Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Een te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Een heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Een u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Een of directe omgeving.

11 klanten uit Een bevelen een bij Casius in Een aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Een bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, bestaande houten vloer vervangen voor betonvloer, houten vloer vervangen door betonvloer met vloerverwarming, anhydrietvloer schuren 150 m2, betonlook vloer over tegels laten leggen, isolatievloer met vloerverwarming plaatsen, beton storten en vlinderen 40 m2, moderne topvloer laten leggen, grindvloer begane grond aanleggen, siergrindvloer leggen, garagevloer vervangen, houten vloer verwijderen en laminaatvloer realiseren, vloer balken verstevigen, garage pad aanleggen, beton vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Een staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Een:

Eiken vloer laten leggen

Voor de woonkamer in mijn vakantiehuisje in Een wil ik graag een nieuwe vloer. Er ligt nu een lichte laminaat vloer (met ondervloer) die ik te licht van kleur vind. Ik kan zelf niet leggen en zou graag weten wat (vanaf) een eikenhouten vloer inclusief leggen kost bij jullie. De ruimte is recht en afmeting 5.24 x 3.40 mtr. Graag hoor ik van u.

Tegels plus elektrische vloerverwarming aanleggen

Op een tegelvloer (op beton) willen wij elektrische vloerverwarming (als bijverwarming), met daarop tegels. Het gaat om ongeveer 35 vierk. Meter. (Graag eerst contact via e-mail.)

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Vanwege waterschade moet de laminaatvloer op de begane grond, 60 m2, van onze recreatiewoning in Een, Drenthe, vervangen worden. Concreet moet de oude vloer worden verwijderd en afgevoerd en de nieuwe vloer, inclusief ondervloer, folie en plinten, aangevoerd en gelegd. Tussen het verwijderen van de oude vloer en het leggen van de nieuwe moet gelegenheid bestaan dat de betonnen vloer van de woning goed kan drogen en dat ook herstel van de, evenzeer beschadigde, keuken kan plaatsvinden. Omdat woning niet permanent gebruikt wordt moet daarom de uitvoering in overleg goed worden gepland.