Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 22 maart 2019

Dakopbouw plat dak

Wij willen een slaapkamer creëren boven op de uitbouw van de keuken. De uitbouw van de keuken heeft een plat dak en we zouden daar dan 3 wanden nodig hebben, 2 ramen en een dak en natuurlijk een deur naar de gang. 3x 5 meter. Verder willen we dat het compleet opgeleverd word, en gestuct. We horen graag of dit mogelijk is.
vrijdag 22 maart 2019

Dakkapel en badkamer vebouwen

Ik wil graag een dakkapel op zolder zetten en de badkamer verbouwen. Ik weet nog niet wat de afmetingen van het dakkapel moeten zijn, dus ik wil alles nog in overleg doen. Het moet wel compleet opgeleverd worden zonder elektra. De badkamer is ongeveer 3 bij 2,5, en moet opnieuw betegeld worden. Daarnaast wil ik nieuwe badkamer meubels. De materialen voor de badkamer verzorg ik zelf. Het moet dus alleen geplaatst worden. Ik hoor graag wat de kosten en mogelijkheden zijn. Bij voorbaat dank.
vrijdag 22 maart 2019

Voegen buitenmuur

Mijn muur op de westkant moet opnieuw gevoegd worden. als het stormt en regent is de vensterbank van binnen helemaal nat. denk dat het komt door de uitgevreten voegen. opp. ongeveer 25 m2.
vrijdag 22 maart 2019

Automatische deuropener met camera installeren

Ik zoek een elektricien die een camera en deuropener met afstandbediening kan installeren. De bewoner heeft geen internet.
vrijdag 22 maart 2019

Leveren en leggen kunstgras

Schuine gedeelte van onze tuin naar de waterkant willen we graag aanleggen met kunstgras. Gaat om ongeveer 13 M2. De ondergrond is nu gras. Kan ik hier een offerte voor ontvangen?
vrijdag 22 maart 2019

Gevel isoleren

Op bestaande buitengevel aanbrengen van pir isolatie en stucwerkafwerking. Rd 3,5. Het gaat om 150 m2.
vrijdag 22 maart 2019

Achterdeur monteren

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van CANDO (PRAXIS) achterdeur ML557, 201.5x87 met dubbelglas. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 22 maart 2019

Badkamer renovatie inclusief tegelen

Vervangen douchecabine plus installatie van een regendouche (leidingen weg te werken in muur) en herbetegelen van dit stuk muur achter de cabine (6 m2). Ik heb wat materiaal gezien en schat de kosten hiervan in op 2000 EUR. Gaarne een indicatie van de totale installatiekosten (inclusief BTW) hier boven op.
vrijdag 22 maart 2019

Tuin opnieuw bestraten en hek plaatsen

Werkzaamheden: - verwijderen + afvoeren straattegels - verwijderen + afvoeren tuinhekje - ophoog zand ca. 5-10 cm - leveren + leggen tegels over volledig terras - aanbrengen kantopsluitingen 2,5 m - leveren + monteren tuinhek betongaas roest 10x10 cm vakken. Lengte 10 m x 70 cm hoogte - plaatsen tuinkast (in het werk geleverd) - leveren en monteren tuinhek (met bijbehorende hardhouten palen): betongaas roest 10x10 cm vakken. 2,5 m lengte + 190 cm hoogte - aanbrengen border ca. 30 cm aarde over 2,5 meter
vrijdag 22 maart 2019

Douchecabine monteren

Ik wil graag op korte termijn mijn douchecabine laten monteren incl. kitwerk. Het gaat om een swingdouchecabine 90x90 en 2 badkamer kasten die opgehangen moeten worden.
vrijdag 22 maart 2019

Vervanging van schutting

Het gaat over de verwijdering van de huidige schutting, klimop en bamboe. Nu wil ik een houten schutting plaatsen (450cm x 200cm). Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 22 maart 2019

Sparing zagen in een muur om een kozijn te kunnen plaatsen

Ik wil een raamkozijn laten plaatsen naast een bestaande schuifpui. Hiervoor moet er in een gemetselde muur met houten voorafwerking een gat worden gezaagd van zo'n 2500 x 1500 mm (lxb). Graag ontvang ik hiervoor een offerte.
vrijdag 22 maart 2019

Gevel schilderen

Wij hebben een gevel ( 32 bij 5 meter) in basaltsteen met terugliggende voeg. 6 jaar geleden is de woning gebouwd. De Basaltsteen laat bruine vlekken zien, waardoor de gevel er grauw uit ziet. Vraag: kun je de gevelstenen en voegen verven? Hoor graag van u.
vrijdag 22 maart 2019

Uitbreiden meterkast

Ik wil mijn meterkast uitbreiden. Dusdanige uitbreiding zodat 4 zwaardere apparaten aangesloten kunnen worden. Afstand tussen de meterkast en werkplek is denk ik 15 meter, waarvan ik denk het doortrekken van dat gedeelte door een goedkopere elektricien gedaan kan worden. Er zit een bestaande buis waar de draden doorheen lopen, dus er hoeft niks uit elkaar gehaald te worden of geboord te worden. Er moeten ook nog 2 stopcontacten aangesloten worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
vrijdag 22 maart 2019

Dak vervangen

Ik wil graag mijn huidige bitumen dak ( 40 m2 ) vervangen naar hellend pannen dak, isolatie, dakkapel, 90° roteren nieuw dak. Kan dit? Ik hoor het graag van u.
vrijdag 22 maart 2019

Stucwerk badkamer woonboot

Ik ben op zoek naar een stucadoor voor waterdichte stuc (geheel kleur wit). Het betreft 2 badkamers (+- 30 m2 totaaloppervlak) die we momenteel aan het verbouwen zijn. Kunt u mij zsm terugbellen voor een prijsopgaaf? Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 5
vrijdag 22 maart 2019

Aardgasboiler en leidingen plaatsen voor pension

Ik ben momenteel een douche gebouw aan het maken voor 4 douches, en 4 wasbakken, deze moeten allen warm water kunnen krijgen tegelijk mocht dat nodig zijn. Dit is bedoeld voor een pension. Het pension grenst aan het woonhuis. Ook de waterdruk moet goed geregeld worden zodat er gezamenlijk gedoucht kan worden. In totaal hangen er in het gehele pand zo'n 6 a 8 radiatoren en 2 cv installaties. Ik ontvang graag advies over de mogelijkheden en offertes voor de juiste uitbreiding om dit te realiseren.
vrijdag 22 maart 2019

Zonneboiler plaatsen

Op ons zuid- en westdak liggen al zonnepanelen in totaal 17 in twee series gelegd. 9 serieel met één omvormer (2008), 8 met micro-omvormers / parallel. We produceren op dit moment meer dan 2000 kWh teveel. Graag willen we twee (parallelle) zonnepanelen verplaatsen en op die plaats een zonneboiler plaatsen. Het opslagvat van de zonneboiler kan op de vliering en moet minimaal 100 liter zijn. (we zijn met zijn tweeën, maar willen ook gerief als we eens gasten hebben) Het opslagvat moet ook elektrisch te verwarmen zijn (in de winter / als er geen zon is). Er is op deze plek geen naverwarming, de nu aanwezige badgeiser dient te vervallen. Afstand zonneboiler - opslagvat ca 4 meter. Afstand opslagvat tappunt minder dan drie meter.
vrijdag 22 maart 2019

Erker voorzijde

Ik wil graag een erker laten plaatsen. Afmeting erker: 1,20 diep en 3 meter breed. Meranti hout met ingebouwde rolluiken. Alles in overleg. Ik hoor het graag!
vrijdag 22 maart 2019

Dakopbouw plat dak, oude gebouw 1930

Ik wil een dakopbouw voor extra ruimte (grote fijne slaapkamer) met een gedeelte dakterras. Glazen kozijnen hoge deuren die naar buiten openslaan. De afmetingen weet ik nog niet, maar het moet in ieder geval compleet opgeleverd worden. Ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet gaan worden dus dat is ook nog even in overleg. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Bij voorbaat dank.
vrijdag 22 maart 2019

Vervanging voordeur

Ik ben op zoek naar iemand die een hardhouten voordeur met een klein en lang getint raam voor mij kan monteren. 3 punts slot, geen brievenbus. 209 cm x 93/92 cm. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!
vrijdag 22 maart 2019

Tuin aanleggen inclusief een vlonder

Onze tuin dient helemaal aangelegd te worden met een vlonder. De tuin is 9,10 bij 8,5 meter. We willen de grond verharden, een dam plaatsen en 35 m2 aan kunstgras aanleggen. Bijgaand een tuinontwerp. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden.
vrijdag 22 maart 2019

Voor en achterdeur en kozijnen verven

Ik zoek een schilder voor het schilderen van de voor en achter deur. Daarnaast moet nog 1 deur geschilderd worden. Ook moeten er kozijnen worden geschilderd. De rest bespreek ik met de vakman.
vrijdag 22 maart 2019

Douchecabine plaatsen

Ik wil graag een kwart ronde douchecabine plaatsen op tegels. De vakman mag de douchecabine meenemen. Ik hoor graag van u.
donderdag 21 maart 2019

Schuifroosters in ramen plaatsen

Vanwege condensvorming op de ramen en zwarte vochtplekken op de muren, wil ik 1 a 2 schuifroosters plaatsen in ramen die circa 70x30 cm zijn. Graag verneem ik wat de materiaal- en arbeidskosten zijn per raam.
donderdag 21 maart 2019

Geiser op butaangas plaatsen in stacaravan

Er moet een nieuwe geiser geplaatst worden zonder waakvlam in caravan in Nieuwveen en ook een slang met koppeling voor de fles.
donderdag 21 maart 2019

Zwevend toilet plaatsen

Ik wil graag een zwevend toilet geplaatst hebben incl de afwerking waaronder betegelen. Het toilet koop ik zelf, de tegels moet de vakman meenemen. Het i s een klein toilet van 1 bij 1.
donderdag 21 maart 2019

Renovatie van een erker

renovatie van erker, boven de erker moeten 2 lagen stenen worden vervangen, spatlab ertussen worden geplaatst, erker bovenop worden geisoleerd en waterdicht worden gemaakt
donderdag 21 maart 2019

Laminaatvloer verwijderen en afvoeren

Ik wil graag 40 m2 laminaatvloer laten verwijderen en afvoeren. Indien mogelijk graag wo middag 29 mei of vrijdag 31 mei of eventueel zaterdag 1 juni.
donderdag 21 maart 2019

Aanleggen hoofdschakelaar 3 fasen

Ik heb op de afspraak voor de infra rood aanleg op 3 mei, en ik vraag me af of de vakman op dezelfde dag kan komen. Als het niet kan, dan is het niet erg. Ik hoor graag van u.
donderdag 21 maart 2019

Serre bouwen achterzijde huis

Wij willen een serre laten bouwen aan de achterzijde van onze woning. Ik ben op zoek naar een bedrijf dat een bouwtekening voor ons zou kunnen maken. Ook zijn wij natuurlijk benieuwd naar de offerte. Het gaat om een serre van 20m2 (4 bij 5 meter). We weten nog niet hoe we dit aan gaan pakken. Alles in overleg. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 21 maart 2019

Buitenkozijn schilderen

Ik wil 1 buitenkozijn laten schilderen. Het raam is ongeveer 2,5 bij 2 meter. Ik ontvang graag een prijs inclusief het verven en de materialen. Bij voorbaat dank.
donderdag 21 maart 2019

Waterput voor beregening

Wat zijn de kosten van het laten slaan van een waterput van 15 meter diepte. Bijkomende moeilijkheid is dat de put achterin de tuin moet komen, maar dat er geen oprit is die naar achter gaat. Ik weet niet met welk materieel de put wordt geslagen? Maar mocht daarvoor grote apparatuur nodig zijn dan moet er wel 20 tot 30 meter worden overbrugt van de oprit tot naar de locatie waar de put moet komen.
donderdag 21 maart 2019

Vaatwasser inbouwen in bestaande keuken

Inbouw vaatwasser laten maken bestaande keuken. Onder de spoelbak is een kast geplaatst van 120 cm. Links naast deze onderkast in de hoek een kast van 45 cm. Door afvoer spoelbak geen ruimte voor inbouw vaatwasser. Opdracht hoek onderkastje weg en onderkast spoelbak inkorten zo dat de vaatwasser past. En het deurtje van hoekkast geplaatst wordt op het ingekorte kast onder de spoelbak.
donderdag 21 maart 2019

goede Behanger / Schilder gezocht voor nieuwbouwwoning begin april

Wij zoeken voor een groot deel van onze woning een bekwame partij die tegen een goede prijs de klus uit kan voeren. Het gaat om een deel van de woning. Overige deel wordt gestuct. De complete zolderverdieping, incl schuine daken, trapgat, hal als ook een deel van de 1e verdieping, te weten hal, trapgat ditzelfde geldt voor de begane grond. We willen er glasvlies/renovlies behang op hebben zonder structuur of ruitjes, liefst dikker zodat het niet snel beschadigd. Tevens hebben wij al kleuren uitgezocht welke op de muren mogen komen. zon 50% met een wat donkere tint. De zolder is afgewerkt met plafondplaten conform nieuwbouw standaard. Hier zit nog wat kit/voegwerk om het egaal te krijgen. Wanden op de overloop en het trapgat zijn behoorlijk glas opgeleverd. Uiteraard ga ik er vanuit dat het voor strijken hierin ook meegenomen wordt. De klus dienst +- 3 april uitgevoerd te worden, hier zit nog wel iets speelruimte in. Zie de foto voor de exacte afmetingen aangevuld met wat wensen. Graag op korte termijn reactie. Aangezien het nieuwbouw betreft is kijken geen optie. Ontvangen graag een marktconforme compleet prijs dan zou er over 2 weken al gestart kunnen worden.
donderdag 21 maart 2019

Schutting op maat maken x2

Er moeten 2 schutting op maat gemaakt worden tussen muren. Zie foto's. Totale breedte per schutting is 215cm en 118cm maximaal hoog. Let up, deze schuttingen zijn van boven rond en zijn dus 114cm minimaal hoog. Het zijn 10 blanken aan 2 zijden en deze zijn allemaal 2cm dik. Verder, is er nog een standaard 180cm x 180cm nodig.
donderdag 21 maart 2019

Belplateau aanleggen

Ik wil een belplateau met 22 huisnummers met namen aansluiten op een bestaand bel- en antwoordsysteem wat is verwerkt in bestaande brievenbuskast. Ik hoor graag wie dit voor ons kan doen.
donderdag 21 maart 2019

Vloer isoleren

Ik ben op zoek naar iemand die mijn vloer van 61 m2 kan isoleren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 21 maart 2019

Dakterras renoveren

Wij willen graag ons dakterras van c.a. 53 m2 volledig gerenoveerd hebben. Het is helaas zwaar verouderd. We willen nieuwe tegels zetten en de omheining vervangen.. De omtrek van de omheining is nu 30 meter en we willen het ophogen naar 1,40 meter. We hebben geen idee waar we moeten beginnen en hebben hulp nodig van de vakmannen. We horen graag wat de mogelijkheden zijn.
donderdag 21 maart 2019

Voortuin opnieuw aanleggen

Ik wil mijn voortuin onderhoud vrij maken. Het zand moet er uit, er moet grind in en ik wil bloembakken plaatsen. De voortuin is 20 m2.
donderdag 21 maart 2019

Dakkapel zeer vakkundig schilderen

Bij een klant laten wij een dakkapel plaatsen. Deze wordt echter in de grondlak erop gezet. Tevoren schilderen is geen optie. Dakkapel is 3. 60 breed en volledig van hout. Binnenkant kozijnen moet ook worden geschilderd. Steiger is niet mogelijk in verband met een uitbouw. Houd daar rekening mee.
donderdag 21 maart 2019

Dakgoot herstellen of vervangen

Ik zoek iemand om mijn dakgoot te vervangen of te herstellen. Het gaat om totaal 10 meter. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag van u.
donderdag 21 maart 2019

Opbouw

Wij willen een opbouw op ons huis realiseren van 7,5 meter bij 4. 82 meter. De buren doen ook mee, dus het gaat eigenlijk om 2 x. De vergunning moeten we nog aanvragen, en de bouwtekeningen ook. Ik hoop dat dit allemaal via de aannemer geregeld kan worden. Verder moet het compleet opgeleverd worden en moet het van kunststof zijn. Ik hoor graag wat u voor mij ons kan betekenen.
donderdag 21 maart 2019

Plafond witten of spuiten

Ik wil het plafond witten of spuiten in een bestaande woning. Het gaat om 50-60 m2 (woonkamer en woonkeuken). -Hoeveel tijd neemt deze klus ongeveer in beslag? -Moet de hele woonkamer leeg of wordt alles door jullie afgedekt? Ik hoor het graag!
donderdag 21 maart 2019

Terras achtertuin aanleggen

In de achtertuin met een achterom dient een terras aangelegd te worden van ongeveer 100 m2. Het terras is nu deels bestraat en deels gras en dient te worden opgehoogd. De oude tegels zijn verzakt. Wij willen graag grote tegels laten leggen.
donderdag 21 maart 2019

Kelder waterdicht maken

Graag ontvang ik een offerte voor het waterdicht maken van de kelder. De afmetingen zijn 3 bij 3 meter en 90 cm diep.
donderdag 21 maart 2019

Uitbouw om woonkamer te vergroten

Wij willen een complete uitbouw van 5 x 2 meter om de woonkamer te vergroten met kunststof kozijnen en elektra etc. Hiervoor is geen vergunning nodig. Sta open voor de prefab mogelijkheid.
donderdag 21 maart 2019

Betegelen badkamer en plaatsen sanitair

Ik wil de wanden en de vloer van iets minder dan 6 m2 in de badkamer laten betegelen. De tegels worden eventueel in overleg geleverd door de vakman Ook moet er een douchecabine met accessoires geplaatst worden, inclusief een badmeubel en toilet. In principe zorg ik voor dit materiaal tenzij een vakman betere suggesties heeft.
donderdag 21 maart 2019

Nieuwe douchedeuren plaatsen

De douchedeuren van mijn douche zijn stuk. Ik wil nieuwe zijwand en deuren plaatsen op bestaande bak. Aquavive 5575551 Sicilie lijken geschikt.
donderdag 21 maart 2019

Vervangen schuifdeur door gewone deur met scharnieren

We hebben een schuifdeur met een vaste raam aan de achterkant van de woning. Dit wil ik laten veranderen door een vast raam met een gewone deur naar de tuin.

Partners

Partners van Casius