Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Laminaat Leggen 2 Doetinchem

Laminaat leggen (36m2) - Vloer - Doetinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Laminaat leggen (36m2)

Wij willen op onze zolder laminaat laten leggen. Het gaat om 36m2. Er moet nog een ondervloer gelegd worden, dat wil ik ook dat de vakman dat doet. Ik wil graag een middenklasse laminaat van 8 mm dik, ik wil in overleg met de vakman dat hij het aanschaft.


Vloerlegger / parketteur Doetinchem

Offertes voor een vloerlegger in Doetinchem aanvragen

Recente vloerklussen uit Doetinchem

vrijdag 01 september 2023

Vloer egaliseren

Ik wil graag van de zolder een extra (slaap)kamer maken, maar moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. De ruimte is totaal 23m2, maar wil ik een kamer van 15m2 maken. Zou ik voor beide afmetingen een offerte kunnen krijgen?


Vloer leggen en vloeronderhoud Hengelo
vrijdag 18 augustus 2023

Kliklaminaat leggen

Leggen van kliklaminaat en ondervloer in de slaapkamer 20m2 . Plinten plaatsen is niet nodig.


Vloer leggen en vloeronderhoud Doetinchem
maandag 07 augustus 2023

PVC vloer leggen beneden verdieping

We willen graag een pvc vloer laten leggen die we willen aanschaffen. Bij de Praxis. De oppervlakte kun u in de bijlage zien. We willen graag weten wat de kosten in totaal hiervan zullen zijn. Er ligt nu een tegelvloer en weten niet of daarop de pvc vloer aangebracht kan worden.


Vloer leggen en vloeronderhoud Doetinchem
vrijdag 04 augustus 2023

Kliklaminaat leggen

Kliklaminaat leggen in een slaapkamer 20 m2 met ondervloer.


Vloer leggen en vloeronderhoud Doetinchem
woensdag 02 augustus 2023

Plafuizen in vissengraat laten leggen 130m2

Wij willen een plafuizen vloer laten leggen op de vloerverwarming en dit in vissengraat. Dit gaat om 51m2. Voor boven en zolder willen wij een vissengraat vloer laten leggen met pvc, dit zal samen 73m2 zijn.


Vloer leggen en vloeronderhoud Doesburg
dinsdag 25 juli 2023

Houten vloer schuren en verven/lakken

Vloer bovenverdieping (ca. 32m2) schuren en wit verven/lakken. Oude houten vloer, huis uit 1900


Vloer leggen en vloeronderhoud Silvolde
donderdag 13 juli 2023

Laminaat leggen in schuurtje

Laminaat met ondervoed en plinten leggen in kamer keuken slaapkamer gang en schuurtje.


Vloer leggen en vloeronderhoud Silvolde
woensdag 12 juli 2023

Isolatievloer beton, vloerverwarming

Mijn partner en ik gaan in oktober verhuizen naar de Prins Bernhardstraat 26 te Boruclo. In de woning ligt nog een houtenpartket vloer. Wij willen deze verwijderen en een betonnen isolatie vloer laten plaatsen met daarboven op vloerverwarming. Wij moeten de taxateur een schatting geven van hoe veel dit ongeveer gaat kosten. Het gaat om een oppervlakte van +- 29m2.


Vloer leggen en vloeronderhoud Aalten
donderdag 29 juni 2023

Laminaatvloer leggen of vervangen

We zouden graag de vloer op de gehele verdieping worden doorgetrokken dat de drempels verwijderd worden zodat overal de vloer strak is doorgetrokken Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat voor type vloer wil je laten leggen?: Laminaat, Hout / parket Hoeveel vierkante meter (m2) moet er worden geëgaliseerd?: 88 Hoeveel vierkante meter (m2) vloer moet er worden gelegd?: 88 Moet de huidige vloer eerst worden verwijderd?: Ja Naar welke dienst ben je op zoek?: Nieuwe vloer leggen, Vloer egaliseren


Vloer leggen en vloeronderhoud Winterswijk
dinsdag 13 juni 2023

Laminaat onderverdieping huis leggen

Graag willen wij dat er laminaat en plinten gelegd wordt voor de vloer van de onder verdieping van ons huis(behalve slaapkamer & badkamer), dit is totaal maximaal 60m2 aan oppervlakte. De woning beschikt over vloerverwarming.


Vloer leggen en vloeronderhoud Drempt
maandag 29 mei 2023

Garagevloer coaten

Wij willen graag een vrijblijvende prijs voor 30m² coating op de garagevloer


Vloer leggen en vloeronderhoud Westendorp
maandag 22 mei 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Kamer is Laminaat , keuken, hal en toilet zijn tegels, graag 1 doorgetrokken vloer Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Heelweg
dinsdag 09 mei 2023

Granito vloer leggen 10m2

In de hal liggen nu tegels, wij willen hier graag een granito vloer in aanbrengen. Het gaat om ongeveer 10m2. Uitvoer het liefst in oktober.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hengelo
maandag 24 april 2023

Gietvloer aanbrengen of vervangen

Voor onze nieuwbouw woning in Hengelo overwegen we een PU vloer te leggen. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (dekvloer, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: woonruimte Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloer leggen en vloeronderhoud Hengelo
woensdag 12 april 2023

PVC vloer leggen op begane

Op de gehele begane grondvloer van een bestaande woning wil ik een PVC vloer laten plaatsen. Het totale oppervlak is 65m2. De bestaande vloer is voorzien van vloerverwarming en tegels. Egaliseren is daardoor noodzakelijk. De vloer is voldoende vlak waardoor één keer egaliseren voldoende is. De hele vloer zal bij aanvang ontruimd zijn en de plinten verwijderd.


Vloer leggen en vloeronderhoud Hengelo
Offertes aanvragen