Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Anderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Anderen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Anderen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Anderen of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Anderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten, vloer in nieuwbouwwoning egaliseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Anderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Anderen:

Keukenvloer ophogen + egaliseren en tegelvloer leggen

Ik wil de keukenvloer 2.6 × 2.41 m circa 2 cm ophogen/egaliseren. Er ligt nu een laminaatvloer en deze verwijder ik zelf. Daarna wil ik de vloer laten betegelen. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Gaat om een gelijkvloers appartement en de opdracht is voor 31 juli. Appartement is op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Er kan een vrachtwagen oid geparkeerd worden.

Siergrind volledige woning

Graag zou ik een kostenindicatie ontvangen voor het leggen van siergrind. Begaande grond: totaal 92m2. Er is vloerverwarming aangebracht en de sleuven zijn dichtgezet. Eerste verdieping: totaal 67m2. Ook hier vloerverwarming met dichtgezette sleuven. Voorkeur is een zo fijn mogelijke korrel en afgewerkt met een coating tot een gladde vloer.

Visgraat vloer plaatsen

Visgraat motief met een lichte behandeling in de hal, woonkeuken en toilet. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarming ingefreest wordt

Voor het infrezen van nog aan te leggen vloerverwarming halen wij op de benedenverdieping de tegelvloer uit de keuken en de hal en wc. Op deze plaatsen moet de vloer opgehoogd worden tot het niveau van de woonkamer voordat er ingefreest kan worden. De oppervlakte is 24m2 en de dikte van de ophoging zal rond de 0,5 tot 1 cm zijn.

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Gelijmd tapijt verwijderen van een betonnen vloer in senioren appartement. Eerste verdieping met lift. Tapijt moet ook afgevoerd worden indien mogelijk. Gaat om ongeveer 46m2

Trap vloerbekleding bedekken

Vloerbedekking verwijderen op trap 13 treden, inclusief het verwijderen van lijmresten.

50 m2 nieuwe grindvloer voor de woonkamer en de gang

Graag zou ik een grindvloer in mijn woonkamer en gang willen laten plaatsen. Het gaat om 50 m2.

Vloerbedekking trap

Wij willen graag de vloerbedekking van twee trappen verwijderd hebben

PVC-click vloer leggen

Graag laten wij een PVC-click vloer leggen in de woonkamer, hal en keuken van ons nieuwe huis. Dit is totaal ongeveer 40 m2. Het is helemaal geëgaliseerd, er ligt geen huidige vloer, dus de nieuwe vloer kan direct gelegd worden. Plinten hoeven niet. Begin juni zouden wij graag beginnen, omdat wij dan verhuizen en dan hebben wij een vloer nodig. Wij wonen momenteel nog nabij Utrecht, dus langskomen of videobellen kan lastig worden.

Beton storten garage met isolatie

Ik zou graag een compleet afgewerkte en geisoleerde Beton vloer in mijn garage willen. Het gaat om een oppervlakte van 34m2. Zou u een offerte kunnen sturen

Nieuwe vloer in berging laten leggen

We willen graag een nieuwe vloer laten aanbrengen in onze berging. Het gaat om een betonvloer incl. vlinderen. De oppervlakte van de vloer is circa 17 m2. Er liggen nu klinkers in en die moeten eruit worden gehaald. Verder is deze berging goed te bereiken.

Gietvloer PU badkamer over bestaande vloertegels

Wij willen over de bestaande vloertegels in de badkamer een gietvloer. De tegels vinden wij niet mooi. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft ca 8m2 oppervlakte.

Vloer bergruimte

Wij willen graan een betonnen vloer laten storten. Het dient als ondervloer, de vloer daarop leggen we zelf. Het gaat om een oppervlakte van 10m2. Het gaat om de vloer op de begane grond.

Vloer egaliseren berging

Graag zou ik een offerte willen voor het egaliseren van de vloer in de aangebouwde berging in ons huis. De ondergrond betreft een betonvloer en de maten in meters zijn 5,6 x 2,5. Vriendelijke groet.

Keukenvloer vervangen

Ik heb waterschade in de keuken en ben naar een vervangende vloer op zoek. Ik heb nu laminaat, maar denk aan bijvoorbeeld een gietvloer die beter bestand is tegen water. Maar dit is een klein beetje afhankelijk van de kosten, anders zou ik graag advies willen krijgen voor een iets goedkopere optie die ook goed bestand is tegen water. De keuken is ongeveer 22 m2. (verbouwde garage)

Grindvloer verwijderen

Ik overweeg een huis te kopen in Assen, waarin een beschadigde grindvloer ligt van ongeveer 20 vierkante meter. Wat kost het om die eruit te laten halen?

Lijmresten trap verwijderen

Een vaste trap naar de eerste verdieping beval 11 treden en is nog voorzien van lijmresten. Ik wil de trap graag weer helemaal schoon, zodat er iets nieuws op kan. Graag ontvang ik van u een prijsindicatie en een datum wanneer u iemand langs kunt laten komen voor deze klus. Ook zal ik graag een prijsindicatie ontvangen waarin meegenomen is om deze schoongemaakte treden te schilderen en te voorzien van halve manen. Mvg dhr Iain Scott Het ingevulde telefoonnummer is van mijn ambulante begeleider, Harm Timmermans, dit omdat ik zelf niet goed genoeg de nederlandse taal machtig ben.

Laminaat leggen in een woonkamer en keuken

Ik zoek een laminaatlegger die ongeveer 32 m2 aan laminaat kan leggen in mijn woonkamer en keuken. Het oude laminaat mag verwijderd worden. Waarschijnlijk is er nog een ondervloer nodig. Ik bespreek de kleuren graag met de vakman.

Gietvloer op bestaande tegelvloer

over bestaande tegelvloer een gietvloer in de badkamer. +/- 4 vierkante meter. Er staat een badkuip in .

Het leggen van een grindvloer in een serre

Ik ben op zoek naar een partij die een grindvloer kan leggen in mijn serre. De grindvloer moet ongeveer 20 m2 groot worden en worden gelegd op een hydrolietvloer (die door een andere partij gelegd wordt). De grindlaag moet minimaal 3 mm dik zijn.

Vloer egaliseren op vloerverwarming

Het gaat om totaal 110 m2 aan vloer egaliseren op vloerverwarming (tackerplaat zwevende vloer). dikte 2 cm denk ik? (16mm tussen de buis en 4mm boven de buis?).

Egaline over elektrische vloerverwarmingsmatten en egaliseren

Op een cementdekvloer krijgen we elektrische vloerverwarming. Matten van 4mm dik. Het oppervlak bedraagt 88 m2. Dit moet geëgaliseerd worden tbv pvc vloer.

Betonvloer storten waar serre op geplaatst wordt

Het storten van een betonvloer waar een serre op geplaatst wordt van aluminium met glazen schuifwanden. Afmetingen betonvloer 5,7 x 3,5 meter. 30 cm uitgraven. Locatie is toegankelijk.

Stenen vloer egaliseren met egaline en verven

Wij hebben op dit moment in de woonkamer, bijkeuken en hal een stenen vloer van oude kloostertegels. We zouden echter graag een betonvloer willen hebben. Nu is dat lastig te realiseren. Echter vroegen we ons af of het ook mogelijk is om de vloer te egaliseren met egaline en dat te verven. De betonlook krijg je hiermee wel, is dat dan hard genoeg? We horen graag van jullie.