Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

10120 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer leveren en aanbrengen, semi droge VBI renovatievloer met vloerverwarming leggen, massief gerookt eiken keuken leveren en monteren, terrazzovloer leggen in een lege woning, vloertegels leggen, pU gietvloer in appartement maken, gietvloer aanbrengen, gietvloer op betonnen ondergrond, vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen, grindvloer aanbrengen, grindvloer gieten, siergrind op vloer en trap, marmoleum, vinyl en tapijt leggen, gietvloer aanbrengen, siergrind leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

dinsdag 24 oktober 2017

Aanvulling eerdere offerte-aanvraag

Oppervlakte is 13,5 meter
maandag 23 oktober 2017

Vloer laten leggen

Leggen nieuwe PVC vloer op vloerverwaming. 63m2 in woonkamer, open keuken, kast onder trap en gang.
maandag 23 oktober 2017

Vloer egaliseren

Een vloer met tegellijm resten egaliseren voor het infrezen van vloerverwarming
maandag 23 oktober 2017

Cementdekvloer stortren

Wij willen graag een cementdekvloer laten storten op de begane grond. Dat is ong 80m2. Daar zit ook een badkamer bij. De dikte van de vloer moet 4 cm zijn en eronder komt vloerverwarming. We zouden graag een offerte van u willen en wat ook belangrijk is... wanneer zou er gestort kunnen worden. Hoop snel wat van u te horen. Met vriendelijke groet, Renate Leeuwis
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen

Onlangs ondervloer + laminaat + plinten aangeschaft, alleen geen kennis in het kunnen plaatsen herivan. Dit zou ik graag door iemand laten willen doen.
maandag 23 oktober 2017

Badkamervloer egaliseren

Badkamervloer egaliseren en geschikt maken voor badkamerlaminaat. Hierbij rekening houden met de afvoer in de badkamer. (deze loopt nu te sterk af). De badkamer zal volledig gestript zijn.
maandag 23 oktober 2017

Zand cementvloer leveren en storten

Woonkamer vloer circa 25m², 100mm dik afwerkvloer. Hierop komen plavuizen te liggen. De vloerverwarmingbuizen en bewapening doe ik zelf. Tevens komt de vloer op een isolatie laag te liggen (zwevende dekvloer).
maandag 23 oktober 2017

Vloer van vide vergroten

We willen de vloer vergroten. Het liefst met licht materiaal. We denken aan hout of een Raster zoals gebruikt bij trappen. Het gaat om ongeveer5 m2
maandag 23 oktober 2017

Gietvloer aanbrengen

Het laten plaatsen van een gietvloer in een nieuwbouwwoning voor ongeveer 55 m2.
maandag 23 oktober 2017

Kurkvloer schuren en lakken

Ik heb een huis gekocht waar een kurken vloer ligt. Deze vloer is 5 jaar geleden overgeschilderd met grijze verf. Graag zou ik willen weten of het mogelijk is dit eraf te schuren en vervolgens de vloer met een transparante witte vernis of iets dergelijk af te laten lakken. De vloer is ongeveer 80 m2 groot.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leveren en laten leggen

Tapijt verwijderen, ondervloer en laminaat kopen en leggen. 42 m2 afgerond. Plinten aanbrengen
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen in diverse ruimtes

Laminaat leggen wc,keuken , hal met ondervloer en plinten
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen in appartement

In mijn appartement wil ik 43 m2 laminaat laten leggen. Ondervloer leg ik zelf en de afdekplinten ook. NB: zagen zonder stofzak is geen optie, ik heb namelijk geen balkon, dit zal in de badkamer moeten gebeuren. Graag uw offerte hiervoor.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen op twee verdiepingen

Op 2 verdiepingen wil ik graag een ondervloer en laminaat laten leggen. De totale oppervlakte is ongeveer 66 m2. Er is 1 etage waarbij het laminaat doorgelegd moet worden en de zolder is 1 grote ruimte.
maandag 23 oktober 2017

Ondervloer leggen onder huidige vloer

Het laten leggen van een nieuwe dempende ondervloer onder huidige laminaat vloer. Het gaat dus om: het uithalen van de laminaat vloer, ondervloer eronder plaatsen en de laminaat vloer weer erop leggen. Ongeveer 55 m2. Wij willen een ondervloer met 20 db demping.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat met plakplintjes leggen

Ik wil 32 m2 laminaat opleggen. Ik heb geen material bij zich. En 40 m2 plakplinten. Ik heb een offerte voor de verzekering nodig.
maandag 23 oktober 2017

PVC kliklaminaat leggen

Een PVC kliklaminaatvloer moet gelegd worden in een caravan in Voorthuizen. Het betreft de woonkamer, keuken, slaapkamer, wc en badcel. Het is 26 m2 ondervloer, 26 m2 PVC kliklaminaat en 15 meter aan hoge plinten. Als u komt, gaarne vooraf even bellen, dan haal ik u op bij de ingang van de camping.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat dat omhoog komt repareren

Mijn laminaat tussen de woonkamer en keuken is heel erg omhoog gekomen, zit erg strak tegen de muur aan waardoor de plinten los komen. Dit moet gerepareerd worden.
maandag 23 oktober 2017

PVC klikvloer leggen over een tegelvloer

Ik heb voor mijn woning een PVC-klikvloer gekocht van 66 m². Er ligt momenteel een tegelvloer in en ik wil graag advies over de mogelijkheid om het PVC eroverheen te laten leggen. Ik wil een afspraak maken om de situatie hier te laten beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw advies en offerte.
maandag 23 oktober 2017

Laminaat leggen

Er moet laminaat geld worden incl. Ondervloer en plakplinten. 51 m2 volgens plattegrond Haagwonen. Graag wil ik een prijs opgave. Zou door leen bakker gelegd worden maar is vragen ineens €100 meer. Ik kan niet gebeld worden ben doof communiceren via sms of whatsapp. Ik wil gewoon 1 prijs horen incl. Alles ! Met vriendelijk groet,
zondag 22 oktober 2017

PVC in visgraat met egaliserende ondervloer laten leggen

Wij hebben een Flexxfloors zelfklevende PVC vloer bij de Gamma aangeschaft. Deze willen wij graag in visgraat door heel het huis laten leggen. Ongeveer 75 m2. Wat zou het ongeveer kosten dit door jullie te laten doen? De ondervloer hebben wij ook al aangeschaft. Deze zouden we ook graag willen laten leggen. Een donkere vloer die egaliseert, die hoort erbij. De ondervloer komt op een houten vloer te liggen. Ik zie het kostenplaatje graag spoedig tegemoet.
zondag 22 oktober 2017

Egaline op net gestorte vloer aanbrengen

Het egaliseren van een net gestorte betonvloer waarvan de top laag niet overal hard is. De ruimte is leeg. Het doel is een stevige toplaag te krijgen.
zondag 22 oktober 2017

Laminaat leggen

Het leggen van laminaat.
zondag 22 oktober 2017

Vloer egaliseren t.b.v. tegellaminaat

Wij hebben een huis gekocht waar een hobbelige tegelvloer ligt van ongeveer 60 m². Wij halen die plavuizen eruit en willen voordat er nieuwe vloertegels op komen de ondergrond laten egaliseren. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.
zondag 22 oktober 2017

Laminaat leggen

Voor 100m2 vloer, ivm lekkage. Geaag inclusief plinten. U kunt uitgaan van 80meter plinten. U kunt t laminaat ook apart offreren, of dat koop ik zelf. Nu ligt er promo click flaxen oak. Op een alu folie die ook vernieuwd moet worden
zondag 22 oktober 2017

Laminaatvloer monteren

Ik wil in mijn slaap- en woonkamer laminaat laten leggen. Het laminaat, de ondervloer en de plinten heb ik in huis. De oppervlakte is ongeveer 45 m2. Ik zou het liefst beginnen met leggen op maandag 27 november 2017
zondag 22 oktober 2017

Laminaat laten leggen

Wij willen graag een montageservice inschakelen voor het leggen van laminaat op de eerste verdieping. Het gaat om 2 slaapkamers van 20. 4m2 en 10. 7m2 en een overloop van 9m2 (samen ong 40m2) incl. Leggen van ondervloer en plinten - graag ontvangen wij een prijsopgave voor de montageservice. Kunt u ons ook laten weten hoe ver we dit van te voren dienen in te plannen? We willen het laminaat graag op vrijdag 8 december laten plaatsen in Duiven. P.s. er ligt een marmoleum vloer over de gehele bovenverdieping en we hebben ons laten informeren dat het geen probleem is om het laminaat hierover heen te laten leggen. Klopt dit?
zondag 22 oktober 2017

Laminaat leggen in drie ruimtes

32 m2 laminaat leggen in drie ruimtes. Daarbij 32 meter hoge plinten plaatsen. En de ondervloer leggen.
zondag 22 oktober 2017

Decomode King Size laminaat leggen

Wij overwegen laminaat (Decomode laminaat King Size Porto 8mm 2,53m²) en een ondervloer (Sencys 2-in-1 ondervloer) in ons appartement, tezamen met plinten en afwerking. Zie plattegrond die is bijgevoegd in de bijlage voor de oppervlakte; Het laminaat moet uitsluitend komen in de woonkamer, de entree en de slaapkamer. Graag zouden we onze oude vloer eruit laten halen. Dit is merendeel oud laminaat met ondervloer (woonkamer en slaapkamer) en een klein stukje tegels (entree). Naast bovengenoemde overwegen we vloerverwarming, eveens bij jullie. Dit hoeft niet per se. Graag een offerte waarin deze mogelijkheid apart wordt benoemd. Graag horen we meer van jullie. Met vriendelijke groet,
zondag 22 oktober 2017

Egaliseren van een betonnen garagevloer in garagebox

Het gaat om het egaliseren van mijn betonnen vloer in de garage box. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is al een keer gedaan maar het komt nu weer los. de garagebox is goed bereikbaar.
zondag 22 oktober 2017

Vloertegels verwijderen

In een nieuw aangekochte eengezinswoning wil ik de vloertegels op de begane grond laten verwijderen. Het gaat om de woonkamer, keuken, gang en toilet. de vloer is voorzien van vloerverwarming die ik wil behouden. Het gaat om totaal ongeveer 50 m2. Het is nog onduidelijk of de tegels verlijmd of in cement gelegd zijn. Kan ik van beide opties een offerte krijgen? En wat wordt de meerprijs voor het egaliseren van de vloer? (geschikt maken voor laminaat). De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.
zondag 22 oktober 2017

Vloer egaliseren voor laminaat

Overloop op zolder egaliseren voor een laminaatvloer die de klant zelf gaat leggen, optioneel is dat de vakman de aangrenzende ruimte egaliseert. De overloop is ongeveer 1985 x 5800 millimeter, hierin is de trap ongeveer 1 x 1,6 meter. De aangrenzende ruimte is 2850 x 3810 millimeter.
zondag 22 oktober 2017

Laminaatvloer leggen in leeg appartement

Wat bedragen de kosten voor het laten Leggen van een laminaat vloer voor 80 m2, verdeeld over 5 ruimtes, in een appartement. Het appartement is nu geheel leeg.
zondag 22 oktober 2017

Laminaat met ondervloer en plinten laten leggen

Ik wil graag 40 m² laminaat laten leggen inclusief plinten. Het gaat om de huiskamer met een oppervlakte van 30 m², waar ondervloer en folie reeds geplaatst zijn. Verder is er nog een gangetje van 10 m² waar ook de ondervloer nog geplaatst moet worden, plinten plaatsen is hier niet nodig. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier op korte termijn tijd voor hebben.
zondag 22 oktober 2017

Laminaat leggen in een woning

Ik wil graag laminaat in me moeders huis laten leggen. Het hele huis is 54 m2 Waarvan : Slaapkamer is 14 m2 Woonkamer is 2714 m2
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaat leggen in lege eengezinswoning

Vloer woonkamer (incl keuken), vloeren slaapkamers en overloop 1e verdieping en vloer zolder totaal ca 140 m2 in een lege eengezinswoning.
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaat leggen op bovenverdieping

We willen op de bovenverdieping graag laminaat laten leggen dat doorloopt. 3 kamers en een hal, zonder onderbreking.
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaatvloer leggen benedenverdieping

Er moet een laminaatvloer worden vervangen na lekkage in de keuken. De ondervloerfolie is nog in orde. Oppervlakte van ongeveer 36 vierkante meter. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en een stuk trapkast. De klant is op zoek naar laminaat van ongeveer 15 euro per vierkante meter. De kleur en materiaal moeten nog worden overlegd.
zaterdag 21 oktober 2017

Betonvloer egaliseren

Ik wil mijn huiskamer, 35 m3 en mijn aanbouw 15 m3 laten egaliseren om er op te leven. Ik wil dus geen vloerbekleding erop. Kan dit en hoeveel kost dat ?
zaterdag 21 oktober 2017

Betonlook vloer maken

Beton look vloer gieten in de hal, 6 m2. Nu ligt er een slecht afgewerkte tegelvloer dus eerst egaliseren lijkt me noodzakelijk.
zaterdag 21 oktober 2017

Siergrind in garage leggen

Garage beton vloer maar ik had daar graag een siergrindvloer donkergrijs/ zwart op ongeveer 20 m2.
zaterdag 21 oktober 2017

Vervangen van een beschadigde laminaatvloer

In verband met een lekkage in de gang wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een beschadigde vloer in de hal voor een nieuwe vloer (zie bijlage voor een plattegrond). Deze klus zou uit twee afspraken bestaan. Op de eerste dag wordt de oude vloer er uitgehaald en afgevoerd. Dit omvat het netjes doorzagen van beschadigde laminaat vloer bij drie deurposten, omdat de huidige vloer in 1 stuk door het gehele appartement gelegd is en alleen het stuk in de gang vervangen hoeft te worden. Vervolgens worden de plinten, beschadigde vloer en ondervloer verwijderd. Wanneer de ondergrond voldoende gedroogd is, kan de tweede afspraak plaatsvinden. Dit omvat het leggen van ongeveer 9.20 m2 ondervloer (GAMMA Firstfloor Isoline Ondervloer Isoline 7.2 M2 FSC), ongeveer 9.20 m2 laminaat (GAMMA Confort laminaat zwart eiken 2,25 m² 7 mm), ongeveer 13 meter plinten (GAMMA Confort plakplint 411 zwart eiken 240 cm) en drie dorpels (Finifix overgangsprofiel donker grijs 34 mm 93 cm). Ik hoop dat ik zo voldoende duidelijk ben geweest. Wel vraag ik mij nog af of deze offerte inclusief of exclusief materiaalkosten is?
zaterdag 21 oktober 2017

CanDo Comfort click kunststofvloer monteren

Ongeveer 85 m2 CanDo comfort click leggen over bestaande plavuizen! Eerst Sencys ondervloer voor vinyl vloeren click leggen. Alleen plakplinten voor 25 m. En ongeveer 35 m Cando decoratieve plint blok wit 19 x 82 mm. Plaatsen. Al het materiaal heb ik dan tegen datum plaatsing bij Praxis gekocht. Bij een doorlopend geheel (85 m2) moeten dan wel 8 drempels en vloerbedekking slaapkamer (4. 20 x 4. 20) verwijderd en op gelijke hoogte gebracht worden. Alternatief is dat alle drempels blijven liggen en per ruimte vloer gelegd wordt. Tijdstip: 3e week in November.
zaterdag 21 oktober 2017

Siergrind leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten leggen van een siergrind vloer. De woonoppervlakte van de woning is 118 m2.
zaterdag 21 oktober 2017

Gietvloer in badkamer aanbrengen

In de badkamer is nu een tegelvloer. Graag willen wij een gietvloer in de badkamer. Indien mogelijk mag dit over de tegelvoer heen. Het ligbad zal verwijderd zijn en er komt een inloopdouche.
zaterdag 21 oktober 2017

Granito vloer in toilet maken

We willen graag een granieten vloer met opstaande zijrand laten leggen in het toiletruimte. De oppervlakte is 1.70 bij 1 meter.
zaterdag 21 oktober 2017

Parket aanpassen omdat het te strak is gelegd

Wij hebben een paar maanden geleden Ibiza parket bij de Praxis gekocht. Het parket is hier gelegd door een vakman die we via Werkspot hebben gevonden. Het parket is kennelijk te strak gelegd en begint nu in de gang erg bol te staan. Het staat zodanig bol, dat de toiletdeur niet meer open kan. Ik ben bang dat de planken zullen knappen onder de spanning. Genoemde vakman wil de klus niet herstellen, omdat volgens hem de kwaliteit van het parket te slecht is. Ik zoek nu een betrouwbaar bedrijf dat voor mij het herstelwerk kan verzorgen.
zaterdag 21 oktober 2017

PVC-laminaat leggen

Het gaat om laten zetten van PVC-laminaat en ondervloer inclusief de plakplinten. het gaat om 41-43 m2 plinten. Egaliseren vloer gedeelte van 30 centimeter bij 200 centimeter en 20 centimeter bij 20 centimeter.
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaat leggen in appartement

Graag zouden wij onze laminaatvloer laten leggen. Gaat om een appartement van 80 m2. De benodigde spullen hebben wij zelf in huis. Graag hoor ik wat mogelijk is.
zaterdag 21 oktober 2017

Trappen en overloop bekleden met Flexx Stairs en Flexx Floors

Ik wil een open trap en een dichte trap met elk 12 treden laten bekleden met Flexx Stairs. Ook de stootborden van de dichte trap moeten ermee worden bekleed. Verder wil ik mijn overloop van 202 x 116 cm laten bekleden met Flexx Floors. Ik heb alle materialen hiervoor al in huis. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft.

Partners

Partners van Casius