Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Drenthe te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in de provincie Drenthe heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven uit Drenthe u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Drenthe.

202 klanten uit Drenthe bevelen een bij Casius in Drenthe aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Drenthe bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, vloerlegger of parketteur voor vloer leggen en vloeronderhoud in de provincie Drenthe staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Drenthe:

donderdag 24 september 2020

Verlijmde vloerbedekking hal verwijderen

Goedemorgen. Onze hal is 2 meter breed en 6 meter lang. De verlijmde vloerbedekking moet eruit en de lijmresten verwijderd (waarschijnlijk bruine lijm) Dit moet voor 5 oktober gebeuren. Wat gaat dat kosten en lukt dat voor 5 oktober?
dinsdag 1 september 2020

Betonvloer schuur 36m2

Het gaat om het storten van een 36m2 grote betonvloer in een schuur. In de schuur gaan geen zware materialen komen, dus zo eenvoudig mogelijke uitvoering. De schuur zal ik zelf leegtrekken zodat er een zandondergrond overblijft. De schuur is direct bij de oprit dus goed te bereiken.
vrijdag 14 augustus 2020

Cement dekvloer aanbrengen

Een 3cm dik cement dekvloer aanbrengen in werkplaats 80m2 er ligt vloerverwarming in. De vloer die daar ligt is slecht.
dinsdag 4 augustus 2020

90 m2 laminaat laten leggen

Ik wil graag in 90 vierkante meter een laminaatvloer gelegd hebben. Het is boven en beneden samen 7 kamers. Ook de ondervloer en plinten moeten gelegd worden. Ik ga 20 augustus verhuizen en voor die tijd moet de vloer gelegd worden.Het liefst voor 15 augustus.
zaterdag 1 augustus 2020

Garagevloer vervangen

Onze garagevloer is verzakt. De bouwkundige heeft aangegeven dat de huidige betonvloer verwijderd moet worden, de ondergrond verbeterd en de vloer vervangen door een nieuwe betonvloer. Wij willen deze vloer graag af laten werken met een gladde, slijtvaste laag (staan open voor suggesties). De bouwkundige heeft aangegeven dat de fundering van de muren ok is. Het is alleen de garagevloer die verzakt is.
zaterdag 25 juli 2020

Grindvloer of beton aanleggen

Ik wil ongeveer 55 m2 over plavuizen. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
vrijdag 17 juli 2020

Fermacell vloer leggen

We willen op zolder op een houten ondervloer fermacell platen 2E26 laten leggen. De vloer is behoorlijk goed vlak, aangelegd door een aannemer. Het gaat om ongeveer 75 m2. Er zijn een aantal balken die het dak ondersteunen waar omheen moet worden gelegd, en een badkamer en douche.
woensdag 15 juli 2020

Betonvloer storten

We gaan een nieuwe woning bouwen en willen graag de betonvloer gestort hebben. De oppervlakte is ongeveer 80 m2. Het adres wat ik heb ingevuld is een postadres. Zie bijgevoegde tekening.
woensdag 15 juli 2020

Dekvloer storten

Nieuwe dekvloer storten, 4 tot 5 cm dik. Vloerverwarming ligt er al onder. Het is 60 m2.
dinsdag 14 juli 2020

Beton vloer laten egaliseren

Een ruwe betonnen ondervloer van een te bouwen zwembad van 5 x 9 m moet geëgaliseerd worden.
donderdag 9 juli 2020

Storten van 10cm dikke betonvloer

Een garage wordt omgebouwd tot trimsalon. Hierin moet een vloer van ongeveer 8 /10 cm dik gestort worden over vloerverwarming. De oppervlakte is 11 m2. Het is goed bereikbaar vanaf de weg.
vrijdag 3 juli 2020

Keukenvloer ophogen + egaliseren en tegelvloer leggen

Ik wil de keukenvloer 2.6 × 2.41 m circa 2 cm ophogen/egaliseren. Er ligt nu een laminaatvloer en deze verwijder ik zelf. Daarna wil ik de vloer laten betegelen. Ik ontvang graag een prijsindicatie exclusief de materialen.
vrijdag 3 juli 2020

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Gaat om een gelijkvloers appartement en de opdracht is voor 31 juli. Appartement is op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig. Er kan een vrachtwagen oid geparkeerd worden.
donderdag 2 juli 2020

Siergrind volledige woning

Graag zou ik een kostenindicatie ontvangen voor het leggen van siergrind. Begaande grond: totaal 92m2. Er is vloerverwarming aangebracht en de sleuven zijn dichtgezet. Eerste verdieping: totaal 67m2. Ook hier vloerverwarming met dichtgezette sleuven. Voorkeur is een zo fijn mogelijke korrel en afgewerkt met een coating tot een gladde vloer.
dinsdag 30 juni 2020

Visgraat vloer plaatsen

Visgraat motief met een lichte behandeling in de hal, woonkeuken en toilet. Welke zaken moeten gebeuren? Aankoop en plaatsing Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande houten vloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatieproject
donderdag 25 juni 2020

Vloer egaliseren voordat de vloerverwarming ingefreest wordt

Voor het infrezen van nog aan te leggen vloerverwarming halen wij op de benedenverdieping de tegelvloer uit de keuken en de hal en wc. Op deze plaatsen moet de vloer opgehoogd worden tot het niveau van de woonkamer voordat er ingefreest kan worden. De oppervlakte is 24m2 en de dikte van de ophoging zal rond de 0,5 tot 1 cm zijn.
dinsdag 16 juni 2020

Gelijmde vloerbedekking verwijderen

Gelijmd tapijt verwijderen van een betonnen vloer in senioren appartement. Eerste verdieping met lift. Tapijt moet ook afgevoerd worden indien mogelijk. Gaat om ongeveer 46m2
vrijdag 5 juni 2020

Trap vloerbekleding bedekken

Vloerbedekking verwijderen op trap 13 treden, inclusief het verwijderen van lijmresten.
vrijdag 29 mei 2020

50 m2 nieuwe grindvloer voor de woonkamer en de gang

Graag zou ik een grindvloer in mijn woonkamer en gang willen laten plaatsen. Het gaat om 50 m2.
zondag 24 mei 2020

Vloerbedekking trap

Wij willen graag de vloerbedekking van twee trappen verwijderd hebben
woensdag 20 mei 2020

PVC-click vloer leggen

Graag laten wij een PVC-click vloer leggen in de woonkamer, hal en keuken van ons nieuwe huis. Dit is totaal ongeveer 40 m2. Het is helemaal geëgaliseerd, er ligt geen huidige vloer, dus de nieuwe vloer kan direct gelegd worden. Plinten hoeven niet. Begin juni zouden wij graag beginnen, omdat wij dan verhuizen en dan hebben wij een vloer nodig. Wij wonen momenteel nog nabij Utrecht, dus langskomen of videobellen kan lastig worden.
dinsdag 19 mei 2020

Beton storten garage met isolatie

Ik zou graag een compleet afgewerkte en geisoleerde Beton vloer in mijn garage willen. Het gaat om een oppervlakte van 34m2. Zou u een offerte kunnen sturen
vrijdag 15 mei 2020

Nieuwe vloer in berging laten leggen

We willen graag een nieuwe vloer laten aanbrengen in onze berging. Het gaat om een betonvloer incl. vlinderen. De oppervlakte van de vloer is circa 17 m2. Er liggen nu klinkers in en die moeten eruit worden gehaald. Verder is deze berging goed te bereiken.
donderdag 14 mei 2020

Gietvloer PU badkamer over bestaande vloertegels

Wij willen over de bestaande vloertegels in de badkamer een gietvloer. De tegels vinden wij niet mooi. De vloer is voorzien van vloerverwarming. De badkamer heeft ca 8m2 oppervlakte.
dinsdag 12 mei 2020

Vloer bergruimte

Wij willen graan een betonnen vloer laten storten. Het dient als ondervloer, de vloer daarop leggen we zelf. Het gaat om een oppervlakte van 10m2. Het gaat om de vloer op de begane grond.

Partners

Partners van Casius