Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

dinsdag 14 juli 2020

Ontstoppen afvoer badkamer

Ontstopping verhelpen badkamer
dinsdag 14 juli 2020

Twee velux dakramen vervangen

Graag willen wij op onze slaapkamer twee velux dakramen laten vervangen door twee Tyrem Pro dakramen (114 x 118 cm) inclusief gootstukken van Bouwmaat.
dinsdag 14 juli 2020

Plaatsen bad

Plaatsen bad, afvoer is aan aanwezig ook de kraan zit al aan de muur. Dus puur bad neerzetten, aansluiten en afkitten.
dinsdag 14 juli 2020

Nieuwe plafondplaten aanbrengen stucen en verven

Ik heb in verschillende ruimtes waterschade en dienen de plafond platen te worden vervangen (geen systeem plafon. En vervolgens moeten deze worden geschildert. Gaat om demonteren van de huidige platen en afvoeren en vervangen voor nieuwe. Het is ongeveer 15 tot 20 m2 aan plafond.
dinsdag 14 juli 2020

4x Velux dakramen in schuin bitumen dak plaatsen

Op korte termijn wil ik mijn 4 velux dakramen laten vervangen in de dakopbouw. maten zijn ggl p10. ik zoek het liefst kunststof incl verduidstering. Ik zoek een aannemer die de huidige ramen uitneemt en de nieuwe plaatst en tevens de bestellingen voor zijn rekening neemt of samen met mij doet zodat we de juiste spullen bestellen :-) daar het pad nu verbouwd wordt zou een korte termijn klus zijn omdat het pand casco gestript is en je dus overal nu goed bij kan komen en er geen verst gestucte muren beschadigd worden etc ....
dinsdag 14 juli 2020

Drie binnendeuren ophangen

Ik heb drie binnendeuren bij Praxis gekocht en die moeten worden opgehangen. Het zijn alle drie opdekdeuren. Ik weet niet of ze moeten worden gezaagd, maar er moeten dus slotgaten in geboord worden en opgehangen Er zit 1 toiletdeur bij waarbij waarschijnlijk het kozijn moet worden aangepast (gat bijgemaakt). De kozijnen zijn van kunststof.
dinsdag 14 juli 2020

Vervangen/herstellen losliggend EPDM-dak tuinhuis

Het EPDM-dak van ons volkstuin-huisje van 2 jaar oud is bij storm losgegaan. Het is een soort U-vorm van 25 M2. Dit is ingediend bij de verzekering en zij zijn akkoord met vervanging. Zij willen wel een gespecificeerde offerte hebben. We hebben inmiddels begrepen dat de vorige dakdekker wel een aantal fouten heeft gemaakt, daarom zoeken wij nu een deskundig bedrijf. Graag contact over aanvullende info en foto's zo nodig.
dinsdag 14 juli 2020

Vervangen stoppenkast + plaatsen boiler in keuken

Vervangen van stoppenkast i.v.m. plaatsen van boiler in keuken. Tevens moet de aansluiting gemaakt worden op de plek waar de boiler geplaatst moet worden en de boiler moet geplaats worden in de keuken. Op dit moment hangt er een geiser in de keuken en deze moet ook afgekoppeld worden.
dinsdag 14 juli 2020

Airco verwijderen

Airco met R22 vloeistof. Pomp van airco werkt niet meer. Vloeistof moet verwijderd worden en daarnaast buiten en binnen unit.
dinsdag 14 juli 2020

Gootklossen, overstek en boeiboorden

Het gaat hierbij om een woning uit 1911. Circa 10 strekkende meter overstek behoort vervangen te worden. De gootklossen (30 stuks) zijn momenteel ingemetseld en rot. Deze dienen mee vervangen te worden. Tevens vervanging boeiboorden rondom (circa 26 strekkende meter)
dinsdag 14 juli 2020

Dakpannen vervangen

De dakpannen zijn poreus. Deze behoren vervangen te worden. Op het dakbeschot (planken) gaarne een laag dampopen folie leggen t.b.v. isolatie binnenuit.
dinsdag 14 juli 2020

Leidingen laten frezen

Infrezen elektra en verwarmingsleidingen in wanden en plafond. Het gaat om 8m plafond en 15m wand (materiaal = (gas)beton).
dinsdag 14 juli 2020

Voegen van 150 m2 gevel

Het betreft een tussenwoning uit 1980 (met een hoger dak dan beide buren) waarvan de voegen nog nooit vervangen zijn. Zowel voor- als achtergevel maar dus ook twee zijgeveltjes van de zolder. Voorkant is voetgangersgebied maar aan de achterkant kan je gemakkelijk komen met de auto. Ik schat dat de totale oppervlakte ongeveer 150 m2 is. Alle voegen moeten vervangen worden, aan de achterzijde zal het ook geïmpregneerd moeten worden, vermoed ik.
dinsdag 14 juli 2020

Egaliseren van begane grond

Er is een vloerverwarming gefreesd, die is door de vloerenman dichtgesmeerd met cementmortel. Dat is niet glad genoeg gedaan, waardoor er stuiknaden in de PVC vloer zijn ontstaan. Deze cementmortellaag moet geëgaliseerd worden. Betreft 45 - 50 m2. De keuken is al geplaatst, daar moet rekening mee gehouden worden.
dinsdag 14 juli 2020

Benedenverdieping laten betegelen

Het betreft 140 m2 tegelwerk over de gehele benedenverdieping bestaande uit, woonkamer, badkamer, 2 slaapkamers, keuken, toilet en hal. Dit alles gerealiseerd in de 1e week van september 2020.
dinsdag 14 juli 2020

Aanrechtblad laten kitten

Het aanrechtblad moet gekit worden tegen het stucwerk. Er is geen spatplaat aanwezig. De keukenleverancier wil dit niet doen. Het badkamermeubel moet opnieuw gekit worden, oude kit moet verwijderd worden. Ik zoek een kitspecialist in de buurt van Almere.
maandag 13 juli 2020

Betonlook vloer over tegels laten leggen

Betonlook vloer over tegels leggen, ongeveer 85 m2. Begane grond, via tuin bereikbaar
maandag 13 juli 2020

Leidingen omleggen en CV ketel verplaatsen

Ik wil de CV ketel vanuit de keuken naar de gangkast aan andere kant van de muur verplaatsen. Leidingen onder keukenkasten ca. 3 m en door muur.
maandag 13 juli 2020

Aansluiting voor tweede plafond lamp maken

Ik wil een tweede plafond hanglamp aansluiting. Deze bevindt zich ca. 3 meters vanaf de huidige. Van een kabelgoot wordt deze realiseert. Mede 1 schakelaar worden 2 lampen bediend dus.
maandag 13 juli 2020

Smalle traptreden verlengen

Gaat om de rechte (vrij steile) houten trap van begane grond naar 1e verdieping. De treden zijn zeer ondiep aangezien het een oudere woning betreft. Wil graag de treden laten verlengen (ik begreep dat circa 2 cm extra mogelijk moet zijn) d.m.v. van overzet/opzet-treden? Graag advies van de vakman.
maandag 13 juli 2020

badkamerradiator vervangen

Oude badkamerradiator vervangen door een nieuwe designradiator
maandag 13 juli 2020

Douchecabine vernieuwen en afkitten

De douchedeur is aan de onderkant iets afgebroken dus krijg hem niet meer goed. Gaat om het verwijderen van de oude douchecabine en het installeren en afkitten van een nieuwe. Graag haal ik de douchecabine samen met de vakman op bij bijvoorbeeld de lokale GAMMA. Ik meen dat het gaat om een maatvoering van 80 cm x 80 cm. Ik heb in document foto van douchedeur geplaatst.
maandag 13 juli 2020

Laminaat vervangen

Ik had vorige week waterschade in mijn flat op de 1e verdieping (met lift) en het laminaat en ondervloer in mijn hal en gedeeltes van drie aansluitende kamers is daardoor beschadigd. Ik moet een schadeformulier invullen voor mijn verzekering en heb een offerte nodig zodat ik het door de vakman kan laten vervangen. Ik schat de oppervlakte van de in totaal te vervangen kamers op 50 m2. (zie tekening).
maandag 13 juli 2020

Betonvloer storten in garage

Wij willen in onze garage beton laten storten ivm isolatie en we willen er graag een PVC vloer overheen leggen uiteindelijk. De garage is 19 m2. Nu liggen er betontegels in die in zand liggen. Deze zullen we er zelf uithalen. Ik zou graag de prijs willen weten van een betonvloer zonder isolatie en eentje met isolatie. In de garage hoeft geen auto geparkeerd te worden.
maandag 13 juli 2020

Inlaatcombinatie van de boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L) vervangen

Om de 2 minuten komt er teveel / straal (40 seconden) koud water uit de inlaatcombinatie van mijn boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L), geen verschil tussen dag en nacht. Hierbij wil ik informeren: 1)Wat is uw aanpak-plan, behalve mijn inlaatcombinatie van de boiler (Daalderop mono plus koper -w 80L) vervangen? 2)Welke merk inlaatcombinatie gaat u gebruiken? En hoeveel gaat het kosten? 3)Hoeveel bedragen de voorrij- en montage- kosten in Amsterdam?
maandag 13 juli 2020

Nieuwbouwhuis glasvezelbehang en sauzen

Ik wil graag mijn hele nieuwbouwhuis behangen met Glasvezel behang, 2x sauzen op begane grond, 1e verdieping en zolder totaal ca 200 m2
maandag 13 juli 2020

Slaapkamers behangen

Mijn vrouw en ik hebben een nieuwe woning gekocht waar wij de slaapkamers behangen willen hebben. Kamer 1: 29.5 M2 Kamer 2: 33.62 M2 Kamer 3: 20.6 M2
maandag 13 juli 2020

Aansluiten elektrisch zonnescherm op lichtstraat

Vandaag is op onze lichtstraat een elektrisch zonnescherm geplaatst. Dit scherm moet nog worden aangesloten op het lichtnet. De lichtstraat zit midden op een plat dak, de kabel zal over dit dak, dan door een muur naar binnen moeten worden geleid.
maandag 13 juli 2020

Lek gaskraantje vervangen

Gaskraantje in de keukenkastje is lek. Ik zou deze graag willen laten herstellen/ vervangen ( het is volgens mij een oudere type ).
maandag 13 juli 2020

Hout/beton schutting plaatsen

Gaat om ca. 10 meter schutting wat vervangen moet worden. Graag met antraciet beton onderrand en palen en hout ertussen. En 2 meter hoog
maandag 13 juli 2020

Glas in deur zetten

Ik wil het bovenste vak in de deur (zie bijlage) laten vervangen voor glas of doorzichtig plaatmateriaal in verband met lichtinval.
maandag 13 juli 2020

Extra groep aanleggen in de meterkast

In meterkast een nieuwe groep bij laten plaatsen met een kabel door de kruipruimte naar buitenmuur met plaatsing van een werkschakelaar.
maandag 13 juli 2020

Schuren en opknappen parketvloer

We gaan verhuizen naar Haarlem en willen graag de parketvloer (circa 53 m2) in ons nieuwe huis in Haarlem laten schuren en opknappen. Tevens ontvangen we graag advies hoe de vloer het beste behandeld kan worden. Vanaf 21 juli 2020 kunnen we een afspraak maken voor inspectie van de vloer en uiterlijk 16 of 17 augustus 2020 zouden we e.e.a. afgerond willen hebben nu we 18 augustus 2020 waarschijnlijk gaan verhuizen.
maandag 13 juli 2020

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik zou graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Er zal door de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en het oude gat gedicht. De offerte dient inclusief afwerking te zijn. uitwerk details kunnen nader besproken worden.
maandag 13 juli 2020

Gevelbetimmering en kozijnen vervangen

Ik ben op zoek naar een gevelspecialist die mijn houten gevelbetimmering kan vervangen door kunststof. Afmetingen: 1x 7 bij 4 meter 2x 7 bij 0.9 meter Bovendien zie ik graag drie raamkozijnen vervangen worden door kunststof kozijnen.
maandag 13 juli 2020

Complete CV installatie met leidingen aanleggen in een hoekwoning

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden, Wij willen een complete cv installatie laten aanleggen inclusief de cv leidingen en radiatoren, tevens waterleidingen voor oa een nieuwe badkamer en de vervanging van de huidige waterleidingen. De woning heeft momenteel geen cv installatie noch leidingen. Het betreft een hoekwoning. Ik bespreek graag de exacte specificaties en werkzaamheden met de vakman.
maandag 13 juli 2020

Dakraam verwijderen en dak dichtmaken

Ik wil de bestaande veluxdakraam van 80 bij 1 m verwijderen en deze laten dichtmaken op de zolder. Kan dit op korte termijn gebeuren en wat kost het?
maandag 13 juli 2020

Uitbouw realiseren en dakconstructie veranderen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw met diepte 3 meter kan realiseren. Bovendien zou ik graag de dakconstructie van de zolder willen veranderen zodat ik twee slaapkamers hier kan plaatsen, nu is dit niet mogelijk omdat het dak erg schuin afloopt.
maandag 13 juli 2020

Scheidingswand plaatsen

Ik wil graag een afgewerkte scheidingsmuur plaatsen in een studio, om zo een aparte slaap gedeelte te creëren. De muur moet stevig genoeg zijn om een tv van 40 kg te kunnen dragen. En moet de muur voorzien zijn van een stopcontact. Verder hecht ik veel waarde aan een mooie strakke afwerking.
maandag 13 juli 2020

Vervangen hardhouten kozijn

Vervanging van een kunststof kozijn door hardhouten kozijn met triple glas en 2 ventilatieroosters op de begane grond aan de voorkant. Afmetingen ongeveer: 380 x 190 cm en zijraam 80 x 190 cm.
maandag 13 juli 2020

Badkamer afbouwen en installeren

WIj gaan onze badkamer renoveren, deze is op de 1e verdieping. Het slopen en afvoeren oude materiaal doen wij zelf. Ik zoek iemand die de leidingen kan verleggen en aansluiten en de muren netjes kan stucen en tegelen en al het nieuwe sanitair kan installeren. Wil laten tegelen met grote tegels en op de plaats van het bad een inloop-douche met een drain. Afmeting van de badkamerruimte is 2,50 meter x 2,50 meter en plafondhoogte is 2,40 meter.
maandag 13 juli 2020

Nieuwbouw woning

Ik ben op zoek naar een vloerenspecialist die mij kan vertellen wat een gietvloer, oppervlakte 36 m², kost en dit mogelijk ook kan uitvoeren. Er moet tevens vloerverwarming in.
maandag 13 juli 2020

Gehele woning voorzien van kliklaminaat

Ik ben op zoek naar een laminaatlegger die 55 m² kliklaminaat kan leggen. Nu ligt er een betonnen vloer. 2 slaapkamers, 12 en 6 m2 woonkamer en keuken 28 m2 entree 4 m2 berging 5 m2
maandag 13 juli 2020

Stoppenkast vervangen / aanpassen

Ik heb begrepen dat mijn stoppenkast niet meer voldoet aan de eisen en er levensgevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Dus ik wil mijn groepenkast vervangen, en tevens wat betere verdeling in de groepen onderling creëren.
maandag 13 juli 2020

Wastafel en Douchecabine/douchebak vervangen

Het gaat om de badkamer in een stacaravan waarvan wij de wastafel (47 x 60) en de douchecabine en douchebak (80 x 80) willen laten vernieuwen. Graag ga ik samen en in overleg met de vakman het benodigde sanitair aanschaffen.
maandag 13 juli 2020

De vloer van een zwembad voorzien van egaline

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer in een zwembad kan voorzien van een egaliserende laag. Het gaat om een betonnen ondergrond van 8 bij 5,5 meter. Het zwembad bevindt zich in de tuin en is goed bereikbaar. De werkzaamheden zijn al bezig, ik zoek een specialist die dit strak kan aanleggen.
maandag 13 juli 2020

Krachtstroom aanleggen ten behoeve van oven

Ik ben op zoek naar een elektricien die krachtstroom kan aanleggen. Ik heb nu een oven die niet werkt op de reguliere aansluiting.
maandag 13 juli 2020

In de voor- en achtertuin bestrating vervangen

Ik ben op zoek naar een stratenmaker die mijn voor- en achtertuin kan bestraten. Het betreft 50 m² waar nu tegels liggen, deze dienen door de vakman verwijderd te worden.
maandag 13 juli 2020

Onderhoudsvriendelijke schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een onderhoudsvriendelijke schutting (bijv. douglas hout) kan plaatsen inclusief betonnen palen en fundering. Het betreft een lengte van 6.20 meter.
maandag 13 juli 2020

Betonvloer in een bedrijfspand storten inclusief vloerverwarming

Betonvloer voor bedrijfspand storten inclusief wapening Ik wil graag een monolith betonvloer laten storten inclusief wapening op een zandbodem met onder het beton een EPS isloatie. Het gaat om 525 m², met een gemiddelde dikte van 16 cm. Ook wil ik daarnaast een betonnen vloer van ongeveer 100 m2 laten storten voor een vriescel.Ook geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius

In de kijker