Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

donderdag 2 april 2020

Bestaande bouw wanden en plafonds stucen

Het betreft een bestaande appartement bouwjaar 1972. Het plafond bestaat uit een soort betonnen breedplaatvloeren met een spuitwerk waarover heen geverft is. De wanden zijn van beton. Het gaat om 75 m2 wanden en 65 m2 plafond.
donderdag 2 april 2020

Stucwerk en spuitwerk

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en dit zal eind dit jaar/begin volgend jaar klaar zijn. Wij willen de wanden en plafond(s) straks afwerken en laten spuiten. Het gaat om 205 m2 wanden en 100 m2 plafond. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Vloer in oud huis laten isoleren dmv schuimbeton

We willen een schuimbetonvloer laten storten in een woonkamer ong 50 m2 en in een zijkamer. De ondergrond is waarschijnlijk zand met balken en daarover planken vloer. De hoogte weten we (nog) niet. we kunnen de planken er zelf uithalen.
donderdag 2 april 2020

badkamer verbouwen

wij willen onze douchecabine vervangen voor een inloopdouche en het toilet door een douchewc. De douchecabine moet 110 x 100 cm worden. aangezien dat formaat niet bestaat willen wij graag een muurtje van 30 cm en een scharnierdeur van 70 cm aan de rechterkant en links het zelfde alleen dan een glaswandje van 40cm en een scharnier deur van 70 cm. Daarnaast moeten de vloertegels eruit en de vloer op afschot met nieuwe antisliptegels en een afvoergoot. De douche wordt in een hoek geplaatst. Op de achterwand zit nu niks. Wij willen daar twee aluminiumplaten van 100 x 225 cm op gelijmd hebben Het muurtje moet met hetzelfde materiaal afgewerkt worden. ook moet er een bankje in komen van 100 x30 cm? En er moet een doucheset met glijstang worden geplaatst, De huidige douchecabine moet verwijderd worden. Wij zorgen zelf voor de afvoer. En de douchecabine (een originele Jacuzzi) zit een radio dus er is stroom voor de douchewc. Deze elektrisiteit zal uiteindelijk op een andere plek worden gerealiseerd. Er is een Grohe wc reservoir aanwezig, Maar misschien is dit niet geschikt voor de Grohe douche wc. Dan moet er een nieuwe ingebouwd worden. De achterwand moet ook voorzien worden van een aluminium plaat. Graag ontvangen wij een offerte. Als u iets niet begrijpt zullen wij dat graag nader toelichten. Bij voorbaat dankt.
donderdag 2 april 2020

Uitzet dakraam plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een uitzet dakraam 78 cm 140 cm. Inclusief plaatsen.
donderdag 2 april 2020

Een stuk van een terras egaliseren en herstellen

Een deel van ons terras is verzakt. Het stuk wat geëgaliseerd zou moeten is plm. 4 x 4. De tegels blijven dezelfde, het gaat echt om loszittende tegels waaronder geëgaliseerd moet worden.
donderdag 2 april 2020

Voordeur plus kozijn schilderen

Ik wil mijn voordeur aan de binnen en buitenkant laten schilderen. Ik wil hier graag een prijsopgave van.
donderdag 2 april 2020

Uitbouw aan de zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren van 1,9 m bij 4,5 meter. Ik heb als bijlage een tekening van de woning toegevoegd + een aantal foto’s. Wijzigingen: - De openslaande deuren bij punt A toevoegen ( zie schets) - De overige 2 ramen aan weerszijden van de nieuwe ruimte. En tussen deze ramen, een muur doortrekken tot het plafond. - Leidingen leggen - Het ,pet verfklaar gemaakt worden - De vloer moet gelijk worden aan de vloer van de huidige woonkamer. - Plaatsen van 2 stopcontacten Graag ontvang ik een definitieve offerte.
donderdag 2 april 2020

Overkapping aan tuinschuur

Ik wil een L-vormige houten overkapping aan de tuinschuur. Maten schuur ca. 300 x 180 x 260 H) Korte zijde ca.180 x 120 met plat dak en lange zijde 480 (=tuinbreedte) x 200. Dak licht hellend. Er is een duidelijke schets gemaakt. Svp prijsopgaaf en mogelijk aanvullende ideeen voor uitvoering.
donderdag 2 april 2020

Trapbekleding verwijderen

Twee trappen, 1 trap tapijt en lijmresten verwijderen, 1 trap is het tapijt al weg maar lijmresten nog niet. Dus alleen lijmresten verwijderen. Ik ontvang graag een prijsopgave.
donderdag 2 april 2020

Plat dak bedekken

Wij willen ons garagedak opnieuw laten bedekken wegens lekkage. Afmeting 3,5 x 7m. In principe met EPDM, maar graag ook een offerte voor bitumen.
donderdag 2 april 2020

Gevelbekleding vervangen

Er is een bestaande houten geschilderde gevel, deze wil ik vervangen door kunststof. Het gaat om minimaal 100 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Vloerverwarming aanleggen

Het gaat om een voormalig restaurant, te verbouwen tot 3 studio's/appartementjes met een te verwarmen vloeroppervlak van plm 42 en 42 en 52 m2. Dus in totaal 136 m2. Ondervloer: app1 (42 m2) is hout (split level) , app 2 (42 m2) grotendeels beton hoogte van de ruimte 260 en app 3 (52 m2) beton maar met een groot deel met een hoogte van slechts 220. Daarnaast is de bestaande cv ketel aan vervanging toe. Op de vloeren wil ik pvc vloer leggen.
donderdag 2 april 2020

Geïsoleerde dakpanplaten plaatsen

Wij zijn geïnteresseerd in geïsoleerde dakpanplaten (antraciet) plus montage. In totaal gaat het om ongeveer 100 m2. Gaat om een punt dak (hoek) met dakpannen erop. Deze moeten weggehaald worden, dit doen wij zelf in overleg met de vakman, zodat u kunt beginnen. Het afvoeren van de dakpannen ligt aan kosten.
donderdag 2 april 2020

Gevel van uitbouw kaleien

We willen de gevels van de uitbouw kaleien omdat het verschil tussen de stenen niet mooi is. Het is ongeveer 13 m2. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Dakopbouw plaatsen

We willen graag weten wat het kost om een dakopbouw te realiseren over de gehele lengte van het dak totale oppervlakte is 84 vierkante meter. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd. De opbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een houten constructie. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Zijaanbouw plaatsen

Ik wil graag een zij-aanbouw voor een hoekhuis van 2 woonlagen, met zadeldak en dakapellen voor en achter. Maximale afmetingen zijn 8.77 mx 5.70 m, maar kleiner is mogelijk als dit voordelen oplevert, bijvoorbeeld prefab of ingewikkelde aansluiting van aanbouw op bestaande huis. Meedenken wordt zeker gewaardeerd. Bouwtekening en vergunningaanvraag meenemen in offerte. Voorkeur materialen zijn steen en beton, maar wederom ook hier wordt meedenken gewaardeerd. Doel van de aanbouw is om beneden meer ruimte voor de keuken en een eetkamer en kantoor te creëren. Op de 2e woonlaag zouden dan 3 of 4 kamers worden gerealiseerd.
donderdag 2 april 2020

Composiet vlonder laten aanleggen

Wij willen graag voor onze stacaravan op de camping een vlonder laten aanleggen. De afmetingen betreffen ongeveer het volgende: 3 x 7,2 x 0,40 m.
donderdag 2 april 2020

Quooker PRO3FSRVS montage

Ik wil graag dat mijn nieuwe quooker met 3 liter boiler( PRO3FSRVS) geïnstalleerd wordt. De oude floww quooker kraan moet verwijderd worden. (oude boiler is al weg ivm oude lekkage)
donderdag 2 april 2020

Houten gevelbekleding laten vervangen door kunstof

Mijn huis heeft aan de voorzijde een gedeelte houten gevelbekleding. Deze is aan vervanging toe. Ik wil hier graag kunststof voor in de plaats. De schatting is dat het om een vlak gaat van 5,5m bij 2,5m. Aan de voorzijde van de woning staat mij parkeerplek dus er is genoeg ruimte voor steigerbouwing.
donderdag 2 april 2020

Dakkapel inspectie

1) Ik wil graag weten wat de status is van onze dakkapel op het noorden. De algemene staat, staat van het hout, kozijn, het dak, etc. Volledige dakkapel inspectie dus. 2) Verder wil ik graag een advies over de staat van het dak van onze dakkapel op het zuiden. 3) Voorts hebben we een balkon waarvan ik ook graag een inspectie wil van de bedekking (bitumen?). 4) Afsluitend wil ik graag een inspectie van het dak van de schuur. Overigens verwacht ik niet overal issues. Wel handig om alle zaken tijdens 1 bezoek te inspecteren en te weten wanneer er onderhoud/vervanging wordt verwacht. Dank u vriendelijk!
donderdag 2 april 2020

Serre aan chalet

Wij willen een casco, glazen serre van 8 bij 3 meter. Graag zonder afwerking. Ik weet niet zeker of er een fundering in moet komen. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Vlizo trappen plaatsen

Het gaat om opdekdeur plaatsen, het kozijn zit er al dus alleen monteren. Daarnaast heb ik twee gaten waar 2 vlizoluiken geplaatst dienen te worden. Ik krijg al het materiaal de komende weken binnen.
donderdag 2 april 2020

Airco installeren

Het installeren van een TCL 12000 BTU airco. Airco units, koper leiding (5 meter welke ingekort dient te worden), buitenbeugel, bekabeling zijn aanwezig. De binnenunit is bevestigd, er dient nog een gat te worden geboord door een buitenmuur alwaar de buitenunit geplaatst moet worden. Klus omvat het plaatsen, en in bedrijfstellen (incl. vacumeren en afvullen met R32).
donderdag 2 april 2020

Het vervangen van kunsstof gevelbekleding

Het gaat om een rijtjes woning die al bekleed is met kunststof gevelbekleding. Wij willen die vervangen hebben door antraciet kleur gevelbekleding. Het gaat om de volledige lengte van het huis. Het gaat om oppervlakte van ongeveer 1.5 x 6m aan de voorkant van de woning , daarnaast aan de achterkant 1.5 x 6 vervolgt door 6 x 0,5 m.
donderdag 2 april 2020

Tuin bestrating leggen

Wij willen graag de bestrating in de tuin opnieuw laten leggen. Stenen/tuintegels liggen er al, deze zouden er uit gehaald moeten worden, dan alles goed ophogen met extra zand en dan de tegels weer leggen (de kant die aan de onderkant lag nu aan de bovenkant). Uiteraard met randen en afwerking. Er is ook een hortensia (plant) die mogelijk verplaatst kan worden om meer ruimte te creëren voor een extra stuk met bestrating. Zou fijn zijn als dit binnen korte tijd plaats kan vinden (enkele weken?). Ik denk dat het ongeveer 2-3cm moet worden ogpehoogd, het zijn tegels van 20 x 30. Tuin is ongeveer 5x9 m2.
donderdag 2 april 2020

Elektra installeren in nieuw bedrijfspand

Ik wil graag elektra aan laten leggen in een nieuw bedrijfspand met verdieping totaal ca. 160 m2. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
donderdag 2 april 2020

Vloerverwarming slaat niet aan

Wij hebben onlangs een huis gekocht en moeten binnen 2 maanden melden als iets kapot is. Nu gaat de vloerverwarming beneden niet meer aan en lijkt de slimme thermostaat van slag (geeft soms aan 26,5 terwijl het dan beneden 18 is). We zoeken iemand die dit kan controleren en op papier kan zetten (per wanneer het defect eventueel is) en/of iemand die ons direct kan uitleggen hoe het wel werkt (indien het werkt). Het gaat om een klus in Almere, graag ontvang ik op voorhand offertes wbt de prijs om dit te ontvangen.
donderdag 2 april 2020

Maken fundering voor staalconstructie overkapping terras horeca

Beste, voor onze opdrachtgever dienen wij 2 gewapende funderingen te voorzien voor een staalconstructie waarop een membraan overkapping wordt gespannen. De funderingen dienen bij benadering in afmeting 2,50 x 2,50 en 1,00 m diep te zijn (in totaal 120 m2). Uitgraven, bekisting, wapening en storten beton graag opnemen in de prijs. De fundering is voor een terras van een horeca zaak. Het is niet eenvoudig toegankelijk, dus er kan niet met een grote graafmachine bijgekomen worden. Er loopt wat kabelwerk onder. Ik heb al een klik melding gedaan.
donderdag 2 april 2020

Onderheien van een bestaande woning

Ons huis uit de jaren 30 is niet onderheid en aan het verzakken. Bovendien moet de balkenvloer van de benedenverdieping worden vervangen. We ontvangen graag offertes voor het (met zo weinig mogelijk trillingen) onderheien of liften van de woning, eventueel in combinatie met het vervangen van de balkenvloer op de benedenverdieping. Het huis is in totaal 13,26 m lang inclusief berging en bijkeuken en 5,50 m breed. De oppervlakte van de te vervangen vloer van de benedenverdieping is ongeveer 30 vierkante meter.
donderdag 2 april 2020

Beton vloer laten storten

37,5 vierkante meter 10 tot 12 cm. Afstand van straat tot in de tuin is zeker 20 meter. Moeilijk bereikbaar met kruiwagen. Spuitaanhanger is misschien een optie.
donderdag 2 april 2020

Verplaatsen meterkast

Ik wil de meterkast op naar plek van de wc verplaatsen zodat de ruimte waar de kast nu zit vrijkomt voor de vergroting van de keuken. Ik zal nog een pdf hiervan naar u toemailen.
donderdag 2 april 2020

Steenstrips op gevel aanbrengen

Voor mijn nieuwbouwwoning (houtskeletbouw) zoek ik iemand die steenstrips op de wanden kan aanbrengen. De wanden worden voorzien van isolatie en daarover moeten de gezaagde steenstrips geplakt worden, 250 m2 totaal. De gevraagde prijs graag alleen van het aanbrengen van de m2 prijs (dus zonder materiaal) steiger is voorhanden, net als lijm, steenstrips en dergelijke. Gaat dus puur om het aanbrengen. Offerte graag per e-mail. Mocht u verder vragen hebben kunt u mij altijd appen. Momenteel slecht bereikbaar op Tel. Met vriendelijke groet. Binnen 2 á 3 weken moet de klus worden uitgevoerd.
donderdag 2 april 2020

Oprit realiseren bij een nieuwbouwwoning

Betreft nieuwbouw oprit maken met beton platen van 12cm en voegen er tussen opvullen met zwart grind. Oprit is 7 x 12 lang en een stukje 3 bij 6 lang.
donderdag 2 april 2020

Nieuwbouw stucen + latex afspuiten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekregen. De wanden zijn behangklaar en willen graag de muren glad en gespoten hebben. Totaal 66 m2.
donderdag 2 april 2020

Lucht-lucht warmtepomp plaatsen

Ik wil een lucht-lucht warmtepomp op de overloop van de eerste verdieping laten plaatsen. Totaal 130 m3. Het gaat om vrijstaande woning uit 1998. Graag ontvang ik een offerte.
donderdag 2 april 2020

Muurtje cementeren

We hebben een muurtje in de tuin gemetseld (om het hoge gedeelte van het lage te scheiden die we graag dik willen laten cementeren (wit). Alleen zijkant en bovenkant. Het gaan om een totaal van +- 15 m2. Het muurtje is 17 meter lang (een U-vorm) en 80 cm hoog.
donderdag 2 april 2020

Douchecabine monteren

Ik zou graag de douchecabine van Praxis: 'Baseline schuifdeuren douchecabine hoekinstap wit 77-89 cm' willen laten monteren. Op dit moment is de badkamer leeg dus hij kan direct gemonteerd worden.
donderdag 2 april 2020

Verhoogd terras maken met traptreden,bloembakken

Het laten leggen van een keramisch terras. De tegels zijn van MBI 80 x 80 met beton eronder. Het terras komt ongeveer. 69 cm hoger te liggen .tov bestaande weg van de buren. Het gaat om 44 m2 terras . Dit op hele teghels . Alleen onder de overkapping 3x3 zit dan zaagwerk. Er komen 6 traptredes van beton in (45 cm breed bij 1m lang). Voor het terras en bloembakken oplijmen met antracieten blokken van 10 x 60 . Deze 1 laag boven peil van het terras . Bloembakken zijn dan 9.40 x 150 En 1 van 2.20 x 150. Daar komen ook dan 2 traptredes van 1m1 En 1 van 1m1.(op de zijkant van het huis ) Diepte nu is 45 cm. Dus opvullen puin en zand Achter betonnen trap komt dan om ongeveer -.0.69 Al het materiaal regelen wij zelf
donderdag 2 april 2020

Keuken slopen + stucen wanden

In de week van 4 - 8 mei krijgen wij een nieuwe keuken in ons appartement (2 hoog) in Amsterdam. Het betreft een kleine keuken L-vorm (oppervlakte max 9 m2). Zie het inmeetrapport (bijlage) voor meer informatie. Wij zoeken een professionele partij die onze oude keuken sloopt en afvoert. Daarnaast zouden wij graag de tegels uit de keuken willen verwijderen en de wanden laten stucen, zodat de nieuwe keuken in mei door de Keukenconcurrent kan worden gemonteerd. Gezien de strakke planning zouden wij graag zo snel mogelijk offertes willen opvragen voor deze klus.
donderdag 2 april 2020

Vervanging dak en gevel

Vervanging dak circa 40 m2 + Bekleden achtergevel lijst met zink. Het gaat om het dak van een woning. Het gaat om een pand op de 4e verdieping, graag willen wij een goede prijs/kwaliteit qua dakbedekking. Denk zelf aan Bitumen.
donderdag 2 april 2020

Warmtepomp plaatsen voor zwembad

Wij willen een warmtepomp verwarming voor ons zwembad laten aanleggen. De inhoud van het bad is +/- 35 m3. Het gaat om het aansluiten op een bestaand systeem. Er was eerst zonneverwarming, maar door het plaatsen van zonnepanelen is daar geen plek meer voor. Contact voorkeur is per email.
donderdag 2 april 2020

Zolder verbouwen

We zijn woonachtig in een nieuwbouwhuis waar de zolder enkel met witte platen is afgewerkt. We hebben hier nog niks aan gedaan. Echter nu vanwege gezinsuitbreiding zouden deze open ruimte nu willen veranderen naar twee losse kamers. Hier willen wij in ieder geval 1 slaapkamer en wellicht een waskamer willen realiseren op de zolder. In de slaapkamer zouden wij meer licht willen (momenteel 1 klein raampje aanwezig) maar hierbij zijn we benieuwd naar de opties van extra dakramen. Vanwege de puntkap zal er ook een plafond moeten komen. 11 meter lang, en ongeveer 6 breed, hij loopt wel schuin. waar in het midden de trap naar boven komt.
donderdag 2 april 2020

Parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen

Etage 1: Gelijmde en gespijkerde parketvloer op spaanplaat verwijderen in slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 1. 23m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 2 + Hal. 16m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 1. 3 groepen (23m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 2 + Hal. 2 groepen (16m2) Etage 2: Kurk vloer verwijderen slaapkamer 3. 17m2 kurk vloer verwijderen slaapkamer 4. 11m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 3. 17m2 Vloerverwarming frezen slaapkamer 4 + Hal. 14m2 Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 3. 2 groepen (17m2) Vloerverwarming aanbrengen slaapkamer 4 + Hal. 2 groepen (14m2) Wellicht moet vloer nog geegaliseerd worden ook voor het frezen? U dient natuurlijk wel al het materiaal te leveren.
donderdag 2 april 2020

Het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel

Het gaat over een 4x 4.8 m uitbouw en ongeveer 29 m2 aan gevel buiten om. Graag wil ik geïnformeerd worden over een nieuwe gevelbekleding. Mijn idee is om hier steenstrips te realiseren. Graag offerte er over. Het zou op dit moment een houten bekleding hebben.
donderdag 2 april 2020

Vervangen contactdoos

Vervangen contactdoos voor koelkast en oven, onder het keukenblok. Graag inclusief
donderdag 2 april 2020

Bird blocker (of soortgelijks) plaatsen op het dak en al aanwezige nesten verwijderen

Er is ons verteld dat er vogels bezig zijn een nest onder onze zonnepanelen te maken. Hier willen we graag wat aan doen. Op internet zijn meerdere systemen te vinden: Wij hebben 15 zonnepanelen verdeelt over de twee helften van ons dak (Zie meegestuurde foto's). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor levering en plaatsing van een oplossing. Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen.
donderdag 2 april 2020

Overkapping schoonmaken

Ik wil graag onze overkapping van de veranda laten schoonmaken. Het gaat om een polycarbonaat dak van 5 x 3,5. Woonplaats Zwolle.
donderdag 2 april 2020

Dakkappel en dakraam

Ik wil een dakkappel en misschien ook een dakraam in de zolder plaatsen. Ongeveer 3 x 1.5, complete oplevering. Er is ruimte om dit op te bouwen. Wij zijn serieus in deze aanvraag en willen dit op korte termijn realiseren.
donderdag 2 april 2020

Huis laten afspuiten met latex

Ons huis is net helemaal gestuct en wij willen het laten spuiten. Op dit moment droogt het nog, het gaat om 75m2 aan wanden en 40m2 aan plafonds.

Partners

Partners van Casius

In de kijker