Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Coevorden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Coevorden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Coevorden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Coevorden of directe omgeving.

101 klanten uit Coevorden bevelen een bij Casius in Coevorden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Coevorden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Coevorden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Coevorden:

Waterschade pvc vloer incl ondervloer

Ik zoek iemand voor het herstellen van mijn vloer na waterschade in de keuken. Gaat om 9 vierkante meter incl houten onder vloer en isovloer . Gaat om een verzekeringskwestie.

Laminaat in een huurwoning laten leggen

In een huurwoning in Coevorden in bijna alle vertrekken ondervloer en laminaat leggen. Het gaat om een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, gang en hal van totaal 73 m2.

Laminaat laten leggen

Graag wil ik 40m2 laminaat laten leggen. Het laminaat, ondervloer en plinten krijg ik donderdaf 16 november geleverd.

Vloer voor vloerverwarming egaliseren

Wat zijn de kosten voor het egaliseren van een vloer van ongeveer 80 m2? Daarna komt er vloerverwarming in namelijk. De vloer betreft nu een marmeren vloer die in het cement gelegd is. Deze zal ik zelf verwijderen.

Vinylvloer vervangen in de woning

In opdracht van Praxis Coevorden een click vinvylvloer uit een woning verwijderen en een nieuwe door Praxis te leveren click vinylvloer. De ondervloer is een glad afgewerkte betonvloer. De oppervlakte is totaal 240m2. De vloer moet gelegd zijn vóór 25 juli 2017. Op 18 juli kan de klant niet. Plintwerk dient gedemonteerd en hergemonteerd te worden.

Vloer leggen en aflakken

Ik wil graag laminaat laten leggen en wat schilderwerk uit laten voeren.

Laminaat met waterschade vervangen

Plusminus 50 vierkante meter oppervlakte. Een dikke ondervloer leveren plus leggen in een appartement op de 2e etage. Laminaat (grijze houtkleur) en plinten leveren, leggen plus afwerken. Oude laminaat verwijderen plus afvoeren. Het laminaat is beschadigd geraakt door water. De oude vloer ligt onder een scheidingswand die later geplaatst is. De wand kan niet verwijderd worden dus daar moet een handige oplossing voor gevonden worden. De verzekeraar moet eerst akkoord geven. Daarna kunt u de nieuwe vloer leveren en leggen.

Grindvloer verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag de oude grindvloer eruit laten halen en de ondervloer laten egaliseren. Het gaat om de keuken (2 bij 3 meter). Wat moet zoiets gaan kosten?

Vloerverwarming aanleggen en betonvloer storten

Ik ben een huis in Emlicheim, Duitsland, aan het verbouwen. De woning ligt op 10 minuten verwijderd van de Nederlandse grens. Er moet een vloer in gestort worden en er is een pomp bij nodig en 25 meter slang. Graag wil ik een prijs voor het gehele pakket bestaand uit beton storten, 7 kub, het infrezen in een cementdekvloer van 26,5 m2 en het aanleggen van de vloerverwarming van in totaal 71 m2. Graag ontvang ik hier een nette prijs voor.

Terrazzovloer renoveren

Wij willen onze Terazzo vloer in de hal laten renoveren. De oppervlakte is ongeveer 7 m2. De vloer heeft veel beschadigingen en scheuren. Er zijn foto's beschikbaar.

Laminaat met ondervloer vervangen

Slaapkamer van 3 bij 3 meter laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten moet een offerte hebben voor verzekering in verband met waterschade. Hoop zo spoedig mogelijk een offerte te krijgen.

Laminaatvloer leggen en plinten plaatsen

Laminaat leggen 65 m2 inclusief plinten plaatsen. Het laminaat kopen wij zelf. Ondervloer ligt al. - kamer; - keuken; - bijkamer; - slaapkamer; - gang.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

In 3 slaapkamers de ondervloer, laminaat en plinten leggen over vloerverwarming. Oppervlakte totaal ongeveer 40 m2. Wat zijn de kosten hiervoor? De vloerverwarming ligt er al, het is in een nieuwbouwwoning. Ik krijg de sleutel over drie weken.

Houtenvloer schuren en lakken

Houten vloer moet geschuurd en gelakt worden, betreft een cafe. Ongeveer 70 m2. Eerst prijsindicatie voor financiering.

Waterschade laminaat

Laminaat vervangen. Prijsopgave voor verzekering i.v.m. waterschade +/- 31 m2, ook ondervloer en plinten moeten dan gezet worden. Laminaat kopen we bij de Praxis. Eerst offerte verzekering en evt. later uitvoering.

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ...

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de vloer in de woonkamer kan vervangen. Op dit moment hebben wij een volledige houten vloer die enkele zwakke plekken gaat vertonen. Wij zouden graag een betonnen vloer hebben met vloerverwarming. Gaat om 20 a 25 m2.

Tegelvloer in kamer leggen. 60 x 60. 62 ...

Tegelvloer in kamer leggen. 60 x 60. 62 m2

Plavuizen leggen in bijkeuken van ong. 6 ...

Plavuizen leggen in bijkeuken van ong. 6 m2