Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

9569 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: sterke dekvloer in garagekelder, grindvloer in de winkel leggen, afwerkvloer in een bedrijfsruimte aanbrengen, betonnen schoolplein egaliseren, betonvloer in grote garage storten, betonlookvloer aanbrengen, troffelvloer met vloerverwarming aanbrengen, siergrindvloer leggen, siergrindvloer met epoxy seallaag aanbrengen, schuimbeton met vloerverwarming aanbrengen, beton- of cementvloer aanbrengen, gevlinderde betonvloer in de schuur aanbrengen, grindvloer laten aanleggen, gietvloer gieten op plavuizenvloer, oSB-vloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

zondag 30 april 2017

Gietvloer garage

Heer mevrouw Voor in de garage / kantoor moet een nieuwe vloer in. Oppervlakte is 27 m2 en de dikte +-15 cm. Vloer komt op isolatie en er komt vloerverwarming in. Vloer moet gelijk afgewerkt zijn. Isolatie, netten etc worden door ons geregeld en gemonteerd. Montage vloer 15 mei In afwachting van uw reactie verblijven wij.
zaterdag 29 april 2017

Gietvloer over tegels met vloerverwarming

Wij hebben het idee om een gietvloer over onze plavuizenvloer met vloerverwarming te leggen. Graag zou ik weten wat dit kost? De oppervlakte betreft 62 m2 beneden etage, foto is bijgevoegd. Uw berichtgeving zie ik graag tegemoet,
zaterdag 29 april 2017

Cementdekvloer egaliseren

De gehele vloer van ons nieuw te bouwen huis in Almere willen wij egaliseren. De totale vloeroppervlak is ca 140m2 (begane grond)
zaterdag 29 april 2017

Luik in parketvloer naar kruipruimte maken

Met satilmis, ik zou graag een luik naar de kruipruimte laten maken in het parkET vloer (woonkamer ) ik hoop dat jullie kunnen helpen.
zaterdag 29 april 2017

Diverse vloeren /vloerbedekking leggen

Opzoek naar een nieuwe (eiken natuur of whitewash, moet "echt" eruit zien)laminaatvloer+-100m2, verdeeld in op drie kamers en een hal, bij twee kamer is het een hoogde verschil/opstapje van+-5cm(kan dat ook mooi gelegd worden? ) Wil hooge plinten erbij. Huidige vloer i een grenen vloer. Kan laminat ook worden gelegd op trappen, een trap 35 treden 80cm breed en een trap 8 treden 140cm breed? Anders graag offerte voor sisal in de trap
zaterdag 29 april 2017

Laminaat leggen

Ik wil graag nieuwe vloer voor de zolder 45 m2 met hoge en lage plinten. Ik wil wel goed kwaliteit laminaat.
zaterdag 29 april 2017

Storten vloer garage

Storten betonvloer garage 40 vierkante m. Afstand weg naar garage 45 m. Auto kan niet op de oprit . Graag complete prijs, vloer 10 cm dik.
zaterdag 29 april 2017

Vinyl vloer leggen

Graag willen wij een vinyl vloer in tuinhuis laten leggen (20m2). Komt los te liggen op vurenhouten platen. Behoeft op aantal punten te worden gesneden (rond electriciteitspunten). Vinyl wordt begin volgende week besteld en het leggen zal dan in week 19 moeten geschieden. Graag prijsopgave.
zaterdag 29 april 2017

Egaliseren

Egaliseren vloer plus/minus 70 vierkante meter . 4mm dikte .
zaterdag 29 april 2017

Laminaat leggen

Huidige vloer in de keuken (laminaat) is door waterschade beschadigd. Het gaat om een vloer van 10m2. De opdracht is het plaatsen van ondervloer inclusief het laminaat en plakplinten.
zaterdag 29 april 2017

Egaliseren cementdekvloer nieuwbouw

Egaliseren van de cementdekvloer in nieuwbouwwoning voor het leggen van pvc vloer. 62m2, vrijwel aaneengesloten begane grond nieuwbouw. Eventueel ook 1 verdieping en zolder (extra 100 m2). Vloer is netjes, denk dat 1 mm genoeg is. Vriendelijke groet, Hans
zaterdag 29 april 2017

Laminaatvloer (21m2) leggen.

Ik wil graag nieuwe laminaat vloer in ons woning: In the zolder en laminaatvloer (21m2) Graag wil ik de vloer afgewerkt met plinten en een onder-vloer De vloer, onder-vloer en de plinten zijn aangeschaft Graag, op een Vridag de vloer leggen.
zaterdag 29 april 2017

Laminaat vloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer inclusief ondervloer van 205m2. Verder ook omstreeks 165 m vloerplinten monteren. Het betreft een nieuw te bouwen huis.
zaterdag 29 april 2017

Betonlook gietvloer

Betonlook gietvloer voor onze woonkamer totaal ong 40 m2 met vloerverwarming. Het betreft een nieuwbouw woning
vrijdag 28 april 2017

Betongieten

Graag ontvang ik een offerte voor het laten gieten van beton, woonbeton, in de huiskamer, 52 m2. Er ligt nu een cementvloer met vloer verwarming, dat zat onder de natuurstenen vloer die is verwijderd. Op sommige plekken is de vloer verwarming zichtbaar. Het gaat om een beton look vloer, robuust
vrijdag 28 april 2017

Vloerbedekking trap verwijderen

Het laten verwijderen van vloerbedekking van een standaard trap in een woning met plafondhoogte 2.60 meter. De vloerbedekking is gelijmd.
vrijdag 28 april 2017

Gietvloer

Het gaat om het eventueel laten aanleggen van een gietvloer. De ondergrond is een houten vloer, daarop ligt een betonlaag en daarbovenop ligt nu nog linoleum. Mijn vraag is of het mogelijk daar een gietvloer op te storten en/of je er nog een isolatielaag tussen kunt leggen. Het gaat om een sociale huurwoning, maar het type vloer is toegestaan.
vrijdag 28 april 2017

Parket vloer opschuren en laten lakken

Wij zijn opzoek naar een Parketteur in Omgeving Tungelroy Weert. Het gaat om een oude parketvloer laten opschuren en erna een blanke lak verf erover heen laten verfen. Het gaat om iets minder dan 40m2. Graag vernemen wij.
vrijdag 28 april 2017

Egaliseren

Het egaliseren van onze betonvloer 60 m2 Dikte egaliseren 4 mm Erkomt een pvc vloer later op te liggen.
vrijdag 28 april 2017

Parketvloer schuren en licht aflakken

Er ligt parketvloer in mijn nieuwe huis. Ik wil het schuren en opnieuw laten lakken in een lichte kleur. De oppervlakte is ongeveer 32 m2.
vrijdag 28 april 2017

Betonvloer maken en polijsten

Ik ben benieuwd wat een betonvloer gaat kosten, gepolijst en wat geschikt is voor keuken en toilet. speciale behandeling. Totaal 108m2 met incl. Keuken en toilet? Van 33m2
vrijdag 28 april 2017

Laminaat leggen na egaliseren van de vloer

Vloer woonkamer elagiseren hebben tegels gelegen en er zitten nog lijmresten
vrijdag 28 april 2017

Vloer egaliseren na aanleg vloerverwarming

Wij krijgen op 10 mei de sleutel van onze nieuwe woning en laten daar vloerverwarming plaatsen. Daarna willen wij er vanaf 18 mei 50 m² anhydrietvloer laten egaliseren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 28 april 2017

Gietvloer maken in een vakantiewoning

Wij hebben in onze vakantiewoning een oude tegelvloer uit 1967 met kleine bruin/gele tegeltjes. We overwegen om daaroverheen een gietvloer te laten leggen en willen hiervoor graag uw prijsindicatie ontvangen per mail. Het is momenteel niet mogelijk om de woning te bezoeken.
vrijdag 28 april 2017

Betonvloer egaliseren

In de woning van mijn vriendin wordt op 5 mei een nieuwe keuken geplaatst. Daarna wordt er een nieuwe laminaatvloer gelegd. Wij willen graag 53 m² betonvloer laten egaliseren en ontvangen daarvoor graag uw offerte. Het egaliseren mag eventueel ook plaatsvinden na het plaatsen van de keuken.
vrijdag 28 april 2017

Uitvlakken van een houten vloer

Uitvlakken van een houten vloer. Betreft de vloer in twee bovenkamers, ongeveer 35 m2 totaal.
vrijdag 28 april 2017

Betonvloer storten

Ik wil graag beton laten storten waar ik later vloerverwarming in wil leggen. Het gaat om 57 m² met een dikte van 5 cm.
donderdag 27 april 2017

Laminaat leggen

Nieuwe ondervloer, laminaat en plakplinten leggen voor ongeveer 30 m2. In de woonkamer en slaapkamer. De oude vloer haal ik er zelf uit. Zou het begin mei uitgevoerd kunnen worden? Dinsdag 2 mei komt de nieuwe keuken. Het laminaat is al in huis.
donderdag 27 april 2017

Vloer egaliseren en laminaat vloer leggen

Er ligt nu nog een parketvloer in die eruit moet. Wij denken dat de vloer dan geëgaliseerd moet worden. Daarna gaan wij een nieuwe laminaatvloer leggen. De oppervlakte is 45 m².
donderdag 27 april 2017

Betonvloer en cementdekvloer storten

Het storten van een betonvloer met isolatie en wapening, ongeveer 28m². En aanbrengen van een cementdekvloer ongeveer 5 cm dik.
donderdag 27 april 2017

Laminaat leggen in woonkamer en gang

Een laminaatvloer leggen in de woonkamer en gang. De woonkamer is 4 x 4.5 meter, ongeveer. De gang is 1/1.5 x 3 meter, ongeveer.
donderdag 27 april 2017

Zwaluwplaten leggen en beton storten

Het leggen van zwaluwplaten en vervolgens het storten van het beton in een badkamer van ongeveer 5,5 vierkante meter. Het is in een woonhuis op de 1e verdieping en het huis staat nog leeg
donderdag 27 april 2017

Granito vloer leggen in een inloopdouche

In onze inloopdouche van 160 x 75 cm liggen momenteel tegels op een houten ondervloer. Omdat er steeds kleine lekkages zijn, willen we die vloer gaan vervangen. We willen graag informatie over de mogelijkheid om daar een granito vloer te laten leggen. Ik wil een afspraak maken om de huidige situatie te beoordelen en ontvang daarna graag uw advies en offerte.
donderdag 27 april 2017

Laminaat leggen in slaapkamer

Circa 14 m2 laminaat leggen op een slaapkamer (met het verschuiven van kast/bureau van ene zijde naar andere + monteren van plinten. De klus moet geklaard worden op ma 22 mei, dinsdag 23 mei of woensdag 24 mei.
donderdag 27 april 2017

Cementdekvloer aanbrengen

Cementdekvloer van 100 mm voor oppervlakte van 21 x 9 meter dus ongeveer 19 kuub beton met een eindafwerking, zodat we er op kunnen wonen. Er komt ook vloerverwarming in. Graag scherpe prijs
donderdag 27 april 2017

Visgraat vloer leggen

Graag wil ik een offerte voor het leggen van een laminaatvloer met visgraat motief. Het betreft gehele benedenverdieping, doorlopend, ongeveer 45 m2. Inclusief plinten/afwerking.
donderdag 27 april 2017

Laminaatvloer leggen

Ik wil ondervloer, lage plakplinten, en laminaat gemonteerd hebben. Het gaat om 86 m2.
donderdag 27 april 2017

Smeervloer aanbrengen op vloer met vloerverwarming

Ik wil graag een cementdekvloer voor op mijn vloerverwarming met een omtrek van 62 m2 en 6 cm dik. De verwarming ligt er al in. De woning is via een eigen oprit te bereiken.
donderdag 27 april 2017

Granito vloer in wc aanbrengen

Leggen granito vloer wc in jaren '30 huis. De afmeting ca 140*95 cm
donderdag 27 april 2017

Verwijderen tegelvloer en daarna egaliseren

Het betreft het verwijderen van 80 m2 in cement gelegde tegels op de begane grond van een eengezinswoning. Men kan een vuilnis container plaatsen voor het huis en de vloer moet geegaliseerd worden.
woensdag 26 april 2017

Nieuwe betonnen keldervloer glad maken

In oktober is onder onze woning een kelder/souterrain gemaakt, deze is 70 m2 groot en als een waterdichte bak gestort. Er hoeft dus niets beschermt te worden, geen sparingen, geen gaten, geen aangrenzende ruiten. Plat gezegd, egaline storten, en uitvlakken. De vloer is 100% waterpas, bij oplevering, maar denk dat een laag van 1 cm noodzakelijk is gezien de ruwheid van de vloer.
woensdag 26 april 2017

Laminaat in woonkamer leggen

Hulp bij leggen van laminaat in woonkamer.
woensdag 26 april 2017

Laminaat leggen en tapijt verwijderen

(Sorry, I don't speak Dutch yet) I'd like to place laminate (tussen 3 t/m 15 Juni 2017) in 2 bedrooms (9,17 m2 + 12 m2, total ~ 21,20 m2). Can you please make a calculation for the following: 1. To remove the old floor carpet in these 2 rooms. 2. To place a laminate flooring (laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten) in this 2 rooms.
woensdag 26 april 2017

Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken leveren en leggen

Ik wil graag circa 50 m2 "Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken" laten leveren vanuit Gamma Zwijndrecht en laten leggen door een vakman. Dit betreft kliklaminaat. Ook wil ik het bestaande laminaat wat er nu ligt laten verwijderen en afvoeren. De "zilveren" folie ondervloer uit 2009 kan blijven liggen? Graag advies daarover. Het betreft de gehele begane grond van een eengezinswoning uit 1988 (betonnen vloer) en omvat woonkamer (incl. Kast onder trap), open keuken en hal. Tevens maximaal 30 meter aan hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Betonvloer storten voor houten schuur

Betonvloer storten zodat er daarna een houten schuurtje op gezet kan worden. Betonvloer inclusief isolatie. Het afgraven kan ik zelf doen. Oppervlakte is 1,8m bij 3,5m. Betonvloer moet 12 cm dik zijn (stevig) met een gladde bovenkant. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Betreft 70 m2 laminaat Santorini (inclusief plakplinten) ligt in mijn appartement. Onder het laminaat ligt ondervloer (goudkleurig 5mm dik) en daaronder oude vloerbedekking. Graag wil ik deze vloerbedekking er onderuit hebben. Het is mijn indruk dat hierdoor het laminaat is gaan "wandelen". Ik neem aan dat dan alle aanwezige kasten leeg moeten zijn en verplaatst worden t.b.v. het wederom leggen van hetzelfde laminaat. In mijn bezit is nog ongeveer 6 m2 Santorini laminaat en ik hoop dat dat voldoende is om deze klus te klaren. Indien niet voldoende, aanvullen met gelijkend materiaal onder de kasten. Eventueel grote plinten toe te voegen. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 26 april 2017

Laminaat leggen in woonkamer

Laminaat in L woonkamer met uitbouw leggen 60 m2
dinsdag 25 april 2017

Vinyl vloer plaatsen in gangen

Vinyl plaatsen in 2 kleine gangen. Waarvan eentje doorloopt tot in een bergruimte. Ik ben op zoek naar iemand die snel werkt en niet langdurend over deze klus doet. Iemand die deze klus binnen 1 dag kan klaren.
dinsdag 25 april 2017

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het laten leggen van laminaatvloer, ondervloer en plakplinten. In totaal is het ongeveer 35 a 36 vierkante meter. Het gaat om een gang en woonkamer en zou graag zien dat de vloer zonder drempel doodgelegd wordt. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.
dinsdag 25 april 2017

Siergrindvloer aanleggen

Het betreft het leggen van een siergrindvloer exclusief multiplex ondervloer. De Ondervloer wordt gedaan, zou alleen glad gemaakt moeten worden. Het betreft ongeveer 35 m2 in een lege woning. Indien mogelijk stalen van de kleur brons, geel en creme siergrind. Is t mogelijk om bv brons met geel te mixen ?

Partners

Partners van Casius