Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

woensdag 28 juni 2017

Rolluiken monteren

Ik wil op zolder een rolluik plaatsen voor dakraam. Afmeting 140 X 150. Van binnen te openen en te sluiten middels een band.
woensdag 28 juni 2017

Draagmuur verwijderen

Wij willen een draagmuur tussen woonkamer en keuken laten verwijderen. Lengte 3 meter. Er is een balkon aan de achterkant van de woning. Met de constructie van het opvangen van de muur dient daar rekening mee gehouden te worden.
woensdag 28 juni 2017

2 Plafonds afwerken

Ik wil graag twee plafonds laten stucen van 17 m2 en 15 m2 (totaal 32 m2). De huidige plafonds bestaan uit gipsplaten. Advies is nodig voor de meest geschikte afwerkmethode. Ruimtes zijn gemeubileerd maar kunnen (deels) worden leeggehaald.
woensdag 28 juni 2017

Nieuwe douchedeur

Ik ben op zoek naar een nieuwe douchedeur incl montage. De huidige douchedeur (Huppe) is versleten en defect. Douchedeur zit op douchebak bevestigd. Afmeting huidige douche/schuifdeur: 119(B)x184(H) cm. Geen voorkeur voor type systeem.
woensdag 28 juni 2017

Boeideel vervangen, regenpijp, zink rond schoorsteen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het repareren van 3 items Boeidelen vervangen van onze dakkapel op 2 e etage. Zink rond schoorsteen zit los Regenpijp vervangen in zinken type.
woensdag 28 juni 2017

Reparatie van kras in salontafel met glazen tafelblad

In een salontafel met een glazen tafelblad is een kras ontstaan van circa 6 cm lang. De kras is duidelijk voelbaar met een vingernagel (zie ook de bijgevoegde foto's). Ik zou graag offertes willen ontvangen voor het repareren/ wegpolijsten van deze kras. Het tafelblad is 65 bij 65 cm en 12 mm dik.
woensdag 28 juni 2017

Kammen van rieten kap

Kammen en evt bijstoppen ban rieten boerderij kap. Het gaat om een woning waar wij half augustus gaan wonen. Ik schat de oppervlakte van het dak op ongeveer 160 m2. Met vriendelijke groet, Henk van den Brink
woensdag 28 juni 2017

Aardpen

Ik ontvang graag een offerte voor het slaan van een aardpen.
woensdag 28 juni 2017

Balkon planken

Heer / mevrouw Graag offerte en advies welke plank voor het plaatsen van (douglas)planken op het balkon in Amsterdam. Afmeting balkon l x b =5. 80/6. 00 x 1. 00 Planken over de bestaande tgels plaatsen ( indien mogelijk) Er is geen afdak dus planken welke niet extreem glad worden is belangrijk Alvast dank en hoor graag van u Mvgroet, Petra den Heijer
woensdag 28 juni 2017

Electriciteit douche

De wasmachine doet het niet. Het ligt aan de electriciteit want het rode lampje brandt niet.
woensdag 28 juni 2017

Vervangen dakpannen woning

Heer/mevrouw, Wij hebben een woning gekocht aan de Rijksstraatweg 70 te twello ( zie funda ). Nu willen wij graag een prijsopgaaf voor het vervangen van de oranje dakpan voor bruinzwarte dakpan. Wel dezelfde soort dakpan maar alleen een andere kleur. Graag zouden wij willen weten wat de kosten hier van zijn. Op dit moment is de woning leeg en kun je voor een opname er zo bij. Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, Remon eekhuis
woensdag 28 juni 2017

Lijmresten verwijderen

Wij gaan onze woonkamer laten betegelen, nu zijn wij onder het parket lijmresten tegen gekomen van de vloerbedekking, het is alleen in het woon gedeelte en de proviand kast. Graag willen wij dit laten verwijderen. Betreft ca 25 m2
woensdag 28 juni 2017

Bestaand balkon vergroten

Wij willen ons balkon met circa 1,5 meter uitbreiden/verdiepen op bestaande uitbouw van onderburen. Uitbouw is gefundeerd. Graag prijsopgaaf en advies bij vergunningen e.d. Start: zsm
woensdag 28 juni 2017

Sokkels van plaatstaal

Graag wil ik twee sokkels van plaatstaal: 1. Sokkel van 15x20x100 met een voet(grond)plaat van 25x30 (5 cm rand) 2. Sokkel van 33x13x65 met een voetplaat van 43x23 cm Graag prijsopgaaf
woensdag 28 juni 2017

Oprit afgraven en met wit zand vullen

Ik wil mijn oprit laten uitgraven (20 cm) en laten vullen met of wit zand (20 cm) of gebroken puin (15 cm) en wit zand (5 cm). De totale oppervlakte betreft +- 55 m2 en is goed te bereiken, betreft de oprit van een nieuwbouwhuis.
woensdag 28 juni 2017

Wieltjes schuifpui vervangen

Timmerman, Ik heb een probleem met mij kunststof schuifpui/deur die niet sluit. Ik woon in Kerkrade. De schuifpui gaat wel links en rechts op de rails maar sluit niet. Graag ontvang ik je reactie of je iets kan betekenen voor ons, In de bijlage vind je alvast een aantal foto`s. Alvast bedankt, Remi
woensdag 28 juni 2017

Terazzo vloer

Oude vloer verwijderen + terrazzo vloer aanbrengen in hal en toilet. Totaal ca. 12 m2
woensdag 28 juni 2017

Tuin uitgraven en egaliseren

Onze tuin uitgraven 30cm naar beneden incl kleine boomstronken van 20 tot 35cm diamtr. Alles goed bereikbaar. Afval afvoeren en nieuw zand erop en egaliseren.
woensdag 28 juni 2017

Buitengevel herstel

Voor onze vve in de baarsjes zoeken we iemand die op diverse plaatsen gevelherstel kan uitovoeren. Kunt u langskomen?
woensdag 28 juni 2017

Terazzovloer leggen

Betreft leggen terazzovloer in hal van ca 9 m2. In hal ligt nu tegelvloer.
woensdag 28 juni 2017

Repareren glas in houten binnendeur

Glas is gebroken door dichtgewaaide deur, moet compleet vervangen worden. Formaat glas circa 60 cm x 180 cm. Aan bovenkant loopt glas een beetje rond
woensdag 28 juni 2017

Asbest golfplaten verwijderen

Onze schuur heeft een asbest golfplaten dak. Ik heb reeds een inventarisatierapport laten maken. Als u reageert zal ik het u toesturen en dan zie ik graag een offerte voor het verwijderen tegemoet. Bij voorbaat hartelijk
woensdag 28 juni 2017

Plaatsen douchewand

Ik wil een douchecabine (2 wanden/deur, geen douchebak) laten plaatsen. Verder ophangen van een rekje in de douche en een handdoekenstang.
woensdag 28 juni 2017

Ophangen terrasscherm

Praxis terrasscherm 4. 50 x 3. 00 ophangen. Evt. Incl vervoer van praxis naar woonhuis.
woensdag 28 juni 2017

Nieuw kozijn plaatsen

Wij willen graag in een bedrijfspand een nieuw kozijn laten plaatsen boven een bestaand kozijn. Nu is het afgedicht met een houten plaat. Afmeting 340 bij 48 hoog. Klepraam, inbraakveilig.
woensdag 28 juni 2017

Dakraam vervangen

Het bestaande dakraam 80 x 140 moet vervangen worden. Ik durf de klus niet aan. Wil in overleg het bestaande dakraam verwijderen?
woensdag 28 juni 2017

Laminaat leggen

Ik wil klik-laminaat in een simpele slaapkamer, zonder hoekjes maar gewoon een rechthoek, ongeveer 3x5 m leggen maar het lukt me niet. Ik heb de materialen in huis en de ondervloer ligt al. Een fluitje van een cent voor de kenner, voor mij een hel.
woensdag 28 juni 2017

Aansluitingen elektra en leidingwerk voor nieuwe keuken voorbereiden

Wij krijgen op maandag 17 juli de sleutel van onze nieuwe woning in Heiloo. Er staat nu nog een keuken in die wij weg halen om een nieuwe keuken te laten plaatsen. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die elektra punten kan aanleggen en een wateraansluiting + afvoer voor de eiland van onze keuken (zie installatietekening in de bijlage). Wij weten niet welke punten er nu aanwezig zijn. Op maandag 17 juli halen we de keuken van de wand en is er inzichtelijk welke aansluitpunten er al zitten. Wij zijn opzoek naar een bedrijf die: – de aansluitpunten elektra kan aanleggen + aanpassing meterkast. – Gaten kan maken in een vloer waar vloerverwarming ligt – Die aansluitingen van water kan maken
woensdag 28 juni 2017

Houten jaloezieen ophangen

Ik wil in de woonkamer 3x houten jaloezieen laten ophangen
woensdag 28 juni 2017

Klus in huis

Hendel en klink achterdeur kapot, zware deur en er moet een dikkere klink.
woensdag 28 juni 2017

Laminaat leggen

Laminaat ca. 83 m2. Kamer/keuken, slaapkamer. Gang, bijkeuken en serre. Graag een prijsopgave en een indicatie van de wachttijd voor het leggen. Benedenwoning.
woensdag 28 juni 2017

Afvoer aanvoer vaatwasser doortrekken

Ik heb een vaatwasser gekocht en er moet een leiding hiervoor doorgetrokken worden. Ik heb een leiding in de keuken maar niet een voor de vaatwasser. Hoeveel gaat dit kosten?
woensdag 28 juni 2017

Reparatie draai kiepraam

De kruk van een draai-kantelraam is eruit gesprongen. Ondank deze er op de juiste wijze weer terug in wordt gebracht veert deze er steeds weer uit.
woensdag 28 juni 2017

Chromoflex thermostaat van Thermaflex electro repareren / uitschakelen

Onze vloerverwarming in de badkamer is niet meer laag in te stellen (na stroomstoring). Staat nu continue op heel warm ingesteld. Resetten werkt niet, uitzetten kan niet. Tenminste, wij zien geen aan/uit knop en in de gebruiksaanwijzing is hierover niets terug te vinden. Graag zien we dat er iemand langs komt en ons vertelt wat er gedaan kan worden. Dan uiteindelijk prijs voor repareren of voor een nieuwe thermostaat.
woensdag 28 juni 2017

Ophangen zonnescherm

Ik wil een zonnescherm op laten hangen. Het scherm moet nog gekocht worden, maar we willen er eentje van 5 bij 3 meter en onze woning is een nieuwbouw-hoekwoning.
woensdag 28 juni 2017

Eenzijdige nokverhoging

De huidige 2e verdieping is nog niet bewoonbaar. We hebben een vergunning nu gekregen voor een eenzijdige nokverhoging over de gehele breedte van het huis.
woensdag 28 juni 2017

Badkamer verbouwen

Nieuwe vloer plaffon en wand tegels en douch wand
woensdag 28 juni 2017

Buiten schilderwerk van tussenwoning

Schilderen van 2 deuren, 2 openslaande deuren. Ramen en dakkapel. Kozijnen. Zo snel mogelijk. Vorige schildrr is niet op komen dagen. Het schilderwerk is aan vervanging toe. Slechte plekken.
woensdag 28 juni 2017

Lichtkoepel plaatsen

Lichtkoepel plaatsen op een okay dak
woensdag 28 juni 2017

Composiet schutting

Schutting, inclusief palen en plaatsen. Lengte 5m. De lengte is aan het talud en loopt dus schuin af (hoogteverschil ongeveer 120-150 cm) Dat moet dus opgelost worden. Voorkeur is composiet in een antrachiet kleur (graag fotos van opties) en het liefst met beton palen (donker) en onder ook beton.
woensdag 28 juni 2017

Nieuwbouwgrond afvoeren

Ca. 35m3 nieuwbouwgrond afvoeren. Berg ligt in de tuin die goed bereikbaar is. Zal wel een gravertje nodig zijn en een bak om 20meter naar de weg te verplaatsen
woensdag 28 juni 2017

Waterpomp slaan of boren in tuin

Betreft het slaan van een waterpomp voor het vullen van vijvers en beregening van de tuin, de plek is goed te bereiken. Graag advies en een offerte.
woensdag 28 juni 2017

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Deze inzethorren voor een draai/kiepraam heb ik reeds aangeschaft en in huis, maar ze moeten nog wel op maat worden gemaakt en worden gemonteerd en afgesteld. Het gaat om 2 raamhorren op de eerste verdieping. De woning heeft kunststof kozijnen.
woensdag 28 juni 2017

Kabel naar zolder laten trekken

Voor een tussenwoning met drie lagen een utp trekken van de woonkamer naar de zolder
woensdag 28 juni 2017

Poortdeur met slot plaatsen

Mijn poort is aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten hoe duur het is om een poort te laten maken omdat het nogal vreemde maten zijn. Het gaat om een poort met een toog . Mag een dichte poort zijn maar mag ook planken . De maten zijn 96 cm breed en 211 hoog. Graag wil ik er ook een slot in met een klink die aan beide zijde open gemaakt kan worden. We hebben zelf al de cilinder.
woensdag 28 juni 2017

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

De huidige uitsparing van het granieten aanrechtblad is 550 x 475 en dus is vergroting nodig, 560 x 490, voor de Pelgrim inductiekookplaat.
woensdag 28 juni 2017

Afneembare CanDo plinten monteren

Ik zou graag ongeveer 22 meter aan afneembare CanDo plinten laten monteren. Dit zou ik graag zonder de plastic hoekjes van CanDo laten doen. In plaats daarvan de plinten verstek gezaagd gemonteerd. Exacte aantal meters moet wellicht nog nagemeten worden i.v.m. hoekjes et cetera. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
woensdag 28 juni 2017

Tegel laten leggen in de keuken

Ik wil graag tegel liggen in de keuken.
woensdag 28 juni 2017

Hele huis laten slopen

Graag het hele huis slopen ivm nieuwbouw
woensdag 28 juni 2017

Slopen van een aanbouw

Slopen van een aanbouw van +/- 24 m2 . Aanbouw bestaat uit fundering met betonnen vloer met tegels. Houten bouw totaal +/- 10 meter kozijnen met glas 6 meter buitenmuur huis (niet slopen) 4 meter houten wand voor schuur buren (hout slopen) schuin aflopend dak met dakleer.

Partners

Partners van Casius