Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Eelderwolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Eelderwolde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Eelderwolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Eelderwolde of directe omgeving.

29 klanten uit Eelderwolde bevelen een bij Casius in Eelderwolde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eelderwolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, bestaande grindvloer van totaal plm 60 m2 laten sealen, aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, keramische parket tegels in visgraat leggen, laminaat leggen HDF of PVC, siergrindvloer keuken verwijderen, vloerverwarming aanleggen in keuken en woonkamer, pVC vloer leggen en 2 trappen bekleden, parketvloer in huiskamer, gang en keuken vervangen, houtenvloer vervangen door schuimbeton en vloerverwarming aanleggen, cement dekvloer laten storten en afwerken met woonbeton, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, verlijmde PVC vloer laten leggen in een nieuwbouwwoning, zandcementvloer aanbrengen op vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Eelderwolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Eelderwolde:

Plavuizen verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen graag onze plavuizen vloer laten verwijderen en afvoeren. Daarna opnieuw laten egaliseren ten behoeve van een nieuwe houten vloer. Er is vloerverwarming aanwezig en de oppervlakte bedraagt ongeveer 50 vierkante meter.

Betonnen vloer storten

In onze gemetselde schuur van 5 jaar oud liggen nu gebakken klinkertjes op een zandbed. Wij zouden hier graag een gewapend betonnen vloer in hebben, afgewerkt met betonverf. De garage is 24 m2. De klinkers mogen worden afgevoerd. Locatie goed bereikbaar.

Vochtschade aan de parketvloer herstellen

Ik wil graag digitaal een offerte aanvragen. Er is bij ons schade op een parketvloer. Er heeft materiaal op de houten vloer gestaan, dat materiaal was vochtig aan de onderkant en helaas was het niet gewoon water, maar water met een stofje erin. Onze vloer heeft een zeer dunne whitewash laklaag, en dus zijn er blijvende vlekken achter gebleven. Gelukkig is het in de gang, klein stuk van ongeveer 1 meter breed en 5 meter lang. Expliciete voorkeur is alleen deze plekken behandelen en niet de gehele vloer. Indien noodzakelijk misschien alleen de gehele gang. En tevens wat de kosten hiervan zijn en wat u adviseert. Graag globale indicaties, maar wel correct- ik moet de schade namelijk indienen bij de veroorzaker. Graag zowel de optie om alleen de plekken te behandelen, als de gehele gang, en advies erbij. Er zijn foto's beschikbaar.

Flexxfloors leggen in visgraat motief

We zouden graag flexxfloors (plak) willen laten leggen in visgraat motief. Dit moet gelegd worden in een nieuwbouwwoning met vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. De totale oppervlakte is ± 200 m2.