Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

9714 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonlook vloer aanleggen, zandcementdekvloer of betonvloer aanbrengen, siergrindvloer leggen, gietvloeren aanbrengen, vloerverwarming installeren en tegelvloer leggen, granietvloer in de nieuwbouwwoning leggen, siergrindvloer aanleggen, gietvloeren aan laten brengen, vloer egaliseren en betonlook aanbrengen, gietvloer aanbrengen in betonlook, vloer storten in badkamer en gietvloer in woonkamer, polyurethaan vloer aanbrengen, monolietvloer met vloerverwarming aanbrengen, grindvloer in nieuwbouw aanbrengen, siergrindvloer aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

zaterdag 24 juni 2017

Egaliseren vloer

Egaliseren van 50 m2 met een dikte van 5 mm
zaterdag 24 juni 2017

Betonlook vloer aanbrengen

Het aanbrengen van een betonlook vloer in 2 ruimte van 35m2 en 6 m2. De ondergrond vis een geïsoleerde vloer met elektrische vloerverwarming die geegaliseerd is met egaline. De ruimte doet dienst als yoga ruimte.
zaterdag 24 juni 2017

Leistenenvloer leggen

Het verlijmen van 100m2 leistenenvloer incl. Plinten en lijm
zaterdag 24 juni 2017

Korreltapijt

Offerte voor een korreltapijt/siergrindvloer voor twee aaneengesloten ruimtes van totaal 22m2.
zaterdag 24 juni 2017

Vloer leggen slaapkamer 12m2 en afwerken pas gelegde vloer huiskamer

Twee opdrachten 1. Grenen vloer leggen in slaapkamer van 12 m2, plinten aanbrengen en in de olie zetten 2. Pas gelegde houten vloer huiskamer 36m2 afwerken: vlekken op de vloer schuren, plinten plaatsen en in de olie zetten
vrijdag 23 juni 2017

Gietvloer badkamer plus toilet

Gietvloer voor 1 badkamer en 2 toiletruimtes waarvan alles bij 7,5 m2 is. Graag een vrijblijvende offerte
vrijdag 23 juni 2017

Laminaat legger

Door beschadeging moeten er een paar planken verlegd worden. Klein klusje wie heeft er tijd. Wij wonen in Haarlem.
vrijdag 23 juni 2017

Betonvloer storten

Buiten betonvloer storten. Ca. 54 m2. Gemiddelde dikte 15 cm. Grondwerk is voorbereid.
vrijdag 23 juni 2017

Grindvloer verven

Ik wil graag weten of een bestaande oude grindvloer voorzien kan worden van een andere kleur! En wat gaat dat kosten? Het is een paarse grindvloer voorzien van Suske en Wiske logos ( ja wie verzint t) Deze grindvloer lag er al in toen wij hier kwamen wonen vorig jaar en wij hebben de vloer zelf nooit gezien! Er ligt laminaat overheen! Het gaat om ca 60 m2
vrijdag 23 juni 2017

Zandcement dekvloer smeren

Heeft u op zeer korte termijn tijd voor het smeren van een zandcement vloer, wij hebben een aanbouw geplaatst bij een klant van 26 m2 vloer en hebben graag een 8 cm dik zandcementvloer, er zit al vloerverwarming in. Hoor graag wanneer jullie (hopelijk volgende week) dit voor ons kunnen regelen. Bij voorbaat
vrijdag 23 juni 2017

Schuren en lakken van een houten vloer

Voor onze woning in Ravenstein zijn we op zoek naar een vakman die onze houten vloer kan opknappen. Wij zitten middenin de verbouwing en daar hoort het behandelen van de vloer ook bij. Het gaat hierbij om de vloer in de woonkamer en een slaapkamer. Daarnaast zijn de trappen en overloop op eerste en tweede verdieping ook van hout dus dit willen we graag meegenomen hebben. Wij zoeken iemand die dit op korte termijn voor ons kan doen; liefst eind juli/begin augustus!
vrijdag 23 juni 2017

Beuken parket renoveren

59 m2 schuren en behandelen met olie of lak Junckers beuken 2 strooks massief.
vrijdag 23 juni 2017

Cement dekvloer egaliseren

Graag hoor ik wat het kost om mijn vloer te laten egaliseren. Het betreft 70 m2, begane grond, cement dekvloer met reeds dichtgesmeerde sleuven vloerverwarming. Er komt laminaat op.
vrijdag 23 juni 2017

Dekvloer begane grond aanbrengen

Constructievloer zijn van betonnen platen, 4 in totaal en ongeveer 10 cm dik. Vanuit de kruipruimte is de constructievloer geïsoleerd met piepschuim gemiddeld 20 cm dik. Constructievloer ligt niet waterpas, er zit hoogteverschillen van gemiddeld 1,57 cm. Omdat de constructievloer al geïsoleerd is en niet waterpas ligt wil ik geen gebruik maken van tussen isolatie van dekvloer en constructievloer, graag hier advies over. Vloerverwarming word bevestigd op gegalvaniseerde staalmat 3 mm dikte maaswijde 10 x 10. Diameter vloerverwarming word 16 mm. Er word kantisolatie aangebracht. Er word voor max. 40 m2 6 cm + 1. 57 cm gestort inclusief de vloerverwarming. Dekvloer word afgewerkt met parket en mag per meter max 2 mm hoogteverschil zijn. Graag advies indien isolatie/folie tussen dekvloer en constructie noodzakelijk is. Word hier speciale toevoegingen gebruikt mbt de vloerverwarming? Is vloeibaar zandcement ook mogelijk bij jullie? Graag offerte voor zandcement/betonnen dekvloer. Planning staat voor begin/midden augustus.
vrijdag 23 juni 2017

Laminaat in de woonkamer en keuken plaatsen

We willen onze woonkamer en keuken renoveren. We willen ongeveer 60 m2 nieuw laminaat plaatsen, met een ondervloer voor vloerverwarming.
vrijdag 23 juni 2017

Laminaat leggen en plinten monteren

Het betreft het leggen van een ondervloer, laminaat en hoge en plakplinten. De oppervlakte is ongeveer 100 m2. De woning wordt in augustus opgeleverd.
vrijdag 23 juni 2017

Nieuwe beton en betonlook afwerkvloer aanbrengen

Wij willen een betonvloer laten leggen over kanaalplaten. Met vloerverwarming. De oppervlakte is 10.48 bij 7.90 meter. Daarna een betonlook afwerkvloer. Deze moet licht antraciet zijn van kleur. Het betreft een nieuw woonhuis. Afstand vanaf de weg is 6 meter.
vrijdag 23 juni 2017

Woonkamer en gang egaliseren

Ik wil weten wat het kost om een ongeveer 60 vierkante meter vloer te egaliseren. De dikte zal ongeveer 5 mm zijn. Het gaat om een woonkamer en gang. Er ligt nu een tegel vloer in. Echter zal ik deze zelf verwijderen.
vrijdag 23 juni 2017

Betonvloer renoveren

Ik heb zojuist de sleutel in ontvangst genomen van een tweede winkelpand dat ik ga huren op een winkel in te starten. Nu hebben we gisteren een stuk van de laminaatvloer eruit gehaald om te kijken wat zich onder de vloer bevindt en wij vonden een verlijmd tapijt op een betonnen ondervloer, vermoedelijk door het hele pand. Nu kunnen we dat wegtrekken maar dan blijft er een brokkelig vloeroppervlak over met lijmresten. Ik ben benieuwd naar de kosten van het repareren/ egaliseren van de vloer zodat het beton weer netjes en beloopbaar word. Ik zou de betonnen vloer graag beton laten want ik wil wel graag een industriële uitstraling. Het gaat om ongeveer 85 m2 vloeroppervlak. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn en wat hiervan de kosten zijn.
vrijdag 23 juni 2017

Vloer egaliseren

Wij willen graag vloerverwarming. Er zitten nu plavuizen in waar de gleuven heen moeten of er uit moeten als het gefreest moet worden. Na het plaatsen van de vloerverwarming (welke gedaan wordt door een ander bedrijf) moet de vloer weer gereedgemaakt worden om vervolgens pvc te leggen. Het oppervlakte waar het omgaat is ongeveer 50 M2. Belangrijk: is dit op zeer korte termijn (als in aankomende week) mogelijk. Graag horen wij van jullie wat het gaat kosten en of het mogelijk is. Met vriendelijke groet,
vrijdag 23 juni 2017

Betonnen vloer egaliseren

Een bestaande betonnen vloer egaliseren circa 25 m2
vrijdag 23 juni 2017

Laminaat vloer laten leggen

Vloer leggen in de gang (circa 10 m²). Inclusief leggen ondervloer en plinten. Vanwege waterschade! We hebben al het materiaal van de Praxis. Wij willen precies weten wat alles gaat kosten als jullie het zouden leggen vanwege verzekering.
donderdag 22 juni 2017

Betonvloer in de olie zetten

LS. Graag ontvangen wij een offerte om een monolytisch afgewerkte betonvloer in de olie te zetten. Bij voorkeur met pigment om hem iets donkerder te maken. Het betreft 80 m2 op de begane grond.
donderdag 22 juni 2017

Huiskamervloer egaliseren

Het gaat om het egaliseren van de woonkamer van 35 m2. Op dit moment zit er een hoogteverschil in de vloer van ongeveer 3.5 cm. Er zijn ook wat kleine verschillen in hoogte ontstaan door de oude lijmlaag die nog aanwezig is over ongeveer 5 a 6 m2. Er zal een deel gefreesd/geschuurd moeten worden (a 10 m2) en vervolgens met egaline afgewerkt. De vloer is verdeeld in twee ruimtes: de kamer met open keuken en een gedeelte gang.
donderdag 22 juni 2017

Plavuizen vloer laten egaliseren

Plavuizen met vloerverwarming egaliseren zodat er PVC overheen gelegd kan worden. De plavuizen hebben voegen van ongeveer 2 mm diep. Hoor graag van u wat hiervan de kosten zijn.
donderdag 22 juni 2017

Laminaat leggen en hoge plinten monteren

Kosten voor het laten leggen van 55 m2 laminaat zonder ondervloer. Eventueel met afwerking hoge plinten. De woonkamer/eetkamer is 6 bij 8 meter ongeveer. De oude vloer verwijderen wij zelf. Het laminaat is al uitgezocht.
donderdag 22 juni 2017

Bij Praxis gekocht laminaat laten leggen

Ik wil graag 50 m2 laminaat laten leggen en 50 m2 ondervoer in de woonkamer, keuken en een gang. Kunt u mij een prijs prijsindicatie opsturen.
donderdag 22 juni 2017

Zandcementdekvloer aanbrengen

Maken van zandcementdekvloer (5-6 cm dikte) op begane grond woning. 70 m2 oppervlakte. De huidige ondergrond: nieuw betonnen constructievloer met daarop net gebonden vloerverwarming gelegd op folie. Uitvoering voor week 30 betreft normaal mengsel. Uitvoering na week 30 = sneldrogend mengsel nodig. Verder geen bijzonderheden.
donderdag 22 juni 2017

Vloer met beton egaliseren

In ons nieuwe huis gaan wij er een plavuizen vloer uit slopen. Hierdoor zal de vloer waarschijnlijk niet meer egaal zijn. We willen er een houten of laminaat vloer inleggen en hierdoor moet de ondergrond weer egaal zijn. We dachten dit te kunnen doen door middel van het storten van beton, klopt dit? Graag zou ik een indicatie willen hebben van de kosten per m2, ga uit van zo'n 70 m2. Alvast bedankt!
donderdag 22 juni 2017

Zeil in de stacaravan leggen

Ik heb een stacaravan van ongeveer 12x4 meter. Graag zou ik hierin een vloer laten leggen.
donderdag 22 juni 2017

Beton- of cementvloer aanbrengen

We hebben een oud huis met geen vloer isolatie. We denken eraan de vloeren in het huis eruit te halen. Dan zelf isolatie in de vorm van piepschuim aan te brengen en dan een nieuwe vloer erop van beton of cement. Dan vloerverwarming door ons zelf erop en dan de afdekvloer
donderdag 22 juni 2017

Vloerbedekking uit de caravan verwijderen

In onze Adria uit 1979 zit vloerbedekking (verlijmd) die wij er graag uit willen. Het gaat om het 'gang' pad en de instap. Kunt u aangeven wat dit ongeveer gaat kosten?
donderdag 22 juni 2017

Tegelvloer egaliseren en Flexxvloer leggen

Tegelvloer egaliseren in gang, woonkamer en traphalletje (ongeveer 40 m2). Flexx stick vloer (Flexxfloors blond eiken) leggen. Plak plinten zetten. 20 meter plintwerk.
donderdag 22 juni 2017

Lijmresten verwijderen van vloerbedekking

Ik heb in 2 slaapkamers vloerbedekking laten verlijmen en ik moet nu ik eruit ga de lijm verwijderen. De vloerbedekking krijg ik er zelf wel uit. Het gaat alleen om de lijm. In totaal gaat het om minder dan 25 m2
donderdag 22 juni 2017

Vloer leggen en bestaande vloer schuren

Ik wil graag een eiken houten vloer laten leggen (4 mm lamelparket 23 cm, doortrekken van bestaande vloer naar de slaapkamer) van 18 m2. De vloer zal klaar zijn om te worden bekleed. Wellicht is deze nog niet goed geëgaliseerd maar dat kan ik zo niet bepalen. Daarnaast wil ik de bestaande eiken houten vloer van 75 m2 vloer laten schuren en bewerken met een wassing. Het mooist zal zijn wanneer de twee vloeren van op elkaar lijken. Ik wil dit doen nadat het plafond is gestuukt, (tussen 10 en 16 augustus) en voor het plafond en de muren worden geschilderd.
donderdag 22 juni 2017

Laminaat leggen in de slaapkamer en de overloop

Leggen van 15 m2 Quick Step laminaat in de slaapkamer en op de overloop. Laminaat is aanwezig, nog geen folie of plinten. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Graag in offerte meenemen.
donderdag 22 juni 2017

Egale betonvloer in de garage aanbrengen

Ik wil een egale betonvloer in onze garage aan laten brengen, 20 m2. Momenteel liggen hier stoeptegels in als vloer. Hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn en het kostenplaatje ongeveer zal zijn.
donderdag 22 juni 2017

Zandcementvloer over vloerverwarming smeren

Ik ben op zoek naar een collega vakman die 60 m2 zandcementvloer kan smeren over een vloerverwarming. Er zal een laag van 5 cm geplaatst moeten worden. Het werk moet binnen 3 weken uitgevoerd worden.
donderdag 22 juni 2017

Betonvloer storten en afwerken

Ik wil een betonnen vloer storten en afwerken op de begane grond 10 meter van de straat af. De wapening ligt er al en het gaat over 30 vierkante meter.
woensdag 21 juni 2017

Badkamervloer laten kitten

Wij hebben in 2014 een nieuwbouwhuis gekocht. Vanaf het begin zijn de kitnaden van de badkamervloer niet super strak geweest. Het gaat om ongeveer 1 m2 aan werkzaamheden. Oude kitnaden moeten ook verwijderd worden. Zou u kunnen aangeven wat de gemiddelde kosten zullen zijn wanneer u de vloer opnieuw zou gaan kitten?
woensdag 21 juni 2017

Siergrind op trappen aanbrengen

Kunt u mij een offerte toesturen voor het aanbrengen van siergrind op 2 open trappen? Totaal aantal treden zijn 30.
woensdag 21 juni 2017

Houten vloer leggen

I will need to remove the old laminate floor and replace with new laminate from a room with 15m2.
woensdag 21 juni 2017

Laminaat laten leggen

I need to replace the laminate from my bedroom with circa 15 m2. It will be needed to remove the old one and replace by the new laminate.
woensdag 21 juni 2017

Laminaatvloer aankopen en laten leggen

Laminaatvloer kopen en leggen incl plinten plus minus 10 x 5 meter
woensdag 21 juni 2017

Betonnen garagevloer storten

Het betreft het storten van een beton vloer in de garage 30 m2 circa 10 cm dik en storten op tempel met staalnetten. Het gaat dus alleen om het storten en af vlinderen met een fijne korrel.
woensdag 21 juni 2017

Laminaat incl. ondervloer en plinten leggen

Kliklaminaat leggen inclusief ondervloer en plakplinten. Rechthoekige ruimte van 3.5 bij 4 meter.
woensdag 21 juni 2017

Laminaatvloer repareren

Ik heb een laminaat vloer van 90 vierkante meter en deze bol komen staan op een bepaalde plek wie kan mij te hulp schieten en het verhelpen
woensdag 21 juni 2017

Laminaat leggen

Product is reeds aanwezig in woning,zelf gehaald
woensdag 21 juni 2017

Gietvloeren aan laten brengen

Wij zijn aan het nieuwbouwen in Almelo. De begane grond en de badkamer willen wij voorzien van een gietvloer. Wel een vloer met een beetje werk erin dus niet helemaal egaal. Welk type vloer kunnen wij het beste kiezen en heeft u hier een prijsindicatie voor ? Het betreft ongeveer 65 m2 in totaal.
woensdag 21 juni 2017

Vloer verwijderen en egaliseren

Er dient kapot marmoleum verwijderd te worden en afgevoerd. Daarna dient de vloer geëgaliseerd te worden. De oppervlakte is 18 m2.

Partners

Partners van Casius