Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 15 december 2017

Waterschade rapport maken voor de verzekering

Ik heb waterschade aan mijn plafond (gipsplaat omlaag gekomen, mogelijk houtrot in dakconstructie en schilderwerk) door lekkage van het dak, ik wil graag een goed gedetailleerde vrijblijvende offerte op laten maken voor de verzekering m.b.t. de schade in de woning.
vrijdag 15 december 2017

Lichtkoepel

Ik wil een dubbel wandige licht koepel van 100×200cm laten plaatsen, Alleen de koepel
vrijdag 15 december 2017

Tegels plaatsen op vensterbank

Graag een prijsopgave voor het volgende: - Met een balk verbreden van beide vensterbanken - Beide vensterbanken laten betegelen Maten venterbanken +- 30x305 en +- 30x275
vrijdag 15 december 2017

Hoofdzekering vervangen

Wat kost het vervangen van de hoodszekering? Dus de zegel moet afgebroeken worden, nieuwe zekering er in en daarna op nieuw zegelen.
vrijdag 15 december 2017

Traptrede van open trap weer vastzetten

1 tree is uit onze trap naar de zolder los gekomen. Aan de wandzijde leunt deze enkel nog op een lange spijker. De binnenzijde aan de boomkant zit nog wel vast. Wij willen deze graag weer terug en vast laten zetten zodat de trap weer veilig kan worden gebruikt. Het betreft een open trap. De bewuste tree zit na de 2de knik bovenaan. De achterkant van de trap is op dit deel open en dus toegankelijk! Zie de bijlagen voor de fotos. Ik zou graag op korte termijn (lees dagen) de werkzaamheden willen laten uitvoeren.
vrijdag 15 december 2017

Badkamer laten plaatsen

Ik wil een badkamer laten zetten van 211cmx218 cm. Het is een badkamer in een nieuwbouwhuis. Ik wil graag een douchecabine, wastafel (met kast en spiegel) en toilet. In de badkamer hebben wel al vloerverwarming leggen.
vrijdag 15 december 2017

Hangende toiletpot vervangen

Hangende toilet pot is gebarsten en moet vervangen worden.
vrijdag 15 december 2017

Rookkanaal aanleggen voor houtkachel

Ik wil een houtkachel van Gamma op een woonboot met metalen golfdak (wel een eindkap) aansluiten maar heb nog geen rookkanaal voor de rest. Ik wil graag dat iemand dit rookkanaal levert en monteert, en de kachel aansluit. Deze pijp moet maximaal 2 meter worden. Ik heb de eindkap van iemand gekregen en die zou ik wel willen gebruiken, indien mogelijk.
vrijdag 15 december 2017

Schutting van hout met beton plaatsen

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Waterslag in waterleiding oplossen

Wij hebben last van waterslag in de waterleiding. Dit is voornamelijk het geval bij gebruik van de wasmachine. Ook horen wij het als we de kraan in de badkamer snel uit zetten. Graag zouden wij willen dat er een erkende loodgieter komt kijken en een offerte zou opmaken.
vrijdag 15 december 2017

Sanitana toilet repareren

In het waterreservoir is er een lekkage met de doorvoer naar het toilet, met andere woorden het water blijft stromen.
vrijdag 15 december 2017

Fagor inductiekookplaat repareren

Mijn Fagorinductiekookplaat heeft op één van de zônes (links boven) een storing. Hij knippert zonder warm te worden. Typenummer; IF-40 SLXSerieCod
vrijdag 15 december 2017

Vochtprobleem bij voordeur verhelpen

Vochtprobleem bij voordeur verhelpen: In onze hal tegen de voordeur en op het kruipluik ligt elke dag een grote plas water.
vrijdag 15 december 2017

Watermeter als tussenmeter plaatsen

Nu slechts een watermeter in een pand met twee woningen/ eigenaren.
vrijdag 15 december 2017

Wandmeubel aan betonnen wand ophangen

Ik wil graag een wandmeubel laten monteren. Wandmeubel is 3 meter lang en 40x38 cm breed en moet aan een betonnen nieuwbouwmuur gemonteerd worden. Tevens een bovenkast van 60x64 cm.
vrijdag 15 december 2017

Stucen van nieuwbouw

Wanden glad stucwerk op porisostuc 344,2 m2 wanden glad stucwerk op porotherm 235,1 m2 wanden glad stucwerk op prefab beton 113,1 m2 wanden glad stucwerk op stucplaat 16,3 m2 wanden stucwerk voor tegelwerk op porisostuc 70,2 m2 wanden stucwerk voor tegelwerk op porotherm 11,2 m2 wanden stucwerk voor tegelwerk op stucplaat 4,0 m2 wanden gesaust RAL,0 m2 wanden gesaust kleur nader te bepalen 251,2 m2 wanden gesaust kleur RAL 7047 contract voor beamer 13,0 m2 plafond glad stucwerk op kanaalplt 1200 mm 195,9 m2 plafond glad stucwerk op KN stucplaat 22,8 m2 plafond spackspuiten op kanaaplaat 1200 mm 147,1 m2 plafond airless RAL,6 m2 plafond gesaust RAL 9010 schimmelvrij 16,2 m2 wanden Vierkante meter: 800 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 360 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
vrijdag 15 december 2017

Aanrechtblok vervangen

Vanwege water lekkage in aanrechtblok moet dat vervangen worden je voelt en ziet de schade. Het is een standaard blok: drie deurs en twee laden en kleur wit
vrijdag 15 december 2017

Schuin dak opnieuw bedekken en isoleren

Ik wil het dak laten vervangen dit ligt er al heel lang op. Na het verwijderen van een asbest pijp kwamen we er achter dat het dak heel slecht is. Bij het nieuwe dak wil ik ook dakisolatie. Eventueel de dakramen vervangen en met de mogelijkheid om een dakkapel te plaatsen. verder is er nog een dakkapel (1.20 lang) Die opgeknapt moet worden (slechte staat verkerend). Het gaat om een boerderij met een puntdak (circa 15 x 4 meter).
vrijdag 15 december 2017

Eenvoudige badkamer verbouwen

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is circa 2,10 bij 1,70 meter. In de badkamer wil ik een douchecabine en een wastafel. Evt. Met klein meubel. Het gaat om een appartement uit 1968.
vrijdag 15 december 2017

Bestrating leggen rond woning

Wij zijn op dit moment een woning aan het verbouwen. Half februari/mrt willen we graag de verharding erin hebben omdat we eind maart verhuizen. De tegels zijn 20x20. Achter willen we een terras aanleggen en een pad naar achter. Voor willen we grind neerleggen op de oprit. Ook moet er een schutting met de buren komen en moet de gehele tuin geegaliseerd en opgehoogd worden. De aanleg van planten willen we graag zelf doen.
vrijdag 15 december 2017

Enkel glas door dubbel glas vervangen

Ik wil 8 ramen door dubbel glas vervangen en 1 kozijn gedeeltelijk vernieuwen.
vrijdag 15 december 2017

Tweede aardlekschakelaar installeren

Heer/mevrouw, Er dient een 2e aardlekschakelaar geplaatst te worden. Er is al 1 aardlekschakelaar aanwezig. Na een bouwkundigekeuring is aanbevolen om een 2e aardlekschakelaar te plaatsen. Alvast bedankt voor de offerte! Met vriendelijke groet,
vrijdag 15 december 2017

Schutting plaatsen met onderplaat en paal van beton

Schutting van 11,80 meter. Betonnen onderplaat en betonnen platen. Kleur van beton bij voorkeur antraciet. Verder houten schuttingpanelen met bovenlat. Als voorbeeld noemen wij: %3A%2F%2Falexsysteembouw. Nl%2F&psig=AOvVaw33YJ0uJVjC6qrUiDVKtWsp&ust=Is er een optie en wat zouden de kosten zijn om de huidige schutting te laten verwijderen? We zien uw offertes en/of vragen graag per mail verschijnen. Bij voorbaat
vrijdag 15 december 2017

Vloertegels leggen in woonkamer, keuken en hal

Ik wil graag plavuizen laten leggen in de woonkamer, keuken en hal (40M2) Uitvoering het liefst op woensdag 20 december 2017
vrijdag 15 december 2017

Houten vloer leggen

Het betreft de eerste verdieping van een woonhuis. Ondergrond beton. (er ligt nu laminaat met ondervloer
vrijdag 15 december 2017

Voorzijde van woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw(erker) aan de voorzijde van onze woning ( gebouwd in 2013)over de totale breedte. * de voorkeur gaat uit naar 5. 20x2 .
vrijdag 15 december 2017

Thermostaatknop op een radiator met stadsverwarming vervangen

Op bovenste verdieping is knop van een thermostaatkraan afgebroken. Deze wil ik graag laten vervangen door weer een thermostaatkraan. Ik heb geen materialen, dus alles moet geleverd worden. Verwarming is uit het jaar 2000 Nijmegen-Noord stadsverwarming
vrijdag 15 december 2017

Renoveren voorgevel, nieuwe deur, kozijn en dorpel plaatsen

Ik zoek een vakman om de gevel van mijn huis te renoveren. Ongeveer 15 m2. Nu mergel met cement of beton? Dit moet er af en in overleg met iets anders bestrijken. Ook moet er een nieuwe eenvoudige houten voordeur zonder glas met een nieuw kozijn en dorpel gemaakt en geplaatst worden. En de oude 2 deurs voordeur vervangen voor een enkele deur met een raam er naast.
vrijdag 15 december 2017

Toilet in badkamer installeren

Vervangen van een staande toiletpot in de badkamer. Het nieuwe toilet is een AQZ GEB DUOBLOK COMPAC LIVENZA van Praxis.
vrijdag 15 december 2017

Honeywell Evohome thermostaat en radiatoren installeren

Ik zou graag willen dat er 2 radiatoren aangesloten worden op onze CV (radiatoren hangen al, pexfit hoofdleiding). Verder heb ik een compleet Evohome systeem liggen wat ik ook graag aangesloten wil laten hebben (6 thermostaat kranen). Vraag is of er een overdruk ventiel nodig gaat zijn?
vrijdag 15 december 2017

Berk snoeien

Berk snoeien. In de achtertuin staat een Berk van ongeveer 10 a 15 meter hoog. Ik wil deze laten snoeien. Hij is nu te groot. Deze Berk staat in de achtertuin en is alleen door het huis te bereiken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.
vrijdag 15 december 2017

Plaatsen van een douchecabine

Wij willen een kant en klare douchecabine laten monteren van het merk Aurlane , type pure square. Dit is een douchecabine welke opgebouwd word zonder siliconen staat erbij. Op het moment is er een zelfde soort douchecabine in de badkamer aanwezig. Alle aansluitingen in de vorm van electra en water zijn op dit moment voor onze huidige douchecabine aanwezig. De oude douchecabine demonteren wij zelf en wij leveren een schonewerk plek. De afvoer laten wij in tact zoals deze er op dit moment ligt zodat u deze kunt controleren en deze naar eigen behoefte kunt aanpassen voor de nieuwe cabine. Deze cabine behoeft geen tegelwerk o.i.d. Het is gaat er dus om dat de cabine opgebouwd wordt, aangesloten wordt, en de afvoer aangepast wordt zodat deze passend is voor de cabine. Dit is de site waarop de meeste details te vinden zijn:-it. Be/nl/badkamer-keuken-wonen/badkamers/douches/douchecabines/aurlane-douchecabine-'pure-square'-hydromassage-90-x-90-cmFoto's bijgevoegd: * witte cabine is de huidige cabine die door ons zelf verwijderd zal worden. * afvoer zoals op dit moment aanwezig voor huidige cabine. * grijze cabine is de te plaatsen cabine.
vrijdag 15 december 2017

Schuttingdelen van composiet plaatsen

Ik wil 10 composieten schuttingen geleverd en geplaatst hebben voor mijn tuin. Het gaat om schuttingdelen van 180 bij 180 cm. De tuin is helemaal toegankelijk, dus er is een achterom. De schutting komt op een stukje op het terras en nog een ander stukje, het is een rechte schutting die geplaatst moet worden.
vrijdag 15 december 2017

Badkamer tegels of voegen verven

Ofwel voegen verven ( deel is hersteld in zwart terwijl rest van voegen wit is) of wel hele betegelde badkamer verven met eventueel wegwerken van voegen.
vrijdag 15 december 2017

Plafond verwijderen

Hierbij verzoek ik u een prijs op te geven om op korte termijn( 1e week januari) 100 m2 vrijhangend steengaas plafond te slopen en af te voeren. (Begane grond) Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet Verstuurd vanaf mijn iPhone
vrijdag 15 december 2017

Plafond slopen

Op korte termijn 100 m2 vrijhangend steengaas plafond slopen op de begane grond. Begin januari starten met het project.
vrijdag 15 december 2017

Snoeien van de coniferenhaag

Ik wil onze haag elk voorjaar en najaar laten snoeien. Ik wil daarom een afspraak maken met een vakman dat hij steeds langskomt voor de klus. De haag is ongeveer 60 meter bij 2,5 meter.
vrijdag 15 december 2017

Golfplaten verwijderen van schuur

Golfplaten verwijderen van schuurdak ongeveer 6 vierkantemeter
vrijdag 15 december 2017

Wanden pleisteren na verbouwing

Wanden Vierkante meter: 75 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
vrijdag 15 december 2017

Blokken lijmen in bedrijfspand

Wij hebben een bedrijf pand in aanbouw waar 0ngeveer 600m2 schoon lijmwerk gedaan moet worden met blokken vde hoogte van de muren zijn 7 meter waarvan 7 van 9 meter lang en 4 van 5 meter lang wat gaat dit kosten met of zonder blokken
vrijdag 15 december 2017

Badkamer eerst verdieping renoveren

Badkamer 1. 30 bij 2. 13 mtr. Plaatsen inloopdouche, toilet met nieuwe afvoer en wastafel meubel.
vrijdag 15 december 2017

Extra groepen en UTP kabel installeren

Ik zou graag de volgende werkzaamheden willen laten uitvoeren: 2 extra groepen in de meterkast (normale groepen). Kabel door kruipruimte naar garage + 2 stopcontacten in garage (van meterkast naar garage is ongeveer 5 meter). 1 x UTP kabel van meterkast door kruipruimte naar garage. Kunt U een globale prijs indicatie geven voor deze werkzaamheden?
vrijdag 15 december 2017

Asbest platen verwijderen en nieuwe golfplaten leggen

Ik heb een loods met 360 m² asbesthoudende golfplaten. Ik wil deze laten verwijderen en vervangen voor nieuwe golfplaten inclusief nokdelen en windveren. Het zijn twee gekoppelde loodsen met afmetingen van 12 x 12 meter. Graag ontvang ik een offerte voor het monteren van nieuwe dakplaten.
vrijdag 15 december 2017

Dakgoot vervangen

Het vervangen van de dakgoot van 5 aaneengesloten huizen aan de voorzijde en aan de achterzijde. Het gaat om een lengte van totaal 60 meter, wat het 12 meter per huis maakt en 6 meter per dakgoot.
vrijdag 15 december 2017

Muur en trapgat stucen

Graag zouden wij een muur en het trappengat laten stucen. De muren zijn op dit moment behangklaar opgeleverd. Wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 15 december 2017

Bestaande bouw stucen van buiten

Het stucen van bestaande woning op het metselwerk Buitenwerk Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz
vrijdag 15 december 2017

Spachtelputzen en/of spackspuiten

We hebben een nieuwe woning gekocht Bj 1974. De woning is hout skeletbouw dus alle binnen muren zijn van gipsplaten met behangh of geschilderd. Voor de beneden verdieping willen we graag de muren en plafonds bewerken met spachtelputz en/of met spak spuitwerk. Graag ontvangen wij hiervoor een prijsopgaaf wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel) plafond Vierkante meter: 85 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 85
vrijdag 15 december 2017

Zolderetage stucadoren

Ik wil graag de muren en schuin plafond van de zolder etage stucen. De ruimte heeft wel veel hoekjes en scheuren. De muren zijn momenteel heel slecht gestuct met óf structuur verf of spackstuc. De woning is leeg en het gaat om een oppervlak van 100 m2. Vloeren afplakken Vierkante meter: 30
vrijdag 15 december 2017

Glad maken van gespachtelde muren

De muren in onze woonkamer zijn voorzien van een grove spachtelputz. Deze willen we graag glad laten stuken zodat we deze kunnen schilderen Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz (korrel)
vrijdag 15 december 2017

Nieuwbouw woning pleisteren

Wanden Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius

In de kijker