wij willen de grindvloer van onze woning laten reinigen en sealen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2.

Grindvloer reinigen

Ik wil graag mijn stizovloer laten reinigen. Heb een lekkage bij de muur in de douche gehad , tevens ook de muur van de slaapkamer. De vloer slaat wit uit als die droog is maak ik de vloer nat heeft die weer de originele kleur. De plek op de stizovloer bedraagt ruim gemeten 1 meter lang en breed 70 cm. Graag hoor ik van u.

Grindvloer reinigen en repareren

In de eetgedeelte van mijn woning is mijn vloer beschadigd. Het bedrijf die de grindvloer heeft gelegd bestaat niet meer. In de vloer zijn veel putjes. Ik wil graag dat de grindvloer in de eetgedeelte gerepareerd wordt. Het is ongeveer 10 m2. Ik heb nog een zak grind.

Grindvloer reinigen en sealen

Reinigen en sealen van een open grindvloer. Ongeveer 50 m2.

Grindvloer reinigen en sealen

Ik wil onze grindvloer die in de woonkamer eetkamer keuken en gang ligt laten reinigen en sealen. In totaal gaat het om 55 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond.

Partners

Partners van Casius