Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Emmen of directe omgeving.

606 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: eengezinswoning voorzien van vloerverwarming en tegels, slijtvaste waterbestendige betonvloer aanbrengen, houten vloer en laminaat in nieuwbouwwoning, vernieuwen vloerverwarming in ingewassen grind, vloertegels en vloerverwarming aanleggen, ondervloer met PVC aanbrengen, stelconplaten leveren en plaatsen, plavuizen eventueel verwijderen, vloer egaliseren en PVC vloer leggen, vloer egaliseren en vloerverwarming aanleggen, lamimaat en tapijt leggen, nieuw laminaat leggen, pVC vinylvloer aanleggen, visgraat lamelvloer laten leggen, nieuw huis stofferen, vloeren leggen en trappen stofferen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Emmen:

Betonvloer in garage storten

In de garage ga ik zelf folie isolatie en ijzer aanleggen. De vakman zal er dan een betonvloer van ongeveer 10 cm dik op moeten storten en glad afwerken. De oppervlakte is 30 m2.

CanDo Comfort Click PVC laminaat leggen

Ongeveer 40 vierkante meter CanDo Comfort Click PVC laminaat en CandDo ondervloer op rol laten leggen in 1 ruimte.

Laminaat leggen

Er dient ongeveer 60 m2 laminaat gelegd te worden over het bestaande laminaat inclusief hoge plinten. De woning is op het moment van het leggen leeg.

Scheuren in een grindvloer repareren

Wij hebben een scheur in onze grindvloer, het gaat om een scheur van 2 centimeter breed en 5 meter lang.

Granieten vloer polijsten

Het laten polijsten van een granieten vloer, woonkamer, woonkeuken, keuken, hal en bijkeuken. Ca 75 qm.

Laminaatvloer in ruimten laten leggen

Het leggen van een laminaatvloer in 3 ruimtes van in totaal 30 vierkante meter.

Laminaat vloer leggen

Het leggen van 40 m2 laminaat met ondervloer en 34 meter plakplinten in hal en woonkamer/keuken. Geen dorpels en de vloer is vlak.

Laminaat leggen

Product is reeds aanwezig in woning,zelf gehaald

Schuurvloer repareren

Het betreft een betonvloer van 5 bij 3.50 meter. De vloer in deze schuur bestaat uit 2 delen. Het oude deel is slecht, deze brokkelt af, slaat groen uit en stinkt. Graag laat ik dit controleren en herstellen.

Laminaatvloer leggen na waterschade

Door een lekkende wasmachine is er waterschade ontstaan aan onze laminaatvloer van 62 m². Wij zullen zelf het laminaat met de ondervloer en plakplinten verwijderen in de berging, keuken/woonkamer en hal. Daarna willen we er graag weer nieuw laminaat met ondervloer en plakplinten laten plaatsen. De materialen kopen wij zelf bij Gamma. Ik ontvang graag uw offerte, zodat ik die ook kan bijvoegen bij mijn verzekeringsclaim. Ik wilde legdatum even nader afstemmen.

Laminaat met ondervloer laten leggen

Graag wil ik een laminaatvloer gelegd hebben met een ondervloer erbij. Er hoeven geen plinten gelegd te worden. Er hoeft ook geen oude vloer verwijderd te worden. Ik ben al in het bezit van deze artikelen het moet alleen gelegd worden en graag zo snel mogelijk. Kunt u mij laten weten hoe snel er iemand bij mij thuis kan komen en 55 m2 aan laminaat kan leggen?

Gietvloer leggen op een cementdekvloer

Graag ontvangen wij een offerte voor het leggen van een gietvloer op een cementdekvloer in de woonkamer. De oppervlakte is 65 m2.

Grindvloeren leggen

Het betreft 186 m2 grindvloeren voor in een appartementen complex. De begane grond plus 7 verdiepingen allen gelijk aan elkaar. Uitgaande van twee kleuren, zwarte strook buitenzijde om en binnenste gedeelte in rood. De ondergrond is een tegelvloer die goed vlak is. Ik denk dat de grindvloer daarop aangebracht kan worden. Een grindvloer met een open structuur.

Laminaatvloer laten leggen

Wij willen graag weten wat de kosten zijn voor het laten leggen van een laminaat vloer circa 45 vierkante meter. En ook de bijbehorende plinten. We weten nog niet of de ondervloer die nu onder het laminaat ligt nog goed is. Dus graag met en zonder ondervloer berekenen. Met vriendelijke groeten

Amerikaans grenen vloer schuren en lakken

Graag offerte voor lakken + schuren circa 45 m² Amerikaanse Grenen. woonkamer+keuken (1 ruimte). De vloer is eerder ook gelakt.

Vloer met egaline egaliseren

Ik heb een PVC vloer, nu moet de vloer in de egaline. Het is een woonkamer van ongeveer 50 m2.

Parketvloer opschuren en afwerken

Ik heb een parketvloer van ongeveer 30 m² die ik wil laten opschuren en daarna afwerken. Het is geen massief parket en ik weet niet om welke houtsoort het gaat. Ik denk dat er nu was op zit. Ik laat de vloer graag even beoordelen en ontvang daarna een offerte voor het benodigde onderhoud.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Wegens waterschade wil ik graag 42 m2 laminaat vloer laten vervangen. De huidige vloer moet verwijderd worden en ik wil een nieuwe ondervloer, laminaat en plakplinten laten plaatsen.

Laminaatvloer van IKEA laten leggen

Het betreft het leggen van een laminaatvloer (Ikea Spärra) in een nieuw appartement van 55 m2 (slaapkamer, woonkamer en gang). Tevens moet er een geluiddempende ondervloer worden gelegd (Nivå van ikea). Vervolgens afwerken met plakplinten. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schuren en lakken van de parketvloer

Ik wil graag de parketvloer in de woonkamer laten schuren en lakken. De huiskamer is 50 m2 groot.

Vloerbedekking leggen

Het gaat om een stukje vloerbedekking leggen op de overloop. Ongeveer 12 m2 . Er komen 5 deuren op uit. En misschien een stukje onderaan de deur bevestigen, zodat de warmte er niet onder door trekt.

Vinyl- of PVC-vloer laten leggen

Plaatsen van nieuwe PVC/ vinyl vloer. Oppervlakte: 35 m². In overleg met de vakman voor de vinylvoer . Graag ter plaatse komen kijken.

Laminaatvloer vernieuwen

Ik wil graag een nieuwe laminaatvloer met ondervloer en plakplinten in mijn appartement. Het huidige laminaat is in 1 stuk gelegd en betreft de woonkamer (21m2), hal (5m2) en een slaapkamer (12m2) in totaal 38m2. Het laminaat, ondervloer en plakplinten zijn nog niet aangeschaft, ik heb het Baseline laminaat wit polar eiken, Baseline plakplint wit eiken en de sencys 2-in1 ondervloer van praxis op het oog.

Parket schuren, borstelen en waxen

Ik wil mijn eiken vloer van 2.2 centimeter dik graag overleggen van de kamer naar een omgebouwde schuur. Ik heb 25 m2, en moet er nog 6 m2 bij hebben. Dan geschuurd en geborsteld en een ander kleurtje erop. Hoeveel gaat dat kosten?

Vloer met schade laten herstellen

Ik wil indien mogelijk een schadeopgave voor het uithalen van een paar m2 laminaat. Het is in een hoek van de kamer bij mijn ouders, ik heb daar enkele beschadigingen in een nieuw gelegde vloer gemaakt. Ik hoop dat u mij kunt helpen met een schadeopgave voor het uithalen en opnieuw leggen van een stuk, inclusief plinten etc. Het laminaat kunnen we bij de praxis opnieuw kopen. (zie foto voor de locatie)