Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

zondag 18 februari 2018

Badkamer,toilet,keuken,gang

In mijn badkamer(douchekop en inloop douche plaatsen) toilet(toiletpot en tegels plaatsen).
zondag 18 februari 2018

Contactdoos vervangen stopcontact

Een contactdoos vervangen van het stopcontact
zondag 18 februari 2018

Extra aansluiting condensdroger

Extra groep aanmaken een extra stopcontact
zondag 18 februari 2018

Vrijstaand herenhuis bouwen

Vrijstaand herenhuis (12x8) met garage. Totaal van ongeveer 250m2
zondag 18 februari 2018

Achtertuin bestraten

Het gaat om het leggen van een terras en een pad van de achterdeur naar de poort. Momenteel ligt er zand in de tuin, de tegels zijn er al uit. We verwachten dat het totaal om zo’n 30m2 gaat. Onze voorkeur gaat uit naar antracietkleurige tegels van ongeveer 60x60. Eventueel kleine gekleurde (liefst getrommeld) stenen/tegels van verschillende maten vinden we ook leuk.
zondag 18 februari 2018

Fundering voor schuur

Betonnen fundering met vorstrand en vloer voor een schuur van 4,5 x 6 m
zondag 18 februari 2018

2 tuinmuurtjes

2 voortuinmuurtjes metselen 1x 2 meter / 1x 6 meter Inclusief fundering en 4 tussenpilaren Muur 63 hoog, pilaren 98 ex betonnen afdekkap, doorsnede pilaar 1,5 steen
zaterdag 17 februari 2018

Uitbouw

We willen mogelijk ons huis uitbouwen. Buren rechts hebben reeds een muu staan waar we tegenaan kunnen bouwen. We zijn in oriënterende fase. Vooral benieuwd naar kosten. Gewenste maat ca. Diep : 1,5 m Breed : 5 m Hoog : 3 m Reactie graag per mail,
zaterdag 17 februari 2018

Schotten op zolder

Ik wil graag de schotten op zolder dicht laten maken met een een roldeuren systeem. Het gaat om 2 schotten van 2. 92 breed en 2 schotten van 2. 12 breed. Zie ook bijlage ter verduidelijking. Graag prijs exclusief materiaal en eventueel inclusief materiaal dat bij Praxis te koop is..
zaterdag 17 februari 2018

Nieuw laminaat leggen, ondergrond ligt al

Wegens waterschade is het zo dat bestaand laminaat beschadigd is, dit laminaat is gelegd door vorige bewoners en is dus minimaal drie jaar oud. Het model laminaat is niet terug te vinden, het gaat om 75m2, de gehele woonkamer, keuken, gang en twee slaapkamers.
zaterdag 17 februari 2018

Bestaand terras vervangen met houtcomposiet

Huidige woning heeft geen tuin maar een groot terras van 42m2 . Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet Ook een kleiner balkon aan de voorzijde 11m2 dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs dus incl houtcomposiet voor totaal 53m2 en een offerte voor alleen het werk. Oude verwijderen en nieuwe plaatsen. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. Aanvang werkzaamheden 1e week juli 2018
zaterdag 17 februari 2018

Spoelbak repareren

De spoelbak van onze keuken is aan het slijten. Er zitten ook kleine naalden in. We willen dat laten repareren of vervangen. De spoelbak heeft een apart vorm en is vast gemetseld aan een granieten aanrecht.
zaterdag 17 februari 2018

Badmeubel installeren+aansluiten

Allibert badmeubel Sense 80 cm hebben wij vandaag bij Praxis besteld, wat gaat het kosten als wij dit meubel willen laten installeren en de kraan met syfon willen laten aansluiten? En wat kost het extra als wij de bijbehorende kolomkast op willen laten hangen en eventueel ook spiegel met ledverlichting.
zaterdag 17 februari 2018

Laminaatvloer leggen

Laminaatvloer en ondervloer leggen in 3 kamers + overloop, totaal 43 m^3. Ondergrond: hardboard op planken. Complicatie: In twee kamers is vloer niet egaal: door verzakking is e'e'n strook later dan de rest van de kamer. Om laminaat te kunnen leggen moet de vloer geegaliseerd worden. Bijgevoegd enige foto's. Het nog aanwezige zeil en vloerbedekking kunnen wij zelf eerst verwijderen.
zaterdag 17 februari 2018

Heiwerk uitbouw(3x5m) + EPS broodjesvloer + onderheid terrras(5mx6m)

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).
zaterdag 17 februari 2018

Opritaanleggen + terassen

Het gaat om een nieuwebouw huis. 110m2 oprit en omgeveer 190m2 aan terras/bestrating. De grond moet nog opgehoogd worden en we zoeken een betaalbare oplossing die ook nog wel mooi eruit ziet en nagenoeg volledig onderhoudsvrij. Grote tegels voor terras/bestrating.
zaterdag 17 februari 2018

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van 1. 70 bij 2. 10 Met 2 vaste ramen en een deur. De ruimte moet onder de ramen gemetseld zijn ongeveer 40 cm. De binnenafwerking willen we zelf doen ,dus alleen een betonen fundering misschien ook een heipaal in het midden en witte gipsplaten afgesmeerd aan de binnen kant. De ramen hoeven niet open maar wel in 1 raam een luchtrooster.
zaterdag 17 februari 2018

Verwijderen boompjes

Graag offerte voor het verwijderen van twee boompjes van circa 2 meter hoog.
zaterdag 17 februari 2018

Gat voor afzuigkap boren in de keukenmuur

Gat voor afzuigkap boren in de keukenmuur
zaterdag 17 februari 2018

Twee verdiepingen behangen met renovlies + sausen + kitten

Momenteel is ons nieuwe huis in Maassluis in aanbouw. Wij zijn op zoek naar een bekwame schilder/schildersbedrijf wat voor ons de eerste twee verdiepingen willen behangen met renovlies, sausen (+/- 3 kleuren) en kitten (naden, hoeken en overgang naar plafond). Het gaat om globaal 5 kamers en trapgaten, totaal van +/- 200m2. Graag een offerte per verkante meter. Voor ons is ook van belang hoe lang er nodig is om het werk te voltooien en welke flexibiliteit je kan bieden (in verband met altijd onzekere opleverdatum)
zaterdag 17 februari 2018

Zonnescherm

Plaatsen van eem zonnescherm knikarmscherm b eganne grond in tuin vraag alleen prys opgaaf
zaterdag 17 februari 2018

Plaatsen douchecabine, badmeubel en assecoires

Graag een offerte voor het plaatsen douche cabine van 90cm bij 90 cm, assecoires en een badmeubel
zaterdag 17 februari 2018

Vestopping

Wij zoeken een loodgieter voor een verstopping in de afvoer van de keuken voor vandaag of morgen. Met vriendelijke groet, O. Tuinfort
zaterdag 17 februari 2018

Internetkabel en stroomvooziening

Ik wil graag internet en stroomkabels laten aanleggen. Dit moet waarschijnlijk vanuit de meterkast via de kruipkelder naar de gewenste ruimte. Het is op de begane grond. Graag reacties met enig spoed.
zaterdag 17 februari 2018

Boomstronk verwijdren

Boomstronk (diameter 60cm) met forse wortels tuin bereikbaar via brandgang 90 cm
zaterdag 17 februari 2018

Kast schilderen

Het schilderen van een servieskast
zaterdag 17 februari 2018

Uitbouw achterzijde van de woning

Breed 5 meter en diep 2,5 met. Openslaande deuren plat dak met licht straat. Het moet gebouwd worden tussen 2 uitbouwen.
zaterdag 17 februari 2018

Aanpassingen elektra keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting mogelijk maken onder een tweetal bovenkastjes
zaterdag 17 februari 2018

Aanpassingen elektra keuken

- Normaal stopcontact 40 cm naar rechts verplaatsen voor koelkast - Extra normaal stopcontact nodig voor aansluiting oven - Afhankelijk van kosten “draadloze” verlichting met schakelaar maken onder bovenkastjes
zaterdag 17 februari 2018

Ikea aanrechtblad vervangen

Op 9 maart krijgen wij een Ikea keukenblad met wasbak geleverd. Deze willen wij laten monteren. Het oude keukenblad moet nog worden verwijderd.
zaterdag 17 februari 2018

Opbouw ventilatiesysteem

Hoeveel ruimtes moeten geventileerd worden? 1 ruimte Wat is de functie van het gebouw? Woning Welke problemen ondervindt u momenteel? Schimmels, vocht of condens in de kamer(s) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken vochtige ruimte en schimmel tegen muur
zaterdag 17 februari 2018

Tuinschermen plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 180 breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31, 5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd Worden?
zaterdag 17 februari 2018

Bomenrooien

Hierbij willen wij graag een offerte ontvangen over enkele te rooien struikjes stronken en een redelijke hoge smalle boom in Almere - Buiten
zaterdag 17 februari 2018

Vloerverwarming

Hierbij willen wij graag een offerte voor vloerverwarming in Almere. Het betreft de benedenverdieping van ongeveer 60 vierkante meter. De vloer is van beton en daar moet de verwarming in gefreesd worden.
zaterdag 17 februari 2018

Betonvloer laten storten

Ik wil graag een betonvloer van 10 cm dik inclusief netten laten storten. Het totale oppervlak is circa 10m2. Ook graag inclusief dampdichte folie. Alles graag separaat vermelden op de offerte.
zaterdag 17 februari 2018

Kunstgras aanleggen

Graag ontvang ik een prijs voor het volgende: Kunstgras 35m2 Aanleg ervan Tuin moet iets opgehoogd worden
zaterdag 17 februari 2018

Vervangen meterkast

Vervangen meterkast door een nieuwe met 8 groepen en 3-fase
zaterdag 17 februari 2018

Terras

Keramische tegels 60/60 met opsluitband
zaterdag 17 februari 2018

Voortuin

Zie tekening en beschrijving op de tekening.
zaterdag 17 februari 2018

Boomstronk en wortels verwijderen

In onze tuin ligt nog een grote boomstronk (ongeveer 180 cm diameter) die we graag willen laten verwijderen.
zaterdag 17 februari 2018

Lucht - Lucht warmtepomp

Welke installatie hebt u momenteel? Andere of nog geen installatie De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: Een bestaand gebouw Voor welke toepassing(en) wenst u de warmtepomp te gebruiken? Verwarmen en/of koelen van een gebouw Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het betreft een bedrijfshal van ongeveer 1200m3 De gewenste temperatuur ligt overdag op max 15 graden
zaterdag 17 februari 2018

Vervangen binnendeur en deurkozijn

Ik wil een nieuw (aluminium? ) deurkozijn laten plaatsen, met waarschijnlijk een nieuwe binnendeur. Moet wel tegen een stootje kunnen, wordt soms nogal hard dichtgegooid.
zaterdag 17 februari 2018

Steenstrips zonder isolatie

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 7 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Gevel van een unit
zaterdag 17 februari 2018

Sauzen muren en plafonds.

Ik krijg 6 maart de sleutel van een senioren woning in Lochem, totale vierkante meter is 58. Alle wanden en plafonds moeten worden gewit. Op dit moment zit er een heel dun papieren behang op, wat ook verwijderd moet worden. Hierbij stuur ik u de plattegrond van de woning mee.
zaterdag 17 februari 2018

Sauzen muren en plafonds

Ik krijg 6 maart de sleutel van een senioren woning in Lochem. Totale oppervlakte is 58 vierkante meter. Alle muren en plafonds moeten worden gewit. Op dit moment zit er een heel dun papieren behang op, wat ook verwijderd moet worden. Als ik uw mail adres heb, kan ik de plattegrond naar u toe mailen.
zaterdag 17 februari 2018

Materiaal en montage 3x raamhor schuin dakraam zolder en 1x hor keukendeur

Het betreft 3x hor schuin dakraam zolder en 1x hor deur in de keuken. Of jullie voor het materiaal en de montage kunnen zorgen. Bijgevoegd de afmetingen genoemd in een andere offerte die ik al heb ontvangen. Het betreft een huurhuis, aub zo goedkoop mogelijk.
zaterdag 17 februari 2018

Laminaat leggen

Ik wil graag ongeveer 35 m2 laminaat laten leggen. In verband met een lekkage is een deel van de vloer namelijk verwijderd en moet er nu ongeveer 35 m2 worden aangelegd (+ ondervloer) aan de bestaande vloer. Het betreft een slaapkamer en een gang. Materialen zijn in huis.
zaterdag 17 februari 2018

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak)

Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? Pannen Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) 140m2 Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? Ik weet het niet Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Optimaal isoleren daken huis en aan/bijbouw. Is een monumentaal gebouw. Wij krijgen 1 juni de sleutel en willen voor de herfst werkzaamheden voltooid hebben.
zaterdag 17 februari 2018

Monteren tuinkast ABSCO Spacesaver WG30082 SK op betonnen fundering

We willen een metalen tuinkast laten monteren en op een te storten betonnen fundering laten verankeren. Achterzijde vast maken aan een schutting, die circa 1. 95 hoog is. We willen kast plus fundering daar liefst zo min mogelijk bovenuit laten komen. Zie verder in bijgeleverde documenten voor de plaats en de handleiding.
zaterdag 17 februari 2018

Houten gevelbekleding

Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? (Bij benadering) 80m2 Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken gevel voorzien van isolatie en bekleding

Partners

Partners van Casius

In de kijker