Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Laminaat Leggen 2 Dordrecht

Keramisch parket leggen (~78m2) - Vloer - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keramisch parket leggen (~78m2)

Ik wil keramisch parket laten leggen omdat ik vloerverwarming heb genomen. Het is totaal 78m2 waarvan 6m2 in de badkamer met tegels van 30x60cm en de resterende 72m2 bestaat uit tegelformaat 23x120cm.


Vloerlegger / parketteur Maasdam

Offertes voor een vloerlegger in Dordrecht aanvragen

Recente vloerklussen uit Dordrecht

dinsdag 11 juli 2023

PVC vloer leggen c.a. 55 m2

Graag ontvangen wij een prijsopgave voor het leggen van een PVC vloer en het monteren van de plinten. De vloer: hal, keuken, woonkamer, eetkamer in totaal c.a. 55m2. De vloer is egaal zandcement - Wij zien graag een offerte tegemoet.


Vloer leggen en vloeronderhoud Klaaswaal
woensdag 31 mei 2023

Vloer keuken leggen

8m2 laminaat moet er gelegd worden in de keuken. Oude laminaat moet eruit. Incl. Leggen ondervloer en plinten. Wat zou dat in totaal kosten?


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
vrijdag 19 mei 2023

Laminaatvloer leggen of vervangen

bestaande vloer ligt ongelijk en grote kieren. Hopelijk is egaliseren dmv platen mogelijk. Daarna plaatsen van laminaatvloer. Welke dikte moet geëgaliseerd worden?: meer dan 5 cm Wat is de totale oppervlakte?: 60 m2 ongeveer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de huidige ondergrond?: bestaande houten vloer Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke zaken moeten gebeuren?: aankoop en plaatsing Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
maandag 10 april 2023

Terrazzo plaatsen of vervangen

Terrazzo vloer in badkamer over bestaande tegelvloer . Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
donderdag 30 maart 2023

Egalisatie t.b.v. gietvloer

Wij dienen onze vloer te egaliseren t.b.v een gietvloer. De oppervlakte is 172 m2 verdeeld over verschillende ruimtes. De egalisatielaag moet een dikte krijgen van 8 mm om goed uit te komen bij trap en puien.


Vloer leggen en vloeronderhoud Lage Zwaluwe
vrijdag 03 maart 2023

Laminaatvloer leggen of vervangen

Oude 'verrotte' vloer verwijderen en draagbalken vervangen in bestaande en bewoonde woning (bouwjaar 1900) advies ? mogelijkheden? kosten ? In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes Wat is de huidige ondergrond?: bestaande houten vloer Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Welke zaken moeten gebeuren?: aankoop en plaatsing


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
woensdag 25 januari 2023

Siergrind leggen in slaapkamer 20m2

siergrind in slaapkamer van 20m2 inclusief beschermlaag. zie rode deel in bijgevoegd foto


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
dinsdag 20 december 2022

Vloer kantoorpand egaliseren + tapijt leggen

Pand kantoorvloer egaliseren en tapijt leggen. Het gaat om een stevig bruinig tapijt. Maat is zo'n 10x20m.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
vrijdag 25 november 2022

Laminaat weghalen en vervangen 40m2

Ik wil graag het laminaat vervangen. Er is een lekkage geweest en alles heeft onder water gestaan, dus ik heb geen idee hoe het onder het laminaat eruit ziet. Het gaat om ongeveer 40m2 in totaal.


Vloer leggen en vloeronderhoud Sliedrecht
woensdag 16 november 2022

Vloer egaliseren + leggen plavuizen

In keuken en hal moet vloer geëgaliseerd worden en voorzien van plavuizen 120x120. Plavuizen worden geleverd. Overige materialen niet. Ik wi ongeveer 23 m2 laten egaliseren.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
donderdag 10 november 2022

Grintvloer aanleggen in nieuwbouw (~90m2)

Ik zoek een partij die voor mij een grintvloer voor 2 verdiepingen. In totaal is dit ongeveer 90m2. Het betreft een nieuwbouw.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
vrijdag 04 november 2022

Laminaat leggen 50 m2

Ik wil graag nieuw laminaat laten leggen in mijn woonkamer, salon en slaapkamers. Betreft ongeveer 50 m2. Weghalen oud laminaat in overleg. Het nieuwe laminaat schaf ik zelf aan.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
donderdag 13 oktober 2022

Vloer egaliseren (90 m2)

Wij hebben een woning waar we 25 oktober vloerverwarming in laten frezen. Dit wordt gedaan in een zandcement vloer die op een betonnen vloer ligt. Wij willen het nadat de vloerverwarming is gelegd en dichtgesmeerd, graag laten egaliseren. Wat zijn de kosten daarvan bij jullie. Het gaat ongeveer om 90 m2


Vloer leggen en vloeronderhoud Sliedrecht
zaterdag 08 oktober 2022

Stukje beton renoveren

Bij ons kruipluik is een stukje beton aan het afbrokkelen. Ik wil graag dat deze gemaakt wordt. Het kruipluik zit achter de voordeur.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
woensdag 05 oktober 2022

Leggen van laminaat, ondervloer en plinten (~23m2)

Graag willen we nieuw laminaat in twee slaapkamer en de overloop laten leggen. De slaapkamer bestaat uit 2.9 x 3.08 en 2.2 x 4.08. Het laminaat moet natuurlijk doorlopen in de overloop, die is ca. 2,5 m2. Er ligt nu laminaat met een ondervloer. Sancys Isoboard hebben wij voor het oog maar adviseren welk het beste past is altijd welkom. In de slaapkamers moeten overal hoge plinten 75mm of 120mm langs komen. Totale oppervlakte is komt uit 20,5 m2 met marge van 10% komt dit op 23 m2. Graag een offerte inclusief het verwijderen van de huidige vloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Dordrecht
Offertes aanvragen