Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 20 september 2019

Offerte schuttingen met rotsmotief

Graag wil ik een offerte opvragen voor de levering en plaatsing van een schutting met rotsmotief. Van bovenaf gezien dient de schutting in een T-vorm geplaatst te worden met twee poorten aan de korte kant. Eén poort voor mij en de andere voor mijn buurman voor toegang tot de tuin. De afmetingen zijn ongeveer: Lengte: 9 meter (hier dienen 5 schuttingen van 1,80 met een rotsmotief geplaatst te worden) breedte: 5 meter (waarbij aan ieder uiteinde een poort van een meter geplaatst dient te worden). Verder willen wij graag de volgende samenstelling: Houtsoort: grenen Kleur rotsmotief: antraciet Kleur betonnen palen: antraciet Daarnaast hoor ik graag van u of de prijs per meter schutting daalt indien er wordt gekozen voor houtsoort vuren, douglas of hardhout in plaats van grenen. Indien ja, hoeveel bedraagt dit verschil per soort? Ik zie graag uw offerte tegemoet.
vrijdag 20 september 2019

Totaalopdracht: opbouw garage, plaatsen erker, vervangen dakkapellen en kozijnen

We hebben onlangs een andere woning gekocht en aldaar zouden we heel graag een aantal verbouwingen willen doorvoeren. Het liefst voeren we de klussen uit in één hand. Uit onderzoek bleek mij dat uw bedrijf daar mogelijk in voorziet. Het gaat om het volgende: Een opbouw op de berging van ca. 35m2. De (geïsoleerde) berging heeft al draagkracht voor de constructie. Wel moet de opbouw aan de zijkant ca. 120 cm overhellen en waarvoor wellicht enkele steunpilaren zijn vereist. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het plaatsen van een erker aan de voorzijde met kunststof kozijnen. Daarbij moet een houten dakkapel/kozijnen worden vervangen door een kunststof dakkapel/kozijnen met een loopdeur (naar binnen draaiend) naar het dak van de erker. De dakkapel is ca. 180 cm breed en 200 cm hoog. Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van een kleine houten dakkapel op zolder, naar een kunststof dakkapel/kozijnen over de hele breedte van de woning (binnen de grenzen zodat er geen vergunning voor nodig is). Glas moet hoogrendementsglas worden. Het vervangen van alle houten kozijnen en deuren door kunststof kozijnen met hoogrendementsglas. - twee deuren met kozijnen tpv berging - één deur met kozijn tpv achterzijde - 3 raamkozijnen (2 x klein en 1 x groot) op begane grond achterzijde van de woning - 2 raamkozijnen op 1e verdieping achterzijde. U verzorgt de bouwtekeningen en de vergunningen, wij de koffie en een fijne samenwerking in een mooie opdracht. Start werkzaamheden medio april 2020. Als u dit ziet zitten, zouden wij op korte termijn graag een afspraak willen maken om de mogelijkheden te bespreken. Hartelijke groet,
vrijdag 20 september 2019

Deur en kozijnen buiten verven

Het betreft de buitendeur en de kozijnen van een eensgezinswoning met drie verdiepingen. De 5 ramen aan de voorkant zijn ongeveer 2 meter hoog en 1 breed. Aan de achterkant heb ik 2 ramen met 1 meter hoogte breedte en een hoog raam van 3 meter.
vrijdag 20 september 2019

Vervangen boeidelen platdak 21 oktober

Oude boeidelen zijn verrot en moeten worden vervangen door trespa. Het gaat om deel in de steeg en deel aan achterzijde huis, samen circa 10 meter. Omdat op 21 oktober ochtend de spouwmuren worden geïsoleerd heb ik geregeld dat deze blijft staan, zodat 's middags de steiger beschikbaar is voor deze klus.
vrijdag 20 september 2019

Nieuw appartement schilderen van binnen

In December krijg ik de sleutel van een nieuw appartement in Rotterdam. Ik wil graag een prijsopgave voor het schilderen van alle wanden, dit mag gewoon in het wit. Het gaat om een woonoppervlakte van 85m2. would like to have some informatios about the painting. I’m going to move to an new apartment and I would like to know how long it would last to paint inside and the price (aproximately). The apartament has 85m2. Thank you
vrijdag 20 september 2019

Draagmuur verwijderen, stucwerk en deuropening sluiten

Het gaat om een huis dat wij binnenkort kopen en alvast de kosten en de benodigd tijd willen weten. Het is ook belangrijk voor ons, dat jullie op 22 oktober kunnen beginnen. We krijgen de sleutels op 21 oktober, op die dag kunnen we samen naar ons nieuw huis langs gaan om alles te bespreken. Het is een appartement van 1951 in Rotterdam Blijdorp. 1 Een muur van 159 cm uitbreken (niet dragend)- tussen de keuken en de eetkamer 2 Deur en muur tussen de eetkamer en de hal verwijderen (107 cm) (niet dragend) 3 Een nieuwe deur en muur bouwen - 107 cm (blauw op de tekening) 4 Dubbele deur en muur tussen de eetkamer en de woonkamer verwijderen (365 cm) 5 Deuropening tussen de keuken en de hal dichtmaken (90 cm?) (groen op de tekening) 6 Een inbouwkast (VK) verwijderen 7 Stukadoren - prijs per m2? 8 Een haard verwijderen (misschien)
vrijdag 20 september 2019

Krachtstroom realiseren

Ik heb een prijsopgave nodig voor het realiseren van een krachtstroom. Ik wil overigens in de toekomst overgaan van gascv naar elektrische cv, graag een vakman die mij hierin kan helpen en adviseren.
vrijdag 20 september 2019

Energieverbruik rapport laten opstellen

Wij wonen met 3 mensen in een parterrewoning, maar ons energieverbuik staat gelijk aan een 5 persoonshuishouding. Wij komen er zelf niet achter waar dit vandaan komt en denken dat een elektricien ons daarbij kan helpen. Wij willen daarom een energierapport laten opstellen waaruit wat wij kunnen doen om dit te verlagen en waar het verbruik vandaan komt.
vrijdag 20 september 2019

Gevel van hout verwijderen en vervangen door pvc, en klimopresten wegspuiten

Ik heb een voorgevel van hout, het zou gaan om ongeveer 11 m2. Het liefste laat ik deze verwijderen en vervangen met pvc. Daarnaast heb ik klimopresten op de muur die ik schoon zou laten maken. Hi, my name is Giovanni and i am looking for someone that can help me to renovate the facade of my house. I would like to remove the wooden part and install PVC. Moreover i need to clean the bricks from the signs ofàclimbing plant. c an you do the job too? Thanksàlot. Best regards Giovanni 11 m2
vrijdag 20 september 2019

Opnieuw stucen van douche en slaapkamer

Plafond en muren in de doucheruimte plus muur in slaapkamer hebben bruine kringen van vocht. In de douche zullen misschien stukken stucwerk vervangen moeten worden. Zowel doucheruimte en slaapkamermuur moeten een voorbehandeling krijgen en gesaust worden. Douche is 8 x 2m. Slaapkamer 7 x 2m.
vrijdag 20 september 2019

Vloer bedrijfshal vernieuwen

In bestaande bedrijfshal te Almere. Het is qua afmetingen hoog 8 m met kolommen h.o.h. 5 meter ca. 2600m2. Hier is een verzakte asfaltvloer dik 12 cm op laag betonklinkerkeien, deze moeten jullie verwijderen en afvoeren. Hier is namelijk een verzakkingen (rekenen met 2600m2 x 35 cm) deze moet worden aanvullen met watercement gestabiliseerd stopzand vervolgens aanbrengen van 1 laag betonklinkerkeien af te werken met een toplaag van 12 cm asfaltbeton. Betonklinker mag zijn 2e keus / kleur niet relevant. Asfalt kleur zwart, kwaliteit NEN-EN 13108-1 Offerte aanleveren voor 28 september 2019, uitvoering in overleg doch z.s.m.
vrijdag 20 september 2019

Uitbouw achterzijde woning

We willen een uitbouw aan de achterkant van de woning realiseren. Dit zal een uitbouw zijn van circa 3 meter bij 4,25 meter. Wij hebben een twee-onder-een-kap en de uitbouw zal aan de achterzijde van de woning tegen de bijkeuken aan gebouwd moeten worden. Op de uitbouw zullen lichtkoepels geplaatst moeten worden omdat de woning momenteel aan 12 meter diep is en er anders geen licht in de woning komt. Ons huis is in 1999/2000 gebouwd. Ik heb de bouwtekening toegevoegd met de oude situatie en de gewenste situatie.
vrijdag 20 september 2019

Dakraam vervangen

Hallo, Ons dakraam in de badkamer moet vervangen worden en ik vroeg mij af of jullie hiervoor een offerte kunnen uitbrengen. Het gaat om een houten tuimelraam van Velux met de code GGLT-1. De afmeting (van het houtwerk / aftimmering) is 90 (L) x 70 (B) cm. We zouden het graag vervangen voor een kunststof tuimelraam met HR++ glas, merk maakt niet uit. Zouden jullie hiervoor (per email) een offerte kunnen uitbrengen en ook kunnen laten weten op welke termijn jullie dit zouden kunnen doen?
vrijdag 20 september 2019

Gladpleisterwerk en latex afspuiten van woning

Woning (3 lagen) is uit 1940. Bovenste 2 verdiepingen zullen de wanden nieuw geplaatst en bekleed met stucplaat, muv buitenwanden (kop gevels) die voorzien zijn van bestaand stucwerk. Op begane grond zullen plafonds stucplaat zijn en de wanden bestaand stucwerk. Bestaand stucwerk voornamelijk intact en schoon, muv locaties met nieuwe (als ook afgesloten) deuropeningen en doorbraken (3 stuks). Het gaat om ongeveer 50m2 aan wanden van stucplaten die wij met glad pleisterwerk willen laten afspuiten in latex en een plafond van ongeveer 320m2 die ook met gladpleisterwerk en latex laten afpsuiten.
vrijdag 20 september 2019

Verbouwen badkamer

Betreft installeren nieuwe badkamer ( inloopduoche en badkamermeubel, geen toilet ), leidingen hoeven niet gelegd of om gelegd te worden , bekleding badkamer ( een soort waterdicht foambehang) moet verwijderd worden en betegeld worden , overbestaande vloertegel kan betegeld worden afmetingen badkamer lang 260 x br 160x h 243. De offerte wil ik graag inclusief een nieuwe inloop douche, de vervangende tegels.
vrijdag 20 september 2019

Badkamer verbouwen

Wij willen onze badkamer gaan verbouwen. *Afmetingen ca 1.80 m bij 1.45 m bij 2.55 m; vloer en wanden betegelen. *Wastafel, kraan en meubel hangen. Douchekraan hangen. (misschien verplaatsen) Inloopdouche-wand plaatsen. Inloopdouche-vloer verhogen. (zie ook bijlage) *Verwijderen oude bad en tegels graag apart offreren. > Bijgevoegd zijn de handleidingen bij het aangekochte materiaal. Februari heeft onze voorkeur wat betreft het beginnen met het project.
vrijdag 20 september 2019

Plat dak isoleren

Ik heb een plat dak. De constructie is van hout. Bitumen is daar 10 jaar geleden op vernieuwd. Ik wil het vanaf de buitenkant laten isoleren. Het dak is 50 m2.
vrijdag 20 september 2019

electra keuken en garage aanleggen / omleggen

Voor onze nieuwe keuken geplaatst wordt dienen er voorbereidingen getroffen te worden vwb de electra. De nieuwe apparaten komen op nagenoeg dezelfde plek, wel hebben we een aantal extra stopcontacten in de keuken nodig. Tevens dienen er in huis een aantal extra stopcontacten (waaronder 2 in de trapkast) te komen. De eventuele sleuven in de muren hiervoor frezen wij zelf. In de garage dienen 1 of 2 extra lichtpunten te komen en enkele stopcontacten. De kabels kunnen weggewerkt worden achter de nog te plaatsen voorzetwand. Boven dienen 1 of 2 stopcontacten iets verplaatst te worden (ongeveer 40 cm). Ook dient er een slimme deurbel geïnstalleerd te worden.
vrijdag 20 september 2019

CV moet vervangen worden wellicht naar gas of elektrisch

Mijn huidige CV installatie (met name de (gas) CV Ketel uit 2001) is aan vervanging toe. Ik overweeg om over te gaan op elektrisch. Zonnepanelen liggen al op het dak (+/- 1,7 kw jaar). Kook inmiddels al op inductie. 380 Volt aanwezig indien nodig. Momenteel 3x 25A hoofdzekering. Voorkeur gescheiden warmwater (voorkeur warmwater doorstroom) / verwarming. Mogelijk combinatie van elektrische accumulatoren en infra-rood (slaapkamers). Geen Nacht-/weekendstroom tarief, in combinatie met zonnepanelen niet rendabel. Woning is een tussen woning en gebouwd in 1988. Redelijk geïsoleerd. Huidige CV-ketel is nog een standaard CV-ketel, geen VR of HR. Gasverbruik (dit is nog inclusief koken op gas) +/- gemiddeld 1150 M3 per jaar. Afhankelijk van de hoogte van de investering zal ik een keuze moeten maken. De ketel loopt op zijn einde. Duurzaamheid en betrouwbaarheid is van belang. De variabele kosten moet in lijn of lager zijn dan mijn huidige variabele kosten. Subsidiemogelijkheden? Voorkeur communicatie via de mail.
vrijdag 20 september 2019

Monteren ventilatiesysteem in muur

We willen bij Praxis een ventilator aanschaffen die in een (betonnen) buitenmuur van het huis geplaatst moet worden. Afmeting ongeveer 20 tot 25 centimeter. Wie kan voor ons de installatie doen, en wat gaat dat kosten?
vrijdag 20 september 2019

Flagstones terras laten leggen

Graag 33m2 flagstones laten leggen op een bestaand terras. Op dit moment liggen er cementtegels over dit oppervlakte, het nieuwe terras mag hier of overheen. Of het oude terras weghalen en de nieuwe leggen.
vrijdag 20 september 2019

Gat in buitenmuur zagen

Fundering gemaakt van zachte kalksteen. (1972) Droge grond, vrij toegankelijk, Werkruimte uitgegraven. Gaat om gaten zagen om Verwarmingsleidingen van buitenmuur naar kruipruimte te zagen 1 x OD ca 130mm of 2 gaten OD80mm
vrijdag 20 september 2019

Lekkende dakgoot repareren

Mijn dakgoot lekt en ik wil het graag repareren. Het is 10 meter lang. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 20 september 2019

Fotobehang plaatsen

Van één van onze muren is het fotobehang eraf gekomen. Het behang is nog heel en we zouden graag een prijsopgave willen ontvangen voor het opnieuw laten plaatsen hiervan. De wand is 4.10 meter breed en 2.60 meter hoog. Bijgaand enkele foto’s.
vrijdag 20 september 2019

RVS trapleuningen laten monteren

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor montage van zeven rechte trapleuningen (RVS). Het gaat om montage in een benedenwoning naast de trap ter vervanging van de houten leuning. Met een beetje geluk kunnen dezelfde gaten gebruikt worden. De muur is van beton en ook een klein stukje gips op twee stukken. Ik ontvang graag een offerte. Laat daarbij ook even weten of ik moet helpen met vasthouden etc. De offerte/bericht/prijs ontvang ik graag per mail. De maten van de leuningen: 4 keer 60 cm 2 keer 194 cm 1 keer 100 cm
vrijdag 20 september 2019

Tuindeur en schutting vervangen zodat het past bij de rest

Onze tuindeur en hek zijn kleiner dan de rest van de schuttingen etc in onze taar. Ik wil graag dat dit door u wordt aangepast. Het gaat om een breedte van 2,35 waar de deur en schutting moet komen, het moet ongeveer 2 meter hoog worden zodat het overeenkomt met de schutting van de buren. Our garden door and the fence next to it are shorter then the rest of the fences in the garden. I want you to change this door and the fence next to it to taller ones (just like the other fences). Width of the fence and the door together is 235cm. I would like to have the same height with the neighbors' fences which is around 200cm. I want them to be installed by you. And, I have not bought the door or the fence yet. So, if you sell or have a recommendation about where and what to buy, I would appreciate it. Can you give me an indication about the procedure and the estimated cost as soon as possible?
vrijdag 20 september 2019

Herstellen fundering

De woning is gebouwd in 1940, dus het is een relatief oude woning. De zakking is heel groot, onacceptabel groot. Dit wil ik graag laten herstellen/ophogen. Het betreft een rijtjeswoning van 71 m2.
vrijdag 20 september 2019

Schilderen gevel open systeem

Het schilderen van een spachtel gevel met een open structuur sausen met een geschikte verf kleur ral 9016, De verf moet ook damp open zijn. twee zijgevels en voorgevel. Het zou gaan om 125m2
vrijdag 20 september 2019

Houten regen afdakje repareren en afwerking kozijn binnenkant vervangen

Het hout van het regen afdakje is verrot geraakt. Ik zou dit graag gerepareerd willen hebben. Afdakje zit aan zijkant huis op 5 a 6 meter hoogte, is ook te bereiken vanaf dak. De afwerking gedeelte van ons kunststof kozijn is het hout verrot geraakt, deze willen we vervangen door hout maar liefst met kunststof plankjes.
vrijdag 20 september 2019

4 stalen buispalen 168 mm van 11.5 meter heien

Graag offerte van 4 heipalen inclusief Afmeting fundering 4,56 x 4,40, vloer op isolatiefundering 400 x 300 mm.
vrijdag 20 september 2019

Latex spuitwerk

Een nieuwbouw woning van 155m2 met een betonnen ondergrond. Dit willen wij met latex spuitwerk laten afwerken.
vrijdag 20 september 2019

Beluchting/ventilatiegat door beton blok (200mm)

De vorige bewoner heeft de huiskamer een meter verlengd waardoor een beluchting gat van het souterrain is geblokkeerd door het blok beton wat ze hebben gegoten. Ik wil weer een lucht toevoer hebben voor beneden en daarvoor zal (gokje) door 1 meter normaal beton schuin geboord dienen te worden om bij het oude kanaal te komen of om een nieuw kanaal uitgang te maken.
vrijdag 20 september 2019

Dakopbouw

Voor mijn appartement wil ik graag informatie over de mogelijkheden voor een dakopbouw. Het moet 9 bij 4,5 meter worden. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk, en wil ik dat het prefab is. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. Het zou fijn zijn als u dit voor mij kon regelen. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 20 september 2019

Scheur in de gevel herstellen, incl vervangen vervangen kapotte stenen en herstellen knipvoegen.

1. Graag ontvang ik een offerte voor het herstellen van de scheur in de voorgevel van onze woning, incl. vervangen van kapotte stenen en herstel van de knipvoegen. 2. Apart ontvang ik ook graag een offerte voor de kosten van renovatie van de hele voorgevel van de buurwoning. Het betreft dan gevelreiniging, scheurherstel, impregneren en knipvoegen toevoegen. --> Foto's ter verduidelijking zijn bijgevoegd.
vrijdag 20 september 2019

Nen keuring van een bedrijfspand

NEN keuring voor bedrijfspand, na aansluiten nieuwe groepenkast.
vrijdag 20 september 2019

Plafond woonkamer en gang

Het gaat om een plafond met wat schoonheidsfoutjes, redelijk glad. Ik wil het graag opnieuw laten stucen. Het gaat om 40 m2.
vrijdag 20 september 2019

Spiegelvijver aan laten leggen

Aanleggen van een spiegelvijver met de maat 750 cm x 150 cm en 40 cm diep. Incl. Waterfilterpomp en fonteintje aan het uiteinde.
vrijdag 20 september 2019

Kamer in oud huis stuken

Het betreft 1 kamer. 3 te stuken wanddelen. Rondom houtwerk , een raam en deur. Een paar kleine delen dus. Verder het plafond. Ook 2 gaten te dichten. Wellicht eerst glasvlies aanbrengen. Het gaat om 15 m2 wanden en 15 m2 plafond.
donderdag 19 september 2019

Nest thermostaat (3e generatie) installeren

I have stadsverwarming from Eneco. I want to install Google Nest that I already bought. I need an electrician to connect it to stadsverwarming.
donderdag 19 september 2019

Uitbouw achterzijde uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren van 5.40 meter bij 3.00 meter. Het liefst in een metselskelet, maar wij ontvangen graag een offerte voor een houten skelet. Er moet nog een fundering komen met palen van 16 meter diep. Wij willen hem Casco opgeleverd hebben.
donderdag 19 september 2019

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn kleine voortuin betegelen. Er zit momenteel aarde en onverzorgd gras. Ziet er niet uit. De tuin in 4,50 bij 5,70 meter. Gewoon mooie stenen, zodat het er een beetje verzorgd en strak uitziet.
donderdag 19 september 2019

Badkamer en toilet renoveren/verbouwen

Het vernieuwen van de badkamer plus toilet. Het plaatsen wastafel, wc, kraantje moet verplaatst naar de muur, radiator, douchewand, douch, tegels muren en tegels vloer. alles blijft op de zelfde plek zitten alleen de douche aantal cm verplaatst. badkamer is 149 breed 168 lang en 245 hoog. De toiletruimte is ongeveer 245 hoog 2 breed 1.20 lang. Wij willen graag in november beginnen, maar dat mag ook iets later.
donderdag 19 september 2019

Aardpen slaan

Mijn huis heeft geen aard pen. Het is een pand van 3 etage hoog met 3 appartementen. Alle appartementen moeten een aftakking. Graag een offerte.
donderdag 19 september 2019

Dakopbouw

Wij willen graag een complete, stenen dakopbouw laten plaatsen van 35 vierkante meter groot en een terras van 15 vierkante meter. De opbouw moet aan een aantal eisen voldoen, zo moet hij zijn zoals in de nieuwbouw ontworpen. Hiervan hebben wij tekeningen. Verder wil ik dat de opbouw elektra punten krijgt en dat er leidingen aan worden gelegd. Ons huis is opgeleverd in 2012. Graag hoor ik van jullie.
donderdag 19 september 2019

Douchecabine demonteren en plaatsen

Ik heb een massage douche cabine. Nu is er een lekkage onder de douche. Ik wil de cabine laten demonteren nieuwe aansluiting monteren en douchecabine terug plaatsen.
donderdag 19 september 2019

Heg verwijderen

Ik wil mijn heg laten vervangen door een schutting. Ik ben opzoek naar een hovenier die voor mij de heg kan verwijderen. Daarom wil ik graag weten wat het kost om mijn heg weg te laten halen en afvoeren. het gaan om ongeveer 12 meter lang en 2 meter hoog. Vanaf 4 november kan dit gebeuren.
donderdag 19 september 2019

Hellend dak isoleren

Het betreft een halfschilddak op een aanbouw van 3300 x 5200 mm. Dit wil ik graag van de buitenkant isoleren. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 19 september 2019

Vervanging gresbuis tot aan straat

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van een afvoer onder een jaren 30 woning. Nu geheel gresbuis. Ongeveer 15 m met 3 of 4 aansluitingen. Graag zo spoedig mogelijk.
donderdag 19 september 2019

Nieuwe radiator in slaapkamer

Ik wil graag een extra verwarmings element in de slaap kamer kan afgetapt worden uit de keuken die ernaast ligt. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.
donderdag 19 september 2019

Meterkast verplaatsen

Ik wil de meterkast met 3 verplaatsen en aantal groepen uitbreiden. Ik wil weten wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Partners

Partners van Casius

In de kijker