Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 24 mei 2019

Hellend pannendak vervangen inclusief beschot,isolatie en dakkapel

Het dak van het woonhuis is aan vervanging toe. zie foto's het dak is 10 meter breed. het dakkapelletje aan de voorkant dient vervangen te worden en aan de achterkant komen 2 dakvensters. De schoorstenen mogen eventueel weg, er dient 1 balk van +/- 5 meter in de constructie vervangen te worden en wellicht nog meer afhankelijk van de huidige staat. Ook de goten vervangen en aansluiten op huidige regenpijpen. de pannen dienen vernieuwd te worden en het huidige schroten dakbeschot met isolatieplaatjes vervangen door dakplaten met een RC van minimaal 4. een en ander dient in een kort tijdsbestek (1 week?) worden uitgevoerd zonder risico op lekkages of vocht overlast in het woonhuis en er dient een aannemersverklaring afgegeven te kunnen worden t.b.v. subsidie en/of groene lening
vrijdag 24 mei 2019

Nieuwbouw woning spuiten met latex

Ik ben op zoek naar iemand die mijn wanden kan spuiten met latex. Ongeveer 200 m2. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
vrijdag 24 mei 2019

Thermowood vloer plaatsen op dakterras

Ik wil ongeveer 10 m2 houten vloer op (bestaand) dakterras, liefst Thermowood. Constructie is getest voor eerdere dakopbouw. Graag een offerte inclusief de materialen.
vrijdag 24 mei 2019

Aanbouw aan zijkant vd woning

Wij willen een houten prefab aanbouw van 4 m breed en 6 m diep. Deze zal dan voor de woning uitsteken, aangezien de woning een binnenmaat heeft van 4,5. Mogelijk om een gashaard te plaatsen en evt een lichtstraat. Verder moet er nog gestuct worden en moet er elektra aangelegd worden. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen dus dat wil ik nog na laten kijken. Het moet compleet opgeleverd worden. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 24 mei 2019

Fundering garage realiseren

Ik ben op zoek naar iemand die een fundering voor mij kan realiseren. Er komt een garage op te staan die plaats biedt voor een bus camper van 2800 kg. 8 bij 5 mtr. Garage wordt grotendeels houtskelet. Graag een offerte.
vrijdag 24 mei 2019

Woning schilderen en stucen aan de binnenkant

Ik ben op zoek naar een stukadoor en naar een schilder om een aantal kamers, gedeelte met glasvlies, muren en plafond te sausen. Eventueel binnenshuis houtwerk ook, schuren en lakken. Plafonds stukken. De afmetingen zijn niet bekend.
vrijdag 24 mei 2019

Tuin keramische tuintegels

Ik wil graag 40 m2 keramische tuintegels leggen, en de ondergrond vernieuwen. Ik wil graag een offerte.
vrijdag 24 mei 2019

Uitbouw zijkant begane grond

Ik wil een uitbouw aan de achterkant van mijn woning: - 3 bij 5 meter - Compleet opgeleverd met stucwerk en elektra - Er moet een fundering in komen - Het moet van hout zijn - Er is geen vergunning nodig Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Dubbele tuinpoort maken van geïmpregneerd vuren

Ik wil een dubbele tuinpoort meten, plaatsen, en de oude poort afvoeren. Vanaf de straat gezien: rechter poort draait naar buiten en de linkerpoort draait naar binnen. Ongeveer 2 meter hoog. Hangt aan 2 pilasters. De bovenbalk heeft 2 zij balken van hardhout (omlijsting). Breedte ong. 3meter.
donderdag 23 mei 2019

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput laten slaan. Mijn tuin is 400 m2 en het moet 10 meter diep worden .
donderdag 23 mei 2019

Dicht badkamerraam vervangen door een open raam

Graag ontvang ik een offerte voor ons badkamerraam. Ons badkamer heeft een mooi dicht raam, we zouden heel graag het dichte raam willen vervangen door een raam wat wel open kan. De kozijnen zijn houten en het raam is voorzien van dubbel glas. De afmetingen zijn incl kozijn +/- 88 cm breed en +/- 88 cm hoog. En van het glas +/-75,5 cm breed en +/-76 cm hoog. Bijgevoegd een foto van ons raam. Alvast bedankt!
donderdag 23 mei 2019

Trapleuning vervangen

I want to replace the stairs railing and I want to add a glass panel in one of the stairs, we have two stairs in home I believe the glass panels total measurement is 3m wide and 2,70 high In the first stairs I want to add a glass balustrade in one side and railing on the another side.
donderdag 23 mei 2019

Keukenkastjes opnieuw van folie voorzien

Betreft renovatie van twee deuren (vaatwasser en koelkast), ongeveer 595x715 mm. en 595x1255 mm. respectievelijk. Kleur dient hetzelfde te zijn als overige keukendelen. Graag zou ik hiervoor een offerte ontvangen met mogelijke levertijd.
donderdag 23 mei 2019

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Wij willen graag een kattenluik in dubbel glas HR++ laten plaatsen. Raam (glas) is 36cm breed en 141cm hoog.
donderdag 23 mei 2019

Vijver aanleggen

Ik wil graag een offerte om een kleine, natuurlijke vijver (ong 2. 00 x 3. 00 mtr. ) met klein watervalletje en pomp aan te leggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.
donderdag 23 mei 2019

Tuin bestrating

Hello, my apologies for writing in English. Waternet had to remove a couple of meters of bestrating from my garden and I need to put the bricks back into their place. I am attaching a picture: as you can see it is about 40/50 cm wide by a couple of meters long. My main priority would be to have it fixed as soon as possible.
donderdag 23 mei 2019

Tuintegels laten leggen

De achtertuin betegelen. Er zit nu zand in de tuin. Daarnaast ook een pergola bevestigen en een scheiding hek plaatsen. De tuin is 25 m2.
donderdag 23 mei 2019

Sierbestrating leggen

Ik wil een offerte aanvragen voor het betegelen van mijn tuin. Achtertuin 37m2 Voortuin 10 m2 Opsluiten met banden 24 meter Opvullen 2m3 zand Tuin wordt leeg gehaald
donderdag 23 mei 2019

Tuin egaliseren en bestraten

Ik wil mijn tuin van 60 m2 egaliseren en daarna bestraten. Ik zal voor de tegels zorgen.
donderdag 23 mei 2019

Buitenkant vrijstaand huis schilderen

Ik wil zowel het huis zelf als de vrijstaande garage wit schilderen, en de kozijnen en houtwerk en antraciet ook. Mogelijk/waarschijnlijk vervangen dan wel repareren trespa aan de zijkant dakkapel.
donderdag 23 mei 2019

Puntstuk slaan tbv van beregeningsinstallatie

Wij hebben een recreatiewoning nabij Voorthuizen en willen daar een beregeningsinstallatie voor de tuin aanleggen. Hiervoor willen wij graag een goede kosten indicatie hebben voor het aanbrengen van een puntstuk, inclusief aansluiting voor een waterpomp.
donderdag 23 mei 2019

Toilet opnieuw laten betegelen

Ik wil mijn toilet graag opnieuw betegelen. Het is een standaard toilet van 1 bij 1.
donderdag 23 mei 2019

Buitenkant woning verfraaien

Ik ben op zoek naar iemand die de buitenkant van mijn woning een moderne look kan geven. Ik wil de boeidelen vervangen (8 meter), 2 dak kapellen plaatsen (afmetingen weet ik nog niet), de gevel restaureren met een mooie bekleding, en de afwerking rondom de kozijnen verfraaien. Ik wil graag weten wat de mogelijkheden zijn en ik hoop dat u mij goed advies kan geven.
donderdag 23 mei 2019

Installeren van automatische deuropeners portiekappartementen

Ik wil mijn voordeur van de hoofdingang automatisch bedienbaar krijgen. Daar ik minder valide ben. Ik heb toestemming van VVE moet alleen weten hoe en wat mij dit gaat kosten! Een offerte graag..... Zsm Dus een voordeur waar ik op een knop kan drukken via afstandsbediening of mobiel.
donderdag 23 mei 2019

Herstel fundering

Er is een stuk fundering wat beschadigd is en ik zoek iemand die dit voor mij kan repareren. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Uitbouw achterzijde woning

Ik wil een uitbouw van 3 bij 3 laten plaatsen. En een opbouw van 4 bij 3. De uitbouw: - Moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk aan het plafond - Er moet een fundering in, maar er hoeft niet geheid te worden - Moet van glas of van hout zijn De opbouw: - Moet compleet opgeleverd worden - Er moet elektra geplaatst worden - Moet van glas zijn Voor beide projecten is misschien een vergunning nodig. Mocht dit nodig zijn dan wil ik dit graag via de aannemer aanvragen. Ik ontvang graag een offerte met de kosten van een opbouw, en een aparte offerte voor de uitbouw. Ik hoor graag van u.
donderdag 23 mei 2019

Dak vervangen/isoleren

Wij willen het dak van ons huis graag vervangen en isoleren en zijn op zoek naar de kosten en mogelijkheden en. Er liggen nu dakpannen op. Het is een frans dak van 50 m2. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ontvang graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Tuin bestraten met 60x60 betontegels

Onze tuin is ong. 50m2 groot. Het achterste gedeelte is opgehoogd. Als we zelf de oude bestrating weghalen kunnen jullie dan een prjs geven voor het verlagen van de tuin incl. Tegels en leggen? En tevens een prijs als de tuin met hoogteverschil zou blijven. Het achteste gedeelte (meer dan de helft) is ong. 15 cm hoger dan het voorste gedeelte
donderdag 23 mei 2019

Onkruiden verwijderen

Ik ben op zoek naar iemand die mijn voortuin regelmatig kan komen onderhouden. Dus onkruid vrij maken etc. Het gaat om een voortuin van 35 m2. Graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Balkons repareren

Ik wil een betonnen vloer repareren ( coating indien mogelijk ) 2x stalen buis repareren . Het zijn 2 balkons van 2 bij 1 meter.
donderdag 23 mei 2019

Zonneluifel ophangen

Willen buiten aan de muur een elektrische zonneluifel ophangen. luifel is 4,50 m breed met 2,5m uitval. Dus luifel hangen en elektrische motor en verbinden met stroom.
donderdag 23 mei 2019

Aanrechtblad vervangen

Ik wil graag mijn aanrechtblad van ongeveer 262cm met spoelbak vervangen. Ook moet er een stuk uit om mijn kookplaat terug te kunnen plaatsen.
donderdag 23 mei 2019

Houten schroten gevelbekleding vervangen door keralit

Ik wil de houten schroten gevelbekleding vervangen door keralit. Voor en achterzijde woning Voor en achterzijde garage Beide zijkanten dakkapel Prijs incl materiaal en montage Totaal circa 25-30 M2 kleur ral 9001
donderdag 23 mei 2019

Elektrische boiler installeren

Ik ga binnenkort een woning kopen en ik heb interesse in een elektrische boiler. Het gaat om een jaren 40 benedenwoning in een appartementencomplex met een oppervlakte van 57 m2. Graag advies.
donderdag 23 mei 2019

Uitbouwen houten schuur met metalen frame

Houten schuur met goede metalen frame waarvan hout vervangen moet worden en de schuur uitgebouwd.
donderdag 23 mei 2019

Vloerbedekking verwijderen en lijm van de ondervloer verwijderen

De vloerbedekking van de slaapkamer moet worden verwijderd en ook het ondertapijt maar dat laat een plaklaag achter op het onderliggende laminaat. De lijmlaag verwijderen graag.
donderdag 23 mei 2019

Radiatoren vervangen

Ik wil graag de oude radiatoren laten vervangen door een convectorput bij de achtergevel van mijn woonhuis. Ik wil daar openslaande deuren laten maken. Ook ontvang ik graag advies over de thermostaatknoppen op mijn radiatoren.
donderdag 23 mei 2019

Voor en achtergevel kaleien in gebroken wit

Ik wil graag de buitengevel aan de voor- en achterzijde laten kaleien. Het gaat om circa 100 m2. Rolsteiger is hiervoor nodig aangezien de werkzaamheden op ongeveer 5 meter hoog plaatsvinden. De kleur die toegepast moet worden is gebroken wit. Ik beschik over een tekening die gemailed kan worden naar de vakman.
donderdag 23 mei 2019

Dakrenovatie uitvoeren

We willen nieuwe dak pannen, van die platte zwarte nieuwe dak latten en eventueel isolatie. We weten zelf niet wat het beste is langs buiten of binnen isoleren als het langs binnen beter is doen wij dat zelf wel het is een Franse kap met dakkapel erop. Ik schat dat het ongeveer 60 m2 is.
donderdag 23 mei 2019

Oprit ophogen en herbestraten

Graag zou ik een prijsopgaaf en een tijdsindicatie ontvangen voor het op relatief korte termijn ophogen en herbestraten van onze voortuin annex oprit. De afmetingen van de tuin zijn ongeveer 20 m2. Graag zouden we zien dat de bakken verwijderd worden, de blokken als afsluitband hergebruikt worden, de tegels kunnen naar de achtertuin worden verplaatst in verband met hergebruik later dit jaar, moet nog gepland worden, de oprit wordt opgehoogd en bestraat met nieuwe 20 x 30 cm betontegels. Alles aan 1 stuk dus geen apart pad naar de voordeur maar 1 grote rechte oprit waar het makkelijker parkeren en inrijden is.
donderdag 23 mei 2019

Monteren zonnescherm

Graag demonteren oude zonnescherm en ophangen van nieuw elektrisch scherm. Deze wordt 29 mei a.s. geleverd door de Praxis.
donderdag 23 mei 2019

Grohe kranen laten installeren

Ik wil de kraan in het bad laten vervangen. Het is een bad kraan van Grohe, die ik zelf aan ga schaffen. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

Voortuin bestrating

Ik wil mijn voortuin laten bestraten. De tegels heb ik al gekocht en het gaat om 18 m2.
donderdag 23 mei 2019

Betonrand van balkon herstellen

Ik heb samen met de buren 1 balkon. De onderste betonrand van ongeveer 20 cm is met stenen opgemetseld. Een klein deel hiervan is afgebroken. Ik zoek een metselaar die dit kan herstellen en netjes kan afwerken.
donderdag 23 mei 2019

Lichtschakelaar verplaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een lichtschakelaar voor mij kan verplaatsen. Ik ontvang graag een prijs indicatie.
donderdag 23 mei 2019

Schuifdeuren afhangen

Ik zou graag 2 deuren willen laten afhangen met een schuifsysteem. Een borddeur en een glazendeur. De maten zijn Deur 1: 211,5 cm hoog x 83 cm breed Deur 2: 211,5 cm hoog x 73 cm breed Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 23 mei 2019

CV aanpassen

Ik wil graag een warmtepomp laten installeren. De bestaande radiatoren zijn oud. Het gaat om een tussenwoning uit 1974 met een woonoppervlakte van 75 m2.
donderdag 23 mei 2019

Lichtstraat plaatsen

Het gaat om een lichtstraat die wij wensen, 3 meter lang en 1 meter breed. Hij moet geplaatst worden op onze uitbouw. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
donderdag 23 mei 2019

Schuurdeur vervangen

Ik wil graag een schuurdeur laten vervangen. Het is een standaard deur van 92 cm breed en 213 cm hoog. Ik ontvang graag een offerte incl. de deur.
donderdag 23 mei 2019

Voegen repareren

Er zijn een aantal gescheurde voegen, waarschijnlijk door zonnescherm, in de achtergevel. Deze wil ik zo spoedig mogelijk laten repareren zodat er een nieuws scherm gemonteerd kan worden. Het zal gaan om ene klein aantal m2's.

Partners

Partners van Casius

In de kijker