Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Bovensmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Bovensmilde heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Bovensmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Bovensmilde of directe omgeving.

17 klanten uit Bovensmilde bevelen een bij Casius in Bovensmilde aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Bovensmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: diverse vloeren leggen in kantoorpand, repareren parketvloer (dansvloer feestzaal), laminaat voor de verzekering, broodjesvloer laten leggen, kruipruimte vullen met schuimbeton en vloerverwarming infrezen, fermacell vloer plaatsen met vloerverwarming, waterschade aan laminaat, reno acero vloer plaatsen in woning, betonvloer egaliseren, impregneren en verven, laminaat leggen in de woonkamer en de hal, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog, laminaat verwijderen en nieuwe leggen, schuimbeton aanbrengen, vloertegels verwijderen en egaliseren, laminaat laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Bovensmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Bovensmilde:

Tapijt, ondertapijt en tapijtlatten leggen

Ik wil graag tapijt op een standaard trap naar de overloop en tapijt op de trap naar de zolder, het gaat om een open en een dichte trap. Het zijn trappen met een halve draai. Er zitten nu halve maantjes op, deze verwijder ik zelf. Ook wil ik graag tapijt en ondertapijt op 3 slaapkamers en een overloop (ongeveer 45 m²). Er hoeft hier geen oude vloer verwijderd te worden. Ik wil graag antraciet/grijs tapijt meegeleverd krijgen, graag niet te hoogpolig. Ik wil graag tapijt van zo'n €12.00-€20.00 per m2.

Flexx floor leggen

44 m2 flexx floor leggen in kamer + open keuken + gang. Vloer aan te schaffen bij Karwei= pvc plakvloer. Graag offerte voor legkosten.

Het leggen van Bamboe parket ca. 100 m2 ...

Het leggen van Bamboe parket ca. 100 m2 incl plinten