Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Eelderwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Eelderwolde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Eelderwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Eelderwolde of directe omgeving.

30 klanten uit Eelderwolde bevelen een bij Casius in Eelderwolde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eelderwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: eengezinswoning voorzien van vloerverwarming en tegels, slijtvaste waterbestendige betonvloer aanbrengen, houten vloer en laminaat in nieuwbouwwoning, vernieuwen vloerverwarming in ingewassen grind, vloertegels en vloerverwarming aanleggen, ondervloer met PVC aanbrengen, stelconplaten leveren en plaatsen, plavuizen eventueel verwijderen, vloer egaliseren en PVC vloer leggen, vloer egaliseren en vloerverwarming aanleggen, lamimaat en tapijt leggen, nieuw laminaat leggen, pVC vinylvloer aanleggen, visgraat lamelvloer laten leggen, nieuw huis stofferen, vloeren leggen en trappen stofferen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Eelderwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Eelderwolde:

Betonnen vloer storten

In onze gemetselde schuur van 5 jaar oud liggen nu gebakken klinkertjes op een zandbed. Wij zouden hier graag een gewapend betonnen vloer in hebben, afgewerkt met betonverf. De garage is 24 m2. De klinkers mogen worden afgevoerd. Locatie goed bereikbaar.

Vochtschade aan de parketvloer herstellen

Ik wil graag digitaal een offerte aanvragen. Er is bij ons schade op een parketvloer. Er heeft materiaal op de houten vloer gestaan, dat materiaal was vochtig aan de onderkant en helaas was het niet gewoon water, maar water met een stofje erin. Onze vloer heeft een zeer dunne whitewash laklaag, en dus zijn er blijvende vlekken achter gebleven. Gelukkig is het in de gang, klein stuk van ongeveer 1 meter breed en 5 meter lang. Expliciete voorkeur is alleen deze plekken behandelen en niet de gehele vloer. Indien noodzakelijk misschien alleen de gehele gang. En tevens wat de kosten hiervan zijn en wat u adviseert. Graag globale indicaties, maar wel correct- ik moet de schade namelijk indienen bij de veroorzaker. Graag zowel de optie om alleen de plekken te behandelen, als de gehele gang, en advies erbij. Er zijn foto's beschikbaar.

Flexxfloors leggen in visgraat motief

We zouden graag flexxfloors (plak) willen laten leggen in visgraat motief. Dit moet gelegd worden in een nieuwbouwwoning met vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De totale oppervlakte is ± 200 m2.