Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

vrijdag 17 januari 2020

Badkamer verbouwen

Wij willen graag de badkamer renoveren. Het sloopwerk doen wij zelf. De renovatie houdt in: - Het plaatsen van nieuwe gipsplaten op de wanden en het plafond - Het verleggen van de afvoer en het plaatsen van een douchegoot tbv een inloopdouche - Het plaatsen van een douchewand - Het verleggen van de doucheaansluiting - Het plaatsen van een nieuwe radiator - Het tegelen van de vloer (60 x 60) en 3 wanden (194,5 cm/90 cm en 50 cm wanden, 30 x 60) - Het plaatsen van een nieuw stopcontact - Het plaatsen van spots in het plafond en het plaatsen van een dimmer Bij interesse ontvangen wij graag een geschatte tijdsduur en een offerte voor de renovatie.
vrijdag 17 januari 2020

Hoofdschakelaar NEN1010 realiseren in meterkast

Ik zoek een elektricien die in mijn meterkast een hoofdschakelaar kan realiseren. Dit moet in verband met zonnepanelen. Het zou een NEN1010 moeten worden.
vrijdag 17 januari 2020

badkamermeubel installeren en wc opnieuw doen

Het is de bedoeling dat er een nieuw badkamermeubel met wastafel met 1 of 2 kranen wordt geinstalleerd. Daarnaast heb ik een bril op het toilet die er moeilijk af gaat, deze zal verwijderd moeten worden en een nieuwe bril moeten worden geplaatst.
vrijdag 17 januari 2020

Een uitbouw realiseren achter een rijtjeswoning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 5140mm breed en 3500mm diep zijn. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van (zwarte) aluminium kozijnen.
vrijdag 17 januari 2020

Vloerbedekking van 2 trappen verwijderen

Ik zoek een trappenspecialist die 2 dichte trappen kaal kan maken en netjes kan opleveren. Het gaat in totaal om 28 treden.
vrijdag 17 januari 2020

Houten uitbouw woning

We willen een casco, houten uitbouw achterzijde woning met gebruik 2 bestaande zijramen, inclusief fundering (geen elektra en geen stucwerk nodig). Graag openslaande tuindeuren gaat om 2,42 x 2,42 aanbouw aan de eetkamer. Bouwjaar woning 1952.
vrijdag 17 januari 2020

Gipswanden, deuren en stopcontact op zolder plaatsen

Ik zoek een timmerman die een tweetal afscheidings-/gipswanden op mijn zolder kan plaatsen. Daarnaast moeten er 2 stompen deuren in de wanden geplaatst worden en moet het aansluiten aan het schuinlopende plafond. Ook moeten er stopcontacten in de wanden aanwezig zijn.
vrijdag 17 januari 2020

Het leveren en plaatsen van radiatoren, HR-ketel en expansievat

Ik zoek een CV-installateur die 10 ruimtes in mijn woning kan voorzien van radiatoren. Daarnaast wil ik een thermostaat expansievat en het huren van een nieuwe HR-ketel. De woning is goed geïsoleerd en er is HR++ glas aanwezig in de woning.
vrijdag 17 januari 2020

Draagkracht berekenen van een plat dak op een woonschip

Ik wil laten bekijken of het dak van ons clubschip sterk genoeg is voor de aanleg van zonnepanelen, het gaat hier om een drijvend clubgebouw in onze jachthaven. Opp ongeveer 30 x 6 meter.
vrijdag 17 januari 2020

Tuin egaliseren en bestraten

We willen onze achtertuin van 42m2 laten egaliseren en opnieuw bestraten. Waarvan 8m2 kunstgras neergelegd moet worden. De voortuin van 12,5 vierkanten meter willen we eveneens laten bestraten waarvan deels grind met een ophoog muurtje aan de straatkant en twee plantenbakken. Wij zorgen dat wij al het materiaal tzt voorhanden hebben
vrijdag 17 januari 2020

Tuin afgraven, afvoeren en bomen verwijderen

De tuin van 8 m x 11 m moet volledig afgegraven worden en afgevoerd worden. Ook staan er 5 grote bomen die volledig verwijderd moeten worden. Het is een hoekwoning waar de schutting er ook uit gaat dus makkelijk bereikbaar. Graag ontvang ik een prijsopgave.
vrijdag 17 januari 2020

Groepenkast verplaatsen

Ik wil een nieuwe groepenkast op een nieuwe plek (ca. 2 meter van huidige plek)
vrijdag 17 januari 2020

Schuifpui

Diverse renovatie elementen: *) de achterpui van de woning vervangen, maat circa 225m breed mijn 270 hoog. Het idee is schuifdeuren of openslaand. het glas in lood terugplaatsen (zit al in dubbel glas). Kozijn Hout * Vervangen keukendeur + raam door 1 raam in de breedte en onderste deel dicht. Kozijn hout. circa 155 breed en 230 hoog * plaatsen vloerverwarming en vervangen vloer (hout) circa 37m2 * 'kleinere' activiteiten, incl mogelijk extra groepen in de meterkast * mogelijk stuc werkzaamheden
vrijdag 17 januari 2020

Isoleren van twee enkelzijds muren

Het is het achterhuis heeft enkelsteensmuren waar het koud en vochtig is. Dit betreft de voor en zij muur. Dit zijn enkelsteens muurtjes, deze wil ik laten isoleren en bekleden >De afmetingen zijn: 8 x 7 meter > andere zijkant 2.5 x 8 meter.
vrijdag 17 januari 2020

Schilddak op nieuwbouwwoning plaatsen

Ik wil een nieuw schilddak van 260 m2 op een nieuwbouwwoning leggen. Ijzeren spanten worden waarschijnlijk geplaatst door Kleinpoelhuis Constructie BV. Ik ontvang graag een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Deuren, kozijnen en balkonnetjes schilderen

Buitenschilderwerk. Lakken van 5 houten deuren en schilderen van de kozijnen. Schilderen van 2 kleine balkonnetjes het ijzer en betonwerk. Daarnaast dient de witte betonnenbalk boven de deuren (zie foto) geschilderd te worden.
vrijdag 17 januari 2020

Spackspuitwerk Nieuwbouwwoning

We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag alle muren (ongeveer 300 vierkante meter) laten spack spuiten. Evt in 2 kleuren.
vrijdag 17 januari 2020

Opnieuw stucen en afspuiten van woning

Voor de renovatie van de woonkamer/keuken in een woning uit 1926 ben ik de totale kosten aan het inventariseren. Planning is nog niet concreet, doel is wel dit jaar. Muren zijn grotendeels spackwerk vlak maar niet glad, doel is om volledig gladde muren en plafond te verkrijgen. Het gaat om 60m2 aan wanden van spackspuitwerk die moeten glad worden afgepleisterd met latex afspuiten. Daarnaast 25m2 aan palfonds van stucplaten, deze moeten met dezelfde afwerking worden opgeleverd. Daarnaast moet er 25m2 aan vloeren worden afgeplakt.
vrijdag 17 januari 2020

Woning stucen

We willen de wanden van onze woning laten stucen. Het gaat om 135 m2. Graag ontvang ik een offerte.
vrijdag 17 januari 2020

Spackspuiten plafonds

Wij hebben het dak van binnenuit geïsoleerd. Er zitten nu stucplaten van 60 tegenaan. De naden en schroefgaten zijn nog niet dichtgemaakt. Het betreft 4 slaapkamers en een overloop. Het plafond loopt van deur hoogte naar ongeveer 4.20 'm hoog. Het gaat om ongeveer 80 m2, dit moet dus glad afgewerkt worden met pleisterwerk en vervolgens met latex afgespoten worden.
vrijdag 17 januari 2020

Asbest dakbeschot verwijderen, nieuwe dakpannen, isoleren, nieuwe dakkapellen en schoorsteen verwijd

Graag wil ik weten voor een pand dat ik wil gaan kopen wat de kosten zijn voor het verwijderen van asbest onder het pannendak van 100 m2, met aan een kant zonnepanelen op het dak, en aan de andere zijde 2 dakkapellen van 3,42 m en 2,50 m breed, die ook vervangen dienen te worden. Vervolgens wil ik isolatieplaten en nieuwe dakpannen terug. Verder is er nog een schoorsteen waarvan het niet duidelijk is of er asbest in zit, die ik verwijderd wil hebben en twee kamertjes waarvan de muren zijn opgebouwd met asbestplaten die weg moeten. Er is geen asbestinventarisatierapport aanwezig, alleen een visuele inspectie. Ik begrijp dat u nog geen exacte offerte kunt geven zonder de situatie ter plekke te hebben gezien, maar een kostenraming zou ik al zeer op prijs stellen. Een foto van het pand heb ik bijgevoegd.
vrijdag 17 januari 2020

Egaliseren t.b.v. PVC Vloer

Recent heb ik een nieuw huis gekocht, deze staat volledig leeg omdat het een oude huur woning is. Ik ben van plan om de gehele vloer (-de badkamer) met PVC te beleggen, om dit te realiseren is het dan ook nodig om de vloer egaal te hebben. Ik ben benieuwd hoe veel dit gaat kosten. De plattegrond met alle maten is bijgevoegd in de bijlagen. Afmetingen zijn ongeveer 7 x 6 meter
vrijdag 17 januari 2020

Elektra laten aanleggen

Ik wil een extra stopcontact voor de wasmachine op een aparte groep. De stoppenkast is vorig jaar vervangen er hoeft dus alleen een nieuw automaatje geplaatst te worden. Plus leiding doorgetrokken. De stoppenkast zit tegen de ruimte aan waar de wasmachine staat.
vrijdag 17 januari 2020

Keukenboiler vervangen

Mijn keukenboiler - merk Daalderop - is kapot. Ik wil het op korte termijn laten vervangen. Kan boiler en aansluit set al in huis hebben.
vrijdag 17 januari 2020

Extra etage op een woning maken

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan maken op mijn woning. Dit moet ongeveer 40 m2 groot worden, een hout skelet hebben en woon-klaar worden opgeleverd. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Het wordt een toekomstig 2e verdieping.
vrijdag 17 januari 2020

Het vervangen van 3 houten dorpels

Ik zoek een deurenspecialist die 2 of 3 houten dorpels kan vervangen. Dit mag met hout, maar ook ander materiaal. De exacte maten bespreek ik graag met de vakman.
vrijdag 17 januari 2020

Aardpen slaan en aardlekschakelaar

Aardpen slaan in nieuw bedrijfspand inclusief aardlekschakelaar. In de meterkast zit wit zand hier kan hij in, of 6 meter veder is geel zand buiten.
donderdag 16 januari 2020

Extra groep en stopcontact/perilex

Extra groep indelen als voorbereiding voor koken op inductie en nieuwe perilex aansluiting.
donderdag 16 januari 2020

Dak isolatie

Wij willen graag een offerte ontvangen om ons dak van buitenaf te isoleren (90 m2). Het dak lijkt nog steeds in orde te zijn, dus voor een isolatie buitenaf zou het nodig zijn om de huidige dakpannen los te maken en daarna terug te plaatsen.
donderdag 16 januari 2020

Serre plaatsen

We willen graag onze woning aan de achterzijde uitbreiden. de totale breedte van de woning is 5,40. maar hier zit ook de schuur bij in. deze willen we verkleinen en betrekken bij de woning+ een stuk woonserre ernaast. Op het dak van de schuur zouden we dezelfde glazen ramen willen als de rest van de woonserre. Zodat het geheel mooi op elkaar aansluit en er veel licht in de woning komt. We willen of 2 of 2,5 meter diep de uitbouw doen. Wat zijn ongeveer de kosten hiervoor?
donderdag 16 januari 2020

Dak verwijderen, nieuw dak realiseren en doortrekken

Het gaat om een renovatieproject, een oud schoolgebouw mag van de gemeente omgetoverd worden in woningen. Gebouw uit ongeveer 1930. Het dak is op dit moment niet over het gehele gebouw getrokken. Dit betekend dat het dak moet worden vernieuwd en doorgetrokken. Het totale oppervlakte van het dak zal 120 m2 worden, op dit moment zit er ongeveer 60 m2 aan dak. Dit stuk dak zal eerst moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het is ook de bedoeling dat dit dak goed geisoleerd wordt. De hellingshoek is ongeveer 50 graden.
donderdag 16 januari 2020

Betonterras storten in tuin

Het betreft een buitenterras van ongeveer 40 m2. Het grondwerk en bekisting kan ik zelf gaan doen. Het is de bedoeling dat er een metselschuur op dit betonvlak terecht komt van 4 x 3.5 meter, de afwerking van het beton zal hier wel op moeten worden afgestemd.
donderdag 16 januari 2020

opbouw achterzijde

In de bijlage vind u een gedeelte van de bouwtekening van de buren. Wij willen ongeveer hetzelfde alleen contra. Er zijn meerdere tekeningen aanwezig. Het gaat om een metselskelet opbouw die wij compleet willen opgeleverd zien. Voor de afmetingen verwijs ik naar de tekening.
donderdag 16 januari 2020

Perilex aansluiten

Ik wil een extra groep aanbrengen voor de inductie kookplaat en een periflex stekker aansluiten. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 16 januari 2020

Badkamer en toilet renovatie

Badkamer 197x272 Toilet 120x100 alles slopen inclusief tegels. Vloer tegelen alle wanden stucen, kleine Wand betegelen, 180x80x150 bad plaatsen, wandtoilet plaatsen, eventueel een leiding verleggen met ongeveer 50cm. Regendouche ophangen bestaande radiator en wastafelmeubel opnieuw ophangen. Alle materialen hiervoor zal ik voorhanden hebben.
donderdag 16 januari 2020

Elektra vervangen perilex aansluiting + stekker

Graag zou ik een offerte willen ontvangen over het vervangen van een perilex stopcontact en stekker. Het betreft een volledig ingerichte appartement op de 4e verdieping. De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat op mijn keramische kookplaat op alle zones onregelmatig afslaan tijdens het koken. Momenteel kan ik nog alleen koken op 2 zones die afslaan en de andere 2 worden helemaal niet of maar blijven maar 1 minuut heet, terwijl er geen zichtbare schade bevindt op de kookplaat zelf. Eerst had ik overwogen om een nieuwe kookplaat aan te schaffen, maar besefte later dat het stopcontact niet langer goed in het beton aan de muur vast zit en de stekker is ook beschadigd. De huidige perilex aansluiting bevindt zich achter in de keuken dat samen is verbonden de woonkamer. Het zit schuin rechtsonder de kookplaat zelf en wordt verhinderd door het achterste dunne laag hout van de keukenkast dat er uitgezaagd moet worden om er bij te kunnen. Mijn vraag is of het mogelijk is om een nieuwe perilex aansluiting ongeveer 30 cm naar beneden aan te leggen, of de muur rond de oude aansluiting op te vullen mocht het nog een optie zijn als het nog werkt. Per bijlages zijn de foto's van de aansluiting. Ik hoop dat ik u voldoende heb geïnformeerd en hoor zo spoedig mogelijk per mail terug met een duidelijke overzicht van alle kosten (werkzaamheden en materiaal) die plaats kunnen vinden, eventueel met andere suggesties.
donderdag 16 januari 2020

Badkamer betegelen

Graag willen wij onze badkamer (25m2) laten betegelen (vloer en wanden). Wij gaan nu de vloer storten, alle materialen zullen voorhanden zijn.
donderdag 16 januari 2020

Deur meterkast ophangen

De deur van de meterkast moet weer opgehangen worden met nieuwe scharnieren. Het is een houten deur. Hoogte 2.57 meter.
donderdag 16 januari 2020

Egaliseren en kunstgras leggen

Voor bij onze sta caravan in zijn wij opzoek naar iemand die kunstgras kan leggen. Om dit voor elkaar te krijgen moet er 2.5m 3 zand opgebracht worden, en nog 6 meter opsluitband geplaatst worden. Het gaat om ongeveer 30m2 gras.
donderdag 16 januari 2020

Trap aanpassen

We hebben een houten trap, en we willen de onderkant van richting willen veranderen. Nu is de trap boven aan met een bocht en onderaan recht. Maar deze zouden we ook met een bocht de woonkamer in willen. Wat gaat deze aanpassing kosten? Ik hoor her graag.
donderdag 16 januari 2020

Tuin aaleggen met een level hoogteverschil

Wij willen onze tuin opnieuw aanleggen inclusief tegels en borders. De tuin zoals deze nu is, is niet naar onze smaak. Totale oppervlakte is 60 m2 Er ligt 24 m2 aan vlonder, voor de rest liggen er tegels en glas. We willen weten wat de kosten zijn voor het verwijderen en afvoeren van de oude tegels, en het leggen van nieuwe (en bordeers). Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Parket leggen in visgraat

38,5m2 parket in visgraat leggen. Parket hebben wij zelf. De ondervloer zal beton zijn, met lijm kan dit worden bevestigd. Graag in de offerte de legprijs en materiaalkosten (denk lijm e.d.) specificeren.
donderdag 16 januari 2020

Dakopbouw

Wij willen een opbouw van rond de 35m2 op ons huis laten zetten. Onze buren hebben er allemaal al een dus de vergunning zal geen probleem zijn. Prefab er is ruimte voor een kraanbouw. 5.16 x 6.45 diep. Compleet opgeleverd, exclusief vloer. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk twee slaapkamers terug komen.
donderdag 16 januari 2020

Convectorput verwijderen en gat opvullen/dicht maken

Ik wil de convectorput (4 meter) in mijn nieuwe woning laten verwijderen, leidingen afdoppen en daarna het gat laten opvullen, zodat de vloer voor de aanleg (infrezen) van vloerverwarming geschikt wordt. Datum verwijderen op 27 maart 2020.
donderdag 16 januari 2020

Deuren vervangen

Wij willen 4 houten binnendeuren laten vervangen, één buitendeur vervangen en één deur i.p.v ruit (voorheen deur). Ik verwijder de oude deuren zelf. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Pannendak vernieuwen

Graag ontvangen wij en offerte voor het vernieuwen van het pannendek van onze woning. Beide dakvlakken zijn zonder obstakels dus geheel vlak Er zit nog wel een cv ketel pijpje in. Zie foto. Waarschijnlijk zullen er ook panlatten vernieuwd moeten worden en onderdoek aangebracht worden. Het oppervlak per kant is 4.5 x 7.8 m, dit dus over 2 delen. Het is de bedoeling dat de pannen overeenkomt met die van de buren (het hoger gelegen dak op de foto) Graag offerte inclusief verwijdering en afvoering van huidige dak.
donderdag 16 januari 2020

Serre / aanbouw achterzijde realiseren

Wij willen graag wat meer ruimte in de woonkamer maar vooral veel meer licht. Daarom denken we aan een (casco) serre. Het is wel een rijwoning, dus zou ook een aanbouwconstructie kunnen zijn met glazen pui en lichtstraat. Opties nog af te wegen. De woning is 5.75 m breed en qua diepte denken we aan 2 tot 2.5 meter.
donderdag 16 januari 2020

Aardpen slaan

Ik ben op zoek naar iemand die een aardpen voor mij kan slaan. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.
donderdag 16 januari 2020

Kelder bouwen

Ik wil graag een casco kelder laten bouwen, zonder elektra en stucwerk. Er is een vergunning voor nodig en die heb ik al aangevraagd. Zie foto voor de afmetingen. Ik ontvang graag een offerte.
donderdag 16 januari 2020

Raam in badkamer realiseren

Vanaf medio februari 2020 wordt onze badkamer verbouwd. We willen meteen van de gelegenheid gebruik maken om voor die tijd een badkamerraam te realiseren (1 meter x 42 cm). Een klein kiepraampje in de gevel is voldoende.

Partners

Partners van Casius

In de kijker