Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor waterschade pvc vloer incl ondervloer:

Waterschade pvc vloer incl ondervloer

Ik zoek iemand voor het herstellen van mijn vloer na waterschade in de keuken. Gaat om 9 vierkante meter incl houten onder vloer en isovloer . Gaat om een verzekeringskwestie.
Onze klant uit Coevorden (Drenthe) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade pvc vloer incl ondervloer uit heel Nederland:

Vloer vervangen 60m2

We willen ca.60 vierkante meter vloer vervangen in ons appartement. Voordat een nieuwe vloer gelegd kan worden, dienen in ieder geval een PVC vloer, en de daaronder liggende laminaatvloer (met waterschade), verwijderd te worden. We zijn niet zeker wat daar nog onder ligt, iets van zijl of ondervloer. Ca. 13 vierkante meter heeft onder de PVC tegels liggen i.p.v. laminaat. We wonen op 4 hoog zonder lift. We zijn benieuwd hoe veel het kost om jullie in te huren voor het verwijderen van de vloeren, de oude vloer naar de stort brengen, en leggen van een nieuwe vloer inclusief staande plinten. We willen geen onverwachte extra kosten, liever een volledige offerte. Bij voorbaat veel dank.

Klus waterschade aanbouw woonhuis

Ik zoek een vakman voor het vervangen van een houten voorzetwand (water lekkage gehad) van 2 bij 2 meter. Verder graag de plinten vervangen (3 meter) en afvoer dakriool, gedeelte pvc afvoerbuis vervangen in de bijkeuken (dak doorvoer via bijkeuken). Zal 1 a 2 meter zijn. Tot slot gedeelte dorpel deur naar buiten vervangen (houten inleg).

Laminaat deels vervangen

Ivm waterschade in keuken het laminaat deels vervangen dmv overgang strip naar laminaat of pvc. Huidige laminaat moet dwars doorgezaagd worden. Oppervlakte circa 10 m2.

Lekkage repareren en gehele vloer van benedenverdieping verwijderen

Wij willen graag een offerte op laten stellen in verband met waterschade. Het is ontstaan bij het toilet en het is allemaal ondergronds door de gehele beneden etage. We hebben geen kruipruimte en geen idee waar het lek dus zit. De vloerbedekking zou verwijdert moeten worden. Er ligt nu parket en pvc. Het gaat om ongeveer 50 m2. Daarna zou er met toestemming van de verzekering de werkzaamheden worden uitgevoerd voor het herstel.

Vloer laten leggen

Tandartspraktijk heeft waterschade gehad, en er dienen nieuwe vloeren gelegd te worden. Onderhouds vrij en dicht materiaal. Voorkeur PVC. het betreft ong 200 m2. Dit is dus inclusief het openbreken van de oude vloer.

Laminaat leggen

ik wil mijn huiskamer laten doen ik had waterschade en moet een offerte laten opstellen voor de verzekering. en dan laten leggen.deze keer wil ik een pvc laminaat. Dus ik moet een arbeid en materiaal specificatie hebben. Heb gekozen voor urban click pvc gewolkt antr. plint zwart blok, mijn huis is 40 vierkante meter. Oud materiaal ook graag eruit halen en afvoeren

Vloer vervangen van de bijkeuken vanwege waterschade

De laminaatvloer in de bijkeuken moet vervangen worden in verband met waterschade. De maten zijn 2,8 x 2,4 m (ongeveer) en het gaat om een betonnen vloer. Er moet ook een nieuwe ondervloer in komen en plinten. Als het niet al te duur is dan zou ik graag een PVC of een vinyl vloer willen hebben. De oude vloer moet verwijderd worden en afgevoerd. Graag ontvang ik een offerte.

Herstellen van pvc laminaatvloer na waterschade

Door een lekkende vaatwasser is de vloer op een paar plaatsen omhoog gekomen. Het gaat om pvc-laminaat en volgens de verzekeringsmaatschappij kan e.e.a. worden hersteld door een deel van de ondervloer te vervangen. Dit parket is namelijk niet meer leverbaar en anders moet in de gehele kamer de vloer worden vervangen. het gaat om 6 planken die omhoog is gekomen van 1.20 x 20 per stuk

Muren, schopbord en vloer herstellen na lekkage

Vanwege een lekkende waterleiding onder de keuken hebben we waterschade opgelopen: - Muren nat+ schimmel - Pvc vloerdelen laten deels los - Schopborden onder keuken moeten vervangen worden vanwege waterschade. Het gaat om een verzekeringskwestie

Vloerverwarming realiseren op parketvloer inclusief PVC

Het betreft de keukenvloer. Er ligt al Beuken parket, is deels beschadigd door waterschade. Bestaande convector willen we vervangen door vloerverwarming, direct op de vlakke parketvloer. Daaroverheen wordt PVC gelegd. Ongeveer 15 m2.