Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 27 maart 2020

doek vervangen knikarm zonnescherm

Doek vervangen van knikarm zonnescherm elektrisch breedte 670 uitval 300 Bij het huidige doek laden de stiksels los
vrijdag 27 maart 2020

Onderhoudsvrije stadstuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe stadstuin aan laten leggen (5.60x5.40m), met hierin een groot terras, een nieuwe achter schutting van 5,60 m, en wat bomen en planten.
vrijdag 27 maart 2020

Opbouw op aanbouw

Wij hebben een aanbouw geplaatst van 3x6 meter. Dit is een plat dak. Hier zouden wij graag een dakopbouw op willen plaatsen van 3x6 m. Graag compleet met elektra en stucwerk, en een gemetselde buitenkant. We hebben nog geen vergunning. Ik heb een foto bijgevoegd, dat is niet de situatie zoals bij ons maar is wel precies vergelijkbaar als bij ons.
vrijdag 27 maart 2020

Dakkapel plaatsen

Wij willen een dakkapel plaatsen. Breedte is 2712 mm en lengte is 1610 mm. Keralit creme Ral 9001. Graag met afwerking.
vrijdag 27 maart 2020

Vervangen meterkast

Ik heb een oude meterkast. Hij komt uit 1980. Ik wil een nieuwe laten plaatsen met 8 groepen. Ik ontvang hier graag een offerte voor.
vrijdag 27 maart 2020

Vochtplekken drogen/schilderen of stucen

Na een lekkage boven in de badkamer is nu mijn muren van beneden vochtig. Het gaat om 2 muren. Ongeveer 25 m2 moet gedroogd worden.
vrijdag 27 maart 2020

trap opknappen

Onze kat heeft letterlijk de krullen van de trap gekrabd. Graag willen we de trap laten verfraaien. We willen geen vloerbedekking meer. kunt u ons een idee geven van de verschillende opties en bijbehorende prijzen? Met vriendelijke groet,
vrijdag 27 maart 2020

Zandcement storten vloer met isolatie

In de woonkamer ligt nu een houten vloer. Deze gaat er uit en in plaats daarvan wil ik zandcement laten storten met isolatielaag. Het betreft ongeveer 36 m2. De kruipruimte is circa 40 cm hoog/diep. De kruipruimte is droog. Hoe het huis gefundeerd is, weet ik niet. Bouwtekeningen zijn aanwezig. Wat zouden de kosten hiervan zijn?
vrijdag 27 maart 2020

Laminaat leggen en behangen

Ik wil graag mijn laminaat laten leggen , het gaat om 25 m2. Ook moet er behangen worden, het gaat om 14 rollen ongeveer.
vrijdag 27 maart 2020

Woonserre realiseren

Ik wil graag een casco serre van 5 x 3 meter laten plaatsen. Graag inclusief fundering en een glazen buitenkant. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Infraroodverwarming plaatsen

We hebben warmtepomp en we willen de badkamer bijverwarmen dmv infraroodverwarming. Ik hoor graag wat de kosten en de mogelijkheden hiervoor zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Het leveren en installeren van een lucht-lucht-warmtepomp

Ik zoek een installateur voor het leveren en installeren van een lucht-lucht warmtepomp. De woning is uit eind jaren 70 en heeft een B/C energielabel. Plusminus 600m3 inhoud. Plaatsing bij voorkeur voor de zomer. Aanvullend advies over huidige CV ook gewenst.
vrijdag 27 maart 2020

Drempel reparatie

Ik zou graag de drempel aan de buitenkant van de balkondeur willen laten repareren. Deze is deel van het kozijn/frame waar de deur in zit. Deze is van hout en is de verloop van tijd gebroken en gaan rotten. Ik kijk uit naar een reactie.
vrijdag 27 maart 2020

Zolder verbouwen

Ik wil de zolder splitsen en 1 slaapkamer maken. Scheidingswanden (gips) t/m ter hoogte kast (zie foto) plaatsen, deuropening. Wasmachine gescheiden middels wand. Laminaat, sauzen, electra verplaatsen. Totale opp ca. 16m2.
vrijdag 27 maart 2020

Vloerverwarming aanleggen

Begane grond willen we voorzien van elektrische vloerverwarming en als nodig radiatoren. Deze is totaal 65 m2 en bestaat uit: gezamenlijke woonkamer + keuken, bijkeuken, hal en toilet. Boven is totaal 42 m2 waarvoor elektrische radiatoren nodig zijn voor de 3 slaapkamers.
vrijdag 27 maart 2020

Extra groep aanleggen

Om de airconditioning te laten werken, heb ik een extra groep nodig. Nieuwbouwhuis, 12 jaar oud, voorzien van 7 groepen.
vrijdag 27 maart 2020

Egaliseren + laminaat leggen

Na-oorlogse woning aangekocht in Rotterdam. De woning is 70 m2, 4 kamers. Het huidige laminaat ligt niet recht en is toe aan vervanging. Waarschijnlijk is de houten ondervloer niet waterpas. Het is mij niet duidelijk of die ook gewoon geëgaliseerd kan worden daar het oudbouw betreft. Werkzaamheden: 1 Oude laminaat verwijderen en afvoeren. 2 Vloer egaliseren 3 Nieuwe ondervloer plaatsen 4 Nieuw laminaat plaatsen 5 Nieuwe plinten plaatsen De woning is momenteel leeg dus er kan optimaal gewerkt worden.
vrijdag 27 maart 2020

CV ketel vervangen

Ben opzoek naar advies over een vervanging van mijn cv ketel - graag eentje die ik met subsidie kan vervangen. Op dit moment heb ik een oude Intergas kombiketel van 10 jaar oud
vrijdag 27 maart 2020

Dubbel glas vervangen

Op de begane grond heb ik een voorraam van ongeveer 225 cm bij 165 cm. Deze moet vervangen worden, zit scheur aan de binnenkant. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Tuintegels vervangen

Ik ben op zoek naar iemand voor het laten leggen van tuintegels ca. 32 m2 en het afvoeren van huidige klinkers. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Grindtegels opnieuw leggen

Ik wil graag grindtegels (ca. 130 stuks) van 40 x 60 cm opnieuw goed op afwatering leggen en schoonmaken.
vrijdag 27 maart 2020

Boven verdieping

Wij willen een verdieping boven op huis. Het moet 40 m2 worden en casco opgeleverd worden zonder stucwerk (wel elektra) met een trespa buitenkant. We hebben al een vergunning. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Oprit bestraten

De oprit bestraten met tegels, zodat er twee auto's op kunnen. We zullen ervoor zorgen dat de tuin 'leeg' is, geen tegels/planten. We willen goedkope, simpele, antraciete tegels. Aan beide zijkanten opsluitbanden en aan het huis nog twee keer een L-vorm aan opsluitbanden voor bomen die er staan (1x1m). Hiervoor is eerder berekend: >+/-34 m2 tegels >+/-17 m opsluitbanden. Graag verneem ik wat jullie voor prijs zouden kunnen geven en op welke termijn het zou kunnen plaatsvinden.
vrijdag 27 maart 2020

Spoedklus egaliseren en pvc plakken

Bij ons boven moet de vloer geegaliseerd worden en plak pvc gelegd worden. Het gaat om zo'n 60 m2. Het zijn 3 slaapkamers en vaste kast en overloop. Op de vloer liggen nu fermacell platen. Lijm en PVC is aanwezig, egalisatie niet.
vrijdag 27 maart 2020

Sleuf frezen en stucen

Ik wil mijn televisie ophangen aan de muur zonder dat de draden zichtbaar zijn. Hiervoor moet er een sleuf worden gevreesd en wederom gestuct worden. Betreft een sleuf van max 1 mtr
vrijdag 27 maart 2020

Wasmachine aansluiting verplaatsen

Het gaat om een wasmachine aansluiting verplaatsen naar zolder. Daar zit de cv ketel. Graag wil ik hier mijn wasmachine met afvoer op aan laten sluiten. Ik krijg 1 april as de sleutel en de planning is om 15 april as te verhuizen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte. Vriendelijke groet.
vrijdag 27 maart 2020

laminaat leveren en leggen

130 vierkante meters, woonkamer, hal, slaapkamers, inloopruimte, overloop.
vrijdag 27 maart 2020

Wanden en plafonds strak opleveren

Wij willen advies in een zo strak mogelijk afwerking voor onze nieuwbouwwoning oplevering +/- juni 2020. Het gaat om 100 m2 aan wanden (die behangklaar zijn) en 60 m2 aan plafonds (volgens mij betonplaten). Ik zoek een vakman die de wanden en plafond zo netjes en strak mogelijk kan opleveren.
vrijdag 27 maart 2020

Keuken tegels plaatsen

Hi, ik wil graag tegels laten plaatsen op de keukenwand boven het keukenblok van 6 kasten. Het gaat om een standaard hoekkeuken. Tegels heb ik nog niet maar ik weet wel wat ik wil hebben.
vrijdag 27 maart 2020

Aardpen slaan voor garagebox in de wijk

Aardpen slaan voor garage en eventueel een gat boren door de muur voor kabel. Uitvoering in overleg maar bij voorkeur op korte termijn.
vrijdag 27 maart 2020

Wand opnieuw stucwerk,glasvezel, schilderwerk toepassen

Ivm lekkage is zowel het glasvezel als het stucwerk los gelaten. Graag zouden wij van u een offerte willen met betrekking tot de volgende werkzaamheden. Demonteren van kastenwand in de hal bgg, verwijderen van zowel het glasvezel als het los zittende stucwerk. Het opnieuw aanbrengen/Reperatie van wand met stucwerk. Het opnieuw aanbrengen van glasvezel en deze daarna voorzien van saus met bijpassende kleur. Afwerken met nieuwe vloerplint. Bestaande kastenwand weer terugplaatsen. Totale oppervlakte bedraagt 3m2
vrijdag 27 maart 2020

Het isoleren tegen geluid van een wand

Ik zoek een isolatiespecialist die een wand in mijn woonkamer kan isoleren tegen geluid van de buren. De wand is ongeveer 2,5 bij 10 meter groot. Het is een betonnen, gestucte wand.
vrijdag 27 maart 2020

Kozijnen repareren of vervangen

Mijn houten woonkamerkozijn is stuk en tocht enorm. Kunnen jullie dit repareren? Zo ja wat zijn de kosten en wat kost het als ik hem vervang. Daarnaast is een deel van mijn woning enkelgals en vroeg mij af wat het kost als ik alles dubbelglas laat plaatsen.
vrijdag 27 maart 2020

Hangend toilet en inbouwreservoir vervangen

Graag bestaande hangtoilet vervangen door nieuwe. Werkzaamheden bestaan uit : Hak en breekwerk verwijderen bestaande hangtoilet. Het bekleden van nieuw hangtoilet incl tegelen en afkitten. Totale oppervlakte 2m2. Wandtegels in antraciet uitvoeren 20-60 cm
vrijdag 27 maart 2020

Een gaskookplaat vervangen

Ik zoek een installateur die een bestaande gaskookplaat kan ontkoppelen en een nieuwe kookplaat kan aansluiten.
vrijdag 27 maart 2020

De wanden en vloer van een casco badkamer betegelen

Ik zoek een tegelzetter die de wanden en vloer van mijn casco badkamer kan betegelen. De wanden zijn behangklaar (25 m2). Op de vloer ligt nog geen dekvloer, die moet eerst gelegd worden. Daarna dient de vloer van 6,6 m2 ook betegeld te worden.
vrijdag 27 maart 2020

IR vloerverwarming leggen

het leggen van IR vloerverwarming met een oppervlakte van ongeveer 50 m2 incl de vloerisolatie en wat er nog meer bij komt kijken. De vloer is van hout en ontdaan van vloerbedekking (laminaat). Daaronder liggen platen hardboard die gaan er ook uit. Of kunnen die blijven liggen (mooie vlakke vloer)? De bedoeling is om na montage er een PVC klikvloer overheen te leggen.
vrijdag 27 maart 2020

De vloer van een kerk renoveren

Ik zoek een vloerenbedrijf die de vloer van een kerk kan renoveren. Momenteel zit hier een versleten grindvloer in. Wij willen weten hoeveel het kost om dit te coaten, vervangen of onderhouden. Het betreft 300 m2. De kerk kan momenteel leeg, dus hoe sneller hoe beter.
vrijdag 27 maart 2020

Dak reinigen en coaten

Ik ben op zoek naar iemand voor het reinigen en coating aanbrengen van het dak van een garage berging en het dak van een 2 onder een kap woning.
vrijdag 27 maart 2020

badkamer verbouwen

Kleine badkamer verbouwen, ongeveer 3 x 2 meter. Vloerverwarming, inloop douche en nieuwe tegels. Toilet verplaatsen naar een andere plek buiten de badkamer.
vrijdag 27 maart 2020

Nokverhoging met dakkapel eenzijde

Wij willen graag ons dak verhogen, zodat we een extra verdieping kunnen krijgen (er is nu een vliering). Daarbij zal er ook een dakkapel moeten komen. Het huis is ongeveer 5,5 meter breed. De dakkapel moet van kunststof zijn.
vrijdag 27 maart 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een grenen schutting van 35 meter laten plaatsen. Inclusief betonnen palen. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 27 maart 2020

Badkamer verbouwen

Badkamer bekleden met fibo trespo, en tegels op de vloer, badkamer is 270cm lang, 220cm breed en 240cm hoog
vrijdag 27 maart 2020

Buitenmuur van hoekhuis opnieuw voegen

Ik woon in een rijtjes huis op de hoek en op de zijmuur staat altijd de regen. Het voegwerk is zeer slecht, het valt gewoon vanzelf eruit...dit moet vervangen worden. De muur is ongeveer 7 m lang en tussen de 2,5 en 3 verdiepingen hoog.
vrijdag 27 maart 2020

Badkamer vernieuwen

Ik wil de badkamer met de maat 300 cm x 235 cm laten vernieuwen. Er moet een bad in, een douchecabine, wastafel en hangend toilet. Muren en vloer betegelen. Tevens een toilet vervangen op de beneden verdieping door een hangend toilet, een fonteintje plaatsen en de wanden betegelen (maat ongeveer 100cm x150 cm) (reacties in eerste instantie graag per mail)
vrijdag 27 maart 2020

Kamer geluidsdicht laten maken

Graag willen wij een vergaderruimte, afmeting 3.55 bij 6.51 m., geluiddicht laten maken. Werkzaamheden zouden eventueel op korte termijn gedaan kunnen worden, ook onder de huidige omstandigheden.
vrijdag 27 maart 2020

Aanbouw maken

Gemetselde aanbouw van ca. 4 x 4 meter bouwen. De bestaande serre uit het jaar 2000 (tekeningen aanwezig). moet gesloopt worden. Fundering moet uitgebreid worden. Schuifpui van 380 x 220 en dakkoepel zijn besteld en zullen geplaatst worden door de leverancier.
vrijdag 27 maart 2020

Plafond en muren schilderen

Oppervlakte 37 m2
vrijdag 27 maart 2020

Betonvloer zwembad

Wij willen een zwembad plaatsen waarvoor een betonvloer van 20 cm dikte nodig is zie bijlage. Houd u er rekening mee dat het zwembad niet bereikbaar is met een betonwagen. De afstand tussen zwembad en straat (wel bereikbaar) is 18 m
vrijdag 27 maart 2020

Nieuwbouwwoning stucen

Ik wil mijn wanden laten stucen en ik ontvang hier graag een offerte voor. Het gaat om 100 m2.

Partners

Partners van Casius

In de kijker