Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

10249 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: epoxy vloer in bedrijfspand leggen, zandcementvloer aan laten brengen, betonvloer storten in paardenstal, plavuizenvloer met vloerverwarming vervangen, tegelvloer en vloerverwarming vervangen, vloer egaliseren in kantoorpand, siergrindvloer in nieuwbouw leggen, anhydriet gietvloer aanbrengen, vloer egaliseren en houten vloer leggen, grindvloer leggen en sealen, gepolierde betonvloer leggen, grindvloer of gietvloer leggen, vloer primeren en egaliseren, houten vloer verlijmd leggen, siergrindvloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

vrijdag 15 december 2017

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer
donderdag 14 december 2017

Laminaatvloer leggen

Graag zou ik een laminaatvloer nu nog lege appartement willen laten leggen. Op welk termijn kan het op zijn vroegst. Hoor het graag
woensdag 13 december 2017

Zandcement dekvloer aanleggen

Op de eerste verdieping van mijn woning is de houten vloer verwijderd die dubbel verlijmd was. De zandcement dekvloer is daarbij hevig beschadigd. Ik heb een nieuwe vloer nodig ten behoeve van aanleg vloerverwarming en gietvloer. Het gaat mij dus om egalisatie. De ondergrond is beton (woning uit 2005)
woensdag 13 december 2017

Kliklaminaat beuken leveren en leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen om een nieuwe vloer te leggen. Het gaat om 40 m2. De oude dient eruit gehaald te worden en de ondervloer ook. De nieuwe vloer en ondervloer graag opnemen in uw offerte.
woensdag 13 december 2017

Badkamervloer storten op afschot

Betreft een casco badkamervloer circa 6 m2 in een nieuwbouwwoning, waarvan het douchegedeelte op afschot moet worden gebracht in verband met douchedrain. De vloer wordt betegeld.
woensdag 13 december 2017

Zandcementvloer egaliseren

Zandcementvloer egaliseren na het verwijderen van het parket. Voor vloerverwarming.
woensdag 13 december 2017

Vloerdelen vervangen na waterschade

Ik wil mijn vloer op gehele benedenverdieping vervangen na waterschade. Circa 60 m2. Er liggen nu grenen planken van 19 cm breed. De oude zwevende vloer moet verwijderd worden en een nieuwe vloer (optioneel weer grenen of eiken) moet gelegd worden. Afwerking met olie of lak. Er staat nu nog water onder vloer, moet dit weggezogen worden?
woensdag 13 december 2017

Laminaat laten leggen

Laminaat doorlopend leggen in 4 ruimtes - bij elkaar 40 m2 - met ondervloer en plinten. Materiaal heb ik zelf aangeschaft.
woensdag 13 december 2017

Lamelparket leggen

Het leggen van 20 m2 lamelparket op bovenverdieping over laminaat
woensdag 13 december 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's 3 slaapkamers en de gang met ondervloer en plinten
dinsdag 12 december 2017

Laminaat leggen in meerdere ruimtes

Graag laminaat leggen in 4 verschillende ruimte's en plinten doorlopend met ondervloer
dinsdag 12 december 2017

Laminaat en ondervloer leggen

De klant wil laminaat laten leggen die hij/zij zelf aanschaft. Het gaat bij deze klus om ongeveer 40 vierkante meter. De klant wil tevens een ondervloer laten leggen.
dinsdag 12 december 2017

PVC vloer leggen

Het laten leggen van een PVC vloer van 100 m2 inclusief het egaliseren van de vloer.
dinsdag 12 december 2017

Nieuw stuk granitovloer leggen en deel herstellen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstellen van scheuren en gaten in een bestaande granito vloer en de granito vloer onder het afdak bij de voordeur, buiten, is aan vervangingen toe en zou geheel vervangen moeten worden. Het gaat om een oppervlakte van 0,62 m2, 48 × 129 cm, het liefst op of in een laag waterafstotend beton.
dinsdag 12 december 2017

Grindvloer leggen op begane grond en trap

ongeveer 60 m2 van een benedenverdieping 14 traptreden na de eerste verdieping toe. De vloer graag gesealt. Inclusief plinten Ondervloer is beton
dinsdag 12 december 2017

Vloer egaliseren

Het egaliseren van 50 m2 betonnen vloer op de eerste verdieping.
dinsdag 12 december 2017

Grindvloer of gietvloer leggen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het leggen van een gietvloer of van een grindvloer. De grindvloer dient geoffreerd te inclusief en exclusief sealen. De oppervlakte van de vloer is 60 m2.
dinsdag 12 december 2017

Advies waterschade vinyl vloer

Naar langdurig aanhoudende lekkages in ons appartement is vermoedelijk onze vinyl vloer gaan bobbelen door hoge lucht vochtigheid. Graag hiervoor advies en een vrijblijvende offerte.
dinsdag 12 december 2017

Zandcement dekvloer leggen

60m2x2 zandcement met vezels 4cm dik. Locatie uithoorn 1h en 2h. Goed vlak voor grote tegels
dinsdag 12 december 2017

Zandcementvloer storten

We willen de bestaande vloer in de kelder (15 m2) ophogen met ongeveer 7 cm. De ondergrond is beton. Het doel is om op deze zandcementvloer weer een gietvloer aan te brengen.
dinsdag 12 december 2017

Epoxy vloer in bedrijfspand leggen

Ik heb een bedrijfspand in zicht (tot oppervlakte 507 m2, gedeelte in een beneden en bovenste verdieping). Ik weet niet zeker of het leggen van een eproxy vloer op de bovenste verdieping mag maar beneden wel, en zou graag offertes hiervoor willen ontvangen, Mvg,
dinsdag 12 december 2017

Vloer egaliseren in een horecapand

Wij zijn een nieuwe horecavestiging aan het voorbereiden. We hebben in het pand een PVC-vloer verwijderd. Op de betonnen ondergrond van ongeveer 85 m² zitten nog wat oneffenheden. Daarom willen we de vloer graag stofvrij laten maken en de vloer laten egaliseren. We zoeken een vakman die hier op korte termijn tijd voor heeft en ontvangen graag uw offerte. Ik stel het op prijs als u even komt kijken.
maandag 11 december 2017

Laminaat leggen met plinten en eventueel dilatatie

Laminaat leggen hele woning ongeveer 45 m2 inclusief plakplinten en eventuele dilatatie profielen plus ondervloer
maandag 11 december 2017

Vloer primeren en egaliseren

250m2 primeren en egaliseren heeft u hier een offerte van? 2mm dikte is voldoende
maandag 11 december 2017

Laminaat leggen en verwijderen

Voor een ruimte van 14 m² zoek ik iemand die het oude laminaat kan verwijderen en nieuw laminaat inclusief plakplinten kan leggen. Het laminaat en de plinten regel ik zelf. Het afvoeren van het oude laminaat dient de vakman uit te voeren.
maandag 11 december 2017

Houten vloer verlijmd leggen

Wij zoeken iemand die voor ons 45 m2 Eikenhouten vloer verlijmd kan komen leggen. Het betreft een rechthoekige ruimte. De ondergrond is een cementdekvloer. De vloer hebben we al aangeschaft. Bij voorkeur binnen nu een maand uitvoeren maar een uitloop is mogelijk.
maandag 11 december 2017

Granito vloer in hal leggen

Geïnteresseerd in een quotatie voor het leggen van een granito vloer in de hal van ons huis. Liggen nu tegeltjes die er dan ook uit moeten. De hal is circa 10 m2. Onder de tegeltjes ligt nu ook granito. Misschien dat dat nog te herstellen is? Of er moet een nieuwe laag opgebracht worden. In het toilet is er twee keer overheen getegeld. Een toilet van circa 1 m2. Graag uw advies en kostenplaatje.
maandag 11 december 2017

Zandcement dekvloer egaliseren

Binnenkort moet onze gelijmde houten vloer eruit. Daarna moet de vloer geëgaliseerd worden daar er een gietvloer geplaatst gaat worden. De oppervlakte is ongeveer 56 m2. Kunt u aangeven wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude vloer en het egaliseren?
maandag 11 december 2017

Egaliseren van tegelvloeren

Wij hebben in onze oude woning in diverse ruimtes tegelvloeren liggen waar wij graag betonlook afwerkvloeren op willen aanbrengen. Voordat dat kan gebeuren moeten de tegelvloeren geëgaliseerd worden. Het gaat om ongeveer 82 m² over vloertegels van 60 x 60 cm. Deze tegelvloer is al behoorlijk glad en behoeft een minimale laag egaline. In de keuken en bijkeuken zijn vloertegels van 15 x 15 cm en daar is de ondergrond erg onregelmatig en zijn de voegen groot. Daar moet op 21 m² maximaal 5 mm egaline worden aangebracht. Als laatste willen wij in een badkamer van 10 m² een gladde tegelvloer met tegels van 15 x 15 cm laten egaliseren met een minimale laag. We willen deze klus in de 2e helft van januari laten uitvoeren en ontvangen graag uw offerte.
maandag 11 december 2017

Granito vloer in badkamer maken

Het laten leggen van een granito vloer in een te renoveren badkamer met zwarte rand rondom. De badkamer is 2.90 bij 3 meter groot.
maandag 11 december 2017

Laminaat leggen met plintjes

Het leggen van laminaat incl plinten voor een vloer van 2. 20 x 3. 60 (in de keuken)
maandag 11 december 2017

Vloer egaliseren

Wij zijn in de decembermaand onze woonkamer aan het opknappen. We hebben de parketvloer verwijderd en willen de cementvloer van 28 m² nu graag laten egaliseren. We ontvangen daarvoor graag uw offerte. Deze klus kan worden uitgevoerd zodra de stukadoor klaar is.
maandag 11 december 2017

Verwijderen vloerbedekking

Eengezinswoning te Barendrecht woonkamer 2 slaapkamers halletje bovenverdieping zolder (gedeeltelijk) 2 beklede trappen. Zou dit kunnen op maandag 18 december a.s. En wat is de prijs.
maandag 11 december 2017

Vloer egaliseren

Ik zou graag een offerte willen voor het egaliseren van een vloer in de woonkamer. Het gaat om ongeveer 40 m2. De ondervloer bestaat het grootste gedeelte uit houten platen en een klein gedeelte cement.
zondag 10 december 2017

Vloer van kelder egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer maar deze is niet mooi glad afgewerkt (ruw er steken kiezels uit ed) en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het ook mogelijk wordt een kast neer te zetten die dan netjes recht staat. Het gaat maar om een klein oppervlak van ca. 5 m2. Goed bereikbaar. Ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld. We denken dat er een zand-cementvloer op moet komen, want met egaline redt je het niet. Voor de deur is goed te parkeren. Wij kunnen de parkeerkosten betalen.
zondag 10 december 2017

Keldervloer glad afwerken en waterpas maken

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer maar deze is niet mooi glad afgewerkt (ruw er steken kiezels uit ed) en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het ook mogelijk wordt een kast neer te zetten die dan netjes recht staat. Het gaat maar om een klein oppervlak van ca. 5 m2. Goed bereikbaar. Ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld. We denken dat er een zand-cementvloer op moet komen, want met egaline redt je het niet. Voor de deur is goed te parkeren. Wij kunnen de parkeerkosten betalen.
zondag 10 december 2017

Zand cement vloer egaliseren

In onze kelder moet de vloer netjes glad worden gemaakt. Er ligt nu al een betonvloer, maar deze is niet mooi glad afgewerkt en we willen als de vloer glad is afgewerkt er vinyldelen op leggen, zodat de vloer schoon te houden is en niet meer stoft. Het gaat maar om een klein oppervlak van ongeveer 5 m2. Goed bereikbaar. Deze ligt slechts 60/70 cm onder het maaiveld.
zondag 10 december 2017

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. In totaal gaat het om 40 m2. Er zitten veel hoeken en ook hebben de twee kamers een schuine wand. Tussen de tegels bij de keuken en het keukenblok zit nog een strip van circa 10 cm waar laminaat moet. Er dient ook een ondervloer geplaatst te worden en ook moeten er plinten komen.
zondag 10 december 2017

Plinten leggen en mogelijk afwerken

Ik wil graag staande plinten laten plaatsten op ongeveer 18 meter. Ik schaf zelf de plinten aan.
zondag 10 december 2017

Egalinevloer aanbrengen

De bestaande betonnen vloer 135 m2 schuren en delen uitvullen waar machines hebben gestaan op meerder plekken. Daarna een egalinelaag aanbrengen. Op de betonnen vloer is een vloer van 1 cm dik gegoten terwijl er machines stonden. Er zijn al stukken uitgehakt. Ik heb foto's en tekeningen op de Ipad beschikbaar. Of u kunt komen kijken.
zondag 10 december 2017

Traprenovatie en laminaat leggen

We willen graag een offerte voor: de trap van de begane grond naar de 1e verdieping. Deze is nu bedekt met hoogpolig tapijt als ook de overloop en een slaapkamer. Alle tapijt moet verwijderd worden. De trap moet bedekt worden met overzettreden (14 treden). De overloop (132 x 238 cm) en slaapkamer (423 x 293 cm) moet laminaat gelegd worden. In de slaapkamer staat een inbouwkast waar omheen de laminaat gelegd moet worden. De open trap van 1e verdieping naar de zolder (14 treden) moet dicht gemaakt worden en bedekt worden met overzettreden.
zondag 10 december 2017

Giet- of grindvloer in de keuken

Graag zou ik in mijn keuken 2,80 bij 5 meter een gietvloer laten plaatsen. Hiernaast zou ik graag willen weten of er onder de gietvloer vloerverwarming geplaatst kan worden. Kunt u dit separaat offreren?
zondag 10 december 2017

Laminaat op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.
zaterdag 9 december 2017

Siergrindvloer leggen

Ik ontvang graag een offerte voor het laten leggen van een siergrindvloer voor ongeveer 95 m2.
zaterdag 9 december 2017

Grindvloer over tegelvloer aanbrengen

Het leggen van een grindvloer over bestaande tegelvloer. De afmeting van de kamer is ongeveer 3.80 bij 8.50 meter en is goed bereikbaar voor de vakman. Er is geen voorwerk nodig.
zaterdag 9 december 2017

Laminaat leggen in woonkamer

Het laminaat in de woonkamer dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal er een nieuwe ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd moeten worden. De ruimte is ongeveer 60 m2. Tijdens de werkzaamheden dienen de meubels geschoven in de woonkamer.
zaterdag 9 december 2017

Verwijderen van vloerbedekking

Verwijderen van vloerbedekking, tapijt, en plinten over ongeveer 60 m2 dat ligt op een ondervloer, deels groene platen, deels ander isolatie materiaal. Graag ook afvoeren en als nodig egaliseren.
vrijdag 8 december 2017

Bestaande houten vloer opnieuw leggen

Ik overweeg vloerverwarming en wil graag mijn bestaande parketvloer behouden. Ik zou graag willen weten of mijn vloer geschikt is voor vloerverwarming en of deze eruit gehaald kan worden en weer opnieuw gelegd kan worden. Op het moment dat dat duidelijk is kunnen wij afspraken maken over de klus en de details bespreken.
vrijdag 8 december 2017

Laminaat vloer op ondervloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 50 m2. De woning is met beton opgeleverd. Ondervloer in aanwezig.
vrijdag 8 december 2017

Grenenhouten vloer leggen

We zoeken een vakman die een houten grenen vloer kan leggen in onze keuken en gang. We leggen de ondervloer zelf. De houten planken die hiervoor gebruikt moeten worden staan ook klaar. Het kan zijn dat de mes en groef iets bijgeschaafd moeten worden omdat er 2 type planken zijn. Kamers: Gang, Keuken Type nieuwe vloer: grenen vloer. Grootte van de vloer (in m2). Geen plinten nodig.

Partners

Partners van Casius