Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 21 februari 2020

Nieuw zadeldak incl constructie, isolatie en pannen

Goedendag! Ons platdak dient vervangen te worden. Nu ben ik op zoek naar een richtprijs voor het casco laten plaatsen van een nieuw zadeldak, inclusief dakconstructie. Voorkeur gaat uit naar sandwichpanelen. Onze buren hebben reeds een zadeldak laten plaatsen, welke bestaat uit permapan dakplaten. De diepte van het huis is 12 meter, de breedte 7 meter. Nokhoogte is rond de 280 cm. Op bijgevoegde foto ziet u de situatie. Nr1 is ons huis, nr2 is het huis van de buren, hoe het zou moeten worden.
vrijdag 21 februari 2020

Dakbedekking van bitumen vervangen van twee daken

Het is een huis met twee plat bitumen daken in 2 delen vernieuwen. De twee delen hebben 3x6 en 6x6 als afmetingen.
vrijdag 21 februari 2020

Architect voor advies en tekeningen woningsplitsing

We willen onze woning splitsen in twee appartementen. een op de begane grond met tuin en het tweede op de eerste en tweede verdieping met balkon en dakterras. Op de begane grond moet bij het toilet een douche gemaakt worden, op de eerste of tweede verdieping moet een keuken gemaakt worden. Hiertoe vraagt de gemeente Arnhem de volgende tekeningen. Plattegronden van alle verdiepingen van bestaande en nieuwe situatie. Doorsnedetekening van bestaande en nieuwe situatie. Situatietekening van bestaande toestand en een situatietekening van de nieuwe toestand met daarop de afmetingen van het perceel en bebouwd oppervlak. Tekening met maatvoering van de (toegevoegde) berging(en), tuin, balkon(s) en terras(sen). De tekeningen van hoe het nu is, heb ik nog, weliswaar niet digitaal, maar ze zijn er nog.
vrijdag 21 februari 2020

Trespa vervangen

Ik wil graag oude trespa laten verwijderen en dan nieuwe trespa monteren . Is in totaal 45 m2, ook graag afvoeren
vrijdag 21 februari 2020

Tegelen keuken 1,5M

Voor mijn nieuwe keuken wil ik boven het werkblad een tegelwandje van 50 cm hoog en 3 meter breed, dus 1,5m2. Ik heb tegeltjes van 10x10 gekocht. Het is recht toe recht aan, alleen wat snijverlies bij 1 stopcontact. Wanden zijn al gestuct.
vrijdag 21 februari 2020

Nieuwbouwwoning afspuiten met latex

Het gaat om een nieuwbouwwoning waarvan de plafonds en wanden behangklaar worden opgeleverd. Het gaat om 250m aan wanden en 100m2 aan plafonds, deze wil ik beide laten afspuiten met latex.
vrijdag 21 februari 2020

Appartement behangen

Appartement, 5 kamers en gang behangen met granol vliesbehang. Totaal 37 rollen en een geschatte oppervlakte van 160m2. Wij hebben het vliesbehang al en kunnen ook voor de lijm zorgen. Het appartement zal behangklaar zijn.
donderdag 20 februari 2020

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 2 meter, binnenmaat. Huis is 7 meter breed. Achterpui met 4 meter glas, deuren en raam ernaast. Graag casco oplevering met een metsel constructie. Er is geen vergunning nodig.
donderdag 20 februari 2020

Schutting rondom

Voor onze achtertuin willen we rondom een nieuwe, stevige schutting die in totaal bestaat uit 8 rechte schermen van 1,80 bij 1,80 (waarvan twee halve) en een poort van een meter. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Materiaal soort graag in onderling overleg.
donderdag 20 februari 2020

Oprit + tuinpad (55m2) bestraten

Ik wil graag mijn oprit en tuinpad (55m2) begin april laten bestraten. Er ligt al een zandpakket van ca 20 cm, dus deze hoeft niet te worden aangebracht. De bestrating willen wij zelf aanschaffen en zal bestaan uit een trommelsteen (20x30cm). De tuin en het tuinpad is langs de garage te bereiken.
donderdag 20 februari 2020

Twee groepen aanleggen en extra stopcontact

Voor in de keuken heb ik twee extra groepen nodig voor de vaatwasser en oven. Bij beide apparaten is er een loze leiding aanwezig waar een wandcontactdoos geplaatst kan worden.
donderdag 20 februari 2020

isoleren dak buitenkant

Wij willen graag ons schuine dak aan de buitenkant laten isoleren en willen daar alles over weten. Qua schatting gaat het om een dak van ongeveer 80m2. Vinden wij een goede optie dan willen wij dit natuurlijk ook laten uitvoeren.
donderdag 20 februari 2020

Badkamer monteren

Oude keuken wordt badkamer. Leidingen en afvoer zitten er al, moeten wel gecontroleerd worden. Badmeubels plaatsen. Achterliggende leidingen e.d. voor badmeubels moet apart. Nietjes worden geplaatst. In welke stijl heb je interesse? Landelijk Welke werken moeten gebeuren? Complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen
donderdag 20 februari 2020

Gietvloer vervangen

Onze serre heeft een open grindvloer, wij willen graag een dichte vlakke vloer. Dus moet een transparant coating aanbrengen. +/- 18 m2.
donderdag 20 februari 2020

Aanleggen groen dak en vervanging dak

Het gaat om een groen dak voor drie schuurtjes voor drie buren. Nu golfplaat. In totaal hebben de schuurtjes 20m2, het zijn nu 3 aangrenzende daken. Ons plan is om het dak te laten vervangen en vervolgens een simpel groen dak te realiseren. Wij willen graag een partij uitnodigen om te beoordelen of dit tot de mogelijkheden behoort.
donderdag 20 februari 2020

Geïsoleerde betonvloer storten

De garage heeft momenteel een betonnen laag direct op de koude grond. Bedoeling is om de vloer met circa 40cm tot 50cm te verhogen met een gestorte betonnen vloer. afmetingen 3 bij 6 meter
donderdag 20 februari 2020

Openhaard verwijderen en plafond herstellen

Ik wil de woonkamer renoveren te weten: Open haard met ombouw verwijderen De afvoer loopt door 1e en 2e etage ook doe moet worden verwijderd plafonds herstellen.. Vervolgens moet er een 45m2 grote plavuizen vloer worden verwijderd. Vervolgens zit ik te twijfelen tussen laminaat en plavuizen vloer terug. Muur waar de haard zit moet ik opnieuw glad gestuct hebben, dat is ongeveer 5m2. 2 trappen met hout bekleden. 1 slaapkamer 13m2 laminaat leggen.
donderdag 20 februari 2020

Schutting plaatsen

Een rechte schutting van ca 10 a 11 meter. Hoog 2 meter Inclusief plaatsen, Hout of hout/beton.
donderdag 20 februari 2020

Meterkast vervangen

Wij hebben een verouderde meterkast. We willen graag zonnepanelen aanschaffen maar we weten niet of dat wel veilig is op onze meterkast. Er is ons verteld dat er een aparte groep met aardlek module kan worden bij geplaatst. Ik zou graag uw mening willen weten naar aanleiding van de foto.
donderdag 20 februari 2020

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten met tegels 60 bij 60. Indien kosten voor verwijderen en afvoer en oude bestrating niet hoog zijn dan ook deze werkzaamheden. oppervlakte niet bekend.
donderdag 20 februari 2020

Woonkamer witten, verven en behangen

1. Plafond is gespoten tijdens de nieuwbouw en moet nu opnieuw worden gespoten. Ondergrond is beton en het oppervlak is 42m2. 2. De wanden zijn ook van beton en gipsblokken. Deze moeten voorzien worden van dun laagje stucwerk. Daarna beplakken met Glasvlies behang (dit materiaal is aanwezig) en daarna afspuiten. Oppervlakte van wanden is 51 m2.
donderdag 20 februari 2020

Badkamer en toilet installeren

In een nog niet opgeleverd nieuwbouw appartement (energieneutraal en vloerverwarming) moeten een badkamer en een toilet worden geinstalleerd. In welke stijl heb je interesse? Modern Welke werken moeten gebeuren? Sanitair plaatsen, elektriciteit aanpassen, badkamermeubel plaatsen, vloer / wanden plaatsen, complete badkamerrenovatie / nieuwe badkamer plaatsen
donderdag 20 februari 2020

De kruipruimte nu 150 cm laten verdiepen tot kelder

Onder onze nieuwe woning willen wij een kelder laten bouwen. Er is al een kruipruimte van ongeveer 150 cm hoogte.
donderdag 20 februari 2020

Wand isoleren

Wil graag de tussenwand van de buren isoleren tegen geluid. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen de 30 a 40 m2
donderdag 20 februari 2020

Elektrische boiler plaatsen

De boiler is bedoeld om het douchewater te verwarmen. Niet het keukenwater. Het gaat om een huishouden van 2 personen. Ik wil met deze boiler de warmwatervoorziening van mijn huidige stadsverwarming vervangen. Ik heb reeds 9 zonnepanelen. Waarschijnlijk is een slimme boiler het handigst. In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Welke werken moeten uitgevoerd worden? Elektrische boiler plaatsen
donderdag 20 februari 2020

Voortuin en achtertuin bestraten

Als u ook de tegels kan leveren vinden wij dat ook interessant. In de voortuin denken wij aan klinkers, op het terras denken wij aan kleine tegels. Het gaat om de laatste 12m aan voortuin en een ruimte in de tuin waar wij een terras willen realiseren. Op dit moment wordt daar beton gestort.
donderdag 20 februari 2020

Meterkast klaarmaken voor 3 fase aansluiting

Ik heb via Stedin netbeheer afgesproken dat ik mijn 1 fase aansluiting zal omzetten naar een 3 fase aansluiting. Ik beschik momenteel in mijn meterkast geen hoofdschakelaar, dat is wat ze mij hebben verteld, ik zou graag deze door een erkend elektricien willen laten installeren.
donderdag 20 februari 2020

Fermacell vloer laten aanleggen

Ik wil op de origineel bestaande houtenvloer fermacell laten plaatsen. Totale vierkante meters in de woning: ongeveer 74 vierkante meters.
donderdag 20 februari 2020

Trap renovatie

Wij willen onze trappen laten bekleden of met pvc/laminaat renoveren. Het zijn 3 open trappen van 13 treden. Zonder zijkant met aluminium strip afwerken. Bekleden voorkeur antraciet slijtvast materiaal zoiets als Sisal. PVC of Laminaat in hout look. We kunnen nog geen goede foto’s maken omdat we de sleutel van ons nieuwe huis nog moeten ontvangen in april. Maar desondanks zou een prijsindicatie fijn zijn en wil ik die graag van de 2 genoemde opties. Een vaste prijs en duidelijkheid van wat er allemaal bij inbegrepen is geniet de voorkeur!
donderdag 20 februari 2020

Contactgeluid bovenburen verminderen door plafond zwaar te isoleren

Graag zou ik een offerte wensen ivm contactgeluid van de bovenburen. Ik zou hierdoor graag een verlaagd plafond willen laten plaatsen met veel massa en isolatiemateriaal er in. Het gaat om een jaren 50 woning. Het oppervlakte wat behandeld moet worden is 50m2
donderdag 20 februari 2020

Sleuven graven ten behoeve van laadpalen

graag zouden wij 43 meter sleuf laten graven van 60cm diep inclusief het weg halen van bestrating en weer her bestraten en aantrillen. Is een schoongrond verklaring.
donderdag 20 februari 2020

Muur stucen

Graag wil ik de muur laten stucen. kleine plek moet gerepareerd worden, dit is een gat die ik met muurvuller heb afgewerkt, maar na een paar weken verkleurd dat. Het gaat om ongeveer 11m2 aan wanden van beton. Het is ook de bedoeling dat er 10m2 aan vloeren worden afgeplakt.
donderdag 20 februari 2020

Egaliseren plavuizenvloer

Wilt U een offerte maken voor het egaliseren van een plavuizenvloer? gegevens: begane grond, 65 m2, plavuizen zijn 33x50 cm. Na het egaliseren wordt er een laminaat vloer gelegd. Ik heb begrepen dat een ondervloer dan noodzakelijk is.
donderdag 20 februari 2020

Dakbedekking platdak bijkeuken vervangen

Er zit een lekkage bij ventilatiepijp van het toilet. Of enkel dat deel repareren, of beter de hele dakbedekking vervangen. Dat laatste lijkt ons beter. Dak is 650cm lang en 245cm breed Zie foto;s
donderdag 20 februari 2020

Dorpel bij de roldeur aansmeren

Dorpel van de roldeur ligt er uit en moet opnieuw schuin aangesmeerd worden. Afmetingen van de dorpel: 320mm bij 5000mm. De ijzeren strip die er in zit is ook krom, deze moet dus denk ik ook vervangen worden. Ik heb 2 foto’s van hoe de dorpel er nu bij ligt toegevoegd, ik hoop dat dit voldoende is anders horen we het wel.
donderdag 20 februari 2020

Reparatie spanplafond

lekkage gehad en hierdoor kleine scheurtjes in keuken plafond - afmetingen plafond 2.5 * 3.5 meter. er zijn 6 kleine scheurtjes, waarvan een paar rond een licht balk.
donderdag 20 februari 2020

Douchecabine vervangen

Ik wil graag de oude douchecabine laten verwijderen en een nieuwe plaatsen. De afmetingen 90 x 90
donderdag 20 februari 2020

Herbestrating en stoeprand afgang verbetering

Ik wil wat bestrating opnieuw laten leggen om ons huis, ook een klein stukje op de openbare weg. Het is ongeveer 10m2 waar de tegels Kan iemand een keer langs komen om een offer te maken? Ik wil de huidige klinkers eigenlijk laten snijden zodat er een bepaald patroon gerealiseerd kan worden.
donderdag 20 februari 2020

Boiler verplaatsen en leidingen doortrekken

ik wil een boiler aanschaffen en van zijmuur (links) naar achterwand verplaatsen zodat hij in de keukenkast past welke geplaatst moet worden. dus een slag gedraaid t.o van waar de oude hing. Hiervoor moet de leiding iets verplaatst worden. 80Liter platte
donderdag 20 februari 2020

Vast tuinonderhoud minimaal 2 keer per jaar

2x per jaar of vaker indien nodig onderhoud tuin en terras. Zie foto's
donderdag 20 februari 2020

Spoedklus vloer egaliseren

SPOEDKLUS! We hebben een vloer waarvan de plavuizen verwijderd zijn en nu weer geëgaliseerd moet. Hierna wordt een PVC vloer verlijmd. Vloer is 70m2 egalisatie moet aardig dik schat 3mm-tot 20mm op enkele stukken. Vloer moet 4 maart gelegd kunnen worden. Dus egalisatie 2 maart of waarschijnlijk nog eerder. Zie in de link een filmpje en foto's.
donderdag 20 februari 2020

Nieuwbouw woning binnen schilderwerk

Ik wil een nieuwbouwwoning van binnen laten schilderen Het gaat om 3 etages, 10 x 60m. En 1 muur van 20m2 met kurk laten beplakken. Het betreft behang klaar afgewerkte wanden. Wat zijn de kosten per M2?
donderdag 20 februari 2020

Bestrating en schutting

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn straatstenen kan verwijderen en hier klinkers kan leggen, dit gaat om ongeveer 22 m2 . Ook een Hederahaag aanleggen van ongeveer 7 m2. Ik zou alles graag in onderling overleg willen doen met de vakman.
donderdag 20 februari 2020

Atelier stucadoren

Ik wil graag een garage en een atelier laten stucadoren. Alleen de muren, ongeveer 100 m2, nieuwbouw met betonblokken.
donderdag 20 februari 2020

Aardpen slaan

We hebben problemen CV ketel en vaak storing. Monteur zei dat aarde niet 100 procent goed geregeld is en deze ketel daar gevoelig voor is, en dus willen we graag beoordeling situatie en indien nodig aardpen laten slaan.
donderdag 20 februari 2020

Het realiseren van een nieuw terras

Ons terras aan de achterzijde van de woning ligt een kleine meter boven maaiveld. Het is in slechte staat en we willen deze vernieuwen en wat vergroten. We hebben beton in ons hoofd, maar ook grote betontegels zijn mooi. Het tuinontwerp met de betonnen keerwanden vinden we erg mooi. Het huidige oppervlakte is 30m2, Het zou de bedoeling worden om ongeveer 40m2 aan terras te realiseren
donderdag 20 februari 2020

Buitendeur vervangen

Buiten deur vervangen, het is een een deur met speling aan beide kanten. Het is een houten kozijn en houten voordeur. Een beetje glas er in en geen brievenbus.
donderdag 20 februari 2020

Inkorten jaloezie

Wij willen graag onze houten jaloezie laten inkorten, het gaat om 4 stuks. Het gaat om het inkorten van 2 x 6 cm en 1 x 10 cm.
donderdag 20 februari 2020

Ventilatieroosters in bestaande ramen maken

Er zijn een aantal ramen in onze woning waar we een ventilatierooster in zouden willen laten plaatsen (5 stuks). In 3 van de 5 ramen zit al dubbelglas, dus graag horen we de mogelijkheden om deze roosters in de bestaande ramen te laten plaatsen en wat de kosten hiervan zouden zijn versus de kosten voor het plaatsen van een nieuw raam + rooster. Het gaat om de volgende afmetingen van de ramen (mm): woonkamer. (BxH) 460 x 1310 slaapkamer. (BxH) 400 x 1080 werkkamer. (BxH) 420 x 1080 4. (BxH) 570 x 528 (enkel glas > mogelijk vervangen door dubbelglas) 5. (BxH) 570 x 528 (enkel glas > mogelijk vervangen door dubbelglas) Voor raam 4 & 5 graag kostenplaatje voor dubbelglas en kostenplaatje voor ventilatierooster Alle raamkozijnen zijn van hout.
donderdag 20 februari 2020

Tuinhekken vervangen

Tuinhekken verwijderen, goeie onderlaag als basis met beton en nieuwe tuinhekken plaatsen. Met hardhouten palen. De ene hoek is 2 meter, lange wand van 8 meter en een klein deel van 4 meter. Het verwijderen van de betonnen fundering, dit zal opnieuw moeten worden gegoten.

Partners

Partners van Casius

In de kijker