Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

10638 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

dinsdag 14 juli 2020

Egaliseren van begane grond

Er is een vloerverwarming gefreesd, die is door de vloerenman dichtgesmeerd met cementmortel. Dat is niet glad genoeg gedaan, waardoor er stuiknaden in de PVC vloer zijn ontstaan. Deze cementmortellaag moet geëgaliseerd worden. Betreft 45 - 50 m2. De keuken is al geplaatst, daar moet rekening mee gehouden worden.
maandag 13 juli 2020

Betonlook vloer over tegels laten leggen

Betonlook vloer over tegels leggen, ongeveer 85 m2. Begane grond, via tuin bereikbaar
maandag 13 juli 2020

Laminaat vervangen

Ik had vorige week waterschade in mijn flat op de 1e verdieping (met lift) en het laminaat en ondervloer in mijn hal en gedeeltes van drie aansluitende kamers is daardoor beschadigd. Ik moet een schadeformulier invullen voor mijn verzekering en heb een offerte nodig zodat ik het door de vakman kan laten vervangen. Ik schat de oppervlakte van de in totaal te vervangen kamers op 50 m2. (zie tekening).
maandag 13 juli 2020

Betonvloer storten in garage

Wij willen in onze garage beton laten storten ivm isolatie en we willen er graag een PVC vloer overheen leggen uiteindelijk. De garage is 19 m2. Nu liggen er betontegels in die in zand liggen. Deze zullen we er zelf uithalen. Ik zou graag de prijs willen weten van een betonvloer zonder isolatie en eentje met isolatie. In de garage hoeft geen auto geparkeerd te worden.
maandag 13 juli 2020

Schuren en opknappen parketvloer

We gaan verhuizen naar Haarlem en willen graag de parketvloer (circa 53 m2) in ons nieuwe huis in Haarlem laten schuren en opknappen. Tevens ontvangen we graag advies hoe de vloer het beste behandeld kan worden. Vanaf 21 juli 2020 kunnen we een afspraak maken voor inspectie van de vloer en uiterlijk 16 of 17 augustus 2020 zouden we e.e.a. afgerond willen hebben nu we 18 augustus 2020 waarschijnlijk gaan verhuizen.
maandag 13 juli 2020

Nieuwbouw woning

Ik ben op zoek naar een vloerenspecialist die mij kan vertellen wat een gietvloer, oppervlakte 36 m², kost en dit mogelijk ook kan uitvoeren. Er moet tevens vloerverwarming in.
maandag 13 juli 2020

Gehele woning voorzien van kliklaminaat

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die 55 m² kliklaminaat kan leggen. Nu ligt er een betonnen vloer. 2 slaapkamers, 12 en 6 m2 woonkamer en keuken 28 m2 entree 4 m2 berging 5 m2
maandag 13 juli 2020

De vloer van een zwembad voorzien van egaline

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer in een zwembad kan voorzien van een egaliserende laag. Het gaat om een betonnen ondergrond van 8 bij 5,5 meter. Het zwembad bevindt zich in de tuin en is goed bereikbaar. De werkzaamheden zijn al bezig, ik zoek een specialist die dit strak kan aanleggen.
maandag 13 juli 2020

Houten vloer leggen

Wij willen onze woonkamer en gang vloer laten legen. De oude vloer is ook hout die hallen wij zelf weg. De woonkamer en gang zal schoon en leeg zal zijn. De oppervlakte die vloer gelegd worden ongeveer 50 vierkante meter.
maandag 13 juli 2020

90 m2 Laminaatvloer vervangen

90 m2 laminaatvloer vervangen. Graag een offerte voor de verzekering. Gaat om een woonkamer van 5 x 18 meter. I.v.m. huidig zorg-traject wil ik het ergens volgend jaar laten vervangen.
maandag 13 juli 2020

Laminaat leggen

De waskamer is 12 vierkante meter en er is een lekkage geweest . Nu wil ik een nieuwe ondervloer met nieuw laminaat en plinten.
maandag 13 juli 2020

Laminaatvloer corrigeren

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die een aantal planken (max 1 m²) bij de deur recht kan leggen. Er is een klein hoogteverschil, dit dient gecorrigeerd te worden. Laminaat en plinten reeds aanwezig.
zondag 12 juli 2020

PVC Click-vloer plaatsen in appartement van 60 m2

Onze PVC Click-vloer ligt klaar en kan gelegd worden, liefst eind juli/begin augustus. appartement 60 m2.
zondag 12 juli 2020

Vloerlijm verwijderen

Wij willen graag vloerlijm laten verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 15 m2. De vloerbedekking is al verwijderd. Het gaat eventueel ook om een trap waarvan al een hoop lijmresten zijn verwijderd, maar waar nog niet alles van weggehaald is. Over een kleine drie weken moeten wij de woning verlaten. Het liefst daarom zo snel mogelijk.
zondag 12 juli 2020

Badkamervloer egaliseren met gietvloer

Van een vloer met kleine blokjes tegeltjes 1 gelijke strakke giet vloer maken in de badkamer. Ongeveer 4 vierkante meter. Moet uiteraard dan daarna wel waterdicht zijn. Er komen geen tegels over heen.
zondag 12 juli 2020

Betonvloer egaliseren

Ik wil graag de betonvloer van mijn woning laten egaliseren. 50 m2. Dit om een plakvloer te leggen.
zondag 12 juli 2020

Vloer laten egaliseren

Ik heb een PVC vloer laten leggen, maar deze ligt ongelijk, waardoor stuiknaden. De vloer moet eruit (klik PVC) en er moet geëgaliseerd worden. De keuken is al geplaatst. De vloerverwarming is al geplaatst en afgesmeerd met cementmortel. Dit moet geëgaliseerd worden. Ongeveer 50 m2. ik hoor graag.
zondag 12 juli 2020

85 m2 zandcementdekvloer op begane grond aanbrengen

Het gaat om een zandcementdekvloer aanbrengen voor een verbouwing op de begane grond in Haarlem waar ik bezig ben met o.a. vloerverwarming. Het gaat om ongeveer 85 m2.
zondag 12 juli 2020

Circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen

Wij willen op de begane grond (circa 57 m2) en op de 1e verdieping (circa 40 m2) vloerverwarming als alternatief voor alle radiatoren. Wij hebben betonnen vloeren maar willen geen freeswerk. Graag advies/meedenken van de installateur. Tevens moeten alle oude radiatoren inclusief al het bijbehorende leidingwerk volledig verwijderd worden en netjes afgewerkt. Zou fijn zijn als de installateur tevens een stukadoor kan regelen voor verschillende stucwerken.
zondag 12 juli 2020

Schuren en verven van de vloer

Ik heb een lamelparketvloer die ik spierwit wil laten verven. De vloer is 6 mm en niet eerder opgeschuurd. De ruimte is circa 45 m2.
zondag 12 juli 2020

Vloer laten egaliseren

46 m2 egaliseren alvorens er een keramisch parket opkomt. De egalisatie hoeft maar 1 mm a 2 mm dik te worden.
zaterdag 11 juli 2020

Vloer schuren en olien

Het betreft een houten vloer van eiken duo-planken van ongeveer 40 m2. Behandeling schuren en olien.
zaterdag 11 juli 2020

Laten storten en vlinderen van zandcementdekvloer

Ik zoek een specialist voor het storen van een zandcementdekvloer in een nieuwbouwwoning. Het betreft 80 m2. Welke ruimtes en dikte het betreft bespreek ik graag met de specialist.
zaterdag 11 juli 2020

Laminaat vloer leggen

Op de zolder laminaat laten leggen, met plinten en ondervloer. Ongeveer 11 m2.
vrijdag 10 juli 2020

75 m2 laminaat leggen

Het gaat om het verwijderen van huidig laminaat en leggen van nieuw laminaat in een appartement op de 2e verdieping van circa 75 m2. De ondervloer is dus al aanwezig. Het afvoeren van het oude laminaat kan ik zelf.
vrijdag 10 juli 2020

Eiken houten vloer laten leggen met goede geluidsisolatie onderlaag

Ik wil graag een oude zwevende eiken houten vloer laten verwijderen en een nieuwe laten leggen met eronder een nieuwe zeer goede geluidwerende isolatie. Het gaat om een appartement in Amsterdam (1e verdieping) met houten ondervloeren. Oppervlakte woonkamer 35 m2 , oppervlakte slaapkamer 16 m2 en oppervlakte kleine slaapkamer 5,5 m2 dus in totaal 56,5 m2. Daarnaast entree met een tegel laten leggen (is nu hout) en een hal met tegel of hout (even verleggen). Zie bijgaande tekening.
vrijdag 10 juli 2020

43 m2 Parket en 38 m2 laminaat leggen

Wij willen op de begane grond 43 m2 parketvloer laten leggen en 38 m2 laminaat (met ondervloer en plinten) gedeeltelijk begane grond en een slaapkamer op de 1e verdieping.
vrijdag 10 juli 2020

Granito vloer leggen

Ik zou graag een offerte willen voor een granito vloer voor in ons nieuwbouwhuis. Het betreft de hal en wc in totaal zo'n 5 m2. Qua stijl zie bijlage. Hoe dik wordt de vloer en kan het over vloerverwarming heen? En hoe lang is de droogtijd?
vrijdag 10 juli 2020

Laminaatvloer met ondervloer en plinten

Wat kost 46 m2 laminaat + 46 m2 ondervloer en plinten en wat kost het leggen ervan? Ik hoor het graag.
vrijdag 10 juli 2020

Schuren en lakken eikenhouten parket vloer 65m2

Ik wil onze eikenhoutenvloer 65 m2 laten schuren en lakken.
vrijdag 10 juli 2020

Granieten vloer aanleggen

Mijn huis is uit ca 1900. Op de beletage (boven het souterrain) ligt een nu een houten vloer op de originele houten ondervloer. Ik wil graag in de gang, keuken en het toilet een granieten vloer, het liefst over mijn houten vloer heen als dat kan. Het gaat om een oppervlakte van 100 m2.
vrijdag 10 juli 2020

Pvc-vloer laten leggen

Ongeveer 67m2 verdeeld over een woonkamer/keuken, hal en kantoor. Huidige vloer is plavuizen. We willen afhankelijk van de prijs-kwaliteit voor Lijm of klik PVC kiezen. Voor de klikversie willen we nog een heatfoil als ondervloer. Bij lijm PVC moet er uiteraard nog geëgaliseerd worden. De afwerking met iets van lageplakplinten, die wij zelf afkitten en aflakken. Mogelijk om twee offertes te ontvangen? (klik vs lijm) Het is wordt een houtlook met een goed relief / rigid warmbruin en eventueel grijs het gaat over vloerverwarming.
vrijdag 10 juli 2020

Bovenverdieping laminaat vervangen

De bovenverdieping heeft door waterschade nieuw laminaat nodig. Ongeveer 45-50 m2.
vrijdag 10 juli 2020

Cementdekvloeren leggen voor 16 woningen

Ik wil vloeren voor 16 woningen laten leggen voor een project in Almere en Leiden. Oppervlak circa 900 m2
vrijdag 10 juli 2020

Egaliseren van de zoldervloer 19 m2

Ik wil graag de zoldervloer egaliseren. Maar ik heb niet heel exact gemeten. De kamer is ongeveer 19 m2. Betonnen vloer.
donderdag 9 juli 2020

Betonvloer in garage egaliseren.

Ik wil een mooi strakke betonvloer in mijn garage maken. Afmeting. 3,10 x 9,6 meter. Liggen nu tegels 30x30 in. Vloerverwarming moet er in komen
donderdag 9 juli 2020

Storten van 10cm dikke betonvloer

Een garage wordt omgebouwd tot trimsalon. Hierin moet een vloer van ongeveer 8 /10 cm dik gestort worden over vloerverwarming. De oppervlakte is 11 m2. Het is goed bereikbaar vanaf de weg.
donderdag 9 juli 2020

Vloerbedekking van trap verwijderen

Vloerbedekking van trap verwijderen en lijmresten verwijderen, 11 treden.
donderdag 9 juli 2020

Piet boon 07 marmoleum leggen

Wij willen graag 8m2 marmoleum vloer Piet Boon 07 willen laten leggen. Het marmoleum ligt reeds door de gehele woning, maar vanwege het verbouwen van de keuken hebben we aan 8m2 nieuwe vloer nodig.
donderdag 9 juli 2020

Vloeren egaliseren van volledige woning 186 m2

Ik wil alle bestaande vloeren egaliseren het zal wel in 2 fases gedaan moeten worden i.v.m met inwoning van pand. De hele begane grond is 146 m2, de tweede verdieping is ongeveer 40 m2.
donderdag 9 juli 2020

Betonvloer voor terras

Wij hebben een uitgegraven tuin van 25 m2. Hier willen wij een betonvloer terras van 12 cm dik realiseren. Vlinder vloer, met een dikte van 12 cm. De bekisten wordt ons zelf gedaan. De tuin heeft een plein aan de achterkant met een poort en schutting.
donderdag 9 juli 2020

Badkamer betonvloer realiseren

De badkamer wordt verbouwd. Is nu voorzien van een houten ondergrond. Het oppervlakte is 3 X 2 m. Het gaat om het storten van een betonvloer, zandcement dekvloer. Wij zijn er nog niet over uit wat voor type vloerverwarming wij gaan realiseren dus de dikte volgt later. Graag een kostenplaatje voor het storten van de vloer over oppervlakte van 3 x 2 meter.
donderdag 9 juli 2020

Betonnen vloer in schuur egaliseren

De schuur heeft een grove cementvloer , deze wil ik graag laten egaliseren ,ongeveer 18 vierkante meter .
donderdag 9 juli 2020

Vloer reinigen en verven

Ik wil de natuursteen vloer in mijn feestzaal een andere kleur geven. De vloer is nu licht oranje en ik wil deze antraciet look geven. Niet te donker. De ruimte is ongeveer 25 meter lang en 9 meter breed. Plus 2 gangen van 1,5 meter bij 10 meter lang.
donderdag 9 juli 2020

Vloertegels leggen en indien nodig egaliseren

Ik wil in mijn woning de vloer van de kamer en badkamer (totaal 62 m2) afwerken met classic Travertin Apulia Ivory (61x61x1,2) tegels. Eventueel ook tegels plaatsen tegen de muur van de badkamer. Indien nodig moet de vloer geëgaliseerd worden.
donderdag 9 juli 2020

Grindvloer voor onze nieuwbouw woning

In de bijlage de plattegronden van onze nieuwbouw in Heerlen. We willen graag 100 m2 aan grindvloer laten leggen +/- 5 cm dik. Verder wil ik ook plinten laten plaatsen. En ik zou ook graag stootborden op de trap laten plaatsen.
donderdag 9 juli 2020

Een kleine gietvloer aanbrengen

Ik zoek een vloerenbedrijf die ongeveer 4 m2 aan gietvloer kan storten. Momenteel ligt hier een granieten vloer. Het is mij niet bekend of het over elkaar kan.
donderdag 9 juli 2020

Rowi parketvloer schuren en lakken

In onze woonkamer ligt een Rowi parketvloer welke op sommige plekken vaal is geworden en op een enkele plek los laat. Deze zou opnieuw geschuurd en gelakt moeten worden. 250 m2.
donderdag 9 juli 2020

Laminaat met visgraat motief leggen

Ik zou graag laminaat + ondervloer + plakplinten laten leggen in de slaapkamer, hal & keuken/woonkamer. De slaapkamer is rechthoekig en heeft een oppervlakte van 12,4 m2, de hal is 5 m2, de keuken-woonkamer is in T-vorm en heeft een grootte van 29,5 m2. Laminaat heeft visgraat motief, deze is gekocht samen met ondergrond (aluminium folie ondergrond) en plakplinten. in de bijlage foto van laminaat toegevoegd.
woensdag 8 juli 2020

Betonvloer storten

Het storten van een betonvloer van 117 m2, op isolatie. Betonvloer in een woning.

Partners

Partners van Casius