Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

9944 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen, betonvloer slopen en nieuwe vloer aanbrengen, geïsoleerde betonvloer plaatsen, dekvloer aanbrengen op inpandige balkons, gindvloeren in de woning aanbrengen, houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer, geïsoleerde betonvloer leggen en vlinderen, granito vloeren aanbrengen in monumentaal pand, grindvloer en betonlook gietvloer, natuursteen vloer en PVC of laminaat leggen, geïsoleerde betonvloer leggen, grindvloer leggen na egaliseren, grindvloer leggen in huis, vloerbalken vervangen vanwege bruinrot, granieten vloer in een restaurant aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

maandag 21 augustus 2017

Vloer schuren en white wash

Op zolderkamer van zo 15 m2 dient de originele planken vloer geschuurd te worden en voorzien van white wash.
maandag 21 augustus 2017

Parket reparatie na waterschade

Heer, mevrouw, Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de defecte en verkleurde parket delen tussen de convectorput en de schuifpui en aanbrengen van nieuwe parket delen. Parket, ter plaatse bij de schuifpui, behandelen zodat het parket minder gevoelig voor (lekkage) water is. Graag serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven. Zie bijgaande foto's. Met vr. Groet en dank voor de info, Koos Verseveld.
maandag 21 augustus 2017

Anhydrietvloer schuren

(Sorry to write in English; my Dutch is not very good) I would like to get some information about sanding anhydriet floors in my nieuwbouw (and clean up with an industriele stofzuiger). The size is approximately 70m2. My time frame is flexible, but I hope to get it done before the end of October. Please note: my main residence is in Norway, and I live in Amsterdam part-time. It is best to reach me via email or my Norwegian number (+), if possible.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat leggen

We willen graag laminaat laten leggen in onze nieuwe woning. Het gaat om 40 a 45 m2, en we willen het graag zo snel mogelijk gelegd hebben; het liefst vrijdag 25 augustus. Inkoop van materialen in overleg. We willen graag Decomode Nimes laminaat van de Praxis, maar hebben het nog niet ingekocht. Plattegrond van de woning is bijgevoegd; het gaat om de woonkamer, hal en slaapkamer.
maandag 21 augustus 2017

Elektrische vloerverwarming leggen met afwerkvloer

Wij willen in onze slaapkamer graag elektrische vloerverwarming laten leggen op een vloer van 18 tot 20 m². Er ligt nu laminaat op een houten vloer die geïsoleerd is. In de kruipruimte zijn ook isolatiekorrels aanwezig. We laten het laminaat graag verwijderen, de elektrische vloerverwarming leggen en aansluiten en er daarna weer een afwerkvloer overheen leggen. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een allround vakman, die de totale klus kan verzorgen. We krijgen ook graag advies over de keuze voor de afwerkvloer.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat vloer met ondervloer en plinten leggen

Op dit moment wordt mijn nieuwbouw appartement afgebouwd en ik krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Ik heb 80 m² Balterio laminaat besteld met ondervloer en hoge MDF plinten en wil die daar laten leggen. Ik wil graag uw offerte ontvangen. Ook ontvang ik graag uw advies over hoe kan worden beoordeeld of de ruimte en vloer voldoende droog is voor het leggen van het laminaat. Ik hoor graag of u vooraf een vochtmeting gaat doen. Mijn woning ligt op de 1e verdieping, boven de bergingen van de bewoners beneden. Ik heb geen vloerverwarming, maar radiatoren. Ook wil ik graag weten hoeveel dagen het laminaat in de woning moet acclimatiseren voordat het gelegd kan worden. Ik verhuis van Zuid-Limburg naar Noord-Holland. Een afspraak inplannen om de woning te beoordelen zal daarom niet altijd gaan.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat plus plinten leggen

Zoek hulp bij het leggen van laminaat plus plinten plakken. Het gaat om ongeveer 80m2. Laminaat en plinten zijn al aanwezig
maandag 21 augustus 2017

Kurkvloer renoveren

Ik wil de kurkvloer laten schuren en weer opnieuw laten laken. De vloer is L-vormig en is totaal 33 vierkante meter groot. Graag ontvang ik een offerte
maandag 21 augustus 2017

Cementdekvloer egaliseren

Ongeveer 18m2 (hal, keuken en bijkeuken) een paar mm verhogen en egaliseren, zodat deze (nadat de tegels erop liggen) netjes aansluit op de houten vloer in de woonkamer.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat vloer leggen

Laminaat vloer leggen van ca. 53 m2. Er ligt nu nog oud laminaat in, dat halen wij er zelf uit. Een oude houten vloer blijft dan over. Mogelijk willen wij de keuken ook erbij nemen ca. 10 m2. Er zit geen drempel tussen de keuken en de woonkamer, maar klein hoogteverschil van ca 4 mm. In de keuken liggen nu stenen. Graag een offerte alleen voor de woonkamer en een offerte voor als we de keuken erbij zouden doen en dan dus alles moeten egaliseren, ik vermoed dan meer dan 5 mm. Bij voorbaat
maandag 21 augustus 2017

Betonvloer in keuken laten leggen

Ik wil graag een betonvloer in onze keuken van 8 m2 (op de eerste verdieping). Het is een 1 kamer ruimte die van een houten vloer (eetkamer gedeelte) over moet gaan in de betonvloer van de keuken. De houten vloer ligt er al en heb een stukje keuken dat nu dus nog een vloer nodig heeft. De klus is eventueel met voorwerk (weet niet of het over de huidige ondervloer heen gestort kan worden). Er zijn 2 aansluitingen in de vloer waar rekening mee gehouden moet worden.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen in appartement 2 slaapkamers,woonkamer en gang.
maandag 21 augustus 2017

Composiet vlonderplanken leggen op een balkonvloer

Ik heb een inpandig balkon van 320 x 160 cm waar nu balkontegels liggen van 30 x 30 cm. Ik wil die tegels laten verwijderen en afvoeren en er composiet vlonderplanken laten leggen in de lengterichting. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte. Wilt u mij ook een folder of voorbeeld van uw materialen laten zien? Dan kan ik daaruit kiezen. Ik woon overigens beneden, de aan- en afvoer is eenvoudig.
maandag 21 augustus 2017

Betonvloer aanbrengen met wapening en isolatie

Wij willen in een bijgebouw naast onze boerderij graag een betonvloer laten aanbrengen met isolatie en wapening. De maat van de vloer is 390 x 265 x 10 cm (10,5 m²/ruim 1 m³). We laten de bovenkant graag glad afwerken. Er is voldoende ruimte bij de boerderij voor het plaatsen van een pompauto. Er is geen haast met de klus, maar het mag ook op korte termijn worden uitgevoerd. Ik ontvang graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Leisteen in cement leggen

Wij hebben een oude tussenwoning gekocht en krijgen daarvan binnenkort de sleutel. Op de begane grond ligt op een groot deel van de vloeren een mooie gele leistenen vloer in cement. Het leisteen heeft onregelmatige vormen. Er is een woonkamer van 25 m², waar nu een tapijt ligt. Daar willen wij graag een zelfde leistenen vloer laten leggen. We weten niet precies wat voor vloer er onder het tapijt ligt, maar we vermoeden hout. De woning is uit bouwjaar 1927. Wij ontvangen graag uw offerte voor het leveren en plaatsen van het leisteen. Het is onze wens om dit vanaf half oktober te laten uitvoeren. Er staan foto's van de woning op Funda.
maandag 21 augustus 2017

Betonvloer storten in bestaande schuur

In mijn bestaande houten schuur in de achtertuin ligt een funderings rand waar de schuur op staat met daarbinnen tegels op zand. Dit wil ik graag vervangen door een betonvloer. De afmeting is ongeveer 2 x 3 meter. Een lichte bewapening is denk ik vereist bij het inklinken van het zand. Hoor graag wat de kosten zijn als jullie dit verzorgen.
maandag 21 augustus 2017

Grind vloer leggen en optioneel vloerverwarming plaatsen

Ik wil graag een dichte grindvloer van ongeveer 43 m² laten plaatsen in mijn woonkamer, keuken en gang. Daarnaast ook op de liggende delen van de trap (12 treden). Inclusief een epoxylaag om de vloer dicht te maken. Er is nu een oude tegelvloer die gelijmd is. De vloer heeft slechte voegen. Ik wil separaat een aanbieding ontvangen voor het leggen van vloerverwarming.
maandag 21 augustus 2017

Betonvloer slopen en nieuwe geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij hebben een vrijstaand herenhuis gekocht uit bouwjaar 1967 en wonen daar inmiddels. Er is daar in de woonkamer en eetkamer een betonnen vloer van 91 m² die op een zandbed ligt. De vloer is niet geïsoleerd. Wij hebben diamantboringen laten doen en daarbij bleek dat de vloer ongeveer 10 cm dik is en we zijn geen wapening tegen gekomen. In de woonkamer van 62 m² ligt een Noorse leisteenvloer van 1 tot 1,5 cm dik als afwerking. In de eetkamer van 29 cm ligt een tegelvloer van 2 cm dik. We willen de volledige vloer laten verwijderen en afvoeren. We hebben een grote voortuin, daar kan een container staan voor het puin. We willen eventueel ook wat zand laten uitgraven, dat moet na de sloop worden bekeken. Daarna willen wij er een geïsoleerde betonvloer in met vloerverwarming en een cement dekvloer. We ontvangen graag uw offerte. Er staan nog foto's van de woning op Funda. We willen deze klus graag eind september laten verzorgen.
maandag 21 augustus 2017

Houten vloer vervangen door een geïsoleerde betonvloer

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1966 en krijgen daarvan half oktober de sleutel. De eerste klus die we daar willen laten doen is het vervangen van de houten vloer op de begane grond door een geïsoleerde betonvloer met eventueel ook vloerverwarming en een afdeklaag. De oppervlakte van de vloer is 6 x 9 meter en er is daaronder een kruipruimte van 75 cm diep. We willen de betonnen afwerkvloer ook aansluitend laten aanbrengen over de granito vloer in de keuken en hal, zodat het één geheel gaat worden. De betonnen vloer moet gevlinderd worden, we willen daar niets meer op leggen. We ontvangen graag uw gedetailleerde offerte in posten.
zondag 20 augustus 2017

Laminaat leggen

Ik krijg op 1 september de sleutel van mijn nieuwe woning en wil daar graag vanaf week 37 laminaat laten leggen. Ik heb daarvoor bij Praxis 21 pakken laminaat Riga à 2,48 m² per pak besteld (50 m²). Ik wil dat laten leggen in mijn woonkamer en slaapkamer en delen die over zijn op de overloop. Ik denk dat er ook nog plintjes en/of ondervloer geplaatst moeten worden, maar dat weet ik pas als ik de sleutel krijg. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die in die periode tijd heeft voor deze klus.
zondag 20 augustus 2017

Vevrwijderen tegelvloer

In de tegelvloer in onze woning (35 jr oud), zijn in de afgelopen jaren scheuren ontstaan. De waarschijnlijke oorzaak is aarbeving-schade veroorzaakt door de gaswinning in de regio. Het is aan de CVW (NAM organisatie) om de schade te ontkennen, deze komen nu dan ook geregeld langs om aanbiedingen te doen om de schade af te kopen. De oplossingen waar ze mee komen zijn o.a. en dekvloer en hout over de bestaande tegelvloer, met als nadeel dat je vloer gouw 5cm omhoog komt. Ook de uitspraak we halen de defecte tegels eruit, repareren de scheur en leggen er weer een paar nieuwe tegels die op de bestaande tegels nagemaakt worden terug te plaatsen. Al met al halve maatregelen en een hoop technische dwalingen en bluf. Graag zouden wij van jullie weten wat de kosten zijn van het verwijderen van de bestaande vloer (tegels en cementdeklaag) en egaal afleveren t.b.v. een nieuwe tegelvloer. Ook zouden wij graag van jullie weten of er tijdens dit proces kans is dat de betonvloer verder gaat scheuren?! Dit is een argument van de CVW om niet te kiezen voor verwijderen maar over de oude vloer heen te leggen. Hopelijk uw hiermee voldoende te hebben geïnformeerd?! p.s. Woensdag 23 a.s. komt er weer iemand van het CWV langs, het zou fijn zijn als we voor deze afspraak al het een en ander van jullie weten! Met vriendelijke groet, Rune van Rassel (schoonzoon) in name van: Durk&Marielle Miedema
zondag 20 augustus 2017

Betonnen vloer in garage leggen

Betonnen vloer in garage leggen. Nu tegels op zand
zondag 20 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen totaal ongeveer 70 m2 plus ondervloer en plinten.
zondag 20 augustus 2017

Egaline aanbrengen

70 m2 op een anhydriete ondergrond met vloerverwarming. Nieuwbouw.
zondag 20 augustus 2017

Zand cementvloer aanbrengen

Ondergrond is beton, met daarop 100mm isolatie-betonijzermat-supporters-betonijzermat-vloerverwarmingsbuis. Dikte van de te storten/smeren vloer zal +/_ 150mm zijn. Met een oppervlakte van +/_ 25m2.
zondag 20 augustus 2017

Betonnen vloer egaliseren

Betonnen woonkamer vloer egaliseren van 40 m2. Woonkamer word leeggehaald en alleen de keuken zal moeten blijven staan die staat er al in! Graag laten egaliseren tot 2mm dikte.
zondag 20 augustus 2017

Vloer eerste verdieping vervangen

Ik wil de bestaande vloer van de eerste verdieping vervangen. Deze is ongeveer 80-90 m2. Op het moment is het een houten vloer en de woning is verzakt waardoor de vloer vervangen moet worden. Ik wil weer een houten vloer nadat de houten balk vervangen wordt.
zondag 20 augustus 2017

Zandcement vloer leggen

Het laten leggen van een zandcement vloer op een betonvloer met vloerverwarming. Het zal om 45 m2 gaan en de vloer is dan leeg (de vloerverwarming zal er dan al liggen). Het liefst voor eind september.
zondag 20 augustus 2017

Beton storten

Ik ontvang graag een offerte voor het laten storten van beton als ondergrond voor vloerbedekking. Het gaat om een oude boerderij, waarbij we alleen het achterhuis (uit c.a. begin 1900) nog niet hadden voorzien van beton, omdat deze vloer nog redelijk was. Inmiddels is deze ook aan vervanging toe. Er ligt een zandlaag met halve boomstammetjes en een houten vloer momenteel. Dit mag worden verwijderd. We willen graag een tempex ondergrond met een betonlaag er voor terug, zodat er vloerbedekking gelegd kan worden.
zondag 20 augustus 2017

Granito vloer leggen

Een gang met tegels. 14 m2
zaterdag 19 augustus 2017

Betonnen vloer maken voor schuur

Ik wil een schuur bouwen van 7 x 10 meter. Hiervoor zou een betonnen vloer gestort moeten worden waar deze opgezet kan worden. Tuin is goed bereikbaar. Wat gaat me dit kosten?
zaterdag 19 augustus 2017

PVC vloer leggen

95 mtr PVC click van Berry Alloc pure Click 55 Eik 296 L .op begane grond + 60 mtr plint 70 x 14 mm. In 2 fase's uit te voeren .
zaterdag 19 augustus 2017

Terrazzo vloer leggen

Het leggen van een terrazzo vloer van 20 m2 in de keuken, nu een tegelvloer.
zaterdag 19 augustus 2017

Gietvloer aanbrengen

Aanbrengen van een pu gietvloer voor 75 m2 Of voor 135 m2 Of voor 175m2 In een nieuwbouwhuis.
zaterdag 19 augustus 2017

Betonnen plaatfundering maken voor een tuinhuis

Ik wil dit najaar een tuinhuis gaan maken van 3 bij 6 meter. Hiervoor wil ik een betonnen plaatfundering laten maken met wapening, van 20 cm dik. Die plaat kan rechtstreeks op het zand worden geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Badkamervloer ophogen

In de badkamer moet de vloer worden opgehoogd ivm het plaatsen van een drain voor de inloopdouche. Het gaat om een badkamer van 5m2. Het ophogen zal tussen de 6 en 10 cm moeten zijn ivm de afloop van het water.
zaterdag 19 augustus 2017

Tapijt en lijmresten verwijderen

Zou het mogelijk zijn dat u voor ons verlijmd tapijt (op betonnen ondergrond) komt verwijderen, lijmresten verwijderd en vloer weer vlak / glad krijgt in het specifieke weekend van ofwel vrijdagmiddag 01-09-17 va 15:00 uur. Ofwel zaterdag 02-09-17, desnoods maandagochtend hoewel de tapijtleggers dan al komen. Het gaat om 2 ruimtes op de eerste verdieping
zaterdag 19 augustus 2017

Laminaat leggen en hoge plinten plaatsen

Wij willen 85m² laminaat laten leggen inclusief ondervloer en hoge witte plinten (83 strekkende meter). De vloer, inclusief ondervloer en plinten is al in bestelling. Ongeveer 2 september willen wij onze woning in dus het liefst willen wij de vloer nog voor die tijd gelegd hebben.
zaterdag 19 augustus 2017

Vloerbedekking verwijderen en laminaat leggen

Wij willen in een slaapkamer van 12 m² de oude vloerbedekking en plinten laten verwijderen en afvoeren. Daarna willen we er ondervloer, laminaat en nieuwe plinten laten plaatsen. We willen dit bij voorkeur aan het einde van week 35 laten verzorgen. We ontvangen graag uw offerte.
zaterdag 19 augustus 2017

Vinyl laminaat leggen met ondervloer en plinten

Wij willen in onze woonkamer van 27 m² en gang van 6 m² vinyl laminaat met ondervloer, dampfolie en plinten laten plaatsen. Alle materialen zijn hiervoor al besteld. Wij zullen de ruimtes helemaal leeg maken. De ondergrond is een vlakke betonnen vloer. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Betonvloer gieten

We zouden graag in een kamer van 16 m2 een betonvloer gieten - dit gaat dan om woonbeton, de ondervloer ligt er al. Woonkamer is goed bereikbaar.
vrijdag 18 augustus 2017

Grindvloer leggen

Het leggen van ca 46m2 grindvloer inclusief alle benodigde materialen en sealer. Graag zie ik een totaal offerte tegemoet. Met vriendelijke groet,
vrijdag 18 augustus 2017

Betonlook vloer aanbrengen

Ik wil een betonlook vloer in ons nieuw te bouwen huis aanleggen. Het gaat om totaal 175 m2. De leg periode zal medio oktober worden.
vrijdag 18 augustus 2017

Kleine keukenvloer afwerken met vloertegels of gietvloer

Ik heb nu een houten vloer van ongeveer 210 x 115 cm in mijn keuken maar vind dat niet zo hygiënisch. Ik wil de houten vloer er zelf uit halen of laten verwijderen door een vakman. Daarna wil ik er vloertegels in of een gietvloer, afhankelijk van de prijs. Er zit een redelijk vlakke betonvloer onder. Ik ontvang graag advies en een offerte. Ik heb een voorkeur voor de uitvoering van de klus op 19 of 30 augustus, of 1,5,6 of 8 september.
vrijdag 18 augustus 2017

Geïsoleerde betonvloer plaatsen

Wij zitten momenteel in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1956. Wij krijgen als alles voorspoedig gaat daarvan in november de sleutel. Wij willen daar op de benedenverdieping m.u.v. de bijkeuken, de huidige betonvloer zelf gaan verwijderen. Daarna willen wij er door een aannemer een nieuwe geïsoleerde betonvloer laten plaatsen. Het gaat dus om isolatiemateriaal, wapening en een betonnen afwerking. Wij gaan er daarna zelf vloerverwarming in leggen. Het gaat om ongeveer 50 m². We ontvangen hiervoor graag uw prijsopgave. Er staan foto's van de woning op Funda.
vrijdag 18 augustus 2017

Zandcementvloer leggen

Ik ga binnenkort als installateur een klus uitvoeren, waarbij een zandcementvloer moet worden gelegd in op een betonvloer in 2 vertrekken van ongeveer 16 m². Ik wil daarvoor graag een bedrijf inschakelen, i.v.m. de omvang van de klus. Het gaat om een vloer van 33 m² en 10 cm dik. De ruimtes zijn goed bereikbaar met slangen. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Zandcementvloer egaliseren

Onze plavuizenvloer van 55 m² is verwijderd en er worden sleuven gefreesd in de vloer en daarna wordt vloerverwarming aangebracht. Wij willen op 24 augustus de vloer dan laten dichten en egaliseren. De benodigde laagdikte is mij onbekend. Ik ontvang graag uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Vloer egaliseren

Wij hebben in de door ons gekochte maisonnette een binnenmuurtje verwijderd in de woonkamer. Die muur was de afscheiding rondom de spiltrap. Nu blijkt dat de vloer daar 0,5 tot 1,0 cm hoger ligt dan de vloer in de rest van de kamer. We willen het hoogteverschil laten opheffen, zodat de kamer voorbereid wordt voor laminaat. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.
vrijdag 18 augustus 2017

Laminaat laten leggen

Heer, Midden in de kamer is er schade ontstaan aan mijn laminaat. Een ruimte van 3 meter bij 3 meter ongeveer. Ik wil dat ene laminaat laten vervangen, hoe duur zal dat kosten?
vrijdag 18 augustus 2017

Laminaat leggen cursus

Graag wil ik op 2 slaapkamers de bestaande laminaatvloeren vervangen door nieuwe laminaat. En het lijkt mij leuk om dat zelf te doen. Waar en door wie kan ik een cursus instructie krijgen?

Partners

Partners van Casius