Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

maandag 21 augustus 2017

Vloer schuren en white wash

Op zolderkamer van zo 15 m2 dient de originele planken vloer geschuurd te worden en voorzien van white wash.
maandag 21 augustus 2017

Verplaatsen van de CV ketel naar balkonkast

Ik woon in een redelijk klein appartement en de CV ketel zit voor mij op een onhandige plek. Bij diverse buurtbewoners heb ik gezien dat ze de cv in de balkonkast hebben weggebouwd. Ik ben benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Het betreft een appartement uit jaren 40/50 met houten vloeren. Leidingen van CV en gas zijn weggewerkt in de vloer.
maandag 21 augustus 2017

Parket reparatie na waterschade

Heer, mevrouw, Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de defecte en verkleurde parket delen tussen de convectorput en de schuifpui en aanbrengen van nieuwe parket delen. Parket, ter plaatse bij de schuifpui, behandelen zodat het parket minder gevoelig voor (lekkage) water is. Graag serieuze aanbiedingen van ervaren bedrijven. Zie bijgaande foto's. Met vr. Groet en dank voor de info, Koos Verseveld.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer verven

Wij willen graag de tegels in de badkamer laten verven
maandag 21 augustus 2017

Rolhordeur monteren in houten kozijn

Graag 1 rolhordeur monteren. Ik ga hem bij de Gamma aanschaffen. Rolhordeur 400 of 600 serie kleur: wit ral 9010 De breedte tot 105 cm en de hoogte tot 215. Mijn maten zijn 87 cm enGraag zo snel mogelijke offerte, want wil de roldeur zo snel mogelijk geplaatst hebben. Uiterlijk 14 september ivm vakantie
maandag 21 augustus 2017

Douchewand plaatsen

Wij willen graag een douchdeur van 90 cm laten plaatsen en een douchewand van 40 cm
maandag 21 augustus 2017

Lamilaat leggen

We hebben lamilaat bij jullie gekocht en nog steeds niet gelegd Onze vraag is zouden jullie het willen doen De kamer is ongeveer 16 vierkante meter graag prijs opgave Bij voorbaat
maandag 21 augustus 2017

Schoorsteenplaat natuursteen plaatsen

Er moeten bij ons twee schoorsteenplaten geplaatst worden op twee schoorstenen beide 67x100cm de platen zullen wat groter zijn deze kan ik zelf bestellen. Of als er een bedrijf is die ze levert en plaatst kunnen zij dat doen. Het moeten twee natuurstenen platen worden
maandag 21 augustus 2017

Afvoer afzuigkap

Ik wil voor mijn dochter een offerte aanvragen voor het boren van een gat (125mm) door de gemetselde gevel voor de afvoer van de afzuigkap.
maandag 21 augustus 2017

STEK monteur gezocht voor plaatsen airco

Ik zoek een STEK monteur voor de complete plaatsing van een quatro airco systeem Alle units, 4 binnen en 1 buiten komen op de zijwand van het huis (hoekwoning)
maandag 21 augustus 2017

Laminaat leggen

Laminaat + ondertapijt leggen op 4 slaapkamers en overloop.
maandag 21 augustus 2017

Badkamer

Wij zouden graag onze badkamer voorzien van vloer en wandtegels van de gamma. Ook een tussenwandje van ongeveer 5o cm breed bij 200cm hoog naast de toilet om de douche en toilet te scheiden. Na dat wandje willen wij graag een glazen wand van ook 200 cm hoog bij 50 cm breed om er een inloop douche van te maken. Onze badkamer is 1,66 breed en 2,52 lang. Graag zouden wij een nieuw toilet ophangen, waar nu ook een toilet hangt. Wastafel meubel ook vernieuwen maar ook op dezelfde plek. Leiding van de douchekraan graag verleggen naar er tegenover. Tegels hebben wij al bij de gamma gevonden.
maandag 21 augustus 2017

Deuren en deurkozijnen vervangen

Ik heb polynorm deurkozijnen in huis waarvan er 2 scheuren vertonen bij de paumellen. Hierdoor is er 1 deur die helemaal scheef hangt. Als de mogelijkheid bestaat zou ik graag dezze metalen kozijn en willen vervangen door houten deurkozijnen. Het gaat om 9 opdekdeuren en deurkozijnen. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen ontvangen.
maandag 21 augustus 2017

Tuin opnieuw bestraten

De tuin is ongeveer 80 m2 kwa loppervlak. Wat wij willen is een nieuwe tegelvloer inclusief oude verwijderen en nieuwe erin. Gedachte gewoon grijs 50x50 met iets verhoogde borderlands en afvoer voor water. Alvast Bedankt!
maandag 21 augustus 2017

Kast inelkaar zetten

Ik wil de 3 deurskast,model Kim,bestellen,laten bezorgen en inelkaar laten zetten door jullie. Is dit mogelijk en zo ja,wat zijn de kosten?
maandag 21 augustus 2017

Achterdeur ruit vervangen

In de achterdeur zit glas, en hier zit allemaal vocht tussen dus je kunt bijna niet meer naar buiten kijken, het glas moet vervangen worden.
maandag 21 augustus 2017

Anhydrietvloer schuren

(Sorry to write in English; my Dutch is not very good) I would like to get some information about sanding anhydriet floors in my nieuwbouw (and clean up with an industriele stofzuiger). The size is approximately 70m2. My time frame is flexible, but I hope to get it done before the end of October. Please note: my main residence is in Norway, and I live in Amsterdam part-time. It is best to reach me via email or my Norwegian number (+), if possible.
maandag 21 augustus 2017

LosIiggende dakpan terugleggen

Er ligt een dakpan los op de bovenste helft van het dak. We hebben een laag huis met op de tweede verdieping al een schuin dak. Zie foto
maandag 21 augustus 2017

Tuinpoort met slot laten plaatsen

Tuinpoort met slot laten plaatsen Ik zou graag een nieuwe tuinpoort willen hebben met slot. Een tuinpoort en daarnaast 2 schuttingen dat is voldoende. Tuinpoort inclusief schuttingen is 3 meter breed en is nu gemonteerd tussen 2 schuren in. Ik hoor graag van u de mogelijkheden zijn
maandag 21 augustus 2017

5 jaloezieën ophangen en spiegel

Jaloezieën ophangen
maandag 21 augustus 2017

Keuken laten wrappen

Wij willen onze keuken laten wrappen. Betreft de kastjes, lades en zijkant van de koelkast.
maandag 21 augustus 2017

Plaatsen dakraam

Plaatsen van dakraam en daardoor vervanging van oude dakraam. Dit oude dakraam is kleiner waardoor er een groter gat in het beschot gemaakt moet worden. Het nieuwe dakraam is een Velux Type SK 06 2050 van Gamma. Bijbehorend rolgordijn moet tevens ingezet worden in het dakraam. Ook moet het gootstuk behorend bij de SK 06 2050 worden geplaatst.
maandag 21 augustus 2017

Koof in de keuken met glasweefsel bekleden

Ik wil de koof in de keuken met glasweefsel bekleden. Ook een stukje glasweefsel in de WC.
maandag 21 augustus 2017

Kast monteren

Ik ga via een Groupon-aanbieding een TV-meubel kopen met een ingebouwde gel-haard. Ik wil deze graag laten monteren. Het is een wit meubel met daarboven een zwarte opzet voor de inbouwhaard. Verder is er een deel waar de TV op geplaatst kan worden. Ik kan een link aan u sturen met alle gegevens. Ik ontvang graag uw prijsopgave voor de montage.
maandag 21 augustus 2017

Ombouw inbouw / hangend toilet

Graag wil ik een hangend toilet laten ombouwen met plaatmateriaal zodat deze tegel / schilder klaar is
maandag 21 augustus 2017

Uitsparing betonnen platdak tbv lichtstraat

Uitsparing in betonnen dak voor een lichtstraat maken We hebben een aanbod gekregen voor een nieuwbouwwoning. Nu willen we graag een indicatie voor het maken van een uitsparing in een betonnen dak van de uitbouw. Ik wil graag een uitsparing laten maken in een betonnen dak voor het aanbrengen van een lichtstraat. We willen graag een lichtstraat van 60 cm bij 3. 00 meter in een aanbouw van 2,50 meter.
maandag 21 augustus 2017

Complete horeca afzuigkap installeren

Wij zijn op zoek naar een nieuwe afzuiginstallatie voor onze keuken. Hoog gebruik, op zoek naar RVS-zuiginstallatie met verwijderbare roosters voor wekelijkse schoonmaak. Er zit al een afzuigkap geïnstalleerd met een schacht naar boven, maar deze zou waarschijnlijk aangepast moeten worden naar een nieuwe installatie. Afmeting keuken is 4x3m, met een 6pits gasfornuis/oven van ongeveer 1,5m.
maandag 21 augustus 2017

Renovatie gehele appartement VVe

In ons nieuwe appartement willen wij een aantal zaken laten doen. Daarbij zijn er ook nog wat werkzaamheden die vanuit de vve gedaan moeten worden. Vve: - Drie bakons opnieuw wateraflopend maken en verf/coating aanbrengen om betonrot te voorkomen. - 2 kozijnen van 2,55 bij 1,55 renoveren. De liggende delen zijn rot en moeten waarschijnlijk vervangen worden. - twee kleine kozijn moeten gerenoveerd worden (deze zijn er minder slecht aan toe dan de grotere kozijnen) Appartement: - muur doorbreken en afwerken/stucken (in deze kamer moet ook oude waterschade worden hersteld) - Verlaagd plafond verwijderen en isolatie tussen de plafond balken aanbregen. - Verwijderen van de cv installatie, leidingen en radiatoren (wij willen graag aardgasvrij zijn elektrische vloerverwarming laten leggen) - elektrische vloerverwarming aanbrengen - (houten)vloer leggen - Elektrische boilers aanbrengen - Enkele tegels in de badkamer moeten vervangen worden en de afzuiging behoeft een sterkere motor. Ik zou graag offertes ontvangen met prijsindicaties per werkzaamheden, omdat een gedeelte door de vve betaald zal worden. Belt u mij gerust voor overleg of het maken van een afspraak. Alvast hartelijk
maandag 21 augustus 2017

Kledingkast in elkaar zetten

Kledingkast in elkaar zetten in de slaapkamer. Het gaat om een witte kast van 2 bij 2 meter.
maandag 21 augustus 2017

Gecertificeerde aardpen in de tuin slaan

Het blijkt dat er nog geen goede aarding is in het apartement begane grond die ik gekocht heb.
maandag 21 augustus 2017

Aanrechtblad van beton cire maken

Graag vraag ik een indicatie offerte aan voor een keukenblad in beton cire. Het betreft een eiland met uitsparingen voor kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in beton cire afhankelijk van prijsverschil), kookplaat en in 1 van de staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. Maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.
maandag 21 augustus 2017

Vloerverwarming aanleggen

Oppervlakte vloer Ron 60m2
maandag 21 augustus 2017

Aftimmeren van een dakkapel

Aftimmeren van een dakkapel en het plaatsen van een nieuwe venstervank
maandag 21 augustus 2017

Verhelpen lekkage onder douchebak in badkamer

Via de zijkanten van mijn douchebak heb ik last van lekkage doordat de douchebak doorbuigt en zodoende niet goed afgekit kan worden. Wat moet gebeuren is: huidige douchewand en douchebak loshalen, nieuwe stevige fundering douchebak, zodat deze niet meer doorbuigt, terugplaatsen dezelfde douchebak en (dezelfde) douchewand, opnieuw afwerken (betegelen) bij de vloer van de zijkanten van de douchebak, geheel opnieuw afkitten
maandag 21 augustus 2017

Laminaat leggen

We willen graag laminaat laten leggen in onze nieuwe woning. Het gaat om 40 a 45 m2, en we willen het graag zo snel mogelijk gelegd hebben; het liefst vrijdag 25 augustus. Inkoop van materialen in overleg. We willen graag Decomode Nimes laminaat van de Praxis, maar hebben het nog niet ingekocht. Plattegrond van de woning is bijgevoegd; het gaat om de woonkamer, hal en slaapkamer.
maandag 21 augustus 2017

Eiken eettafel schuren en lakken

Eiken eettafel 1.60 x 0.90 meter, 3 maal schuren en lakken (licht matte lak). De tafel heeft 4 blokpoten.
maandag 21 augustus 2017

Elektrische vloerverwarming leggen met afwerkvloer

Wij willen in onze slaapkamer graag elektrische vloerverwarming laten leggen op een vloer van 18 tot 20 m². Er ligt nu laminaat op een houten vloer die geïsoleerd is. In de kruipruimte zijn ook isolatiekorrels aanwezig. We laten het laminaat graag verwijderen, de elektrische vloerverwarming leggen en aansluiten en er daarna weer een afwerkvloer overheen leggen. Onze voorkeur gaat daarom uit naar een allround vakman, die de totale klus kan verzorgen. We krijgen ook graag advies over de keuze voor de afwerkvloer.
maandag 21 augustus 2017

Tegelwerk in een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt voor mijn dochter een appartement gebouwd in het Energiekwartier in Den Haag, dat naar verwachting in april zal worden opgeleverd. Zij moet nu bepalen of ze de woning casco wil laten opleveren of volledig afgewerkt. We willen daarom graag uw prijsindicatie ontvangen voor het betegelen van de badkamer en toiletruimte. Het gaat om vloertegels van 60 x 60 cm en wandtegels van 30 x 60 cm. De badkamervloer is 7 m², de wanden zijn daar 27 m². Het is een standaard toiletruimte, naar schatting 1,1 m² vloeroppervlak en 4 tot 5 m² wanden tot 150 cm hoog. We gaan er vanuit dat u de lijm en voegmiddelen koopt en zij zelf de tegels.
maandag 21 augustus 2017

Slaapkamer stucen en schilderklaar maken

Ik wil graag mijn slaapkamer verf klaar hebben. Ik wil graag een glad resultaat wanden Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 21 augustus 2017

Badkamer verbouwen

Wij willen een nieuwe badkamer laten plaatsen . De oude dient er uitgesloopt te worden . De afmeting vd badkamer is ongeveer 6,5 m2. Er dient een verlaagd plafond aangebracht te worden en gezien ons huis van 1996 is dient het huidige leidingwerk gecontroleerd te worden of deze nog voldoet. Tevens dient er een nieuwe mechanische ventilatiebox met hogere capaciteit aangebracht te worden.
maandag 21 augustus 2017

Laminaat vloer met ondervloer en plinten leggen

Op dit moment wordt mijn nieuwbouw appartement afgebouwd en ik krijg daarvan op 31 oktober de sleutel. Ik heb 80 m² Balterio laminaat besteld met ondervloer en hoge MDF plinten en wil die daar laten leggen. Ik wil graag uw offerte ontvangen. Ook ontvang ik graag uw advies over hoe kan worden beoordeeld of de ruimte en vloer voldoende droog is voor het leggen van het laminaat. Ik hoor graag of u vooraf een vochtmeting gaat doen. Mijn woning ligt op de 1e verdieping, boven de bergingen van de bewoners beneden. Ik heb geen vloerverwarming, maar radiatoren. Ook wil ik graag weten hoeveel dagen het laminaat in de woning moet acclimatiseren voordat het gelegd kan worden. Ik verhuis van Zuid-Limburg naar Noord-Holland. Een afspraak inplannen om de woning te beoordelen zal daarom niet altijd gaan.
maandag 21 augustus 2017

Nieuwbouwwoning spuiten

Wij hebben een nieuwbouwwoning. De wanden worden behangklaar opgeleverd. We willen de muren graag strak en eventueel ook gelijk in kleur hebben. We dachten zelf aan spuitwerk wat een hele fijne structuur heeft. En op welke manier zijn gevormde scheuren niet te zien? Oppervlakte is ongeveer 200m2 (BG en 1e verd) wanden Vierkante meter: 105 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 21 augustus 2017

Schutting

Wij zoeken hele goedkope schutting voor (tijdelijk) huurhuis Plaatsen van 7 x 1. 80 x180 scherm en 6 x 180x 1. 20 incl palen en plaatsen Mvg
maandag 21 augustus 2017

Vochtdoorslag vanuit de doucheruimte opheffen en wand repareren

De muur tussen onze doucheruimte en keuken slaat vocht door en hierdoor is er ongeveer 2 m² stucwerk aan de onderzijde van die wand aangetast. Ik wil aan de keukenzijde het stucwerk laten verwijderen, zodat de muur goed kan drogen. Later wil ik daar dan weer nieuw stucwerk op. In de douche is op die plek een douchebak tegen een betegelde wand. Ik laat de kitranden graag nakijken en ook de voegen van het tegelwerk. Mogelijk moeten zowel het kit als de voegen worden vernieuwd. Er lopen geen leidingen in de muur voor zover ik weet. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
maandag 21 augustus 2017

Stucen bestaande bouw

De wanden zijn gegrondeerd en het plafond is deels gipsplaat en deels beton. Stucprofielen en stops zijn aanwezig. Door gezondheidsredenen kan ik de klus niet zelf afmaken. Graag zsm wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen) plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
maandag 21 augustus 2017

MDF ombouw met deuren maken in de gang

Wij hebben enkele MDF panelen op maat laten zagen en laten die binnenkort in een matte kleur spuiten. Daarna willen wij op de 1e verdieping in onze woning in de gang een ombouw laten maken met daarin 3 deuren. Voor de onderliggende constructie hebben wij nog geen materialen. Wij hebben al wel de MDF platen, 2 stuks van 240 x 20 cm en 3 stuks van 240 x 60 cm (deuren). Wij ontvangen graag uw offerte. We stellen een bezoek op prijs, zodat u de klus hier even kunt bekijken.
maandag 21 augustus 2017

Leidingen onder en in stacaravan isoleren

De leidingen onder en in stacaravan isoleren. Circa 8 meter lengte. Tevens de geiser tegen vorst beschermen, dat hij niet afgetapt hoeft te worden.
maandag 21 augustus 2017

Voegwerk vervangen van de schoorsteen

Ik woon in een rijtjeswoning en hoorde onlangs van een loodgieter die op het dak aan het werk was, dat het voegwerk van mijn schoorsteen erg slecht is. Ik wil daarom graag een offerte ontvangen voor het vervangen van het voegwerk. Er is nog geen sprake van lekkage.
maandag 21 augustus 2017

Stucwerk en latex spuitwerk in een nieuwbouwwoning

Wij laten door een aannemer in eigen beheer een nieuwe woning bouwen en verwachten dat die begin november klaar is. We willen graag een offerte ontvangen voor de afwerking van de wanden en plafonds daar. Het gaat om het sausklaar stuken van 280 m² wanden met een dunne filmlaag. Daarna moeten die wanden en ook 225 m² plafonds worden gewit of met latex worden afgespoten. We ontvangen graag een offerte van bedrijven die hier vanaf midden november tijd voor hebben.
maandag 21 augustus 2017

MDF panelen spuiten

Wij laten MDF materialen op maat zagen en willen die gaan installeren als schuifdeuren en panelen. De rails hangen er al. We ontvangen graag uw offerte voor het spuiten in een matte kleur van het volgende MDF plaatmateriaal. We gaan er vanuit dat alleen de buitenzijde en zijkanten gespoten gaan worden. U mag ook aangeven wat de kosten zijn als alle zijden gespoten worden. Het gaat om: • 240x20 cm / 2 stuks • 240x60 cm / 3 stuks • 230x22 cm / 1 stuk • 110x80 cm / 3 stuks • 135x60 cm / 1 stuk

Partners

Partners van Casius

In de kijker