Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

10679 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: vloer en fundering storten gevlinderd, het egaliseren van 830m² vloer en eventueel coaten, 505m² PVC vloer laten leggen, vloerverwarming leggen in 240m² bedrijfshal, pU gietvloer leggen, een cementdekvloer in een bedrijfspand aanleggen, tegelvloer leggen, giet of andere betonlook vloer aanbrengen, gietvloer in woning aanbrengen, vloer in bedrijfshal laten ophogen, het verwijderen van een tegelvloer en het egaliseren hiervan, schuimbetonvloer storten 140m2, magazijn vloer aanhelen, fundering vloer voor tuinkamer, betonlook gietvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

vrijdag 25 september 2020

Laminaatvloer en ondervloer laten leggen inclusief hoge plinten plaatsen

Graag wil ik laminaat vloeren inclusief ondervloer en hoge plinten laten plaatsen. De oppervlakte is ca.220m2 Dit gaat om de volgende ruimtes: woonkamer, keuken, gangen, slaapkamers, zolder. Het betreft een nieuwbouwwoning.
vrijdag 25 september 2020

Egaliseren van de vloer

Wij willen graag onze vloer laten egaliseren voor het leggen van een pvc vloer. Het gaat om 130m2.
vrijdag 25 september 2020

Cement dek vloer aanleggen

Ik wil over de vloerverwarming een 4 cm zand cement deck vloer later storten, het gaat om 50 m2
vrijdag 25 september 2020

Laminaat leggen

Quickstep laminaat 9jaar geleden in me huis gelegt helaas een lakage van de kraan daardoor is mijn Laminaat in de keuken bol/naden omhoog komen te staan. Ik heb de aankoop bon niet meer en weet niet of dat de vloer nog te verkrijgen is en wat het zou kosten. Verzekeraar wil graag offerte ontvangen.
vrijdag 25 september 2020

Tegelvloer laten leggen

Tegelvloer plaatsen 50m2 eerste verdieping. Ondervloer is vloerverwarming nat bouw.
donderdag 24 september 2020

Laminaat leggen op begane grond

Wij willen laminaat laten leggen in onze nieuwe woning. Ondervloer is aanwezig. Het betreft een ruimte van 42 m2. Ook het leggen van plakplint is gewenst. Wij zien graag een kosteninschatting tegemoet. Tevens zijn wij gebonden aan het leggen op 14 of 15 oktober. Ik hoor graag of dit mogelijk is.
donderdag 24 september 2020

Leggen van nieuwe tegelvloer op begane grond

In de tweede week van ocktober wordt er begonnen met een verbouwing van het huis, hierbij willen we ook graag de huidige laminaat vloer laten vervangen door een vloer van houtlook tegels. Het gaat om circa 53 m2 waarvan 23 op beton en 30 op een niet krakende houten ondervloer (vermoed ik).
donderdag 24 september 2020

Zandcementvloer in de badkamer storten

Ik wil graag een prijs voor het storten van een kleine zandcementvloer in een badkamer. Het is een nieuwbouw woning. De vloer is ongeveer 6 a 7 m2.
donderdag 24 september 2020

Laminaat laten leggen op 40m² zolder

Ik wil graag Laminaat laten leggen op zolder 40m2.
donderdag 24 september 2020

Laminaat leggen

Ik wil de wanden op de overloop bekleden met laminaat. Het is ong. 16 m2. Is nu bekleed met schrootjes.
donderdag 24 september 2020

Massief Eiken houten vloer herstellen/vervangen na waterschade

Het gaat om een nassieve franse eiken houten vloer. +/- 33 m2 met waterschade. Zie bijlagen. De ondervloer is beton. Is repareren mogelijk? of moet de hele vloer vernieuwd worden?
donderdag 24 september 2020

Vloer leggen Bussum in woonkamer/keuken en gang 65m2

Momenteel ben ik met een verbouwing bezig. Rond 10 oktober wil ik graag dat onze eikenhout lamellen visgraat vloer gelegd wordt, inclusief onderlaag van alufoam. Graag wil ik dat de vloer zwevend gelegd word met houtlijm in de voegen. Zelf heb ik alle spullen die gelegd worden en lijm/tape in huis. Het gaat om 65 m2.
donderdag 24 september 2020

Kruipruimte volstorten/isoleren

Kruipruimte bij de woonkamer volstorten ter isolatie en voor de vloerverwarming.
donderdag 24 september 2020

Verlijmde vloerbedekking hal verwijderen

Goedemorgen. Onze hal is 2 meter breed en 6 meter lang. De verlijmde vloerbedekking moet eruit en de lijmresten verwijderd (waarschijnlijk bruine lijm) Dit moet voor 5 oktober gebeuren. Wat gaat dat kosten en lukt dat voor 5 oktober?
woensdag 23 september 2020

Vervangen van plinten in de keuken

Vervangen plinten of reparatie in keuken, het is 280 cm lang en 17 cm hoogte.
woensdag 23 september 2020

Tegevloer leggen in de keuken

Ik wil graag een keuken vloer laten leggen, 350 x 170 cm (6 m2), de oude vloer is er al uit en de betonnen ondervloer is mooi vlak. Het worden 60 x 60 tegels. Graag zou ik een offerte willen inclusief alle benodigde materialen en per wanneer het gelegd kan worden?
woensdag 23 september 2020

Betonvloer storten t.b.v. blokhut met overkapping

Ik ben op zoek naar iemand voor het storten van een betonvloer incl. fundering 900 x 420 cm en +/- 10 cm dikte. Ongeveer 6 cm fijn beton, afstand vanaf straat 25 tot 25 meter.
woensdag 23 september 2020

Egaliseren keukenvloer

Vloer van 32 m2 moet volgende week woensdag worden geëgaliseerd. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 23 september 2020

Het repareren van laminaat en een overloopprofiel plaatsen

De topcoat is van mijn laminaat gescheurd. Één plank moet hiervan worden vervangen. Er moet ook een overloopprofiel worden geplaatst.
woensdag 23 september 2020

Grindvloer renoveren

Circa 25 m2 grindvloer met scheuren en vlekken repareren en opknappen, eventueel een nieuwe kleur geven.
woensdag 23 september 2020

Betonvloer verwijderen en storten

Wij zouden graag de huidige betonvloer willen verwijderen om later een nieuwe betonvloer te storten. Dit ivm te plaatsen vloerverwarming. Hoeveel gaat mij dat kosten bij een oppervlak van 40 a 50 m2?
dinsdag 22 september 2020

Vastgelijmde vloerbedekking verwijderen

Circa 100 m2 van een underlaymentvloer in een woonark. Vloerbedekking is vastgelijmd op een soort vilt/fermacel?
dinsdag 22 september 2020

Schade aan laminaat laten repareren

Ik wil graag de hele vloer laten verwijderen en een nieuwe laminaat leggen door het hele huis 3 slaap kamers, woonkamer, keuken en alle hallen. De oppervlakte is 85 m².
dinsdag 22 september 2020

Laminaat vervangen

Lekkage van de vaatwasser waardoor de vloer waterschade heeft. Vloer is zonder dorpels gelegd dus alleen keuken vervangen kan niet. Totale oppervlakte is 40 m2 Gaat om een verzekeringskwestie.
dinsdag 22 september 2020

Eiken vloer herstellen

Herstellen van eiken vloer in woonkamer. Er is rode wijn over gevallen en ingetrokken. Opschuren en waxen? Oppervlakte 8m. x 3.6m. Gehele kamer massief eiken staande plinten. Moeten dan denk ik ook opnieuw gedaan om verschil te voorkomen?
dinsdag 22 september 2020

Pvc laminaat laten leggen

Ik wil een lichte pvc vloer met houtdesign en dubbele v-groef. Graag prijs met onder vloer. Eveneens graag de prijs voor het leggen. Het betreft 40m2
dinsdag 22 september 2020

Eikenhouten vloer herstellen

Ik wil graag een Eikenhouten vloer laten herstellen en laten schuren.
dinsdag 22 september 2020

Vloer woonkamer verzakt: oorzaak vinden en verhelpen

De vloer in de woonkamer verzakt. Met name aan de voorzijde van het huis. Er is 5 cm ruimte tussen de muur en de vloer ontstaan. Er is buiten gewerkt aan de waterleiding en daarvoor is de straat een aantal keren open geweest. Zou dat een oorzaak kunnen zijn? Het is wel sinds die tijd dat het verzakt. De verzekeraar wil de oorzaak weten. Er ligt een laminaatvloer op. Wat voor vloer er onder zit is nog onduidelijk. Tekeningen van de bouw zijn opgevraagd.
dinsdag 22 september 2020

Laminaat laten leggen

Ik ben op zoek naar iemand die een laminaatvloer voor mij kan leggen. Het gaat om een oppervlakte van 40 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.
dinsdag 22 september 2020

Tapijt verwijderen van trap

Graag het resterende tapijt verwijderen van de trap zie foto (12 trees) eventueel ook graag een offerte om de lijmresten te verwijderen
dinsdag 22 september 2020

Gietvloer in woning aanbrengen

Wij hebben een oppervlakte van 70m2 waar we graag een gietvloer willen hebben. Het woonoppervlak heeft nu tegels en vloerverwarming. Graag ontvangen we een offerte voor 70m2 gietvloer. Dit is een geheel dus geen drempels. De woonkamer is vlak. In de bijlage heb ik een foto van de bestaande vloer toegevoegd.
dinsdag 22 september 2020

Vloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de beneden verdieping. Ongeveer 50m2.
dinsdag 22 september 2020

Herstel van nieuw (breed) laminaat na opgelopen waterschade.

Het bestaande laminaat dient voor een deel vervangen te worden na opgelopen waterschade. De totale vloer op de begane grond betreft ongeveer 80m2 en ligt er nog geen jaar in. De schade bevindt zich in de open keuken en woonkamer en betreft ongeveer 25m2. Er ligt laminaat (breed 32cm type Monaco) in wat doorloopt in de gang en bijkeuken. Bedoeling is om aan te sluiten op het goede deel en enkel het beschadigde deel te vervangen. Er dient echter een keukeneiland (ong 3m2 met een natuurstenen blad van 4cm dikte) gedemonteerd te worden om erbij te kunnen en onder de vloer ligt tevens vloerverwarming. De schade zit rondom dit eiland. Beschadigde delen eruit en nieuwe delen er in. We willen de schade herstelt hebben in de bestaande situatie, dus glad onder het eiland door en niet afkorten en plakplintjes. De woningen de keuken waren net gereed na de recente verhuizing dus we zoeken wel een bekwaam vakman die netjes werkt en de boel netjes herstelt zoals het was. Doordat alles net nieuw en af was zijn we kritischer dan in geval er sprake zou zijn van een oude vloer. Gewoon degelijk herstel en geen gedoe. Gaat om een verzekeringskwestie
dinsdag 22 september 2020

Egaliseren van woning

Het egaliseren van keuken is 330 x 260m. Het egaliseren van halletje is 218 x 138m. Het egaliseren van wc is 94 x 87cm. Alles is nu kaal beton.
dinsdag 22 september 2020

Cement dekvloer in casco badkamer aanleggen

Onze badkamer is casco opgeleverd, dus zonder cementdekvloer. Badkamer is 7,1 m2.
maandag 21 september 2020

Laminaat herstellen

Graag een offerte voor het herstel van het laminaat kapot gegaan door waterschade zie foto's woonkamer, is 25 m2. Het betreft 12 planken en het gaat om een verzekeringskwestie.
maandag 21 september 2020

Garagevloer egaliseren

Garagevloer egaliseren ongeveer 53 m2. Aan rechtse kant staan kasten in overleg te verwijderen indien nodig. Wij ruimen de garage uit en make deze schoon.
maandag 21 september 2020

Vloer in bedrijfshal laten ophogen

wij hebben twee verschillende hoogte in een bedrijfshal. Hoogte verschil +/- 20cm. Wij willen over de bestaande ,,Stelton platen gestort hebben met een bewapening dubbelnet 8-150. wij zullen zelf zorg dragen voor de schuim dilatatie naar de muur. afstand naar de straat max 40mtr. gevlinderd met caderundum. Opp. 20x16mtr
maandag 21 september 2020

Houten vloerdelen opschuren en olie of waxen

Huiskamer 60 m2 Frans eiken houten vloerdelen schuren en in olie of wax zetten.
maandag 21 september 2020

Zandcementvloer leggen

Ik wil een zandcement dekvloer laten leggen. Ongeveer 45 m2 in totaal. De dikte word 50 mm. Gaarne prijs / levertijd / materiaal soort Ondergrond beton gescheiden door folie. Begane grond / woonkamer / keuken / hal
maandag 21 september 2020

Plank in laminaatvloer vervangen

Door waterschade zijn 5 klik laminaat planken bol gaan staan. Die zou ik graag laten vervangen. Vervangende planken heb ik.
maandag 21 september 2020

Egaline aanbrengen (50 m2)

Voor boven onze vloerverwarming willen wij een laag egaline laten aanbrengen de toplaag wordt uiteindelijk een Gietvloer totale oppervlakte is 50m2
maandag 21 september 2020

Laminaat leggen

Het gaat om de verhuizing. Er moet de bestaande laminaat en ondervloer eraf gehaald worden. Daarna moet er nieuwe ondervloer en laminaat gelegd worden. Gaat om alle ruimtes behalve de badkamer en toilet, dat is 64 m2. Laminaat ga ik zelf aanschaffen.
maandag 21 september 2020

Aansluiting laminaatvloer tussen woonkamer en eetkamer goed maken

Eetkamer en woonkamer laminaat sluit net niet goed aan. Er is een verhoging en loopt niet mooi over. Kan er ook geen drempel zetten. Een klein stukje moet opnieuw gelegd worden.
maandag 21 september 2020

Plavuizen voorzichtig verwijderen en vloer egaliseren

Wij gaan binnenkort verhuizen, en wij zoeken iemand die de plavuizen tegels zorgvuldig kan verwijderen. Er zit namelijk daaronder vloerverwarming, en er moet natuurlijk niks beschadigd worden. Daarna zouden we graag willen, dat de vakman de vloer egaliseert. Het gaat om ong. 45 m2. Graag ontvangen wij offertes, welke het beste, het meest gespecialiseerd is en een scherpe tarief heeft.
maandag 21 september 2020

Grindvloer leggen in de woonkamer

Ik zou graag de woonkamer/keuken willen voorzien van een grintvloer met sealing en uiteraard plinten. De ruimte is ca. 7x4, daarin bevindt zich ook de keuken. Ik hoor graag van u.
zondag 20 september 2020

Garagevloer beton storten of egaliseren

Wij willen in de garage een betonnen vloer. De garage is 6,56 m lang en 2,9 m breed. Er liggen nu stoeptegels in, deze liggen niet gelijk. Dit willen we graag verhelpen met een niet te dure oplossing.
zondag 20 september 2020

Laminaat en plinten leggen

Voor een appartement van ca. 55 m2 zoek ik legservice voor laminaat + plinten voor een gelijkvloers appartement met 4 aansluitende vertrekken. Leggen op een dag tussen 25 en 30 september 2020 in Rotterdam Noord (Prins Alexander). Zeer snel dus.
zondag 20 september 2020

Betonlook vloer met vloerverwarming laten leggen

We willen een keuken met beton gietvloer. - Het gaat 20 m2 - Inclusief vloerverwarming - Ondervloer moet nog worden gelegd door aannemer (wij zijn daarin dus flexibel)
zaterdag 19 september 2020

Epoxyvloer laten leggen

Wij willen graag een epoxyvloer in ons huis. De oppervlakte is 120 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius