Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

zondag 25 maart 2018

Mat melkglas in de voordeur laten plaatsen

Ik wil mat melkglas in de voorpui laten plaatsen inclusief nieuw glaslatten, er hoeft niet geschilderd te worden. De maten zijn ongeveer: Deur: 680 x 1120 mm Raam boven: 430 x 1160 mm Raam onder: 430 x 870 Zie ook de foto in de bijlage. Met vriendelijke groet, D. Siersema
zondag 25 maart 2018

Latex spuiten nieuwbouw woning benedenverdieping

Graag alle wanden en plafonds benedenverdieping latex spuiten.
zondag 25 maart 2018

Plafond met lekkagevlekken schilderen

Ik zou graag mijn plafond willen laten schilderen/witten. Het betreft een oppervlakte van 70m2 (drie kamers, een gang en een badkamer). Ik ontvang graag bij deze een vrijblijvende offerte. Mvg Y.S.
zondag 25 maart 2018

Nieuwe meterkast plaatsen

Ik wil de oude meterkast (Zekeringen) laten vervangen voor een huidendaagse.
zondag 25 maart 2018

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gelakte open hard houten trap zouden we graag willen renoveren.
zondag 25 maart 2018

Plafondisolatie

Wat is de oppervlakte van het te isoleren plafond? Tussen 30 en 100 m² Wat is het doel van de plafondisolatie? Isoleren tegen geluid van bovenliggende verdiepingen Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag compleet plafond en laten met vol schuim spuiten
zondag 25 maart 2018

Kunststof terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil graag mijn tuintje van nog geen 3 meter breed met kunststoffen vlonderplanken bedekken in de breedte. De lengte is ongeveer 10 meter, breedte ongeveer 2. 80 meter. De ondergrond is deels grind en deels oude houten vlonderplanken op aarde. Wat zou dit kosten om te laten aanbrengen in de tuin? Hartelijke
zondag 25 maart 2018

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tuin is 6x4 meter. Bestaande grind weg graven. Vlonder terras op palen.
zondag 25 maart 2018

Klussen in de tuin

Veranda laten monteren alle materialen in bezit. En tuinpoort plaatsen.
zondag 25 maart 2018

Nieuw hellend dak

Met welk materiaal wil je het dak toeleggen? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vrijstand huis van 1960. Liever de huidige dakpannen gebruiken.
zondag 25 maart 2018

Water - Water warmtepomp

Waar moet de warmtepomp geïnstalleerd worden? Nieuwbouw Waarvoor wil je de warmtepomp gebruiken? Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Tbv nieuwbouw woning 600m3 en bijgebouw/kantoor 100m2 400m3. Goed geisoleerd (finnhouse) en veel grond rondom 10000m2
zaterdag 24 maart 2018

Vloerisolatie

Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gaat om isolatie onder de vloer. Wanneer mogelijk . Over gehele oppervlak via kruipruimte.
zaterdag 24 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Dakpannen vervangen op mansardekap, tuile du nord. Vrijstaand huis van ruim 90 jaar oud, niet overal rondom het huis zijn steigers mogelijk. Dak lijkt nog goed te zijn, panlatten moeten misschien wel vervangen worden. Waterdichte folie ontbreekt nu. Van binnenuit geïsoleerd. Dak is 10. 5 m breed, dakvlakken zijn iets meer dan 2m lang (dus 2 meter 70 graden, 2 meter 35 graden). Dakpannen beginnen op 3 meter hoogte tot 6. 6 m hoogte. Onderbrekingen door 3 dakkapellen van rond de 2 meter breed , 4 veluxramen, 1 gemetselde schoorsteen, 1 rvs schoorsteenpijp. Graag meerprijs opgeven voor toevoegen 4cm dampopen isolatieplaten. Graag meerprijs voor toevoegen 2x dakuitstapraam. Ik ben ook geïnteresseerd in zonnepaneeldakpannen, kan u die leggen? Wat zou dat extra kosten?
zaterdag 24 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ca. 95 M2 , afnemen pannen , afvoeren panlatten , aanbrengen isolatieplaten (min. R 3. 5) en nieuwe panlatten , leggen afgekomen dakpannen en aanvullen met nieuwe pannen. Aanbrengen nieuwe nokvorsten, aanbrengen nieuwe gevelpannen/kantpannen aan gevel achterzijde. Aanbrengen 3 stuks velux dakraam 114 x 70 , aanbrengen 1 stuks velux dakraam 55 x 78.
zaterdag 24 maart 2018

Nieuw hellend dak

Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Voor ons nieuwe huis willen we voordat we erin trekken het gehele dak vervangen. Het huis is uit 1952 en is voorzien van een pannendak met eterniet dakbeschot zonder isolatie. Het gehele dak oppervlak is 150m². Het doel is om de huidige dakpannen eraf te halen en te bewaren voor de schuur, (dit kunnen we zelf doen) het eterniet te laten verwijderen en het dak aan de buitenzijde te isoleren met isolatie platen. Ook staan er twee dak kapellen op het huis waar ook het dak vervangen moet worden. We willen dit (indien mogelijk) veranderen van plat dak naar puntdak. Na het isoleren willen we het dak voorzien van nieuwe (keramische) dakpannen. Ook zullen de dakgoten vervangen worden. In overlag is het mogelijk om diverse werkzaamheden zelf uit te voeren of te assisteren. Ps. De aanvang datum is in overleg. Gr Wilco Loop
zaterdag 24 maart 2018

Boom verwijderen

Canadese conifeer omhakken van circa 30 m hoog Geen mogelijkheid om achterom in de tuin te komen
zaterdag 24 maart 2018

Glas van het aquarium laten polijsten

Ik wil een aquariumraam latyen polijsten raam is 10 mm 2 meter lang en 55 hoog zitten veel krassen in sommige diep
zaterdag 24 maart 2018

Douchekolom saniscape denver

Ik wil mijn Douchekolom saniscape type Denver repareren. Deze lekt aan de achterkant waar de warmteregelaar aangesloten is. Wie kan mij helpen deze te vervangen. De onderdelen zijn leverbaar.
zaterdag 24 maart 2018

Pannen vervangen

Het gaat om het vervangen van de dakpannen. Ik heb nieuwe dakpannen gekregen die over waren van een groot bouwprojekt ,deze wil ik graag gebruiken om mijn oude dakpannen circa 45-50 jaar oud te vervangen.
zaterdag 24 maart 2018

1 glazen binnendeur

1glazen binnendeur afm 930x 2315 met 3 paumelles in stalen kozijn incl. Loopslot met kruk , alles in rvs uitvoering , incl opmeten en montage
zaterdag 24 maart 2018

Toilet vervangen

Oude toilet vervangen voor een nieuwe
zaterdag 24 maart 2018

Vloerverwarming in bestaande grindvloer frezen

Ik wil graag vloerverwarming. Is het mogelijk om in de bestaande grindvloer te frezen en deze te egaliseren zodat er bovenop een pvc vloer gelegd kan worden? De grindvloer heeft een open structuur. Het gaat om een vloeroppervlakte van +/- 60 m2. Het betreft de woonkamer met open keuken en de hal.
zaterdag 24 maart 2018

Klus in badkamer

Ik wil een douche cabine laten installeren 90x90 cm
zaterdag 24 maart 2018

Achtertuin bestraten

Achtertuin bestraten
zaterdag 24 maart 2018

Verwijderen asbest pijp

De ommanteling van de schoorsteen van een oude houtkachel loopt vanuit de woonkamer door een slaapkamer naar het dak. Alles zichtbaar. Onderaan in een cementen plaat bevestigd. Buis van 25cm doorsnede, 2,7m lang.
zaterdag 24 maart 2018

Tegels laten vervoeren

Ik wil tegels laten vervoeren 51m2 totaal De grootte van de tegels zijn 30*60*6 Ze staan helemaal opgestapeld in mijn voortuin. Alleen vervoeren van de Meern naar Nieuwegein Liever via de mail benaderen
zaterdag 24 maart 2018

Tegelwerk

Ik wil graag de voortuin laten willen betegelen. Tegels van 20x30x6, ongeveer 20m2. Moet iets opgehoogd worden.
zaterdag 24 maart 2018

Badkamer renovatie

Wij willen de badkamer renoveren. Het gaat om een totaalplaatje. Vloer-/wandtegels plaatsen, leiding-/elektrawerk, plaatsen meubel, inbouwtoilet en douchewand met deur, evenals verlaagd plafond met inbouwspots en nieuw raam plaatsen.
zaterdag 24 maart 2018

Bestrating leggen

Het betreft ongeveer 20,3m2 voortuin die compleet bestraat dient te worden met grijze 30x30cm betontegels. Het is de complete oppervlakte van de voortuin, met uitzondering van een waterput van 0,75m2.
zaterdag 24 maart 2018

Boom kappen

Wij hebben een boom in de tuin die ik graag weg wil hebben, het is volgens mij een sparboom
zaterdag 24 maart 2018

Dakopbouw offerte

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een dakopbouw en wil daarvoor een afspraak maken om het werk op te laten nemen.
zaterdag 24 maart 2018

Extra paumelle plaatsen in stalen kozijn

Onze huiskamerdeur is een keer geforceerd geweest waardoor de ondersten paumelle stuk is. Het deel dat in het stalen kozijn zit, zit los. Ik denk dat het gebroken is. Ik zou graag een extra paumelle geplaatst willen hebben want de deur knerst enorm tegen het kozijn.
zaterdag 24 maart 2018

Kookgroep aanleggen

Tbv de aanschaf van een nieuwe keuken met inductieplaat, willen wij graag een kookgroep aangelegd hebben met perilex stopcontact. Ook graag de plaat aansluiten. Hier zit namelijk nog geen stekker bijgeleverd. De inductieplaat is 7400 watt. (Type IKEA -smaklig) Er zit volgens ons een loze leiding van de meterkast naar de keuken. (niet 100% zeker, staan kastjes voor) In de keuken moet dan ook ergens een stopcontact komen. Bijgevoegd een foto van de meterkast
zaterdag 24 maart 2018

Tuin bestraten

Het betreft een nieuwbouw woning en de tuin is alleen opgehoogd. Verder is alles nog zand. Ik ben me momenteel aan het orienteren en ben benieuwd wat en kost om mijn complete tuin te laten betraten en eventueel een houten terras aan te laten leggen. Het gaat om een tuin van circa 50m2 heb alleen de schuur niet meegerekend dus het wordt iets minder.
zaterdag 24 maart 2018

Tuin afgraven en afvoeren

In mijn tuin moet ongeveer 30 vierkante aan gras uitgegraven worden ongeveer een cm of 10 diep en zand erop
zaterdag 24 maart 2018

Tuin uitgraven en afvoeren

De tuin heeft een oppervlak van 50 vierkante meter en moet 10 cm uitgegraven worden en vervolgens de grond moet afgevoerd worden.
zaterdag 24 maart 2018

Elektricien voor elektrawerk nodig

In verband met de plaatsing van een sauna dien ik in mijn woning een krachtstroomaansluiting te maken. Stedin zal mijn aansluiting verzwaren. De electricien dient mijn inziens tenminste de volgende zaken te leveren en uit te voeren: - extra groep voor krachtstroom leveren en installeren - trekken kabels (380V, 3Ph+N+PEe afgezekerd 16A) door een bestaande loze mantelbuis (ongeveer rond 20mm PV buis) over een afstand van ca. 10 meter en aansluiten op extra groep in meterkast - afmonteren in kamer waar sauna geplaatst wordt met een lasdoos met extra kabelwartel en Wago 222-3 lasblokken Bijgevoegd een foto van de huidige groepenkast (alleen 230V groepen)
zaterdag 24 maart 2018

Trap zandstralen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We hebben een open trap in de huiskamer. We denken dat de trap van mahoniehout is, maar weten dat niet zeker. We zouden de trap graag een stuk lichter willen hebben, maar willen niet schilderen en juist het hout behouden in lichtere vorm.
zaterdag 24 maart 2018

Plaatsen douchecabine

Installatie Bruynzeel Lino
zaterdag 24 maart 2018

Knikarm zonnescherm elektrisch maken

Ik heb momenteel een handmatig knikarmscherm van ongeveer 600x300 CM. Is het mogelijk dit scherm elektrisch te maken met een Somfy motor? Gaat om een vlonder welke leeg is dus installatie is relatief makkelijk.
zaterdag 24 maart 2018

Badkamer

De badkamer wanden en vloer met Aquastep en of evt met dumaplast,douchekabine met douchebak ,hangend toilet indien mogelijk. Radiator vervangen en badkamermeubel met kolomkast plaatsen
zaterdag 24 maart 2018

Laminaat leggen

Laminaat leggen en ondervloer
zaterdag 24 maart 2018

Voortuin aanleggen

Huidige tegels/kleine klinkers verwijderen en afvoeren. Egaliseren. Nieuwe tegels leggen en maken 2 borders. Voortuin is 4x2 meter.
zaterdag 24 maart 2018

Type C: Mechanische luchtafvoer

Wat is de functie van het gebouw? Woning Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 2 tot 5 ruimtes Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat in deze om een jaren 30 woning op de Margrietstraat (36) in Berg aan de Maas. Wij zijn voornemens om deze jaren 30 woning te voorzien van diverse soorten isolatie. (waaronder spouwmuur) Naast het isoleren van de woning is het voor ons ook belangrijk dat de ventilatie in het huis op orde is. In welke vorm wij de ventilatie willen gaan uitvoeren weten we nog niet.
zaterdag 24 maart 2018

Cv leidingen vervangen

In ons appartement zitten nog oude blokverwarming leidingen. Nu hangt er combiketel van 4 jr oud. Wij willen deze leidingen vervangen en praktischer aansluiten.
zaterdag 24 maart 2018

Trapleuning en badkamer plint installeren

! Ik zou graag hulp krijgen bij 2 zaken: 1. Een stalen trapleuning installeren in huis 2. Een plint in de badkamer maken Voor de trapleuning heb ik alles in huis. Voor de plint in de badkamer weet ik echter niet wat de beste oplossing is. Foto's van het muurtje zijn bijgevoegd. Als ik eerst wat advies kan inwinnen, kan ik daarna alles vooraf in huis halen!
zaterdag 24 maart 2018

Complete CV installatie

In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Renovatie Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken bestaande vloer moet gefreesd worden voor vloerverwarming te plaatsen.
zaterdag 24 maart 2018

Heer Axel Raven

Leggen van laminaat, in woon kamer hal en keuken met keuken eiland
zaterdag 24 maart 2018

Vervangen grondspots

Wij willen 3 nieuwe grondspots voor het huis laten installeren. Tevens willen een grote grondspot achter het huis laten repareren, waarschijnlijk de lamp kapot.
zaterdag 24 maart 2018

Biels verwijderen en afvoeren

De biels is 2. 60 m lang en 30 cm breed. Hij is uitgegraven. Ligt los. Moet uit de achtertuin weggehaald worden.

Partners

Partners van Casius

In de kijker