Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Eelde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Eelde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Eelde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Eelde of directe omgeving.

69 klanten uit Eelde bevelen een bij Casius in Eelde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Eelde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, vervangen houten vloer door betonvloer en vloerverwarming leggen, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, aanleggen fundering en betonnen vloer voor tuinhuisje, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Eelde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Eelde:

Leggen van een cementdekvloer

Het leggen van een cementdekvloer in een aanbouw van een huis. Het betreft een berging, woonkamer,hal en badkamer. In alle vloeren komt vloerverwarming. De badkamer is 9 m2 en moet een dikte van 6 cm dekvloer op zwaluwstaart platen met afschot van 1,5 cm in de douche. De woonkamer, hal en berging zijn in totaal 57,3 m2. Hier moet 8 cm dekvloer op isolatie. Hierbij is bewapening aangebracht. Tussen berging en hal komt een scheiding tussen de vloerdelen. De ruimten zijn leeg en zijn al stort klaar gemaakt inclusief randstroken en vloerverwarming. Het gaat om een zwevende dekvloer.

Laminaatvloertje leggen

Ik zoek iemand voor 3 m2 meter laminaatvloer, ondervloer en plinten leggen/monteren.

Kliklaminaat laten leggen

Ik wil graag 40 m2 laminaat en plinten laten leggen op de begane grond in een aanleunwoning. Het betreft een woonkamer en keuken ineen en aangrenzend de slaapkamer. In de keuken ligt nu zeil en in de overige ruimtes vloerbedekking. Graag zou ik willen weten of dit als ondergrond gebruikt kan worden. Er is een plattegrond beschikbaar.

Eiken parket schuren en lakken

Het gaat om ongeveer 70 m2. Eiken parket op de begane grond in de woonkamer en werkruimte.

Laminaatvloer + ondervloer te leggen in ...

Laminaatvloer + ondervloer te leggen in de periode van 18 tot 24 mei a.s. lokatie: gehele benedenetage nieuwbouwwoning.

in een door mij te betrekken ...

in een door mij te betrekken nieuwbouwwoning wil ik een laminaatvloer laten leggen op de benedenverdieping. de legperiode is van 1 mei tot 21 mei 2006.

laminaatvloer leggen op de eerste etage ...

laminaatvloer leggen op de eerste etage en zolderverdieping. In totaal 96 vierkante meter