Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2 Hilversum

45m2 zeil leggen - Vloer - Hilversum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

45m2 zeil leggen

Gelijkvloers recreatie chalet van zeil voorzien. Zeil is aanwezig evenals tape en drempels, ondergrond zijn houten panelen. Het is visgraat motief. Eventueel optioneel met plinten.


Vloerlegger / parketteur Hollandsche Rading

Offertes voor een vloerlegger in Hilversum aanvragen

Recente vloerklussen uit Hilversum

vrijdag 05 augustus 2022

45m2 zeil leggen

Gelijkvloers recreatie chalet van zeil voorzien. Zeil is aanwezig evenals tape en drempels, ondergrond zijn houten panelen. Het is visgraat motief. Eventueel optioneel met plinten.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hollandsche Rading
donderdag 04 augustus 2022

laminaat leggen (59 m2)

Zoek een vakman voor het leggen van laminaat in de keuken en 3 slaapkamers. Gaat om 59 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
vrijdag 08 juli 2022

PVC vloer leggen

egaliseren tegelvloer badkamer met toiletpot. Daarna verlijmen van pvc. vloer is 1.30x1.40 Wat voor vloer wil je laten leggen?: PVC vloer Huidige vloer verwijderen:: Nee Wat is de oppervlakte van de vloer?: Kleiner dan 30m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
dinsdag 28 juni 2022

Vloertegels leggen (~23m2)

Ik zou graag vloertegels willen laten leggen in 3 ruimtes in de woning. Het gaat om de hal, de keuken en de berging. Dit is samen ongeveer 23m2. Het betreft een eengezinswoning. De huidige vloer bestaat uit beton, er hoeft niks verwijderd te worden. Ik weet alleen niet of de vloer goed egaal is en of er een ondervloer nodig is.


Vloer leggen en vloeronderhoud Loosdrecht
maandag 20 juni 2022

Ondervloer + laminaat leggen

Hallo! Voor een nieuwbouwappartement moet ik een ondervloer + laminaatvloer laten leggen. Zou dat bij jullie mogelijk zijn? En zo ja, wat zouden de kosten zijn? Ter verduidelijking heb ik ook de plattegrond van het appartement bij deze aanvraag gevoegd.


Vloer leggen en vloeronderhoud Loenen aan de Vecht
vrijdag 17 juni 2022

Novilon zeil verwijderen met asbest (~50m2)

Wij willen een woning kopen, alleen zit er onder het nieuwe laminaat nog novilon zeil met asbest. Dit zouden we willen verwijderen en zijn benieuwd hoeveel dit zou kosten. Het gaat om de eerste verdieping, keuken + woonkamer 50m2. Zouden we het klik laminaat na verwijdering weer mogen gebruiken of moet dit ook weg vanwege de kans dat hier misschien asbest aan zit?


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
maandag 06 juni 2022

Pvc vloer leggen (plakken) en twee trappen bekleden met pvc

In onze 30 jarige woning willen wij pvc laten leggen met een jumpax ondervloer, oppervlakte 53m2 Daarbij willen wij twee trappen bekleed hebben met pvc 2 x 13 treden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Kortenhoef
vrijdag 03 juni 2022

Cement dekvloer storten (52m2)

Ik zoek een vakman die voor mij 52m2 aan cement dekvloer kan storten. Graag 5 cm dikte. Het betreft een appartement op de eerste verdieping.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
woensdag 01 juni 2022

Laminaat leggen in nieuw appartement (~55m2)

14 juni krijg ik de sleutel van nieuw appartement. 4e verdieping. Er is een lift. Ik wil graag laminaat DecoMode laminaat Original Bilbao 7mm 2,49m2. Daaronder een ondervloer. De vloer is een zwevende zandcementvloer. Er zit een warmtepomp in appartement en vloerverwarming en -verkoeling. Ik wil graag een ondervloer die zowel geluidsreducerend als optimaal voor de vloerverwarming. De ruimtes zijn woonkamer/keuken, hal, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 en de berging. Eventueel kan berging met vinyl. Graag een prijsopgaaf. Totaal is ongeveer 55 m2 inclusief de berging.(zie ook plattegrond) In de eerste week wordt er geschilderd dus rond 20 juni zou mooi zijn.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
donderdag 26 mei 2022

Laminaat vloer leggen

Graag een prijsofferte voor het laten leggen van een laminaat vloer van 85 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
maandag 02 mei 2022

Egaliseren en PVC leggen

Op dit moment hebben wij een tegelvloer over vloerverwarming, wij willen echter de tegelvloer eruit halen en laten egaliseren en pvc laten leggen. Het gaat om 55 m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
woensdag 20 april 2022

Oude betonvloer glad maken ~30m2

Er ligt in onze tuin een oud gewapend betonnen terras van ongeveer 30m2. De afwatering is heel slecht, het staal komt er op sommige plekken doorheen en het zou fijn zijn als het wat gladder was. Ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Welke herstellingswerken moeten uitgevoerd worden?: betonvloer opnieuw glad maken door te polijsten Om hoeveel vierkante meter gaat het?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
woensdag 06 april 2022

Zandcementvloer egaliseren (~70m2)

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van een zandcementvloer van 70m2, zodat ik later hierop laminaat kan leggen (dus een kleine dikte benodigd). In de vloer is een vloerverwarmingssyteem ingefrezen en afgesmeerd. De appartement woning bevindt zich op de 3e etage en er is geen lift aanwezig. In afwachting van uw reactie.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
vrijdag 18 maart 2022

Granito vloer leggen (~51m2)

Ik krijg 2 mei de sleutel van mijn nieuwe huis en wil granito over bestaande tegelvloeren in 2x toilet (totaal ca 4m2), badkamer (5m2), keuken (13m2), gang (15m2) en mogelijk op de vloer van een nieuwe te bouwen doucheruimte (3m2) en nw toilet (1,5m2). Is dit mogelijk en wat is uw indicatie van de prijs.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hilversum
maandag 14 maart 2022

Zandcement dekvloer aanleggen (~20m2)

Wij zijn bezig met het renoveren van ons huis. In onze slaapkamer komt een houten visgraat vloer. Hieronder worden nu elektrische matten gelegd van Magnum. Daarbovenop moet nog iets van zand cement gelegd worden, daarbovenop komt dan de ondervloer en de houten vloer. Graag een offerte voor het leggen van deze zand/ cement vloer. Hoogte +/- 2 cm. Vierkante meter in totaal +/- 20m2. De elektrische vloerverwarming leggen is al gebeurd t.z.t.


Vloer leggen en vloeronderhoud Kortenhoef
Offertes aanvragen