Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

zaterdag 21 oktober 2017

Dak/goot lekkage

We hebben lekkage in de hoek van de zolderkamer - mogelijk van dakgoot of hoeksteen..? Andere hoek is reeds gerepareerd maar graag controle.
zaterdag 21 oktober 2017

Spuiten of sauzen woonkamer

50 m2 plafond en 52 m2 muren woonkamer en 22 m2 gang. Sauzen of spuiten graag offerte. Van de 52 m2 muren woonkamer een gedeelte van 8 m2 grijs. Graag een offerte svp. Bij voorbaat
zaterdag 21 oktober 2017

Vervangen van meterkast en nieuwe plaatsen

Nieuwe stoppenkast plaatsen plus uitbreiding van de stoppen naar 10 groepen Graag een all in prijs voor Leveren en plaatsen en aansluiten.
zaterdag 21 oktober 2017

Coniferen haag snoeien

Onze coniferen haag graad snoeien, die op de binnenkant in de bocht voor ca 3 m langs de vijver aangelegd is.
zaterdag 21 oktober 2017

Tuin bestraten

De tuin is ongeveer 25 vierkante meter en moet bestraat worden. Eventueel willen wij ook de voortuin opnieuw laten bestraten.
zaterdag 21 oktober 2017

Airco units schoonmaken

4 airco units schoonmaken . 3 in kantoorruimte en 1 in een woonhuis.
zaterdag 21 oktober 2017

Oprit

Oprit 3 x10 m zaagwerk 26 m1 enkele aanbrengen straatwerk geen levering materiaal
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelvloer leggen keuken

In onze keuken hebben wij op dit moment een tegelvloer liggen. Hier willen wij een nieuwe tegelvloer overheen laten leggen. De ruimte is niet heel groot (5 meter lang en 2 meter breed), waarbij aan een kant de muur schuin richting de woonkamer afloopt. In deze ruimte staat dus wel een keuken, waaronder de vloer ook eigenlijk moet doorlopen. Tussen de keuken en woonkamer wil ik een stenen dorpel laten plaatsen. Komende maand wordt eerst de ruimte nog gestuct, waarna de nieuwe vloer geplaatst kan worden. I
zaterdag 21 oktober 2017

Badkamer

Ik wil graag weten wat het zou kosten als jullie het volgende zouden plaatsen in mijn badkamer. Een douchescherm i am van sealskin 90x90. Deze plaatsen op een nieuwe douchebak (kan op huidige tegels geplaatst worden) en daarnaast ook een nieuwe kraan (15cm en nieuwe kan op oude).
zaterdag 21 oktober 2017

Parket aanpassen omdat het te strak is gelegd

Wij hebben een paar maanden geleden Ibiza parket bij de Praxis gekocht. Het parket is hier gelegd door een vakman die we via Werkspot hebben gevonden. Het parket is kennelijk te strak gelegd en begint nu in de gang erg bol te staan. Het staat zodanig bol, dat de toiletdeur niet meer open kan. Ik ben bang dat de planken zullen knappen onder de spanning. Genoemde vakman wil de klus niet herstellen, omdat volgens hem de kwaliteit van het parket te slecht is. Ik zoek nu een betrouwbaar bedrijf dat voor mij het herstelwerk kan verzorgen.
zaterdag 21 oktober 2017

Schutting plaatsen

Ik wil graag offertes voor het volgende: 1. Plaatsing van een schutting met 1 deur aan de achterkant van mijn tuin 2. Plaatsing van een schutting met 2 deuren aan de achterkant van mijn tuin en die van de buren 3. Plaatsing van een schutting tussen mijn tuin en die van de buren Voor offerte 1 en 2: De lengte van de schutting (inclusief deur) aan de achterkant van mijn tuin is 540 cm. Voor optie 2 is dat dus 1080 cm. Voor offerte 3: De huidige schutting bestaat uit 6 delen van 180 cm. Deze moet geheel vervangen worden. Graag zie ik een uitwerking met opties: - Houten schutting op basis van schutting delen - Houten schutting op maat - Betonnen palen in plaats van houten palen - Betonnen rand aan de onderkant onder De deur moet wel stevig zijn, liefst met een frame (zie voorbeeld 1 en 2), met de mogelijkheid om een goed slot te monteren. Ik kijk uit naar de uitwerking en jullie ideeën.
zaterdag 21 oktober 2017

Keukenmuur, toiletruimte en gang betegelen

Wij zoeken een tegelzetter voor het plaatsen van diverse wand- en vloertegels. Het betreft een keukenwand van 4 m² met tegels van 15 x 15 cm. Verder gaat het om een vloer in de gang en toiletruimte van in total 10 m² waarvoor we tegels van 20 x 20 cm hebben. In de toiletruimte willen we ook 5,70 m² wandtegels van 20 x 50 cm laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte. Wij hebben zowel de tegels als de lijm en voegmiddelen beschikbaar.
zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen vervangen incl pijpen

Vervanging gehele schoorsteen
zaterdag 21 oktober 2017

Gordijnrails opmeten en monteren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor mij in 2 slaapkamers gordijnrails kan inmeten en daarna kan monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsindicatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Aansluitingen voor de wasmachine verplaatsen in een appartement

Ik heb een appartement gekocht waar de wasmachine-aansluiting zich in de keuken bevindt. Het is mijn wens om de wasmachine in de berging te plaatsen aan de andere kant van de entree. Er moeten daar aansluitingen voor de waterleiding met kraan en een afvoer worden gemaakt. Ik wil weten of dit mogelijk is en hiervoor graag een prijsindicatie ontvangen. Er staan foto's en een plattegrond van de woning op Funda.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelvloer op de benedenverdieping plaatsen

Wij hebben een tegelvloer van ongeveer 70 m² en willen daar een nieuwe leistenen vloer overheen laten leggen. Wij zullen hiervoor zelf tegels aanschaffen, de maat is nog nader te bepalen. Lijm en voegmiddelen kan de vakman leveren. Wij ontvangen graag uw offerte.
zaterdag 21 oktober 2017

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag 4 binnendeuren laten plaatsen, waarvan 1 de badkamerdeur betreft. Materiaal is in huis. In de deuren moet het deurbeslag nog worden geplaatst.
zaterdag 21 oktober 2017

Leveren en monteren lichtstraat

Lichtstraat aanbrengen op uitbouw en onder een hoek van 45 graden aanbouwen tegen bestaande gevel van de 1e verdieping.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegels 50x50x5

24m2tegels leggen
zaterdag 21 oktober 2017

Cv aanleggen

4 radiatoren, 62m2, 180m3, complete installatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Benedenverdieping schoonmaken nicotine

Ik wil graag de benedenverdieping schoon laten maken. Wil graag een huis kopen waar veel in gerookt is en dat vind ik niet fris. Oppervlakte is ongeveer 55m2
zaterdag 21 oktober 2017

Afzuigkap repareren

Onze Pelgrim afzuigkap van ongeveer 10 jaar oud werkt niet meer. We laten deze graag repareren.
zaterdag 21 oktober 2017

Houthaard met rookgasafvoerkanaal plaatsen

Wij overwegen om in onze woning een houtkachel te laten installeren met een rookkanaal. Er moet in de woonkamer een rookkanaal worden gemaakt van 4 à 5 meter tot aan het zadeldak. Dat kanaal hoeft dus niet door plafonds/vloeren. Het dak is als volgt opgebouwd van binnen naar buiten: gipsplaat, isolatiemateriaal, dakbeschot en dakpannen. Wij ontvangen graag uw prijsindicatie.
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelen deel keukenvloer

De huidige vloertegels moeten eruit gebroken worden en nieuwe gelegd worden. Onder de tegels zit een betonnen vloer. Wij kopen zelf de tegels (30 x 30). Het gaat om een oppervlakte van 3 m2.
zaterdag 21 oktober 2017

Oprit is verzakt moet opnieuw worden gelegd

Op bungalowpark in de buurt van nunspeet is mijn oprit verzakt. Tegels aanwezig. Betontegels 50x50. Oprit is 6 x 3 meter. Bereikbaarheid is goed.
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaat vloer leggen

Graag zouden wij onze laminaat vloer laten leggen. Gaat om een appartement van 80 m2. De benodigde spullen hebben wij zelf in huis. Graag hoor ik wat mogelijk is.
zaterdag 21 oktober 2017

Kracht stroom aanleggen

Kracht stroom aanleggen
zaterdag 21 oktober 2017

Tweede trapleuning plaatsen

Graag offerte voor 2e trapleuning en evt ook aanpassing aan leuning die er al is.
zaterdag 21 oktober 2017

2 trappen en een overloop bekleden met Flexx Stairs en Flexx Floors

Ik wil een open trap en een dichte trap met elk 12 treden laten bekleden met Flexx Stairs . Ook de stootborden van de dichte trap moeten ermee worden bekleed. Verder wil ik mijn overloop van 202 x 116 cm laten bekleden met Flexx Floors. Ik heb alle materialen hiervoor al in huis. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft.
zaterdag 21 oktober 2017

Schimmel verwijderen uit de kruipruimte

In de kruipruimte is door te hoge waterstand schimmel tegen de houten balken en vloer ontstaan. Deze wil ik graag verwijderen. Wat is de beste manier daaarvoor?
zaterdag 21 oktober 2017

Tegelwerk vervangen in de keuken

Ik heb een kleine brand gehad in mijn woning en nu moet er in een deel van de keuken nieuw tegelwerk geplaatst worden. Ik wil dat hier even laten inmeten en ontvang daarna graag uw offerte. Ik heb al akkoord ontvangen van de schade-expert voor een deel van het tegelwerk. Omdat ik er graag weer één geheel van wil laten maken, wil ik alle tegels laten vervangen. Ik wil daarom even een afspraak maken.
zaterdag 21 oktober 2017

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade willen wij ongeveer 15 m² laminaat laten verwijderen en daar nieuw laminaat met nieuwe plinten laten leggen. Wij ontvangen graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. We zullen zelf nieuwe materialen kopen en laten die graag door de vakman plaatsen.
zaterdag 21 oktober 2017

Haard en afvoerkanaal plaatsen.

Houtkachel voor in de kamer, er is een pijp, maar die is maar 11cm doorsnee. Moet dus nieuw kanaal komen. 2 opties, oude kanaal vervangen of een hele nieuwe pijp aan de buiten kant van het huis maken is +/- 10 meter hoog. Nieuwe pijp moet totaal onderhoudsvrij zijn, dus goed materiaal. Voor de rest is het misschien handig om gewoon even te bellen met elkaar en ik heb geen idee of je het oude kanaal echt kan vervangen. Het was een pijp voor een gaskachel.
zaterdag 21 oktober 2017

Groepenkast vervangen en sleuf frezen

Wij zijn de komst van een nieuwe keuken aan het voorbereiden in ons appartement. Voordat de keuken in week 49 wordt geplaatst, willen wij onze groepenkast laten vernieuwen en laten uitbreiden. Er moet in de betonnen vloer ook een sleuf van 5 meter worden gefreesd voor de aanleg van stroomkabels naar de vaatwasser, oven, inductiekookplaat en magnetron. Er zit geen vloerverwarming in die vloer. Wij ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier al op korte termijn tijd voor hebben. Wij stellen een bezoek op prijs.
zaterdag 21 oktober 2017

Stoorsteen verwijderen

Wij willen de schoorsteen laten verwijderen en het gat dicht laten maken
zaterdag 21 oktober 2017

Schoorsteen verwijderen dak aanhelen

Wij willen de schoorsteen van het dak verwijderen en het gatlaten aanhelen wat gaat dat kosten
zaterdag 21 oktober 2017

Tegels laten leggen in de gang

Tegels zijn aanwezig de overige materialen die nodig zijn voor de tegels niet. Daarbij gaat het om een houten vloer waarbij een ondervloer moet worden gelegd.
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwbouw

Eind februari 2018 wordt onze nieuwbouwwoning casco opgeleverd. Het is een standaard rijtjeswoning met een breedte van 5,10 en beneden 10 meter diep, de 2 verdiepingen zijn elk 8,5 meter diep. De woning is dan vrijwel casco en leeg en gereed om afgewerkt te worden. Wij willen een aantal klussen laten uitbesteden en kwamen ook uw bedrijf tegen. Het betreft volgende klussen
zaterdag 21 oktober 2017

Extra groep voor kookplaat

Uitbreiden groepen electriciteit
zaterdag 21 oktober 2017

Deuren kozijnen schilderen

6 ramem kozijnen 2 deuren kozijnen met glas incl zijde 1 wand 1 deur zonder glas
zaterdag 21 oktober 2017

Stucen aanbouw

Graag zouden wij een offerte voor het stucne van onze plafonds in aanbouw en keuken willen ontvangen. Plafonds zijn gipsplaten plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Spackspuitwerk

Graag spackspuitwerk voor woonkamer,in de gang en eventueel het keuken wanden Vierkante meter: 35 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
zaterdag 21 oktober 2017

Gehele woning stucen

Het gaat om ongv 180m2 aan stuuc werk. Gehele beneden verdieping, trapopgang en overloop. Slaapkamers dienen te worden bijgewerkt. Tevens zou ik graag beneden 5 kozijnen laten stucen. Wanden Vierkante meter: 180 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Spakspuiten

Nieuwbouw wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Badkamer betonlook maken.

Is een nieuw gemaakte badkamer, die we aan de binnenkant afgewerkt willen hebben in waterdicht betonlook, vloer, wanden en plafond. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
zaterdag 21 oktober 2017

Plafond voorhal, gang, wc, keuken + <1m2 keukenwand

Ik wilde graag het plafond van mijn voorhal, gang, toilet en keuken + een klein stukje wand in de keuken gestuct hebben. Het is een ouder jaren 30 huis en de vorige eigenaren hebben het één en ander geprobeerd te klussen, maar het is niet helemaal goed gegaan. Graag zou ik deze doorn in het oog nu eens weggewerkt willen hebben. Het zou op vrij korte termijn kunnen, maar in het nieuwe jaar mag ook. Bijna overal zitten gipsplaten, maar door de bouw van het huis zal niet allen loodrecht zitten. Ik raad aan vantevoren langs te komen om het werkgebied te bekijken. Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Stucken muur

Bestaande muur na verwikd wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Zolderkamers stucen

Na het plaatsen van een dakkapel zijn er drie slaapkamers gemaakt. Deze zou ik graag behangklaar willen hebben. Er is ook een overloop. Wanden Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Herstellen muur met waterschade

Opnieuw stucen van een muur met waterschade. Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwbouw stucen en latex

Ik heb nieuwbouwhuis met behangklaar en wil graag gladde wanden met gekleurde latex wanden Vierkante meter: 230 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Partners

Partners van Casius