Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Assen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Assen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Assen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Assen of directe omgeving.

1215 klanten uit Assen bevelen een bij Casius in Assen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Assen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer in bedrijfspand leggen, zandcementvloer aan laten brengen, betonvloer storten in paardenstal, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, tegelvloer en vloerverwarming vervangen, terrazzo vloer leggen in meerdere badkamers, vloer egaliseren in kantoorpand, siergrindvloer in nieuwbouw leggen, anhydriet gietvloer aanbrengen, vloer egaliseren en houten vloer leggen, grindvloer leggen en sealen, gepolierde betonvloer leggen, grindvloer of gietvloer leggen, vloer primeren en egaliseren, houten vloer verlijmd leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Assen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Assen:

Grindvloer of gietvloer leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van een gietvloer of van een grindvloer. De grindvloer dient geoffreerd te inclusief en exclusief sealen. De oppervlakte van de vloer is 60 m2.

Vloer egaliseren

Er is op de begane grond van onze woning vloerverwarming ingefreesd en de sleuven zijn dicht gesmeerd met tegellijm. Voordat ik de vloer kan laten betegelen, moet de hele vloer geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 45 m². Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaatvloer herstellen en plinten plaatsen

Enkele maanden geleden is er in mijn woning door een kennis een laminaatvloer gelegd, maar deze is wat te strak geplaatst, met onvoldoende ruimte tot de wanden. Nu is de vloer op enkele plaatsen bol gaan staan. We zoeken een vakman die dit kan herstellen en bovendien ook staande en liggende plinten kan plaatsen. We laten de klus graag eerst even bekijken en ontvangen daarbij dan graag uw offerte.

Werk aan laminaatvloer afronden

We hebben een ervaren klusman nodig voor de volgende: -. Herstellen van de laminaat planken die op sommige plaatsen begonnen omhoog te komen. -. Afwerking en bevestigen van de opstaande en liggende laminaatplinten. De laminaatplanken op de begane grond zijn ruim 3 maanden geleden door onze kennis gelegd in ons huis. Graag ontvang ik uw gratis vrijblijvende offerte. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

Laminaatvloer in orde brengen

We hebben een ervaren klusman nodig voor de volgende: -. Herstellen van het laminaat planken die op sommige plaatsen begonnen omhoog te komen. -. Afwerking en bevestigen van de opstaande en liggende laminaatplinten. De laminaatplanken op de begane grond zijn ruim 3 maanden geleden door onze kennis gelegd in ons huis. Graag ontvang ik uw gratis vrijblijvende offerte. Uw reactie zien wij met belangstelling tegemoet.

Nieuw laminaat in appartement leggen na waterschade

Ik heb waterschade aan laminaat in mijn appartement. Er is in 3 vertrekken een deel van het click-laminaat beschadigd. Ik laat hier graag door een vakman beoordelen hoe de vervanging moet worden aangepakt. Het gaat om ongeveer 60 m². Misschien kunnen de onbeschadigde delen uit diverse vertrekken worden samengevoegd in 1 vertrek. Ik wil het oude laminaat ook laten afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte voor mijn verzekeringsclaim. Zodra de verzekering akkoord geeft, wil ik de klus laten uitvoeren.

Laminaat leggen in appartement

Laminate vloer 80 m2 leg appartement

Laminaat met waterschade vervangen

Ik heb een vloer van 24 vierkante meter die vervangen moet worden na waterschade. Ik zou graag willen weten wat hiervan de kosten zijn om dit te repareren/ herstellen. Er ligt nu laminaat.

Laminaat met plinten leggen in ruimtes

Ik wil graag 41 m² laminaat laten leggen, verdeeld over 4 ruimtes op de bovenverdieping van mijn woning. In 1 ruimte ligt al een goede ondervloer, in de 3 overige ruimtes moet 28 m² ondervloer worden geplaatst. Ik laat het laminaat graag afwerken met 49 meter smalle plinten en 5 meter brede plinten. Laminaat, plinten en ondervloer zijn reeds in mijn bezit. Ik zal er voor zorgen dat alle ruimtes leeg zijn. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Vloer gelegd in specie verwijderen

De in specie gelegde vloer verwijderen, 54 m2 woonkamer en keuken. Ik doe zelf het afvoeren.

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag een laminaatvloer leggen in een lokaal van ongeveer 90 m2. De afmetingen zijn 11,20 meter bij 8,25 meter.

Laminaatvloer leggen op de begane grond

Wij hebben een quickstep laminaatvloer gekocht bij Praxis, deze willen wij graag door een vakman in ons nieuwe huis laten leggen, zodat die er strak en goed in ligt. De nieuwe vloer is voor de gehele begane grond (foto 1). De huidige vloer is er al uit als we de sleutel krijgen (zie foto 2). Graag een offerte voor het leggen van de vloer en eventueel los erbij voor het zetten van hoge plinten. De sleutel krijgen wij op 30 juni. Het is wenselijk als de klus kan worden uitgevoerd in week 28 (10 juli tot 13 juli). Wij gaan 15 juli namelijk over. De oppervlakte van de begane grond is ongeveer 50 m².

Laminaatvloer leggen

Wij hebben een quickstep vloer gekocht bij de Praxis, deze willen wij graag in ons huis laten leggen, zodat deze er strak en goed in ligt. De nieuwe vloer is voor de gehele begane grond (foto 1). De huidige vloer is er al uit als we de sleutel krijgen (zie foto 2). Graag een offerte voor het leggen van de vloer en eventueel los erbij voor het zetten van hoge plinten. De sleutel krijgen wij op 30 juni. Het is wenselijk als de klus kan worden uitgevoerd in week 28 (10 juli tot 13 juli). Wij gaan 15 juli namelijk over. Update: Begane grond is ongeveer 50 m².

Quickstep laminaat leggen

Wij hebben een quickstep vloer gekocht bij de Praxis, deze willen wij graag in ons huis laten leggen, zodat deze er strak en goed in ligt. De nieuwe vloer is voor de gehele begane grond (foto 1). De huidige vloer is er al uit als we de sleutel krijgen (zie foto 2). Graag een offerte voor het leggen van de vloer en eventueel los erbij voor het zetten van hoge plinten. De sleutel krijgen wij op 30 juni. Het is wenselijk als de klus kan worden uitgevoerd in week 28 (10 juli tot 13 juli). Wij gaan 15 juli namelijk over.

Laminaatvloer leggen

Ik wil ondervloer, lage plakplinten, en laminaat gemonteerd hebben. Het gaat om 86 m2.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Wij willen graag een nieuwe vloer in onze woning. In hal, woonkamer, keuken en extra kamer ligt nu aaneengesloten siergrind. We willen graag een indicatie van wat het ongeveer zou kosten om de siergrindvloer te laten verwijderen en afvoeren. Het gaat om een oppervlakte van circa 98 m2. Eronder is een betonnen vloer. Bij voorkeur prijsindicatie per email. met vriendelijke groeten.

Kliklaminaat laten aanleggen

Wat kost het om 80 m2 kliklaminaat aan te leggen met ondervloer en plinten?

Polyurethaan vloer aanbrengen

Een Polyurethaan vloer aanbrengen in mijn nieuwe woning. Het betreft in eerste instantie de gehele begane grond van plus minus 85 m2. De ondergrond is een betonnen vloer, nieuwbouwwoning. De woning zal in de tweede helft van 2017 worden opgeleverd. Kunt u mij informatie en een offerte geven?

Laminaatvloer leveren en plaatsen

Wij hebben een 4-kamer appartement gekocht en krijgen daarvan op 1 april de sleutel. We willen eind mei gaan verhuizen. In het hele appartement ligt nu tegellaminaat, waar wij laminaat naar onze eigen smaak overheen willen laten leggen. Het gaat om 90 m² laminaat in de woonkamer met open keuken, gang en 3 slaapkamers. Er moeten ook plakplinten geplaatst worden. Wij ontvangen graag uw gedetailleerd voorstel voor levering en montage van het laminaat en de plinten. Het appartement is overigens geheel ontruimd en er is een lift in het complex. Er staan foto's van de woning op Funda.

Larix vloer schuren en behandelen

Wij hebben een larix vloer die wij blank willen laten schuren en na laten behandelen. Oppervlakte is ongeveer 50 vierkante meter, betreft een ruimte van 40 m2 en een van 10 vierkante meter. We weten nog niet hoe we de vloer willen laten afwerken/behandelen, graag advies.

Vloer in betonlook aanbrengen

Ik heb een dode kop vloer, bordeauxrood van kleur en poreus. Dit soort vloeren werd vaak in oude boerderijen gebruikt. Ik wil een betonlook vloer. Ik heb begrepen dat dit met egaline en vervolgens een coating zou dat moeten kunnen. Het betreft 90 m2. Wilt u dit offreren voor mij?

Laminaat leggen en decoratieve plinten aanbrengen

Ik wil graag begin februari laminaat laten leggen. Het gaat om ongeveer 70 m2. Ook ontvang ik graag apart een prijs voor het aanbrengen van decoratieve plinten. Graag contact opnemen via de mail.

Travertin vloer opknappen

Gaarne een aanbieding voor: het schuren, polijsten en impregneren van travertin vloer uit 1977, is niet beschadigd wel dof en enigszins vervuild. Het betreft de woonkamer, de keuken en hal. In totaal ongeveer 75 m2. We ontruimen de ruimte zelf.

Plavuizen uit de keuken verwijderen

In de keuken op de begane grond dient er een plavuizen vloer verwijderd te worden.De ondergrond is van beton met daarin vloerverwarming, deze dient uiteraard heel te blijven. De oppervlakte is ongeveer 30 m2.

Eikenhouten vloer tijdelijk verwijderen

Ik wil graag vloerverwarming in de woonkamer (ongeveer 20 m2) laten leggen onder mijn houten vloer. Deze vloer is zwevend gelegd op beton. Vloer moet er dus uit en nadat de vloerverwarming is gelegd er weer in. Ik zoek een deskundig parketteur die dit kan doen.