Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in uw regio.

9447 klanten bevelen een bij Casius aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zoetermeer kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: polybeton storten voor oprit en terras, grindvloer leggen in de hal van een basisschool, betonvloer in een metalen woonschip maken, kras- en slijtvaste gietvloer maken, betonnen gietvloer aanbrengen, tegelvloer, vloerisolatie en vloerverwarming aanbrengen, gietvloer met vloerverwarming aanleggen, woonbeton vloer aanbrengen in beton ciré, vlakke betonnen vloer maken in een hoekwoning, betonlook vloer laten leggen, kurkvloer laten leggen, mat gepolijste betonvloer aanbrengen, grindvloer op een cementvloer leggen, betonvloeren op 2 verdiepingen aanbrengen, stort- / gietvloer laten aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud uit heel Nederland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf:

vrijdag 24 maart 2017

Laminaat leggen en laminaat kopen

Ik wil graag laminaat plaatsen in de keuken. De keuken is 3,30 lang en 1,80 breed. Inclusief plinten en ondervloer. Kunt u mij een vrijblijvende offerte mailen?
vrijdag 24 maart 2017

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om plus minus 50 vierkante meter laminaat te laten leggen door jullieGr Ad
donderdag 23 maart 2017

Laminaat laten leggen

Wat kost 35 - 40 m2 laminaat leggen?
donderdag 23 maart 2017

Parketvloer schuren

Op de vloer ligt een laag aan te veel aan olie. Deze is inmiddels uitgehard. Graag willen we de vloer goed geschuurd hebben
donderdag 23 maart 2017

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen in onze tuinkamer/serre van 4 bij 5 meter graag een betonvloer laten storten. Waar later een plavuis op gelijmd kan worden
donderdag 23 maart 2017

Betonvloer egaliseren

Het egaliseren van een betonvloer (en een deel kleine vlakke tegels) van 75 m2. Drie kamers en een hal op de begane grond. Om kurkenvloer op te verlijmen
donderdag 23 maart 2017

Tegelvloer op de benedenverdieping verwijderen

Wij willen graag onze tegelvloer van de gehele benedenvloer laten verwijderen. Het gaat om een tegelvloer die in de specie is gelegd met vloerverwarming eronder die op betonnetten ligt. Dus het gaat om de gehele afdekvloer. In totaal 60 m2. Hal+Toilet+huiskamer+keuken.
donderdag 23 maart 2017

Terrazzovloer in de nieuwbouwwoning leggen

Terrazzovloer voor in nieuwbouwwoning. Vloer moet worden gelegd in twee badkamers, twee aparte toiletten en een bijkeuken.
donderdag 23 maart 2017

Granietvloer in de keuken leggen

Een granieten vloer leggen zonder vloerverwarming. Het om 5 m2 keukenvloer. Vloertegels van 60x30x en 60x40 cm, al in bezit. De ondergrond is beton waar een granieten vloer in het cement op gelegd is. Deze halen we zelf weg. Het gaat dus om leggen alleen.
donderdag 23 maart 2017

Betonrot in de vloer herstellen

Ik heb een huis gekocht en daar is betonrot aanwezig onder de vloer. Ik wil dit laten herstellen of laten inkapselen. Het gaat om 58 m2 met lichte rot plekken. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
donderdag 23 maart 2017

Zoldervloer verlagen en vaste zoldertrap plaatsen

De zoldervloer dient verlaagd te worden. Tevens een goedkope trap van de 1e verdieping naar zolder. Het betreft een rechte trap met een hoogte van 2,5 meter. Er dient ook een trappengat gemaakt te worden naar zolder. Materiaal vloer is hout. Er is nu een vlizotrap. De zolder is 6.9 x 6.5 meter. Sleutel krijg ik medio mei, uitvoering in de eerste helft van juni.
donderdag 23 maart 2017

Vinyl leggen in een bedrijfspand

Graag zouden wij een offerte willen opvragen voor het leggen van vinyl in verschillende ruimtes: 23, 14, 32, 19, 20, 13, 11 m2 en een werkkast. In het verleden hebben wij vinyl elders besteld en laten leggen. Dit vinyl was van het type Lino-Eco (voorheen Marmocore). Wellicht dat jullie in het systeem kunnen terugvinden vinyl zeil dit betreft.
donderdag 23 maart 2017

Lage hoekplinten leggen

Graag zoek ik iemand, die lage hoekplinten kan leggen. Het gaat dan o.a. bij de deurposten en overloop.
donderdag 23 maart 2017

Betonvloer egaliseren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het egaliseren van een betonvloer van ongeveer 52 m² met naar schatting 5,5 mm. Dit is nodig om een goede aansluiting te krijgen tussen nieuw te leggen pvc click-laminaat en een bestaande laminaatvloer. Hierdoor zal het pvc click-laminaat volledig vlak aansluiten, hetgeen van belang is voor het rijden met twee elektrische rolstoelen. We willen dit over ongeveer zes weken laten verzorgen.
donderdag 23 maart 2017

Onderhoud aan eiken vloer

Wat zijn globaal de kosten per m2 voor het schuren aanbrengen van lak/wax op een houten eiken vloer. Het betreft een woning in aankoop naar verwachting krijgen wij de sleutel van de woning in de maand juli. Het betreft de benedenverdieping van 45 m2.
donderdag 23 maart 2017

Laminaat met schade laten repareren

Door een inbraak heb ik schade aan mijn laminaat vloer, ik wil dat laten repareren ik wil graag weten wat dat mij gaat kosten Ongeveer 6 CM
donderdag 23 maart 2017

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen een beton vloer laten gieten/storten. Het gaat over een vloer van een tweede verdieping die nog geheel leeg staat. Verder komt er wel vloerverwarming. Wat zijn de kosten hiervan?
donderdag 23 maart 2017

Woonbeton vloer aanbrengen in beton ciré

Ik wil in mijn appartement beton ciré op de vloer laten leggen. Het gaat om 65 m2. In overleg moet bekeken worden of de plavuizen moeten worden verwijderd of dat deze kunnen blijven liggen.
donderdag 23 maart 2017

Freeswerk voor vloerverwarming uitvoeren

Wij zijn als totaalinstallateur bezig met een bouwproject waar een aannemer binnenkort de betonvloeren gaat storten. In 2 vloeren naast elkaar op de begane grond moet er vloerverwarming als hoofdverwarming worden ingefreesd in de cement dekvloeren van 244 en 217 m². Voor dit freeswerk ontvangen wij graag uw offertes. We willen het werk binnen een maand laten uitvoeren.
donderdag 23 maart 2017

Afwerkvloer in de badkamer aanbrengen

Op 19 april wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. De badkamer wordt daar casco opgeleverd en we willen daar de betonnen vloer van ongeveer 5 m² laten voorzien van een afwerkvloer zodat de tegelzetter aan de slag kan. Dit willen we zo snel mogelijk na de oplevering laten verzorgen. We ontvangen graag uw offerte.
donderdag 23 maart 2017

Vloer ophogen voor vloerverwarming aanleggen

Begane grond vloer 3cm ophogen tbv vloerverwarming. 50m2.
woensdag 22 maart 2017

Laminaatvloer en ondervloer vervangen

Graag offerte voor verwijderen oude laminaatvloer en ondervloer. En het leggen van nieuwe vloer, met ondervloer van zachte platen (5mm oid). Met plakplinten. Oppervlakte 70m2.
woensdag 22 maart 2017

Oude laminaatvloer laten vervangen

Ik wil graag een offerte voor het verwijderen van oude laminaat vloer plus ondervloer, en het leggen van een nieuwe laminaat vloer (met ondervloer, zachte platen, niet dat zilveren spul) plus plakplinten. Oppervlakte 70m2.
woensdag 22 maart 2017

Gaten in de betonvloer laten boren

Voor het installeren van 5 radiatoren, met onder-aansluitingen, wil ik in totaal 10 gaten met een diameter van 25 mm geboord hebben. Tevens dienen er 2 gaten van 40 mm geboord te worden voor de CV leidingen. Het betreft een appartement op de begane grond met kruipruimte. Totale dikte van de vloer is ongeveer 30 cm, exclusief aanwezige grenen parketvloer. De werkzaamheden dienen op 6 of 7 april 2017 te worden uitgevoerd.
woensdag 22 maart 2017

Laminaat laten vervangen

Wij willen graag het oude laminaat in de entreehal vervangen in verband met waterschade. De hal is circa 10 m2. Daarbij moet het oude laminaat en isolatie verwijderd worden, tevens moeten de plinten eraf. Dit alles moet vervangen worden door nieuw laminaat met isolatieplaten. We zijn op zoek naar laminaat in de prijsklasse 25 - 30 euro per m2 Graag zien we een of meerdere offertes om zo een overzicht te krijgen wat precies de kosten zijn.
woensdag 22 maart 2017

Vloer egaliseren om woonbeton aan te leggen

Wij willen Woonbeton aanleggen en voorafgaand daaraan moet onze vloer geëgaliseerd worden. Vloer 45m2 Planning week 30. Graag verneem ik wat de kosten daarvoor zijn. Alvast bedankt!
woensdag 22 maart 2017

Vloerbedekking verwijderen

3 slaapkamers vloerbedekking verwijderen + lijmresten verwijderen + afvoeren. M2 bij benadering 35m2 afval verwijderen. Daarnaast wil ik informatie over betonlookvloeren voor mijn nieuwe huis. M2 80
woensdag 22 maart 2017

Laminaat repareren

Door waterschade is mijn laminaat vloer flink beschadigt/ er zitten flinke spleten tussen de palnken... mijn verzekering wil een offerte over wat de reparariekosten zijn of wat een totaal nieuwe vloer zal kosten...
woensdag 22 maart 2017

Massieve parketvloer schuren en impregneren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten schuren en impregneren van een Bourgondisch eiken vloer. De oppervlakte is ongeveer 28 m2 en de ruimte is nu leeg.
woensdag 22 maart 2017

Waterschade aan een parketvloer herstellen

Waterschade aan lamelparketvloer door lekkage aantal lamellen bolt/is krom getrokken en heeft los gelaten; zie 2 foto's is vloer uit jaren '70 / totale oppervlakte vloer = 42 m2 op verzoek van verzekeraar een schaderapport laten opstellen met herstelkosten
woensdag 22 maart 2017

Betonvloer in een metalen woonschip maken

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in het voorruim van een stalen woonschip. De afmeting zijn 5.10 breed en 17 meter lang; 85 m2. Het staal is gestraald en daarna 3 x geschilderd. Een paar vragen: - moet over het staal eerst pur (PIR) gespoten worden; bijvoorbeeld 5 cm; om te isoleren en te zorgen dat er geen condens tussen metaal en vloer ontstaat? - moet het beton bewapend worden? Want het metaal ondersteund het beton geheel. - zijn er gewichten in het soort beton? - Hoe dik moet dit beton zijn? - Volgorde PIR (= brandvrije PUR) / beton vloer/ vloerverwarming in matten; vloer eroverheen. - de vloer wil ik laten zoals het is; beton look.
woensdag 22 maart 2017

Toplaag verwijderen en betonvloer egaliseren

De parketeur kwam erachter dat de toplaag van de betonnenv vloer in de woonkamer loslaat. Ik moet nu dus de toplaag verwijderen en daarna moet de vloer opnieuw geegaliseerd worden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Ik ben morgen de hele dag bereikbaar.
woensdag 22 maart 2017

Laminaat met ondervloer en plakplinten leggen

Ik wil laminaat met ondervloer en plakplinten laten leggen Ongeveer 100 m2
woensdag 22 maart 2017

Vloerbedekking laten verwijderen

Graag ontvang ik een offerte voor het laten verwijderen van vloerbedekking in 4 slaapkamers en op een overloop en een trap. Het ligt gelijmd op een betonnen vloer. Het gaat om 56 m2 exclusief trap.
woensdag 22 maart 2017

Vloer egaliseren na vloerverwarming aanbrengen

Graag ontvang ik een prijsopgave van het egaliseren van de vloer na vloerverwarming aanbrengen. Graag een offerte inclusief het dichtsmeren van de leidingen. Het gaat om ongeveer 52 m2.
woensdag 22 maart 2017

Egaliseren van een zandcementvloer

Wij hebben voor onze woonkamer gekozen voor keramische vloertegels. De vloer is voorzien van vloerverwarming en er ligt nu een zand-cement dekvloer op. Is dit voldoende of met dit geëgaliseerd worden? Zo ja, dan willen graag weten wat het kost om circa 55 m2 te egaliseren?
dinsdag 21 maart 2017

Tegelvloer laten egaliseren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het egaliseren van een bestaande tegelvloer. Dit is een keuken en een hal. Samen ongeveer 20 m2.
dinsdag 21 maart 2017

Houten vloer laten schuren en lakken

Houten vloer schuren en lakken, 44m2.
dinsdag 21 maart 2017

Leggen van laminaat met ondervloer

Het betreft het leggen van ongeveer 75 m2 laminaat met ondervloer. U dient uit te gaan van hoge plinten en zo weinig mogelijk plakplinten. De kosten van plinten dient een raming te zijn. Het betreft een leegstaand 3 kamer appartement.
dinsdag 21 maart 2017

Kliklaminaat weghalen en terugleggen

Laten weghalen en terugleggen van kliklaminaat. In verband met vochtverlies van de koelkast dient het gehele stuk van de open keuken naar de begin kant van woonkamer weggehaald te worden en teruggelegd. Dit gaat om circa 10 m2.
dinsdag 21 maart 2017

Vloer met elektrische vloerverwarming egaliseren

Het betreft het egaliseren van een vloer met elektrische vloerverwarming (matten), ongeveer 100 m². Egaliseren ten behoeve van het leggen van click PVC. Graag ook advies ten behoeve van noodzaak extra ondervloer onder de PVC. Daarnaast advies voor het eventueel zelf alvast kunnen verwijderen van linoleum vloer: aandachtspunten en mogelijk voor behandelen voordat u langs komt.
dinsdag 21 maart 2017

Vloertegels verwijderen vanwege oplevering gehuurde ruimte

Het kantoor van ongeveer 600 m2 op de 2e verdieping met lift waar de tapijttegels verwijderd en afgevoerd moeten worden. De tegels zijn 10 jaar geleden gelegd en zitten vast in de lijm van de vorige vloerbedekking. Graag zou ik een prijs vernemen voor het verwijderen en afvoeren van de vloertegels?
dinsdag 21 maart 2017

Laminaat leggen in woonkamer en hal

Voor de woonkamer en stuk trap en hal
dinsdag 21 maart 2017

Laminaatvloer vervangen in de keuken

De vloer in de keuken moet vervangen worden want ik heb lekkage gehad. Het gaat om een stuk van 1,50 breed bij 3,60 lang. Nu wordt er een gedetailleerd offerte gevraagd van de verzekering.
dinsdag 21 maart 2017

Laminaatvloer op een woonboot leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen in een woonboot gelegen in het centrum van Utrecht. Het betreft ongeveer 56 m2. Er moet ook een isolerende laag onder het laminaat gelegd worden. Verder zijn er wat hoekjes en is er een luik in de vloer dat open en dicht moet kunnen. De ruimte wordt grotendeels leeg opgeleverd. Met een bureau en bankstel moet tijdens de werkzaamheden verplaatst worden. Ook de randen moeten met strips afgewerkt worden. Wij zullen zorgen dat het materiaal ter plekke is. Dit zullen wij voortijdig bij Praxis aankopen.
dinsdag 21 maart 2017

Houten vloer leggen in een woonkamer

Alleen woonkamer 9 mrt. Lang en 3. 5 breed in het midden aan de zijkant openhaard verder recht toe recht aan.
dinsdag 21 maart 2017

Polybeton storten voor oprit en terras

Het realiseren van een betonnen oprit/terras. In totaal is het 300 m2. Graag onderdelen los specificeren zoals bekisting, storten, uitgraven met puinbed. Alles is goed bereikbaar. Graag e-mailen.
dinsdag 21 maart 2017

Luik maken in parketvloer voor toegang kruipkelder

De betonnen vloer van mijn woning heeft een luik naar de kruipkelder. Over dit luikt is een parketvloer heen gelegd. Wij willen graag een luik in de parketvloer laten zagen zodat wij de kruipkelder weer n kunnen. De vloer is 15 mm dik en is van essenhout.
dinsdag 21 maart 2017

Laminaat leggen in slaapkamer en gang

Ik wil in een slaapkamer en gang laminaat laten leggen. Graag ontvang ik meer informatie over mogelijkheden montage en de prijs. SLK 3,49 x 4,51 Gang 2. 29 x 1,50 Op dit moment ligt er al laminaat, die kunnen we er zelf uit halen. Wij willen de flexxfloors stick basic kunststof vloer klassiek grenen 2. 08m bij gamma erbij bestellen
dinsdag 21 maart 2017

Vlakke betonnen vloer maken in een hoekwoning

Wij zijn onze hoekwoning uit bouwjaar 1973 aan het verbouwen. Wij willen de vloer op de begane grond graag laten voorzien van een egale betonlaag. De bestaande vloer is ongeveer 75 m² groot en diverse delen hebben een ongelijke hoogte. Er moet hier even worden bekeken wat de laagdikte is die nodig is. We ontvangen daarna graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius