Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

10673 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, egaliseren + laminaat leggen, laminaat leveren en leggen, lekkage vloerverwarming, waterschade keuken laminaat, woonbeton op zandcementvloer aanbrengen, broodjesvloer met vloerverwarming maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

vrijdag 27 maart 2020

Zandcement storten vloer met isolatie

In de woonkamer ligt nu een houten vloer. Deze gaat er uit en in plaats daarvan wil ik zandcement laten storten met isolatielaag. Het betreft ongeveer 36 m2. De kruipruimte is circa 40 cm hoog/diep. De kruipruimte is droog. Hoe het huis gefundeerd is, weet ik niet. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Wat zouden de kosten hiervan zijn?
vrijdag 27 maart 2020

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.
vrijdag 27 maart 2020

Spoedklus egaliseren en pvc plakken

Bij ons boven moet de vloer geegaliseerd worden en plak pvc gelegd worden. Het gaat om zo'n 60 m2. Het zijn 3 slaapkamers en vaste kast en overloop. Op de vloer liggen nu fermacell platen. Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.
vrijdag 27 maart 2020

laminaat leveren en leggen

130 vierkante meters, woonkamer, hal, slaapkamers, inloopruimte, overloop.
vrijdag 27 maart 2020

De vloer van een kerk renoveren

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer van een kerk kan renoveren. Momenteel zit hier een versleten grindvloer in. Wij willen weten hoeveel het kost om dit te coaten, vervangen of onderhouden. Het betreft 300 m2. De kerk kan momenteel leeg, dus hoe sneller hoe beter.
vrijdag 27 maart 2020

Betonvloer zwembad

Wij willen een zwembad plaatsen waarvoor een betonvloer van 20 cm dikte nodig is zie bijlage. Houd u er rekening mee dat het zwembad niet bereikbaar is met een betonwagen. De afstand tussen zwembad en straat (wel bereikbaar) is 18 m
vrijdag 27 maart 2020

Granitovloer met zwarte rand

Hal, toilet en keukenvloer met granito en zwarte rand. Betreft ongeveer 50m2. Liggen nu plavuizen in. Verwachting dat er eerst een dekvloer overheen moet. Plaatsen tussen 7 september en 15 oktober.
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leggen

Laminaat leggen voor 20 m2. Graag prijs voor het leggen van laminaat.
donderdag 26 maart 2020

Egaliseren tbv PVC vloer

Wat zou het egeliseren tbv een PVC vloer zijn voor op de 1e verdieping van 42m2? Ik hoor het graag.
donderdag 26 maart 2020

Cementdekvloer aanbrengen

Bij een verbouwing van een deel van de bovenverdieping laten we vloerverwarming infrezen. aansluitend moeten deze sleuven worden gevuld en slapkamer, inloopkast en overloop 2 cm worden verhoogd t.b.v. te lijmen pvc laminaat. totaal ca. 39 m2. tevens moet ook 17 m2 tegelvloer worden geegaliseerd zodat pvc laminaat kan worden gelijmd. de vloerverwarming wordt 21 april aangebracht . gewenste uitvoering kort daarna
donderdag 26 maart 2020

Verlijmdeen gespijkerde houten vloer verwijderen

Ik wil graag de verlijmde en gespijkerde parketvloer van mijn zolder (40m2) in mijn woonhuis laten verwijderen. De zolder is bereikbaar via 2 trappen.
donderdag 26 maart 2020

Het opnieuw leggen van laminaat in mijn woning

Vanwege en lekkage vraag ik een offerte aan om in mijn huiskamer de laminaat vloer opnieuw te laten leggen. Het is de een offerte voor de verzekering. Het gaat om 33 m2 met het laminaat quick step aquanto eik 1380 x 190 mm. Ook de ondervloer (OSB-platen) dient vervangen te worden. Het benodigde laminaat is nog niet aanwezig.
donderdag 26 maart 2020

Vloer egaliseren en pvc leggen

In mijn toekomstige appartement (nov. 2020) Wil ik een pvc vloer leggen/laten leggen. De dekvloer is anhydriet en moet mogelijk geëgaliseerd worden. Opp. 90m2
donderdag 26 maart 2020

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.
donderdag 26 maart 2020

Laminaat vervangen na schade

Ik zoek een laminaatlegger die 45 m2 aan laminaat kan vervangen. Het bestaande laminaat is na lekkage nat geworden. De staat van de ondervloer is niet bekend.
donderdag 26 maart 2020

Lekkage vloerverwarming

Ik heb een lekkage in de vloer verwarming gebied 5 meter bij 3 meter ongeveer graag een prijs opgave voor: *verplaatsen meubels *stofdichtmaken *verwijderen pvc vloer (direct gelijmd op egaline) *verwijderen witte plinten *verwijderen Egaline *verwijderen betonvloer *oplossen lekkage vloerverwarming *nieuwe betonvloer *nieuwe egaline *eventueel schuren zodat het goed vlak is, de pvc is vrij dun *nieuwe pvc vloer leggen *nieuwe plinten plaatsen De pvc vloer kan ik materiaal voor heleverd krijgen. Restant graag inclusief materialen.
donderdag 26 maart 2020

Betonnen vloer van tuinhuis verbreden en egaliseren en overkapping verstevigen

Bestaande betonnen vloer (2,70 m.) egaliseren en verbreden en achter en zijwand van de overkapping verstevigen. Schuur wordt door mij verwijderd.
donderdag 26 maart 2020

Waterschade keuken laminaat

Ik zou graag een offerte ontvangen van een nieuwe laminaat vloer leggen in de keuken. In de keuken en hierdoor moet de laminaat en ondervloer vervangen worden. Het gaat om ongeveer 12vierkante meter. Ik ontvang graag een offerte van de laminaat en ondervloer inclusief leggen.
woensdag 25 maart 2020

Wc vloertje leggen granito

Ik zou heel graag willen weten of het mogelijk is een granito wc vloertje te plaatsen in ons huis. De foto's zitten erbij om een idee te krijgen. Het zou gaan om een vloertje incl opstaande rand. Natuurlijk wordt uiteindelijk de gehele toiletruimte gerenoveerd. Wat zou de prijs zijn en een eventuele wachttijd? Wij wonen in een jaren 50 pand.
woensdag 25 maart 2020

Laminaat leggen in slaapkamer en zolder overloop

Ik wil graag 22 m2 laminaat laten leggen. Het gaat om de slaapkamer en de zolder overloop. Er ligt nu vinyl maar dat verwijder ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 25 maart 2020

Vloer egaliseren

Voor onze woning voor wij de vloer op de gehele 1e verdieping laten egaliseren. Het gaat om 35 m2. Wat voor prijs vragen jullie hiervoor?
woensdag 25 maart 2020

leggen laminaat + ondervloer 127 mtr

Isosilense ondervloer + Laminaat Quick-step moderate Deze zijn besteld en worden morgen geleverd en moet gelegd worden in een nieuwbouwhuis in voorschoten 1e etage 71 mtr. 2e etage (zolder) 56 mtr.
woensdag 25 maart 2020

Houten vloer vervangen voor (schuim)beton

Onze huiskamer en hal hebben nog een houten vloer op balken met ca. 40 cm kruipruimte. Deze vloer willen we vervangen voor (schuim)beton met vloerverwarming. De totale oppervlakte is 40-45 m2.
woensdag 25 maart 2020

Woonbeton op zandcementvloer aanbrengen

Ik heb een nieuwe vloer van 2.2 x 8.5 m (19 m2) van zandcement en met vloerverwarming daarin. - Is het mogelijk om een woonbetonvloer of betonvloer daarop te leggen? - Is zo'n vloer sterke genoeg om en motor van 300 kg daarop te (ver)plaatsen?
woensdag 25 maart 2020

Leggen van lamelparket

Door de hele woning circa 65 m2 een lamelparketvloer laten leggen. Ik zorg voor het materiaal. De huidige laminaatvloer moet wel verwijderd worden door de vakman en afgevoerd.
woensdag 25 maart 2020

Laminaat leggen plus hoge plinten hele huis

Gezocht ervaren laminaat legger om 75 m2 vakkundig te laten leggen. Graag mensen met ervaring en geen amateurs. Tussen week 15 en week 16.
woensdag 25 maart 2020

Egaliseren en een gietvloer aanbrengen

Ik zoek een vloerenbedrijf die een gietvloer kan storten. Wij hebben een appartement waar we vloerverwarming gaan laten invrezen en laten aansmeren. Graag willen we dan daarna een gietvloer PU met een geluiddempende laag ertussen laten aanbrengen. De oppervlakte is ongeveer 130 m2 verdeeld over 1 verdieping.
dinsdag 24 maart 2020

Schuren en lakken van massief eiken vloer

Wij hebben massief eikenplanken liggen. Deze moeten geschuurd en gekleurd worden. Ook moet een stuk worden aangelengd van ongeveer 4 m² en enkele plekken worden gerepareerd. Totale oppervlakte is 45-5- m². De klus moet in mei in Amsterdam plaatsvinden.
dinsdag 24 maart 2020

Vloer storten woonboot

Ik moet een vloer storten in een boot waar vloerverwarming inkomt. Dit zal een cm of 7-8 zijn, en dan nog een afdeklaag om het glad te krijgen? En wat is daar precies voor nodig, cement? beton? Ander soort? 85 m2 x 8 cm. 17L x 4.70B En wat is hier dan het totale gewicht van? En hoeveel m3 is hiervoor nodig.
dinsdag 24 maart 2020

Egaliseren vloer 140 m2

Het gaat om het egaliseren van een tegelvloer zodat er een pvc vloer overheen gelegd kan worden. Totaal ongeveer 140m2
dinsdag 24 maart 2020

Laminaat leggen

Wij willen graag een nieuwe laminaat vloer laten leggen op de begane grond ( 41 vierkante meter) en de eerste verdieping ( 41 vierkante meter). Graag iemand langs laten komen om de situatie met ons te bekijken.
dinsdag 24 maart 2020

Broodjesvloer met vloerverwarming maken

Houten balken en vloer zijn verwijderd 40 m3 huis onbewoond Broodjesvloer met vloerverwarming
maandag 23 maart 2020

PVC laminaat met plinten vervangen

Ik wil op zolder mijn laminaat laten vervangen. De zolder is 7 meter bij 4. Laminaat leggen met plinten. Wil graag laminaat van PVC. Dus graag een complete offerte. Materiaal en monteren.
maandag 23 maart 2020

Egaliseren badkamer tegels en opnieuw betegelen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het egaliseren van de badkamer en die de tegels opnieuw kan betegelen. Materiaal regel ik zelf.
maandag 23 maart 2020

Krakende vloer + nieuwe vloer leggen + ondervloer

Wij willen laminaat laten leggen maar onze vloer kraakt enorm, om er zeker van te zijn dat het niet nog steeds kraakt als het gelegd is, willen wij graag de hulp van jullie gebruiken. Wij hebben zelf laminaat + ondervloer.
maandag 23 maart 2020

Egaliseren van vloer in ons nieuwe huis

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen op de beneden etage vloerverwarming laten plaatsen. Hier hebben we verschillende offertes voor. Nu moet de vloerverwarming geegaliseerd worden tbv de pvc vloer die we gaan leggen. Het opp. Is ca 45 m2. Wat zou het kosten om door u onze vloer te laten egaliseren?
zondag 22 maart 2020

Gietvloer realiseren in woonkamer en leefkeuken

Ik wil graag een offerte voor een gietvloer in de woon/leefkeuken van ca. 65 m2. Voorkeur voor kunststof gietvloer, zwart of antraciet. De huidige vloer bestaat uit steentapijt. Ik heb begrepen dat het mogelijk is om hierover de gietvloer te realiseren.
zondag 22 maart 2020

Laminaat vervangen in de slaapkamer

Ik wil een nieuwe laminaatvloer leggen in de slaapkamer (ongeveer 16 vierkante meter). Door een lekkage aan de verwarming heeft de oude vloer schade opgelopen. Het huidige laminaat mag worden verwijderd en afgevoerd door de vakman.
zondag 22 maart 2020

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil graag de draagvloer op de eerste verdieping vervangen vanwege ongelijkheid en kraken ervan. Daarnaast zou ik graag direct (geluids)isolatie aanbrengen, aangezien dit nu geheel ontbreekt. De verdiepingsvloer wordt door 7cm brede balken elke grofweg 46 cm afstand (verschilt) ondersteund. In totaal gaat het om ongeveer 45 m2. De ruimte tussen plafondplaten benedenverdieping en de draagvloer is ongeveer 19 cm.
zondag 22 maart 2020

Gietvloer in badkamer realiseren

Wij willen een gietvloer leggen in een nog te verbouwen badkamer. De badkamer heeft tevens vloerverwarming. De maten zijn 1,80 x 2.80.
zondag 22 maart 2020

Egaliseren van pvc vloer

Hierbij de vraag of jullie ook een pvc vloer egaliseren waarbij er vloerverwarming in de vloer gefreesd is wat nog niet dicht gesmeerd is. Zou gaan om ongeveer 45 m3 in de woonkamer.
zondag 22 maart 2020

Gietvloer op 1e woonetage realiseren van nieuwbouwwoning

Wij willen gietvloer (35 m2) op de 1e etage laten zetten (3 slaapkamers en overloop) en op de bovenkant van de trappen. Trap naar 1e etage en trap naar de zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning waar de vloerverwarming al is geplaatst. Is het mogelijk om alsnog een gietvloer te realiseren?
zondag 22 maart 2020

Gewapende betonvloer storten en afvlinderen

Dag, voor renovatie moet er een nieuwe souterrainvloer gestort worden. 70 m2, 20 cm dik, Wapening ondernet 08/150, bovennet 08/100, inclusief stekeinden voor toekomstige wanden en kimplaat. Betonklasse: sterkte C20/25, mileuklasse XC4 of XA3 of beter, vloeibaarheid F4, korrelgrote max 16 mm. Tevens afvlinderen vloer.
zaterdag 21 maart 2020

Schade laminaat repareren

Mijn inbouwwasmachine in de keuken lekt. Er is schade aan de laminaat. Wat kost het per vierkante meter? het vervangen en het leggen van nieuwe laminaat.
zaterdag 21 maart 2020

Vloer aanbouw serre egaliseren

Ik wil de vloer van de aanbouw laten egaliseren. Het vloeroppervlak is ongeveer 7 meter bij 3 meter. De betonvloer is gestort. Graag ontvang ik een offerte.
zaterdag 21 maart 2020

Siergrind op balkon

Wij willen ons overdekte balkon, ca. 9 m2 laten voorzien van siergrind. Betonnen balkon er zit beton verf op.
vrijdag 20 maart 2020

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen: 7 m2

De werkzaamheden betreffen: 1) het verwijderen en afvoeren van de huidige tuintegels binnen in schuur en eventueel enig afgraven van zand. 2) voorbereidende werkzaamheden en het storten van een (glad) betonvloertje van ongeveer 10 centimeter hoogte binnen in de schuur. De afmeting van het vloertje is ongeveer 3,0 x 2,20 meter. De vloer moet voldoende, het gaat om de schuur
vrijdag 20 maart 2020

Laminaatvloer vervangen

Wegens lekkage zou ik graag 2/3 offertes ontvangen voor het vervangen van het laminaat in de keuken. Het is 5,25 m2 en dit kan ik via de verzekering laten vergoeden.
vrijdag 20 maart 2020

Laminaat leggen

Wij willen in de gang en in de woonkamer laminaat laten leggen. Zo rond de 52 m2. Plus lage plinten en de gang een kleine deel hoge plinten. Ook ondervloer graag laten leggen. Ook 52 m2
vrijdag 20 maart 2020

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag mijn 60 m2 plavuizenvloer laten verwijderen en afvoeren, die gelijmd is op de cementdekvloer, van de drempelloze begane grond (Woonkamer, hal, wc, keuken, en bijkeuken)

Partners

Partners van Casius