Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

woensdag 13 november 2019

2 kranen vervangen

Ik zou graag een keukenkraan en een wastafelkraan laten vervangen. Bij praxis heb ik 2 kranen gezien die ik graag zou willen. Hoe duur is het om door jullie deze 2 kranen te laten plaatsen?
woensdag 13 november 2019

Uitbouw zijkant hoekwoning

stenen uitbouw tbv keuken en toilet aan zijkant, diepte 7,60 m breed 2.10. doorbraak buitenmuur deurkozijn, verplaatsten afvoer, electra en water, doorbraak wk muur, plaatsen stalen balk. Stucklaar en waterdicht.
woensdag 13 november 2019

Voor- en achtertuin bestraten

Het leggen van bestrating in de voor- (30m2) en achtertuin (36m2). Beide tuinen zijn momenteel al bestraat. Graag een afspraak om op locatie een opname te doen, maar voor nu volstaat een richtprijs met als uitgangspunt: zwarte 600x600x40 (mm) tegels. Daarnaast Wil mijn buurman voor hetzelfde gedeelte hetzelfde laten doen.
woensdag 13 november 2019

epdm dakbedekking

Ik wil mijn dak laten bedekken met EPDM. Daarnaast moet er een doorvoer van de cv door heen en van de afzuigkap en de regenafvoer. het dak is 6 meter bij 4.50 meter. Het dak is bereikbaar met een ladder en is 2.50 meter hoog.
woensdag 13 november 2019

Bankirai terras vervangen door tegel terras

Er ligt nu een bankirai terras, dat moet vervangen worden door een tegel terras. De tuin ligt lager dan het huis dus het terras moet worden verhoogt. (Het bankirai ligt op een frame in de grond, het tegel terras moet in een met zand gevulde bak komen) Het gaat om 100 m2.
woensdag 13 november 2019

Installeren Pelletkachel

Kunt u mijn Qlima Viola 85 s-line installeren en, indien mogelijk, in gebruikstellen? Hierbij de foto's. Kachel komt schuin in de hoek (recht onder het rookkanaal). Het plafond is 264 hoog vanaf de grond. De buis in het afvoerkanaal (voorheen haardkachel) is +- 15 cm breed. Graag een offerte en afspraak.
woensdag 13 november 2019

Ventilatierooster in bestaand raam maken

Ik wil in 5 ramen ventilatierooster plaatsen. 3x slaap kamer 1x woonkamer 1x in de douche alle ramen zijn zelfde maten, namelijk 80 x 140. Vier van deze ramen zijn van dubbelglas eentje met enkelglas.
woensdag 13 november 2019

Schutting plaatsen

Een te plaatsen schutting of schot van 2.20h x 3.00 b. onder een overkapping, deze zal vervolgens doorlopen in een te plaatsen schutting van 1.80 h x 4.00 b. Een gehele wand dus, die afloopt. Gelieve een goede prijs kwaliteitsverhouding.
woensdag 13 november 2019

Isoleren van plat dak en bitumen vervangen door EPDM of PVC

Op dit moment is het een betumen plat dak. Deze is op dit moment ook nog niet geisoleerd. Ik wil de aanbouw dus isoleren en daarop EPDM of PVC laten leggen. Het dak is ongeveer 14.5m2. Het gaat om een platdak van een aanbouw dus ongeveer 2,70 hoog.
woensdag 13 november 2019

Nieuwe sanibroyeur plaatsen

Pomp en aansluiting oude broyeur zijn verouderd. In badkamer 1 hoog plaatsen. Het is de bedoeling dat u ook het vervangende materiaal levert.
woensdag 13 november 2019

Isoleren van betonnen plafond en afwerken

Betonnen plafond van nieuwbouw pand isoleren. Akoestisch doeleind en optisch mooier afgewerkt dan kale beton platen. 90m2. Lege ruimte, ligt geen vloer in nog, alleen muren zijn al geschilderd. Afplakken kan zelf voorbereid worden.
woensdag 13 november 2019

Warmtepompboiler plaatsen

Vervanging van huidige warmtepompboiler (Stiebel Eltron LWA 252) incl plaatsing/installatie op zolderverdieping.
woensdag 13 november 2019

Plafond en muur herstellen na waterschade

De plafond en muren bevatten vlekken van de lekkage. Dit moet hersteld worden. Het gaat om de keuken, van het plafond naar beneden een paar vierkante meter.
woensdag 13 november 2019

Wanden badkamer stucen

Wij hebben een nieuwe (30 jaar oude) woning gekocht en willen de badkamer opknappen. Wij gaan de tegels van de wanden verwijderen en willen dat het daarna glad stucwerk heeft. Wij gaan de muren daarop verven met een speciale badkamerverf. Het gaat om 25 m2 wanden.
woensdag 13 november 2019

Binnendeuren + deurposten verven

Graag zouden we een prijs willen opvragen voor het verven van 8 deuren en posten, we zijn er nog niet uit of het wit of zwart wordt. Het is de bedoeling dat u ook voor de verf zorgt
woensdag 13 november 2019

Ventilatierooster in het dubbel glas vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van 2 ventilatieroosters in dubbelglas. Het betreft 2 gelijke ventilatieroosters hoog 80mmx breed 1130mm. Ramen bevinden zich op de begane grond. Roosters bevinden zich in kunststof kozijn met dubbel glas.
woensdag 13 november 2019

Gehele tuin ophogen met aarde

Wij willen een aangekocht stuk tuin van ongeveer 230 m2, 10 a 20 cm op laten ophogen en egaliseren vanwege lage ligging en veel vocht. De bestemming is gras, bomen en planten, dit planten wij zelf. Aan de zijkant is een poort aanwezig, anders zou er eventueel via het weiland binnen gekomen worden. Graag zouden wij voor het ophogen een vrijblijvende offerte ontvangen.
woensdag 13 november 2019

Nieuwbouw wanden en plafond stucen

Ik wil de wanden en het plafond van mijn nieuwbouwwoning laten stucen. Het gaat om 250 m2 wanden en 115 m2 plafond. Graag een offerte.
woensdag 13 november 2019

Extra groepen aan laten leggen, tweemaal bedrading trekken en stopcontact verlagen

1x bedading trekken van meterkast naar keuken voor vonkontsteking kookplaat. 7-8 meter, 1x bedrading trekken van meterkast naar keuken voor aansluiting oven. In de keuken zit een dubbele contactdoos achter de koelkast deze moet verlaagd worden. dit betreft een nieuwbouw woning.
woensdag 13 november 2019

Nieuwbouw woning badkamer betonlook stucen

Het betreft een nieuwe badkamer. Zijwanden in betonlook stucen. Plafond strak stuc in het wit. Totaal 40 m2 wanden en 10 m2 plafond. Daarnaast willen wij ook graag de beneden verdieping laten stucen alles bij elkaar natuurlijk voor een scherpe prijs.
woensdag 13 november 2019

Nieuwbouwwoning stucen

Onze nieuwbouwwoning wordt naar verwachting in maart opgeleverd. Wij willen de wanden laten stucen en evt ook deels laten verven. Ook willen wij de schuine wanden van de zolder laten verven en willen wij nog de toiletten (plafond en boven 1.20 m tegels) en het plafond en een klein deel van de muren in de badkamer laten stucen (10 m2). Totaal 305 vierkante meter. Tevens overwegen wij het plafond van de begane grond te laten stucen. Wat zouden de kosten daarvoor zijn? Hoeveel kost het per m2 om de wanden te laten verven?
woensdag 13 november 2019

Na lekkage (waterschade)

Ik ben op zoek naar een stukadoor voor het stucen van mijn wanden en het plafond na waterschade. Het gaat om 25 m2 wanden en 25 m2 plafond. Ik ontvang graag een offerte.
woensdag 13 november 2019

PVC afvoer buizen koppelen

Wij hebben een verzamelput en daar komen 4 afvoerbuizen in uit. Het geheel loopt richting een betonnen buis. De klus is om deze 4 afvoerbuizen van diverse diameters aan elkaar te koppelen en dan aan te koppelen aan de betonnen afvoerbuis zodat ik een gesloten verbinding krijg wat lekkages bijna geheel uitsluit en de verzamelput dan te laten vervallen. de 4 afvoerbuizen bestaan uit 1x afvoer toilet, 1x afvoer hemelwater 80mm doorsnee, 1x hemelwater afvoer 125mm doorsnee en 1x afvoer spoeleiland keuken. De verzamelput is gemetseld en zal ongeveer 25 x 60 cm zijn.
woensdag 13 november 2019

Dak lekkage repareren

Hello, I have a leak (not much, mostly vocht) around the rookgasafvoer. It is a flat roof. I built a dakterras, the contractor placed a second layer of bitumen before the dakterras. So I don’t know if the lekkage comes from a not well attaché rosette, or from between the 2 bitumen layer. The roof is 40 m2.
woensdag 13 november 2019

Waterslag in waterleiding oplossen

Bij het openzetten van kranen, douche en het aanzetten van de wasmachine horen wij waterslag. Hoe kunnen we dit het beste oplossen? Ons huis is gebouwd in 1986. Wij willen graag dat dit wordt opgelost zonder dat de muren daarvoor worden opengebroken
woensdag 13 november 2019

Uitbouw aan de achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren van de woning. De maten zullen 2.5 m bij 6 m moeten worden. Vergunning is niet nodig. De uitbouw komt aan de achterkant. Wat voor soort fundering nodig is, ontvang ik graag advies. Ik wil een stenen uitbouw met aan de achterkant geheel glas. Elektra en stucwerk hoeft niet. Ik wil graag een offerte voor een casco oplevering en een offerte voor een complete oplevering. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 13 november 2019

Airco (buitenunit) verplaatsen en opnieuw vullen

Wijk bij Duurstede, wil ik informatie inwinnen en offerte aanvragen om een klus uit te voeren voor het verplaatsen van de buitenunit en opnieuw aansluiten en vullen van de airco. De buitenunit is al afgekoppeld. Het merk is: Amcor, model: HW-AM12KE en is ca. 10 jaar oud. Door een verbouwing kan de unit niet meer op het balkon staan. Het is de bedoeling dat de unit op het dakkapel wordt geplaatst. Een gat is ook al hiervoor geboord. De klus moet plaatsvinden op bovengenoemd adres (woonhuis).
woensdag 13 november 2019

Zonneboiler/zonnepanelen waterpomp vloerverwarming en pelletkachel realiseren

Wij gaan aan de slag met een renovatie project, graag zou ik als bron oppervlakte water willen en zonneboiler/zonnepanelen. Doormiddel van een warmtepomp, wisselaars en vloerverwarming/laagwaardige radiatoren (slaapkamers) kunnen verwarmen en koelen. Voor de extra koude winteravonden instaleren we een palletkachel in de woonkamer/keuken. Het totale woonoppervlakte zal ongeveer 160m2 zijn. Ik ben opzoek naar een partij die ons kan begeleiden met al deze onderdelen en het kan uitvoeren.
woensdag 13 november 2019

Open haard plaatsen

Plaatsen van haard in woonkamer met een stenen schoorsteen van 200 mm naar vliering. Dakdoorvoer moet nog worden gemaakt. Leidingen naar cv flexibel ca 12 mtr door 75 mm mantelbuis.
woensdag 13 november 2019

Gevel bekleden

We willen de buitengevel isoleren, en voor een deel bekleden met steenstrips. Het betreft een woonhuis met aanpandige schuur. Het woonhuisgedeelte willen we bekleden met steenstrips. Het gaat om 100 m2.
woensdag 13 november 2019

Verplaatsen meterkast

Huidige meterkast zit op eerste verdieping. Wens is om deze te verplaatsen naar berging. Kabel is lang genoeg. Huis wordt momenteel verbouwd.
woensdag 13 november 2019

Brink luchtverwarming vervangen

Heb een oude Brink hete luchtverwarming installatie 1985, zou graag een offerte willen ontvangen van een nieuwe voor levering en montage. Momenteel fluit mijn installatie vooral s nachts als alles uit is. dan zet ik de toevoer uit met schakelaar(toevoer in het huis) en is het geluid weg. Aangezien hij bijna 34 jaar oud is wordt het wel eens tijd om rond te gaan kijken. Woon in een rijtjeshuis tussenwoning met half plat dak. Het mag ook een ander type worden, als het maar functioneel is.
woensdag 13 november 2019

MDF wanden schilderen 3x deuren 5x kozijnen

Wij hebben een aantal schilderklussen in huis. Het gaat om 3 MDF wanden van 1.5 / 2 meter, 3x deuren en 5x kozijnen. Wat betreft de MDF wanden weten wij nog niet of dit mogelijk is, daarom willen wij hier wellicht gipsplaten op, graag ook meenemen in de offerte.
woensdag 13 november 2019

Aardpen laten slaan

Ik weet niet of er een Aardpen in fundering zit. Onze aannemer is namelijk halverwege de werkzaamhede gestopt. ik ben opzoek naar een partij die dit kan controleren, indien niet, dan een Aardpen slaan en meterkast verbinden aan een Aardpen met een aardingsdraad.
woensdag 13 november 2019

Aardpen inslaan en aansluiten groepenkast

Opdracht is het aansluiten van de draden in de groepenkast (het maken van nieuwe groepen) en het inslaan van een aardpen.
woensdag 13 november 2019

Kruipruimte opvullen met zand + advies verzakking huis

Ik wil graag mijn kruipruimte verhogen met zand. Dit in verband met de grond verzakking. De technische inspectie is 4 maanden geleden geweest en hij raadde het aan. Rondom het huis is de grond ongeveer 10 cm gezakt. De onderkant van de kruipruimte is gezakt en gevolg is dat het zand onder het huis loopt (heel klein beetje, maar wel zichtbaar). Bij de regenpijp zie je het zand naar benden lopen. Ik schat de totale oppervlakte van de kruipruimte op ongeveer 100 m2. Ik weet niet exact met hoeveel cm het verhoogt het moet worden, maar ik denk minimaal 10 cm. Graag laat ik hier iemand naar kijken en hier zou ik graag advies over willen hebben. Graag zou ik hiervoor een offerte willen aanvragen.
woensdag 13 november 2019

1 deur laten schilderen

1 binnen deur, wit, in het midden zit er glas waardoor het een klein oppervlak is wat geschilderd moet worden. Al het verf heb ik zelf al.
dinsdag 12 november 2019

Binnenwerk van een groot raamkozijn schilderen

Ik wil mijn slaapkamer raamkozijn laten schilderen in RAL 9010. Het gaat om alleen de binnenkant. Kleine oneffenheden dienen geplamuurd te worden, inclusief kitten. De omtrek van het kozijn is circa 10 meter. Er is heel makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Waterschade herstellen

Door lekkage van het bad heeft er water gestaan op het gestucte plafond in de woonkamer eronder. Er zitten 2 strepen van 1,5 meter bij 30 cm die verkleurd zijn en middenin de strepen een streep waar het stucwerk tussen 2 gipsplaatsen wat los zit (betreft een gipsplaten plafond met daarop 2 stuclagen. Het hele plafond is 9 bij 3,50 meter.
dinsdag 12 november 2019

Wasbak verwijderen + afvoeren

Graag laat ik een wasbak verwijderen uit een slaapkamer. Graag laat ik de wasbak ook afvoeren. En graag de leidingen afdoppen.
dinsdag 12 november 2019

Laminaat leggen en witten

Ik heb een kamer (12 m2 ) die nog gewit moet worden (aan muren en plafond). Iemand heeft de muren gewit, maar het moet nog een keer. Daarnaast zou de vloer gelamineerd moeten worden, de kamer is 3 x 4 m. Het laminaat heb ik al in huis.
dinsdag 12 november 2019

Dak opbouw op plat dak realiseren

Wij willen een dak opbouw op de 2e etage boven onze keuken. Deze heeft namelijk nog een plat dak. Maten zijn: lengte 470 cm x breedte 200 cm. Het betreft een L uitbouw. Het dak is sterk genoeg voor de opbouw. De vergunning regelen we zelf. We willen een casco oplevering met alleen de buitenafwerking en ramen. Verder regelen we het zelf. Wat betreft de constructie willen we graag overleggen. We willen graag de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Met de tekeningen zijn we bezig. Wat zijn hier de kosten en mogelijk heden? Op de bijgevoegde foto is het zichtbaar waar de uitbouw zou moeten komen.
dinsdag 12 november 2019

Badkamervloer opnieuw kitten en voegen

Uit de technische keuring bij aankoop van ons huis is gebleken dat het kitwerk in de badkamer (ongeveer 10 m2) vervangen moet worden en dat er flexibele voegen aanwezig zijn (ongeveer 5 m2). Graag laat ik iemand naar het flexibele voegwerk kijken of deze vervangen moet worden. Graag een offerte voor beide werkzaamheden.
dinsdag 12 november 2019

Install new cooker and oven

We bought a new induction cooker and oven from BCC, both are 230V. During installation by BCC we found out that the old cooker and oven was connected to a single Perilex outlet. I need an electrician to check if the Perilex outlet has all three phases correctly installed incl. neutral and ground. Then make an adaptor from Perilex plug to three separate 230V outlets (one for each phase). The connect the cooker to one and the oven to another. Im not shure what the distance between the induction cooker and the fuse box is. It is possible to gain access to the crawl space, which is behind the shelves. If this is not possible the alternative is to make a fixed installation of the cooker and oven.
dinsdag 12 november 2019

Binnendeuren schilderen

Ik wil 4 deuren laten schuren binnen en daarna lakken plus posten. Het zijn 4 houten binnendeuren en ouderwetse modellen, niet tot aan het plafond. Ze zijn ongeveer 2.20 m bij 90 cm. Het zijn opdekdeuren Graag een aparte prijs voor de materialen.
dinsdag 12 november 2019

Badkamer renoveren

Ik wil mijn badkamer laten renoveren. Toilet vervangen in een nieuw zwevend toilet, plaatsen van badkamer meubel en een douchecabine of inloopdouche. Hiervoor moet het huidige bad gesloopt worden. Ook de vloer en muren moeten opnieuw betegeld worden. De vakman zorgt voor het afvoeren van al het oude materiaal. De oppervlakte bedraagt ongeveer 3 x 3 meter. In overleg mag de vakman de tegels, toilet en douchecabine aanbieden in een offerte.
dinsdag 12 november 2019

Toilet bij badkamer betrekken en hele ruimte renoveren

Mijn toiletruimte wil ik bij de badkamer betrekken. Hiervoor moeten er 2 muren worden doorbroken. De ruimte word dan ongeveer 2 x 2 meter. Overige taken: Het huidige dubbele plafond moet worden aangepast, nieuwe betegelde wand, toilet vervangen, spotjes en wastafel plaatsen, tegelvloer verwijderen en afvoeren, en leggen van nieuwe tegels. Al het materiaal voor deze klus mag worden opgenomen in de offerte.
dinsdag 12 november 2019

Bamboevloer leggen op een zolderverdieping

Betreft een zolderverdieping, 1 kamer en 1 overloop. Ligt nu nog vloerbedekking maar dat haal ik zelf weg. Betreft leveren en plaatsen van een bamboe vloer, in totaal ongeveer 32 m2.
dinsdag 12 november 2019

Douchewand + schuifdeur realiseren

Het gaat om een douchewand met schuifdeur (Gradara 140 x 200 x 8 art.nr. is:593500) te plaatsen tussen twee muren, de muur afstand is 135 cm, maar de meeste apparaten zijn 1.40 m wat het een beetje problematisch maakt. Graag zou ik er eentje willen hebben die wel past.
dinsdag 12 november 2019

Dak van een tuinhuis isoleren tegen de vocht

Wij willen het dak van ons tuinhuis isoleren. Het gaat om een Douglas tuinhuis met EPDM dakbedekking die veel te vochtig is binnen en dit wil ik verhelpen door bovenop het dak isolatie aan te laten brengen. Het gaat om circa 18 m2. Waarschijnlijk is er pir isolatie nodig of xps isolatieplaten. De nieuwe dakbedekking is afhankelijk van het soort isolatie. Er is makkelijk bij te komen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius