Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Emmen of directe omgeving.

621 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Emmen:

Monteren van 72 meter plinten

Graag laat ik 72 meter Cando (klik) plinten monteren. De laminaatvloer is gelegd, de plinten zijn gekocht, de oude plinten zijn eraf. Het enige dat nog geregeld moet worden is het kliksysteem.

Grindvloer reinigen

Reinigen van (alle) grindvloeren in ons appartementen gebouw, ongeveer 840 vierkante meter.

Scheuren in een grindvloer repareren

In de grindvloer van de woonkamer zitten 3 krimpscheuren van ca. 1,0 m lengte per krimpscheur en een scheur van ca. 1,0 m lengte en een breedte van ca. 20 cm. De grindvloer is aangebracht in 2015. Een zak vloergrind heb ik nog. Ik wil graag deze scheuren laten repareren

Laminaat leggen

De bijkeuken is 4m bij 5m en wil er graag nieuw laminaat in ivm waterschade. Ik heb zelf geen laminaat en ben op zoek naar een bruine kleur van 7 mm dikte. Het huidige laminaat zal moeten worden verwijderd maar afvoeren doe ik zelf. Het nieuwe laminaat graag in de offerte.

Repareren laminaat

Ik zou graag een offerte willen krijgen van wat de kosten bedragen voor het repareren van onze laminaat vloer. Door waterschade is er schade ontstaan. Het gaat om ongeveer 5 m2.

Waterschade laminaat herstellen

Ik zoek iemand die mijn laminaatvloer, beschadigd door lekkage, kan vervangen. Het verwijderen van de huidige vloer in overleg met de vakman. Totaal oppervlak bedraagt circa 56 m2.

Waterschade aan parketvloer herstellen

Wegens waterschade wil ik graag een offerte opvragen voor een totaal oppervlakte van 4 m2 aan parketvloer. Bijgaand zijn foto's toegevoegd voor een beter beeld. Het gaat om een Canadese parketvloer.

Schade door water herstellen

Ik wil mijn vloer laten repareren (±6 m2) of als nodig vervangen (±40m2) ivm waterschade. De foto's willen niet opladen dus ik zal het proberen te omschrijven. Op een aantal plekken staat de vloer bol/omhoog. Er zijn enorme kieren/spleten op twee plekken en kleine kieren/spleten op meerdere plekken. Het gaat om een simpele laminaatvloer en de schade is bij elkaar zo ongeveer 6 m2. Graag alle kosten meenemen in de offerte omdat de offerte naar de verzekering gaat.

Waterschade aan de laminaatvloer oplossen

Wij hebben 55 vierkante meter laminaat speciaal voor vloerverwarming in de woning en wij zouden hier graag een vrijblijvende offerte voor willen inclusief leggen Wij hebben waterschade gehad en de verzekering vraagt nu om een offerte

Ondervloer en click PVC vloer leggen

Een click PVC vloer, Volera van de Gamma, leggen. Ondervloer en click PVC, beide vloeren 75 m2.

Laminaat leggen en afwerken

Ik wil graag ongeveer 91m2 laminaat laten leggen wanneer we verhuizen naar een woning in Emmen incl afwerking

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

CanDo Comfort Click PVC laminaat leggen

Ongeveer 40 vierkante meter CanDo Comfort Click PVC laminaat en CandDo ondervloer op rol laten leggen in 1 ruimte.

Laminaat leggen

Er dient ongeveer 60 m2 laminaat gelegd te worden over het bestaande laminaat inclusief hoge plinten. De woning is op het moment van het leggen leeg.

Scheuren in een grindvloer repareren

Wij hebben een scheur in onze grindvloer, het gaat om een scheur van 2 centimeter breed en 5 meter lang.

Granieten vloer polijsten

Het laten polijsten van een granieten vloer, woonkamer, woonkeuken, keuken, hal en bijkeuken. Ca 75 qm.

Laminaatvloer in ruimten laten leggen

Het leggen van een laminaatvloer in 3 ruimtes van in totaal 30 vierkante meter.

Laminaat vloer leggen

Het leggen van 40 m2 laminaat met ondervloer en 34 meter plakplinten in hal en woonkamer/keuken. Geen dorpels en de vloer is vlak.

Laminaat leggen

Product is reeds aanwezig in woning,zelf gehaald

Schuurvloer repareren

Het betreft een betonvloer van 5 bij 3.50 meter. De vloer in deze schuur bestaat uit 2 delen. Het oude deel is slecht, deze brokkelt af, slaat groen uit en stinkt. Graag laat ik dit controleren en herstellen.

Laminaatvloer leggen na waterschade

Door een lekkende wasmachine is er waterschade ontstaan aan onze laminaatvloer van 62 m². Wij zullen zelf het laminaat met de ondervloer en plakplinten verwijderen in de berging, keuken/woonkamer en hal. Daarna willen we er graag weer nieuw laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. De materialen kopen wij zelf bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die ook kan bijvoegen bij mijn verzekeringsclaim. Ik wilde legdatum even nader afstemmen.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Graag wil ik een laminaatvloer gelegd hebben met een ondervloer erbij. Er hoeven geen plinten gelegd te worden. Er hoeft ook geen oude vloer verwijderd te worden. Ik ben al in het bezit van deze artikelen het moet alleen gelegd worden en graag zo snel mogelijk. Kunt u mij laten weten hoe snel er iemand bij mij thuis kan komen en 55 m2 aan laminaat kan leggen?

Gietvloer leggen op een cementdekvloer

Graag ontvangen wij een offerte voor het leggen van een gietvloer op een cementdekvloer in de woonkamer. De oppervlakte is 65 m2.

Grindvloeren leggen

Het betreft 186 m2 grindvloeren voor in een appartementen complex. De begane grond plus 7 verdiepingen allen gelijk aan elkaar. Uitgaande van twee kleuren, zwarte strook buitenzijde om en binnenste gedeelte in rood. De ondergrond is een tegelvloer die goed vlak is. Ik denk dat de grindvloer daarop aangebracht kan worden. Een grindvloer met een open structuur.

Laminaatvloer laten leggen

Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor het laten leggen van een laminaat vloer circa 45 vierkante meter. En ook de bijbehorende plinten. We weten nog niet of de ondervloer die nu onder het laminaat ligt nog goed is. Dus graag met en zonder ondervloer berekenen. Met vriendelijke groeten