Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Buinen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Buinen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Buinen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Buinen of directe omgeving.

12 klanten uit Buinen bevelen een bij Casius in Buinen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Buinen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: diverse vloeren leggen in kantoorpand, repareren parketvloer (dansvloer feestzaal), laminaat voor de verzekering, schuimbetonnenvloer storten, broodjesvloer laten leggen, kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen, fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming, waterschade aan laminaat, reno acero vloer plaatsen in woning, betonvloer egaliseren, impregneren en verven, laminaat leggen in de woonkamer en de hal, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog, herstellen van parketvloer na waterschade, laminaat verwijderen en nieuwe leggen, schuimbeton aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Buinen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Buinen:

Nieuwe laminaatvloer leggen

Laten leggen laminaat vloer van circa 30 m2. Herstel werk.. vanwege lekkage.

Grindvloer leggen binnenshuis

De plavuizen vloer ga ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal de oppervlakte generalist moeten worden en een gietvloer met seal laag geplaatst. De keuken is 35 m2 en de hal en toilet 15 m2. Graag zou ik separaat willen weten wat de kosten zijn voor het egaliseren van de vloer.

Laminaatvloer in de huiskamer leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaatvloer van ongeveer 18 m2 in de bijkeuken en voor een vloer van 40 m2 in de huiskamer. Het gaat om het herstellen van de vloeren. ( oude er uit nieuwe er weer in) vanwege waterschade onder de oude laminaat vloer.

Elektrische vloerverwarming in de badkamer plaatsen en egaliseren

Wij willen de betonnen vloer van 4 m² in onze badkamer laten voorzien van elektrische vloerverwarming en daarna laten egaliseren, zodat er tegelwerk op kan. Wij hebben alle materialen hiervoor al aanwezig. De aansluitingen voor de vloerverwarming zijn ook al gemaakt. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Vloerbedekking leggen

Leggen van 1 trap en 3 slaapkamers en overloop daarna nog 1 trap met 2 zolderkamers en 2 inbouwkasten. totaal 25 strekende meter tapijt. geheel moet worden verlijmd op rechthoekige soort hardboard platen. ik zal zelf vloerbedekking en alle laminaat eruit halen zodat alles klaar is voor leggen. Gelieve all in prijs.

Leggen van laminaat en plinten; geen ...

Leggen van laminaat en plinten; geen plakplinten. Gedeeltelijk ondervloer leggen. Het gaat om ongeveer 48m2.