Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

woensdag 23 september 2020

Badkamer verbouwen

Ik wil mijn badkamer laten verbouwen. De afmetingen van de badkamer zijn ongeveer 2,0 m bij 3,0 meter. Wat in de badkamer moet komen: Douche, toilet en badmeubel. Wanden en vloer betegelen met tegels van 20cm bij 30cm. De materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren. Oud materiaal verwijderen en afvoeren.
woensdag 23 september 2020

Binnendeur ruit repareren

Bij onze keukendeur is de ruit gebroken. We willen graag dat er een nieuwe in komt. Zij foto in de bijlage. Graag horen we of dat mogelijk is en hoeveel het ongeveer zal kosten.
woensdag 23 september 2020

Dak en kruipruimte isoleren

Graag willen we ons dak aan de buitenzijde isoleren omdat dit ons aan de binnenzijde een hoop werk scheelt. Daarnaast ook in de kruipruimte, oppervlakte is niet bekend. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest
woensdag 23 september 2020

Granieten keukenblad zagen

Zoek een vakman voor het zagen van een granieten keukenblad op locatie. Voor de wasbak en kookplaat zijn de sparingen 40x40 en 50x50
woensdag 23 september 2020

Moederhaard onderhouden

Ben opzoek naar een vakman voor de onderhoud/schoonmaak van een moederhaard met het merk awb.
woensdag 23 september 2020

Aansluiting van dakgoot solderen

Bij het plaatsen van zonnepanelen is de aansluiting van de dakgoot op de buis losgeraakt. Om deze te repareren zal er moeten worden gesoldeerd, want de afvoer is van koper. Omdat dit geclaimd wordt bij de veroorzaker van de schade wordt gevraagd naar een prijsopgaaf. Graag van u opgave van de kosten voor deze reparatie. Graag uw reactie. Alvast bedankt.
woensdag 23 september 2020

Serredak met polycarbonaat platen vervangen door isolerende (glas)platen

Betreft het vervangen van een bestand serre dak met polycarbonaat dakplaten voor een nieuwe met isolerende (glas) platen. Het dak is 3,30 x 2,10 meter.
woensdag 23 september 2020

Klapraampjes plaatsen

In een mijn huidige kozijn wil ik twee klapraampjes laten maken voor het luchten van een nieuwe slaapkamer. Het gaat om twee kleine raampjes van 1110 x 500 Op de foto staan de twee die vervangen moeten worden. Midden welk raambeslag ik wil en de onderste is een foto van een bestaand raam beneden. Wil ze graag laten maken en eventueel zelf plaatsen. Graag offerte zonder plaatsen en met plaatsen.
woensdag 23 september 2020

Een nieuw kozijn leveren en plaatsen

Ik zoek een specialist voor het vervangen van een kozijn met raam. Maten van kozijn 880 bij 550 mm. Graag weer een houten kozijn leveren en plaatsen.
woensdag 23 september 2020

Kopgevel isoleren en stuken

Wil de kopgevel, lengte 8 m hoogte 3,50 m isoleren en stuken aan de buitenkant van mijn woning. Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
woensdag 23 september 2020

Plastisol dakrand bedekken

Ik wil op de 3e verdieping mijn dakrand laten bekleden voor geen onderhoud meer. Het is ongeveer 6 meter.
woensdag 23 september 2020

Knieschotten maken op zolder

Ik zou graag knieschotten willen maken op zolder. Breedte van de zolder is 6 meter. En dat aan beide kanten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
woensdag 23 september 2020

Vensterbank herstellen

Het betreft reparatie en of vervanging van twee resp. 1.10 en 3.30 m lange granieten vensterbanken aan de voorzijde van een partnerrewoning uit 1930.
woensdag 23 september 2020

Douchecabine + handdoekradiator vervangen

Klus 1: Ik wil oude douchecabine eruit (kwartrond diameter ca. 1m vanuit hoek gemeten) en nieuwe erin laten plaatsen. Douchecabine is uit 2008 (bouwjaar appartement) en heeft een douchebak (geen inloopdouche). Deze is gekit aan randen en moet los zonder tegels te breken. Nieuwe douchecabine heeft dezelfde afmetingen en afvoer zit op dezelfde plaats. Klus 2: Ook wil ik radiator vervangen. Nieuwe heeft ook dezelfde afmetingen en dezelfde aansluitpunten.
woensdag 23 september 2020

Knallende dakplaten onderzoeken / vervangen

De unidek dakpannen op mijn hellende huis gaan bij warmte bol staan en als het kouder wordt klapt het terug. Sommigen zijn gespijkerd en anderen zijn geschroefd. Afhankelijk van wat er mogelijk is wil ik ze laten vervangen/renoveren. Eventueel zou ik ook willen kijken naar nieuw isolatiemateriaal. Het gaat om 70m². Eventueel, als het binnen ons budget valt, willen wij ook de woonkamer van 100m² dit laten doen.
woensdag 23 september 2020

Extra groep aanleggen

Ik zoek een vakman voor het aanleggen van een extra groep voor de vaatwasser.
woensdag 23 september 2020

Verplaatsen stopcontact

Ik zou graag op 5 november een stopcontact willen verplaatsen van de keuken. Het moet circa 30 cm verplaats worden naar rechts ivm een andere indeling van het aanrecht. De dag erna worden de muren gestukt is dat haalbaar of moet het nog verder van te voren gepland worden? Hoor graag van u.
woensdag 23 september 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik willen laten plaatsen in een raam met dubbel glas. De afmeting van het raam is ongeveer 200 cm H x 51,5 cm B. Aan de bovenkant van het raam zit ook een ventilatierooster.
woensdag 23 september 2020

Tuinverlichting inclusief stroom in het schuurtje repareren

Ik heb geen stroom meer in de schuur, en daardoor ook niet meer in de tuin. Graag wil ik een offerte betredende het achterhalen van het probleem en het repareren hiervan.
woensdag 23 september 2020

Vervangen serre achterzijde woning

Graag willen wij de serre laten vervangen. Bestaande serre is van hout en helemaal rot. 1 zijkant is steensmuur en de andere zijkant van glas. Maten zijn 250 cm diep en 498 cm breed(buitenmaat). We willen de serre het liefste van goede kwaliteit aluminium met HR++ glas. Zie foto van huidige serre. Ook met 4 spotjes in de liggers van het dak en 2 zo groot mogelijke openslaande deuren in het midden van het kozijn. De bestaande fundering en metselwerk kan opnieuw gebruikt worden. De woning is goed bereikbaar.
woensdag 23 september 2020

Keukenwerkblad leveren en plaatsen

Wil graag een nieuw keukenwerkblad met 1,5 spoelbak. Blad +/- 3,30m x 0,60m. Ik heb evt. een 1,5 spoelbak al gekocht bij IKEA maar een offerte incl. spoelbak is ook een mogelijkheid. Ik laat mij graag adviseren naar alle mogelijkheden en materialen.
woensdag 23 september 2020

Ombouw in de keuken maken

Wij willen graag een ombouw om de keuken met bv mdf platen laten maken. Graag een offerte 1 zonder verven, en 1 met verven.
woensdag 23 september 2020

210 m2 renovliesbehang in nieuwbouwwoning aanbrengen

Nieuwbouwwoning in Hengelo overijssel. Startdatum is indicatief aangegeven, bouw moet nog starten dus nog geen opleveringsdatum bekend. Behang moet gesaust worden in kleur RAL9010. 210m² is opgebouwd in 70m² voor begane grond en 140m² voor 1e etage. wanden Vierkante meter: 210 Huidige ondergrond: (Nieuwbouw) behangklaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 23 september 2020

Nieuw granito keukenblad plaatsen

Wij willen graag een nieuw granito keukenblad van 62x223cm, 4cm dikte. Met 2 spoelbakken en 2 gaten voor kranen. Kunt u mij laten weten of dit mogelijk is en wat de kosten hiervan zijn? Kunt u twee varianten berekenen? 1. Met uitsparingen voor inbouwspoelbakken 2. Met granito bakken
woensdag 23 september 2020

Dakpannen van oud pand vervangen

Het gaat om een schuin hellend dak van 100 jaar oud. Deze willen we graag verwijderen, af laten voeren en nieuwe dakpannen laten plaatsen. Het gaat om 70 m2. Graag ontvang ik een offerte.
woensdag 23 september 2020

Zand cementvloer en zwaluwplaten eetkamer

Wij willen de houten constructievloer gaan betegelen. Daarvoor moeten we eerst zwaluwplaten en een zandcementvloer aanbrengen. 20m2
woensdag 23 september 2020

Duo rolgordijn inkorten en monteren

De maat van ons duorolgordijn is iets te breed. Nu is het 163.8 en het moet 162 cm zijn. Graag zou ik deze laten inkorten en monteren. Ik ontvang graag een offerte hoeveel dat gaat kosten.
woensdag 23 september 2020

Betonvloer verwijderen en storten

Wij zouden graag de huidige betonvloer willen verwijderen om later een nieuwe betonvloer te storten. Dit ivm te plaatsen vloerverwarming. Hoeveel gaat mij dat kosten bij een oppervlak van 40 a 50 m2?
woensdag 23 september 2020

Gevel stucen en spuitkurk aanbrengen

Ik wil een vrijstaande langegevelboerderij voorzien van stucwerk en een nieuwe laag spuitkurk aanbrengen. Bouwjaar: 1880. Het gaat om 150 m2.
woensdag 23 september 2020

Dakpannen vervangen

Ik wil graag de dakpannen, pannenlatten en een stuk lood laten vervangen. Het dak is ongeveer 38 m2 en aan de achterzijde staat een dakkapel. De woning is in 1928 gebouwd en ik weet niet wanneer de dakpannen erop zijn gelegd.
woensdag 23 september 2020

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in een openslaande deur laten plaatsen. De afmetingen van het glas zijn 55x212cm. In het huidige dubbelglas staat ISOPANE gegraveerd.
woensdag 23 september 2020

Badkamer tegelen over de bestaande tegel heen

Badkamervloer en badwand betegelen over bestaande tegel heen. 30 x 30cm tegel. Ik heb de tegels, lijm en voegsel. Max 5 m2!
woensdag 23 september 2020

Airco plaatsen

Airco plaatsen in slaapkamer. Begane grond, plat dak.
woensdag 23 september 2020

Tuinmuur metselen

Kunt u op basis van onderstaand gegevens een offerte toesturen? Het betreft metselen van 27,12 meter tuinmuur inclusief kolommen en fundering. -Kolom dikte +/- 32x32 cm -Kolom hoogte incl. afdekplaat 180 cm -Muur hoogte +/- 72 cm -De binnen afstand tussen twee kolommen dient 179 cm te zijn -Inclusief materialen en middelen Kunt u ons de type baksteen adviseren en aan welke eisen de baksteen moet voldoen om tegen het weer (vorst, regenzuur etc.) bestand te zijn. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
dinsdag 22 september 2020

Badkamermeubel Praxis Napoli plaatsen, 2 losse waskommen, 2 kranen en 1 spiegel..

Ik zou graag het badkamermeubel Napoli geplaatst willen hebben incl 2 kasten zijkant, 1 spiegel, 2 lades onder, 2 losse waskommen en 2 kranen. In het blad waar de waskommen op komen moeten 2 gaten in gemaakt worden voor de kranen. Het oude badkamermeubel moet gesloopt worden, ook met 2 zijkanten, onder 2 lader, 2 wasbakken en 1 spiegelkast. Het nieuwe badkamermeubel incl kranen en waskommen zijn reeds in mijn bezit.
dinsdag 22 september 2020

Tuin bestraten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de tuin opnieuw kan bestraten. Graag ontvang ik een eerste indicatie van de kosten op basis van de volgende gegevens: We hebben uitgekozen: - GeoCeramica Multicolor 60x60x4 - 6,475 m2 (2 vlakken van 3 bij 3 tegels, 1 voorin de tuin, 1 achterin de tuin). - Baltramica belgian grey 120x60x4 - 42,446 m2 (voor de rest van de tuin) - Kunstgras 8 m2 (1,60 breed, 5 meter lang) - Muurblokken voor bloembakken 128 stuks (walblock new 12x10x60): 1 bloembak van circa 2,20x1,50, 4 lagen hoog 2 bloembakken van circa 1,50x1,60, 3 lagen hoog - ophogen, 5 kuub zand. - tuinaarde voor bloembakken, 2 kuub. - afvoeren van bestaande tegels. Helaas lukt het me niet een foto toe te voegen. Kan ik later per mail wel doen indien nodig.
dinsdag 22 september 2020

Waaltjes aanleggen

het aanleggen van ca 45 m2 waaltjes. Gebakken waalformaat getr 6,5 cm Nostalgie WS. Met 45 m1 wit grijze betonband. Grond is al afgegraven tot 20cm onder het peil. Het werk is in Sliedrecht.
dinsdag 22 september 2020

Sierbestrating aanleggen

oprit voorzien van repac en zand al gestort. Totaal 90m2 beton tegels 30x60...voor en achtertuin 4 cm dik oprit 6 cm (36m2 Plaatsen 2 verhoogde planten bakken met muuelementen 1 van 80cmx70 cm en 1 van 500cmx50x40 Achtertuin alleen te benaderen met kruiwagen maar is al afgegraven en zand ligt er..... 4m3. Graag richtprijs en wanneer er gestart kan worden
dinsdag 22 september 2020

Hoge schutting en laag hek plaatsen met solide deur en slot en deurtje voor lage hek

Wij willen achter een schutting plaatsen met betonnen palen en hiertussen geimpregneerde hekken en moet een deur in met zware RVS slot en lengte is 4,80 m. Voor willen we een houten lage hek plaatsen met deur deur die dichtvalt.Lengte is 5,80 cm. Hoor graag wat mogelijk is.
dinsdag 22 september 2020

Grondwerk, riool en tuinaaleg

Ik ga een nieuw schuur/tuinhuis (360x655) in mijn achtertuin plaatsen en ik zoek een partij die me kan helpen met volgende werkzaamheden: 1. slopen en afvoeren van 13 meter schutting, het gaat om 11 betonpalen 60cm diep met snelbeton gestort. Palen en 6 schermen (2m hoog) + poort (1m breed) kunnen eventueel hergebruikt worden. 2. tuingrond afgraven en afvoeren (40x360x655cm = ca 10 m3 veenzand) 3. t.b.v. betonvloer van schuur dient er 10cm laag van vulzand gestort te worden (10x360x655 = ca 2.4m3) 4. nieuwe riool aanleggen voor nieuwe schuur Optioneel: 5. water en elektra aanleggen voor nieuwe schuur 6. gemetselde muur (2x2m) slopen en afvoeren 7. als de schuurt eenmaal staat, rest van achtertuin bestraten met rode klinkers (ca 24m2) 8. voortuin bestraten met rode klinkers (ca 40m2) + nieuwe poort 9. nieuwe haag planten, ca 20m lang. De schuur wordt in 3e week van Februari neergezet. Tot die tijd dient grondwerk klaar te zijn. Ik verneem graag of u interesse hebt voor deze klus?!
dinsdag 22 september 2020

Nieuwe schutting en poort plaatsen

Ik heb 2 zijdes die ik graag wil voorzien van een schutting, aan 1 zijde graag een poort van 1 mtr breed. Opgemeten is 1 zijde 187+100cm (incl poort) Tweede zijde is 520cm Ik wil een dichte schutting. Liefst in totaal 2 meter hoog.
dinsdag 22 september 2020

Sier bestrating + schots graniet opnieuw leggen

Ongeveer 35m2 baksteen bestrating wat eventueel opnieuw gelegd moet worden afhankelijk van de kosten en in elk geval ongeveer 35m2 schots graniet met grindmatten waar nu gras ligt met een afscheiding maar de beplanting en bestrating.
dinsdag 22 september 2020

Tuin bestraten

Het laten bestraten van onze achtertuin (circa 40m2) met 60x60 geoceramica tegels. Huidige staat ondergrond onbekend. Woning is in 2001 opgeleverd en sindsdien liggen er betonnen klinkers.
dinsdag 22 september 2020

Tuin terras leggen

Tegels huidige terras verplaatsen naar achter in tuin (18 m2). Nieuw terras leggen met betonnentegels (21 m2).
dinsdag 22 september 2020

Schutting plaatsen

- schutting 11,5 m lang 195 cm hoog, 180 cm breed - Douglas schuttingplanken 17x145 mm - combi betonpalen onderste laag
dinsdag 22 september 2020

Complete renovatie van ( bestaande) kelder

De kelder van de pand moet helemaal gerenoveerd worden als appartement met badkamer en keuken. Alles moet gebeuren, elektra, loodgieterijd, verwarming. oppervlakte is ongeveer 50m2
dinsdag 22 september 2020

Sureflap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik zou graag een kattenluik willen plaatsen in mijn dubbelglas +\- 2030mm x470mm x 25mm . Er zitten ook 6 plakstijlen op. Wat zou een nieuwe ruit kosten met luik er in.
dinsdag 22 september 2020

Vaste trap naar zolder maken inclusief.gat maken in betonnen vloer

Vaste trap plaatsen (meranti) open trap. Gat maken in betonnen zolder vloer.
dinsdag 22 september 2020

Tuin laten betegelen

Ik wil mijn tuin laten betegelen. Keramische tegels 81cm bij 81cm. In totaal 200m2 (306 stuks tegels). De ondergrond is al met puin gestort, en gereed om tegels erop te leggen. De tegels dienen op stabilisatiezand gelegd worden. Graag een offerte incl. leggen, en diverse materialen. Tegels schaffen wij zelf aan. Graag in de offerte de prijs per onderdeel zo gespecificeerd mogelijk.
dinsdag 22 september 2020

Oversteek dak reparatie

Onderhoud oversteek dak, verf bladdert (is eerder lekkage geweest door dakpan die niet goed lag) dus verfwerk (stukje vervangen?) en misschien ook reparatie dakgoot. Deze kant van het dak is bereikbaar via het dakterras op de garage , wel steiger nodig.

Partners

Partners van Casius

In de kijker