Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

dinsdag 21 januari 2020

Stucen van gezinswoning

Het gaat om 115m2 aan wanden van beton, deze wil ik aflaten werken met glad pleisterwerk
dinsdag 21 januari 2020

Betoncire in de badkamer

Nieuwbouw met casco badkamer waarvan de we de wanden beton cire willen. Het gaat om 40m2 aan wanden.
dinsdag 21 januari 2020

Elektra compleet vernieuwen vloerverwarming realiseren en cv vervangen

Ik ga op zeer korte termijn een huis kopen. Deze woning gaat compleet gestript zijn bij aanvang Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het aanleggen van de gehele elektra. slaapkamer 1: 5m x 3 meter, slaapkamer 2: 3m x 2 m De CV zal ook vervangen moeten worden 2e etage 3 radiatoren. Vloerverwarming realiseren 45m2, Slaapkamer 3: 4 m x 3 m, Slaapkamer 4 4m x 4 m en badkamer 3 m x 2 m. begane grond 9000mm x 5000 mm. Dit is verdeeld in keuken, Woonkamer , gang en wc. ik zat zelf aan 6 tot 8 groepen te denken. Graag ontvang ik een passende offerte voor het kant en klaar afleveren. En kan de offerte wat langer lopen dan normaal omdat dit ook via de bouwdepot aangevraagd moet worden als de overdracht van de woning rond is.
dinsdag 21 januari 2020

Nieuwbouw appartement dun stucen

Nieuwbouw appartement behangklare wanden dun stucen in woonkamer/keuken, 2 slaapkamers en entree. Het zou gaan om ongeveer 100m2. Ik heb de plattegrond, die mail ik u als u geïnteresseerd bent.
dinsdag 21 januari 2020

Palen van schutting vervangen

Ik heb een schutting waarvan 2 palen gebroken zijn. Het zijn houten palen van ongeveer 2 meter, deze moeten vervangen worden. Vervolgens moet de schutting weer rechtop worden gezet. the fence needs to be fixed - put upright, some of the supporting beams are broken at the bottom
dinsdag 21 januari 2020

Installatie van 6 Steinel buitenlampen

Ik wil mijn 6 huidige buitenlampen laten vervangen door ledlampen van Steinel met sensor. Afvoeren kunnen wij zelf.
dinsdag 21 januari 2020

Nieuwe stortbak wc

De oude stortbak werkt niet meer. Het moet verwijderd worden en er moet een nieuwe voor in de plaats komen. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 21 januari 2020

Appartement stucen

We hebben een appartement gekocht dat compleet gestuct moet worden. De wanden zijn 230 m2 en de plafonds 70 m2.
dinsdag 21 januari 2020

Latex spuiten van volledige woning

Onze woning hebben we compleet laten stucen en moet nog geverfd worden. We twijfelen tussen rollen en spuiten. Alle wanden en plafonds zijn dus strak en de woning is leeg. Ik zou graag willen weten wat het zou kosten om de gehele woning te laten spuiten. Spierwit op het plafond en ook een witte kleur op de wanden. Graag ontvang ik ook informatie voor het spuiten van een wand in een andere kleur. Het gaat om ongeveer 200m2 aan wanden en 75m2 aan plafonds, de vloeren van 75m2 moeten ook afgeplakt worden. Graag een m2 prijs meegeven voor een 'andere kleur' op de muren, zodat wij kunnen kiezen of het wit wordt of iets anders.
dinsdag 21 januari 2020

Wand stucen

Wat gaten in de betonnen muur met spachtelputz. Het oppervlakte is ongeveer 2.60 m x 5 m. Het is de bedoeling dat deze wand wordt afgewerkt met glad pleisterwerk en vervolgens met latex wordt gespoten.
dinsdag 21 januari 2020

Jaren 30 woning stucwerk

Het gaat om een geluidswand, ik ben een voorzetwand van gips aan het maken. Deze wil laten afwerken met glad pleisterwerk. het gaat om ongeveer 15m2.
dinsdag 21 januari 2020

nieuwbouwwoning stucen en schilderen

Wij willen de wanden en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten afwerken met glad pleisterwerk en afspuiten met latex. Het gaat om een oplvering van 175m2 aan betonnen wanden en 100m2 aan plafonds met spackspuitwerk.
dinsdag 21 januari 2020

stucwerk wand

De muur is geisoleerd en afgewerkt met gipsplaten. Wij willen dit nu strak gestuct hebben. Het gaat om ongeveer 10m2.
dinsdag 21 januari 2020

Wanden geluid isoleren

Graag laat ik een ruimte van circa 3 x 3 m met 1 schuine wand tegen geluid isoleren. Graag zou ik advies van de vakman ontvangen over het best te gebruiken isolatiemateriaal.
dinsdag 21 januari 2020

Deur vervangen

Ik wil een standaard deur door een schuifdeur van 1 meter breed en 2,40 hoog laten vervangen. De oude deur verwijderen wij zelf, de oude deurpost (aluminium) moet wel eerst verwijderd worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 21 januari 2020

Mansarde kap dakpannen vervangen en mogelijk isoleren

Ik zou graag de dakpannen van mijn vrijstaande huis, mansarde kap van circa 100 m2 laten vervangen. Ik denk er over na om ook het dak te laten isoleren. Het zijn rechthoekige dakvlakken. 1 dakvlak heeft 3x velux ramen en 1 dakvlak heeft 2 gemetselde schoorstenen. Noklijn is circa 8,5 m. Inclusief nieuwe keramische dakpannen: b.v. vhv blauw gesmoord. Het dak is van binnenuit een deel geïsoleerd, tegen de dakspanten aan, er is een ruimte van ongeveer 15 cm tussen isolatie en dakbeschot. Afvoeren graag in overleg. Over isolatie materiaal wil ik advies. Het is een vrijstaande woning, een steiger kan rondom geplaatst worden. Een kant zou even overlegd moeten worden met de buren.
dinsdag 21 januari 2020

Gevel renovatie bungalow

Wij willen de buitenmuren, nu gele steen, laten isoleren en stucen voor een moderne look van deze bungalow uit de jaren 80 en ook voor de duurzaamheid en energie besparing.
maandag 20 januari 2020

Gevel renoveren

Ik wil mijn buitenmuren isoleren. De buiten muren zijn wit geverfd en dat vinden wij jammer vandaar dat we er steenstrips op willen hebben. Het gaat om 125 m2 gevel. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 20 januari 2020

Bouw nieuwbouw woning

Wij willen een stenen bungalow laten bouwen van 600 KUB in mei/ juni 2020. Vloeroppervlakte is rond de 150/ 160 m2. Boven op komt een gedeeltelijke opbouw van 30 m2 en een hoogte van 3 meter. De bungalow wordt niet plat, deze wordt L-vormig, op de hoek komt een verhoging met een lessenaarsdak. Aan de andere kant komt er een schuine kant tegenaan zodat er een vide ontstaat in de woonkamer. Er moet een mogelijkheid zijn om slaapkamers te laten realiseren in de opbouw. Het opbouwgedeelte met zink bekleden, daar komt een raamwerk in de enkelsteens muur en deze met zink afwerken. We hebben de kavel gekocht, daarvan vindt 2 maart de overdracht plaats. De vergunning aanvraag moet nog gebeuren. De tekening hebben we al laten maken, maar donderdag heb ik een afspraak voor de bestektekening. Er hoeft niet geheid te worden. Graag een casco oplevering. Eventueel regelen wij de kozijnen zelf.
maandag 20 januari 2020

Vaste, rechte trap realiseren

Wij hebben onlangs een dubbele benedenwoning aangekocht welke wij nu aan het renoveren zijn. Er zit een bestaande, geïmproviseerde trap tussen de begane grond en souterrain maar deze laten wij verwijderen. Wij realiseren een nieuw trapgat ca. 1 meter verder en willen daar een trap naar beneden laten maken. Gegevens nieuwe trap: Rechte, dichte steektrap. Liefst een luie trap indien mogelijk. De trap wordt ca. 370 cm lang en 98 cm breed. De trap dient een afstand naar beneden te overbruggen van ca. 210 cm. De zijkant van de trap moet ook dichtgemaakt worden (of voorzien worden van deuren). Aan een kant van de trap zit een muur. Daar willen we een muurleuning plaatsen. Aan de open kant van de trap moet een hekwerk en balustrade komen. De gehele trap (incl. stootborden en ballustrades) dient van onbehandeld eikenhout te zijn. Vervolgens dient deze geschuurd te worden met korrel 120 en in een bepaalde (nader te bepalen) olie gezet te worden. De trap dient gemaakt, geleverd en geplaatst te worden. Wij ontvangen graag 1 totaalprijs incl. btw voor al het bovengenoemde incl. arbeid etc. Daarbij ontvangen wij graag een indicatie van wanneer de uiteindelijke trap geplaatst zou kunnen worden (voorkeur eind maart / begin april).
maandag 20 januari 2020

Vloerverwarming, cv en radiatoren plaatsen

2-onder-1-kapwoning uit 1920 waarbij de 2 gaskachels vervangen moeten worden door een cv, en hierbij gelijk de houtenvloer te vervangen door beton met vloerverwarming. Op de bovenverdieping radiatoren op gas aanbrengen. Het gehele huis is 101 m2. Voor de vloerverwarming gaat het om ongeveer 50 m2. Graag de offerte inclusief materiaal.
maandag 20 januari 2020

Slaapkamer badkamer maken, wand zolder verplaatsen en uitbouw realiseren

Graag laat ik een aantal verbouwklussen uitvoeren, het gaat om: - Van zolder een slaapkamer maken met dakkapel en plafond isoleren en verplaatsen tussenwand. De tussenwand is ongeveer 5/6 m, schuin aflopend. Het plafond is ongeveer 30 m2. - Op 1e verdieping van slaapkamer badkamer maken. Wastafel, inloopdouche, bad en wc erin plaatsen en leidingwerk leggen. Daarnaast ook wanden en vloer betegelen. badkamer is 3 bij 3 m. Of de vloer eruit moet weet ik niet, of dat hier overheen gestort kan worden. - Op de begane grond uitbouw maken van 10 m2. De vergunning moet aangevraagd worden, heb wel al akkoord. Van steen. In het midden van het dak een lichtstraat. Er zal een laagje fundering moeten komen, is wel al bestraat. Graag complete oplevering, inclusief stucwerk en elektra. - Daarnaast ook nog een paar wandjes verplaatsen en kleinere klussen en vloerverwarming plaatsen. 3 maart zou ik graag starten.
maandag 20 januari 2020

Klussen in huis + toilet renovatie

2 radiatoren vervangen, waarvan 1 via kruipruimte 250 cm moet worden verlegd (aansluiting rechts van raam verplaatsen naar aansluiting links van raam voor designradiator aan de muur). Bij de andere blijft huidige aansluiting behouden. Er zijn nu raam radiatoren, deze worden zij radiatoren die tegen de muur worden geplaatst, direct ernaast. Tegelen 3.8 m2 keuken spatwand (60 cm× 530 cm + extra bij afzuigkap). Leg verband + tegel nog niet bepaald. Er komt een nieuwe keuken. De oude wordt helemaal gestript en gedemonteerd, waarna de nieuwe keuken wordt geplaatst, maar deze heeft geen spatwand. Renovatie van toilet (zie foto). Willen gebruik maken van een pakket als deze: https://www.badkamervoordeelshop.nl/toiletten/complete-sets/complete-toiletruimte-inclusief-tegels/complete-toiletruimte-muretto-inclusief-tegels-en-toilet.html. Staand toilet naar hangend toilet + tegelen tot hoogte +/- als huidig toilet en vervangen kraantje. Toilet is 1,15 m bij 1,2 m. Huidige tegels haal ik er zelf af. De grote dingen regelen wij zelf, maar aansluitmateriaal hebben wij geen verstand van, dus dat laten wij graag door u regelen. In de loop van april willen wij beginnen.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde realiseren

We willen een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 m. Graag goed geïsoleerd en simpel afgewerkt om de kosten laag te houden. De constructie graag hout. Als het goed is, is een vergunning niet nodig, wel is toestemming van de buren nodig, maar dit zal geen probleem zijn. Ik verwacht dat er geheid moet worden, wij hebben als het goed is een drassig moerasachtig terrein. Casco oplevering, wind- en waterdicht. Tevens moet de tussenmuur tussen de keuken en kamer verwijderd worden en een draagbalk worden geplaatst, dit gaat om ongeveer 2 m. Voorbeeld van het huis, gevonden via funda: https://www.funda.nl/koop/zeist/huis-41682414-nijenheim-1312/. We zijn benieuwd, graag reactie per mail.
maandag 20 januari 2020

Grindvloer verwijderen

Graag wil ik een prijsindicatie om een grindvloer te laten verwijderen. Het gaat om ongeveer 45 m2. Het gaat alleen om het verwijderen. Het is de vloer op de begane grond. Afvoeren kunnen wij zelf, maar mag ook door de vakman.
maandag 20 januari 2020

Tegelen badkamer: wanden en vloer

Wij zoeken een tegelzetter voor onze badkamer van 20 m2. (5 m2 vloer en 10 m2 muur) tegels 33 bij 33 cm. De muren zijn glad gestuct, op de vloer liggen tegels die in de primer zijn gezet, zodat de nieuwe tegels eroverheen geplaatst kunnen worden. De tegels hebben, voeg ook. Graag laten wij deze klus op redelijk kort termijn uitvoeren.
maandag 20 januari 2020

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak

Horeca afzuigmotor plaatsen op het dak. Afzuigkap - doorvoer stalen dak (40 cm) - afstand - circa 1 meter - plaatsen motor. Hoogte gebouw - 3.20 meter.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw realiseren en keuken met badkamer verplaatsen

Ik wil een complete uitbouw laten plaatsen van 2 x 6 meter. Hiervoor is geen vergunning vereist. Ik laat mij adviseren over de fundering, constructie, isolatie en oplevering. Ook moet de keuken en badkamer worden verplaatst. Keuken verplaatsen van achter naar voorzijde, en badkamer verplaatsen naar andere kamer. Beide ruimtes beschikken over een houten vloer. In beide gevallen moet elektra en leiding werkzaamheden plaatsvinden.
maandag 20 januari 2020

Aanleggen zandcement dekvloer 5 cm, inclusief egalisatie

Wij willen een volledige nieuwe tegelvloer op de begaande grond leggen. Daaronder willen wij watergedragen vloerverwarming. Dit wordt allemaal gerealiseerd. Hierop moet een zandcement dekvloer komen van 5 cm en dusdanig glad dat hierop getegelt kan worden, dat laten wij graag door u uitvoeren. Daarop moet een tegelvloer gelegd worden, dit regelen wij zelf. Het gaat hierbij om 47 m2. Graag een volledige offerte. Start mag richting april/ mei zijn.
maandag 20 januari 2020

Gestorte vloer voor- en achtertuin met tuinmuur

Wij willen een paalfundering in de voortuin (ongeveer 10 m2) en achtertuin (ongeveer 40 m2) van onze hoekwoning met een gestorte/gevlinderde vloer erop ivm het extreme zakken van de grond.
maandag 20 januari 2020

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik heb interesse in uitbouw achterzijde van ongeveer 3 m diep bij 6 m breed. Aluminium met glas, ook aan de bovenkant. Geveldoorbraak niet nodig. Alleen verwijderen huidige deur en schuifpui. HR ++ glas gewenst. Ik verwacht dat er een fundering nodig is. Ik kan zelf tuintegels verwijderen. Ik verwacht dat een vergunning nodig is, de vergunningaanvraag laat ik door u uitvoeren. Graag een casco oplevering, graag wel wind- en waterdicht. Er zitten convectorputten voor het raam, deze moeten denk ik dan verplaatst worden. Er is een buitenkraan, deze zit tegen de buitenkant aan en moet verplaatst worden. Graag volledige offerte zonder veel te verwachten bijkomende kosten.
maandag 20 januari 2020

Groen dak realiseren

Ik wil een groen dak laten aanleggen op een dak van ongeveer 4,5 x 6 m (met een daklicht van 1 x 1,5 m erin). Het dak is in 2 fases aangelegd dus er zit in zinken rand in het midden. Er ligt van dat zwarte spul op in stroken, maar ik weet niet hoe het heet. Ik moet nog subsidie aanvragen, dus ergens in het voorjaar wil ik beginnen
maandag 20 januari 2020

Vervangen douchedeur

Onze douchedeur is helaas kapot en ik wil het daarom verwijderen, afvoeren en vervangen door een nieuwe. Zie bijgevoegde foto's. Ik hoor graag wat de kosten zijn.
maandag 20 januari 2020

Vloer isoleren met cellulose

Het gaat om de vloer tussen twee woningen in die we willen isoleren. We denken aan cellulose. De bovenwoning wordt momenteel verbouwd, (houten) vloeren zijn kaal, dus er kan snel begonnen worden. De oppervlakte is ongeveer 55 m2 en we zouden van bovenaf willen isoleren.
maandag 20 januari 2020

Vlonderterras aanleggen

Ik wil een vlonder terras aan laten leggen en ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. Huidige situatie balkon +/- 30 m2 bedekt met tegels.
maandag 20 januari 2020

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Op de 1e verdieping is het ventilatierooster defect geraakt. Graag zouden wij een nieuw (geluidswerend) rooster laten plaatsen (incl. Suskast?). In de bijlage een voorbeeld van het defect geraakte rooster. De ventilatieroosters zijn ongeveer 80 cm bij 10 cm. Deze ventilatieroosters zijn achterzijde en daar hebben wij alleen een balkon, omdat het aan het water grens, ik weet niet of dit een probleem vormt.
maandag 20 januari 2020

Renovatie van het balkon: scheur-, schimmelvorming en opnieuw coaten

Voor een vereniging van eigenaren ben ik op zoek naar een specialist die onze balkons (9) kan renoveren. Het gaat om scheurvorming, schimmelvorming, oplossing voor slechte afwatering en opnieuw coaten. Bij het ene balkon is het erger dan bij de andere. Er zijn 3 maten: 4 grote van ongeveer 4 m lang bij 80 cm, deze is aan de achterzijde; zijkant zijn er 4 van ongeveer 1.50 breed 80 cm; voorkant zijn er 2 van ongeveer 1 breed bij 80 cm.
maandag 20 januari 2020

Bitumen vervangen

Wij willen het bitumen laten vervangen op onze schuur. Ik weet niet of het verwijderd en afgevoerd moet worden of dat er een nieuwe laag overheen moet. Ik sta open voor beide opties. Het gaat om ongeveer 14 m2.
maandag 20 januari 2020

Serre-uitbouw achterzijde

We willen graag een uitbouw van 4,85 breed en 2,5 - 5 mtr diepte. Afhankelijk van de kosten zal de diepte bepaalt worden. Tot 2.5 m is geen vergunning nodig. Graag wil ik een soort serre-uitbouw, wel luchtdicht en graag prefab. Met veel raampartijen, ook dak en schuifpui. Ik neem aan dat er een fundering nodig is, misschien zelfs geheid. Graag een casco uitbouw, wind- en waterdicht. Het is een jaren '30 woning.
maandag 20 januari 2020

Kruipluik verplaatsen

We willen het kruipluik van de gang verplaatsen naar de kamer kast. Graag eind april.
maandag 20 januari 2020

Asbestdakplaten vervangen

Het garage dak is 44 m2 de oude asbestplaten moeten er af. Nieuwe dakpanplaten er op. Ik heb een sloopvergunning aangevraagd.
maandag 20 januari 2020

Badkamerkast in elkaar zetten

Ik heb een badkamerkast gekocht bij Praxis 1.85 hoog met 4 deuren (kol 4 DRD 1 Sch Coralie wit. Ik zou graag willen dat de kast in elkaar gezet wordt
maandag 20 januari 2020

Ventilatierooster plaatsen

Ik wil graag 2 ventilatie roosters laten plaatsen in diverse bestaande ramen met kunststofkozijnen. Momenteel dus niet aanwezig. Maat van de ramen zijn ongeveer 850 x 950. Er zit nu dubbelglas in.
maandag 20 januari 2020

Draagmuur verwijderen

Ik wil op de begane grond een openkeuken creëren en wil daarom een deel van de draagmuur weg hebben. Het is een woning uit 1965 met betonnen wanden en betonnen begane grondvloer en eerste verdieping. De keuken is 3.30 m, dus het gaat om ongeveer een stuk van 2.80 m. Graag verneem ik welke gegevens er nog meer nodig zijn
maandag 20 januari 2020

Plafond en binnenmuren sauzen

Van een flat (geen nieuwbouw) van 108 m2 sauzen van het plafond en de binnenmuren zonder de deuren, ramen en kozijnen. De muren en plafonds zijn met latex beschilderd en onbeschadigd. Vrijwel de gehele vloer is van hout. De totale muuroppervlakte is naar schatting 325 m2. Een sterke voorkeur om in de laatste week van februari 2020 te starten.
maandag 20 januari 2020

Zonnecollectoren verwijderen, dakbedekking controleren en eventueel herstellen

Zonnecollectoren van het dak verwijderen en het dak controleren op beschadigingen (deze is met de bouw aangelegd, zo ja deze ook herstellen. Wij willen namelijk nieuwe zonnepanelen op het dak. De zonnecollector is ongeveer 1,5 m2. Graag ook afvoeren. Wat voor soort dakbedekking wij hebben, durf ik niet te zeggen. Het is een zonnecollector uit 1991.
maandag 20 januari 2020

Kast uit bouwpakket in elkaar zetten

Ik heb van Jysk een Oldrup kast gekocht die in elkaar moet worden gezet. Er is een goede gebruiksaanwijzing. Is er iemand die dit voor mij kan doen?
maandag 20 januari 2020

Infrarood panelen laten plaatsen

Ik zou graag willen weten wat het kost om infrarood panelen te laten plaatsen. Het gaat om en klein stenen 'bijhuis' achter een hoofdwoning met beneden een kleine kamer van 6 m2 en een L-vormige ruimte van 23 m2 met een open trap naar de zolder. Ik denk dat er 3 panelen nodig zijn. Het is als hoofdverwarming. We hebben nu helemaal niets qua verwarming. We hebben alleen elektra en water aansluitingen. Ik denk dat er voor het plaatsen van de panelen nog andere werkzaamheden nodig zijn, maar dit laat ik graag beoordelen.
maandag 20 januari 2020

Vervangen oude bedrading en vervangen groepenkast

Het plaatsen van zonnepanelen is een aparte groep nodig en dus het vervangen van de oude meterkast en de oude bedrading. Bedrading is een mengsel van oude en nieuwe kleuren, aarde is niet overal aanwezig. Huis is uit 1958. Graag een vrijblijvende offerte met prijsopgave modernisering elektra, ik laat graag een vakman langs komen om de situatie in te schatten.
maandag 20 januari 2020

Bestaande woning met gladpleisterwerk stucen

Wij hebben een ander huis gekocht en daarom opzoek naar een vakman die de wanden en het plafond met gladpleisterwerk kan afwerken, Plafond 145 m2 - wanden 185 m2

Partners

Partners van Casius

In de kijker