Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 24 maart 2017

Houten vlonder plaatsen in tuin 2 bij 3m

Graag zou ik offertes willen ontvangen voor een kleine vlonder in onze tuin. Ongeveer 2 bij 3 meter. Omgeving Nijmegen
vrijdag 24 maart 2017

Gordijnen en lampen ophangen

Er zijn in totaal drie klussen waar ik iemand voor zoek: 1. Ophangen rolgordijn 2. Ophangen gordijnen middels staaldraad constructie (alles is in principe gedaan, alleen de laatste stap moet nog: haken in muur bevestigen en daar de draad met het gordijn aan hangen) 3. Monteren verlichting (2 sets van 5 spots ieder die met een staaldraad aan het plafond komen te hangen) Belangrijk: deze klus dient zsm gedaan te worden ivm opening praktijkruimte. Offerte mag eventueel tegen uurprijs.
vrijdag 24 maart 2017

Schutting plaatsen

Schuttingen/palen leveren en plaatsen met een deur van 90 cm breed. De lengte van schutting is 7,80 m totaal inclusief de deur. Ik zou graag composiet willen qua materiaal.
vrijdag 24 maart 2017

Badkamer

Badkamer met afmeting 300 x 200 cm. Opnieuw betegelen van muren en vloer, oude wandtegels verwijderen. Nieuw bad, douche en wc plaatsen. Verplaatsen van leiding verwarming. (oude zijn aanwezig, dus ook aansluitingen)
vrijdag 24 maart 2017

Laminaat leggen en laminaat kopen

Ik wil graag laminaat plaatsen in de keuken. De keuken is 3,30 lang en 1,80 breed. Inclusief plinten en ondervloer. Kunt u mij een vrijblijvende offerte mailen?
vrijdag 24 maart 2017

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen een dubbellaags uitbouw maken aan de achterzijde van ons huis. In principe heb ik al een aannemer voor het werk na de fundering, en ben ik primair op zoek naar iemand voor de fundering. Ik ben echter ook benieuwd naar jullie prijs voor de rest. Ik heb alle documenten van constructeur, architect en vergunningen klaar.
vrijdag 24 maart 2017

Afvoerinstallatie, binnenriolering pvc vervangen

Voor een huis waarvan wij in juli eigenaar worden moet volgens een bouwkindige inspectie het volgende gebeuren: Afvoerinstallatie, binnenriolering pvc vervangen. Koppelingen zijn met tape afgeplakt , er is lekkage aanwezig bij de aansluiting op de hoofdafvoer. Zie bijgevoegde foto's. Graag ontvangen we een offerte voor het uitvoeren van deze werkzaamheden.
vrijdag 24 maart 2017

Keuken na laten kijken en probleem oplossen

Laatst is bij ons een keuken geplaatst, maar de koelkast (inbouw) en oven (inbouw) staan geplaatst op houten balken. Deze lijken nu al niet meer waterpas te staan. Graag willen wij dat er iemand even komt kijken wat hier eventueel aan gedaan zou kunnen worden (dit ook uitvoeren). Tevens mist er een kitrand. Graag deze ook.
vrijdag 24 maart 2017

Douchemengkraan Oscar hartafstand 15cm

Ik zou graag deze douchemengkraan z.s.m. willen laten installeren als vervanging van de lekkende oude. Graag uw offerte
vrijdag 24 maart 2017

Dakopbouw

Wij willen een dakopbouw op onze uitbouw
vrijdag 24 maart 2017

WC raam vervangen

Ik wil graag een raampje in de WC vervangen. Maat 38 breed, 56 hoog (nog precies in te meten). Raampje dient open te kunnen en van binnenuit schoon gemaakt te kunnen worden vanwege metselwerk aan de buitenzijde voor het glas. Dus tenminste kiep functie, evt draai kiep. Hout / kunstof mag beide.
vrijdag 24 maart 2017

Loodslabben vervangen

Op mijn woning staan 2 schoorstenen. Mijn loodslabben zijn aan vervanging toe en het voegwerk van de schoorsteen ook. Het gaat om 2 hele schoorstenen.
vrijdag 24 maart 2017

Leidingwerk Mantelzorgwoning

Doortrekken van riolering, water- en elektra leidingen door erkend bedrijf. Het gaat om het doortrekken vanuit de kelder van het hoofdgebouw naar de mantelzorgwoning in de achtertuin. De afstand is ongeveer 4 meter. De boor en graafwerkzaamheden is niet van toepassing op deze opdracht, omdat dit door een ander bedrijf wordt gedaan. Dus geen voorwerk, alleen plaatsen en aansluiten van de leidingen incl. Materiaal/leidingen. Opdracht moet plaatsvinden in de week van 11 april 2017.
vrijdag 24 maart 2017

Gasleidingen vervangen

Gasleidingen in mijn woning moeten vervangen worden op last van de gemeente. Ze moeten voldoen aan NENof NEN
vrijdag 24 maart 2017

Terras in de achtertuin aanleggen

In mijn achtertuin wil ik graag het bestaande terras laten ophogen en egaliseren. Het huidige terras bestaat voor de helft uit een soort copplestones van 20 x 20 (kleur lichtgrijs) en voor de andere helft uit klinkers van ongeveer 10 x 20. De indeling in twee helften wil ik graag behouden, maar ik zou graag in beide helften een patroon laten aanbrengen, bijvoorbeeld in het lichtgrijze gedeelte een patroon van klinkers en in het gedeelte met klinkers een patroon van copplestones. Hierover zou ik ook graag het advies van de vakman willen; misschien heeft hij een beter idee. Ik zal de tegels en klinkers er zelf uit halen. Ook zorg ik zelf voor de benodigde hoeveelheid zand.
vrijdag 24 maart 2017

Glad maken van de muren en plafonds

Graag willen wij de muren en plafonds van een nieuwbouw woning glad laten maken in wit. Wanden Vierkante meter: 170 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 24 maart 2017

Inductiekookplaat aansluiten en monteren

Kookplaat aansluiten op 2 groepen.
vrijdag 24 maart 2017

Zolderplafond en muren schilderen

Zolder+deuren slaapkamer en plafond
vrijdag 24 maart 2017

Esdoorn laten kappen

Wat zijn de kosten voor het kappen van de boom (esdoorn) te zien in de bijgevoegde foto? (in Purmerend)
vrijdag 24 maart 2017

Tegels plaatsen in de voor- en achtertuin

Bij onze nieuwbouwwoning zit een voortuin en een achtertuin. Voor beide willen wij graag iemand vragen om de tegels te leggen. In de voortuin komt enkel tegelwerk, er loopt al een tegelpad van de voordeur naar de stoep. Het gaat om ongeveer 11m2. De achtertuin is in totaal 36m2. Een groot deel hiervan willen wij ook laten betegelen, een kleiner deel willen wij beplanten. Wij willen graag een offerte voor het tegelwerk plaatsen.
vrijdag 24 maart 2017

Afdak maken voor een houtopslag

Vervanging van 14 bitumen (3,8 m2) golfplaatjes op mijn houtopslag. De oude zitten met spijkertjes vast en kunnen gemakkelijk los gewipt worden. Makkelijk bereikbaar met huishoudtrap. Verwijderen en afvoeren oude plaatjes en op maat zagen nieuwe plaatjes en aanbrengen met speciale nagels.
vrijdag 24 maart 2017

Voor- en achtertuin laten renoveren

Graag wil ik de voor en achter tuin laten renoveren. Het gaat om een totaal oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter. Aan de voorzijde (zie excel bijlage tab 1) is een oprit aanwezig naar de garage. Hier zijn ook 2 planten borders die ik graag (deels) wil behouden. Het betreft hier alleen het vervangen van de huidige bestrating en de stenen rand van de planten borders door nieuwe. De afmeting van dit oppervlak is ongeveer 6 bij 9,5 meter. Aan de achterzijde (zie excel bijlage tab 2) zijn 2 planten borders, een grasveld, 3 kleine opslag shuurtjes en een terras aanwezig. De schuurtjes worden behouden en de panten borders wil ik deels behouden. Het oude grasveld moet er uit worden gehaald en openieuw worden aangelegd. Het plan is om het nieuwe terras groter te maken. Het grasveld en de planten borders moeten hiervoor kleiner worden, dit i.v.m. het later laten plaatsen van een overkapping aan het huis. De afmeting van dit oppervlak is ongeveer 9,5 bij 16 meter. De wens voor de te gebruiken bestrating is om een tegel maat van minimaal 50x50 te gebruiken. De stenen randen om de borders wil ik graag met stapel blokken van een minimale maat 10x10x30 uitvoeren. Voor het nieuwe grasveld wil ik graag grasrollen gaan gebruiken. Hopende u hiermee voldoen te hebben geinformeerd. Graag zie ik u als het nodig is langs komen voor meer informatie.
vrijdag 24 maart 2017

Lichtpunt in het plafond verplaatsen

Klus 1: Momenteel zit er geen lichtpunt in mijn plafond. Ik verwacht dat er 1. 5m in plafond betonplaat gefreest moet worden en +-5 meter in de muur om bij een stroom punt te komen. Klus 2. Er dienen 4 luidspreker leidingen gefreest te worden in de muur. Van tv meubel naar de 4 punten is +-20 meter. Voor indicatie van de woning zie site funda. Moerlaken 70 etten-leur
vrijdag 24 maart 2017

Stucwerk binnenshuis aanbrengen

Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 30
vrijdag 24 maart 2017

Plafondlamp laten monteren

Ik wil één plafond lamp laten monteren.
vrijdag 24 maart 2017

Hout-/betonschutting plaatsen

Het gaat om een beton hout schutting. Het onderste deel van de schutting en de palen zijn beton. De rest is hout. 7 delen
vrijdag 24 maart 2017

Tuinschermen monteren

Ik wil een offerte aanvragen over een schuttingen plaatsen. Wat er moet geburen is oude schuttingen demonteren,afvoeren van aude schuttingen en monteren nieuwe schuttingen. Ik wil graag een prijs weten. Het gaat om 5 schuttingdelen.
vrijdag 24 maart 2017

Fundering maken voor uitbouw en garage

Graag ontvang ik een scherpe offerte voor de fundering van mijn uitbouw/garage. Welke rond juli gelegd moet worden. Ik heb een foto toegevoegd. Het zal gaan om een staalfundering. Graag hoor ik van u
vrijdag 24 maart 2017

Muren witten

In een bestaande winkel wil de nieuwe huurder witte muren hebben. Deze zijn nu grijs getext en een deel zijn stenen die al wit zijn maar ook overheen gespoten moet worden. Als het doorgaat wil de huurder er in begin april al in. De winkel is 350m2 waarvan ook veel glaspuien in zitten de te spuiten oppervlakte zal tussen de 300 a 400m2 zijn en aan de raamzijdes misschien met een roller? Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 250
vrijdag 24 maart 2017

Lekke ruiten vervangen

Het gaat om openslaande ramen van 115 x 60 en 105 x 60 (l x b) Deze moeten geschilderd opgeleverd worden.
vrijdag 24 maart 2017

Voortuin met stenen betegelen

Ik heb voortuin dat ik wil betegelen en opnieuw wil laten maken met stenen maar hoeveel gaat dat mij kosten? Ik weet zelf de maten niet zal een foto bij zetten
vrijdag 24 maart 2017

Dakopbouw laten plaatsen

Ik wil een dakopbouw laten plaatsen op een platdak een puntdak met 2 dakkapellen in het voor en achterdakvlak elk met een vaste trap en elektriciteit en verwarming of cv naar boven
vrijdag 24 maart 2017

Garage tot praktijk verbouwen

Garage verbouwen tot praktijktoegang en wachtkamer en toilet ruimte. Voorgevel moet worden voorzien van een stenen muur met raam en toegangsdeur,. Tekeningen en vergunning is aanwezig.
vrijdag 24 maart 2017

Verlaagd plafond met Hue inbouwspots maken

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Heesch (nabij Oss) welke naar verwachting in mei opgeleverd gaat worden. Wij hebben interesse in een verlaagd plafond met Hue inbouwspots. Graag zouden wij 3 verschillende offertes willen ontvangen. Offerte 1) wij hebben een open keuken die in directe verbinding staat met de woonkamer. Graag willen wij weten wat het kost om een verlaagd plafond met 6 Hue inbouwspots in de keuken te laten maken. Afmetingen keuken: circa 2,740 x 2,440 m. Offerte 2) Graag willen wij weten wat het kost om een verlaagd spanplafond met 4 Hue inbouwspots in de badkamer te laten maken. Afmetingen badkamer: circa 2,700 x 2,100 m. Offerte 3) Ook zouden wij graag willen weten wat het kost om zowel de keuken als de badkamer te laten doen. Hierbij nog wat algemene info: - Muren en plafond zijn van beton. - Max zakhoogte keuken is +/- 20cm, badkamer is +/- 11 cm. - Uitsparing nodig t.b.v. ventilatiekanalen (keuken en badkamer) en afzuigkap (keuken) - Inbouwdiepte Hue spots is 10cm, armaturen en spots kunnen wij zelf kopen, wel graag laten installeren - In de bijlage vindt u de plattegrond van de begane grond (keuken) en de plattegrond van de 1e verdieping (badkamer).
vrijdag 24 maart 2017

Nieuwe deur in de schuur plaatsen

De deur van de schuur moet worden vervangen.
vrijdag 24 maart 2017

Uitbouw laten plaatsen

We willen graag uitbouw doen, denk ongeveer 5x3. Kan iemand langskomen om het te bespreken?
vrijdag 24 maart 2017

Garage- en schuurvloer laten storten

Ik ben op zoek naar een vloer voor een houten schuur (op funderingsbanden). In de schuur ligt geel zand. Ik zou graag een betonnen vloer laten storten. Oppervlakte van de schuur bedraagt een kleine 20 m2. Ik ben erg benieuwd naar de kosten van een dergelijke vloer.
vrijdag 24 maart 2017

Asbest uit de woning verwijderen

Huis gekocht uit 1969 met 1 verdieping en plat dak. Kachelpijp vermoedelijk asbest alleen eerste verdieping en stukje op het dak is asbest.
vrijdag 24 maart 2017

Schutting laten monteren

Schutting laten monteren Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten schutting met betonnen palen en onderplaten. De schutting zal 26 meter lang gaan worden en 2 meter hoog.
vrijdag 24 maart 2017

Defecte stortbak vervangen

De stortbakkraan blijft doorlopen. Het kraantje is lam. Ik denk dat er een nieuwe hoge stortbak moet worden aangelegd met een nieuwe kraan, die we wel goed open en dicht kunnen draaien
vrijdag 24 maart 2017

Buitenlamp laten vervangen

Ik heb bij jullie een buitenlamp gekocht en deze is nu voor de tweede keer stuk. De eerste keer bleek er water in gekomen. Ik heb dit toen droog gemaakt en weer op laten hangen met een nieuwe lamp erin. Nu is hij weer stuk en vermoed hetzelfde probleem. Ik zorg voor een nieuwe buitenlamp maat kan de oude niet demonteren en de nieuwe weer monteren. Ik voel me er ook moet veilig bij dus enige haast is geboden! Ik ben alleen en kan zelf geen nieuwe lamp monteren. Ik zoek graag op zo'n kort mogelijke termijn hulp hierbij!
vrijdag 24 maart 2017

Laminaat met ondervloer en plinten leggen

Ik zou graag willen weten wat het ongeveer kost om plus minus 50 vierkante meter laminaat te laten leggen door jullieGr Ad
vrijdag 24 maart 2017

Bestaande woning stukadoren

Wij hebben een bestaande woning gekocht en willen al het spachtelputzwerk vervangen door glad afgewerkt stukwerk (en eventueel laten schilderen). Wanden Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
vrijdag 24 maart 2017

Gipsplaten laten stucen

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 24 maart 2017

Nieuwbouwwoning afwerken met pleisterwerk

Nieuwbouwwoning, wordt op dit moment gebouwd. Muren worden behangklaar opgeleverd, wij zijn benieuwd naar de kosten als wij dit sausklaar gestukt willen hebben. Nog geen foto\'s aanwezig, gaat om zowel b.g. als 1e verdieping. Wanden Vierkante meter: 195 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
vrijdag 24 maart 2017

Plafond stucen en afspuiten

Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
vrijdag 24 maart 2017

Plafond wit laten maken

Plafond spuiten plafond is in goede staat plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
vrijdag 24 maart 2017

Bovenwoning stukadoren

Wij hebben een bovenwoning in Utrecht (wijk Zuilen) gekocht. Het bouwjaar van de woning is 1928. Een aantal wanden in de woning zijn al gestuct. Wij zouden graag alle overige wanden laten stucen (strak), evenals het trappenhuis en de plafonds (sausklaar). Naast het stucwerk vroegen wij ons af of het tevens mogelijk is het stucwerk wit te sausen. Als dat mogelijk is ontvangen wij daar ook graag een offerte van. We weten niet het exacte aantal m2 en wat er op dit moment precies op de wanden/plafonds zit. Een andere stukadoor heeft o.b.v. de plattegrond 135 m2 aan wanden en 80 m2 aan plafonds berekend. Ik hoor graag van u, alvast dank! Met vriendelijke groet, Floor Minkhorst wanden Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Vloeren afplakken Vierkante meter: 80
vrijdag 24 maart 2017

Conifeer snoeien en inkorten

Er staat een hele hoge conifeer bij ons in de tuin, ik zou graag advies willen over het snoeien en toppen. Het betreft een conifeer in de achtertuin, de achtertuin heeft helaas geen achterom/de mogelijkheid van de straat de tuin te bereiken.
vrijdag 24 maart 2017

Panlatten en dakfolier laten vervangen

Verwijderen pannen, verwijderen panlatten, aanbrengen damp open folie, plaatsen nieuwe panlatten, terugplaatsen dakpannen. Totale oppervlakte hellend dak 30 graden 120 m2

Partners

Partners van Casius

In de kijker