Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

donderdag 24 januari 2019

Gevel isoleren en stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
donderdag 24 januari 2019

Plat dak renoveren

Wij willen ons dak in zijn geheel laten renoveren. Het dak is plat en heeft een oppervlakte van 730 m2. Het is een kruisvormig gebouw. We hebben het huis een paar maanden geleden gekocht. Het dak blijkt in slechtere staat dan verwacht en renovatie is noodzakelijk vanwege diverse lekkages. Het dak is oud en dus ook slecht geïsoleerd. Graag een eerste indicatie van de kosten. Er zit een bitumen dak op dat dus lekt en dat wil ik vervangen. Ook ligen er dunne plaatjes isolatie op die vervangen moeten worden.
woensdag 23 januari 2019

Zolderisolatie aanbrengen

Het betreft een dak van 45 graden, 8.40 meter lang en 4.20 meter hout. Beide delen bestaan nu uit een houten dakbeschot en er is geen verwarming aanwezig. Graag laten wij de ongeveer 71 m2 dak isoleren. De afwerking dient separaat vermeld te worden.
woensdag 23 januari 2019

Woning laten spackspuiten fijne korrel

Het gaat om een nieuwbouwhuis waarvan de wanden, ongeveer 250 m2, en het gipsplafond, ongeveer 50 m2, aangepakt moeten worden. Alle hoeken en bovenhoeken en onder vensterbanken waar krimpscheuren kunnen komen behandelen met gaas tegen scheuren. Alles netjes afplakken, kozijnen in de keuken. Dient te worden gespackt in een witte kleur. De vloer wordt gelegd na de spuiter.
woensdag 23 januari 2019

Parkeerplaats opnieuw bestraten

Er dienen 7 parkeerplaatsen opnieuw bestraat en breder gemaakt te worden. De plekken zijn nu ongeveer 2,10 meter breed en ongeveer 5 meter lang.
woensdag 23 januari 2019

Herbestrating voortuin

Het betreft het opnieuw bestraten van de oprit in de voortuin. De voortuin is 12-13 m2. Een gedeelte, 10 m2 moeten worden voorzien van nieuwe tegels, grastegels, de rest moet bestraat worden met de bestaande tegels. De achtertuin dient opnieuw bestraat te worden met de bestaande tegels. Deze oppervlakte is 25 m2. Graag ontvang ik voor beide tuinen een offerte, separate.
woensdag 23 januari 2019

Enkel of dubbele nokverhoging

Ik wil een enkele of dubbele nokverhoging laten bouwen afhankelijk van de prijs. Deze moet 584 cm breed worden. Deze moet van kunststof zijn. Ik wil de zolder veranderen in een slaapkamer. De afwerking ga ik zelf doen.
woensdag 23 januari 2019

Douchewand plaatsen op bestaande muur

De douchewand hoeft alleen maar geplaatst worden op/tegen een bestaande muur.
woensdag 23 januari 2019

Traprenovatie met PVC

Meneer wil een traprenovatie laten leggen met pvc. Het gaat om een 180 graden trap.
woensdag 23 januari 2019

Glasvezelkabel verleggen naar meterkast

De glasvezelkabel komt nu in de kamer binnen en gaat gepaard met grote opbouwkasten. Deze wil ik uit het zicht en verplaatst hebben naar de meterkast.
woensdag 23 januari 2019

Vaatwasser plank plaatsen

Het plaatsen van een mini vaatwasser, het gaat hier specifiek om het plaatsen van een plank met steunbalken in een stenen muur. De mini vaatwasser is onbeladen +/- 25 kilo beladen wellicht +/-50 kilo erbij.
woensdag 23 januari 2019

Ruit vervangen Limmen

Betreft vervangen van het slaapkamer raam op de eerste verdieping, kan van binnen uit dus geen steiger/ladder nodig. Omschrijving ruit volgens kozijnfabriek; * Isolide Superplus G vulling: argon U-waarde: 1,1 W/m²K (HR++) glasdikte + band = 32mm Floatglas 5mm/15/Floatglas 4mm le extra GLASMAAT: 440 X 1140
woensdag 23 januari 2019

Draairichting van raam wijzigen van buiten naar binnen draaiend

Wij willen een rolluik hangen alleen wij hebben 2 ramen die nu naar buiten open gaan die zou dan veranderd moeten worden naar een binnen draaiend raam.
woensdag 23 januari 2019

Epoxycoating aanbrengen op vloer van werkplaats

Ik heb in augustus in mijn werkplaats een monolitische betonvloer laten aanbrengen van 110 m2. Deze wil ik geschikt maken voor het stallen en werken aan auto's. Ik denk zelf aan een epoxycoating. Moet goed tegen de invloed van (stilstaande) autobanden kunnen.
woensdag 23 januari 2019

Buitengevel stucen

Buitenwerk Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
woensdag 23 januari 2019

Stortbak toilet vervangen

Een laaghangende stortbak moet vervangen worden. De nieuwe stortbak heb ik al gekocht.
woensdag 23 januari 2019

Ophogen en betegelen achtertuin

Ik wil graag een vrijblijvende offerte aanvragen. De tuin van mijn moeder is behoorlijk verzakt moet nieuw worden opgehoogd. Ook wil mijn moeder graag een andere oplossing voor het holletje. (zie foto bijlage) zodat ze veilige de tuin in kan. De bloemenborder mag weg in plaats daar van graag tegels. De tuin is ongeveer 7 meter 50 cm zowel in de lengte als in de breedte. De huisbaas zorg voor het zand om de tuin op te kunnen hogen. Ik stuur U ook foto's als bijlage van de tuin.
woensdag 23 januari 2019

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik twijfel tussen een uitbouw van 4 bij 4,5 meter of een uitbouw van 4 bij 3 meter. Ik wil een gemetselde uitbouw. Het gaat om een uitbouw voor de woonkamer en de keuken. Dus de kozijnen moeten hergebruikt worden. De afwerking in overleg inclusief water en elektra.
woensdag 23 januari 2019

Oude dakkapel vervangen door nieuwe

Kunststof dakkapel 4,5 meter breed met 4 x draaikiep ramen kleur wit inclusief horren en rolluiken, buitenkant dennengroen, bestaande dakkapel van 2 meter breed eerst verwijderen, moet aan de achterkant geplaatst worden.
woensdag 23 januari 2019

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw realiseren van 3 bij 3 meter. Ik weet niet welke type uitbouw ik wil maar ik laat me graag informeren. De afwerking moet wel gedaan worden, water en elektra in overleg. Ik wil een openslaande deur maar een schuifdeur kan ook afhankelijk van wat het handigst is.
woensdag 23 januari 2019

Verbouwing woning met nieuwe vloer, uitbouw en vloerverwarming

Nieuwe vloer begane grond. Gedeeltelijk is het nu van hout, moet ook allemaal beton worden. - nieuwe keuken + uitbouw keuken. - weghalen open haard - sloopwerkzaamheden, muur tussen keuken en woonkamer weghalen - nieuwe CV ketel - vloerverwarming begane grond en vloerisolatie
woensdag 23 januari 2019

Badkamer op de zolder realiseren

We willen een badkamer op de zolder laten maken. De leiding voor de water zijn aanwezig. We willen tegels zetten. We hebben de tegels al. Het is 2.32 x 1.75 meter. Bij voorkeur starten in week 15.
woensdag 23 januari 2019

Plaatsen dakkapel

Aan de achterzijde een dakkapel over de volle breedte, zover mogelijk zonder vergunning. Ruwweg 4,25 met 3 draai-kiepramen, 2 ventilatieroosters. Kunststof met houtlook. Graag afspraak op locatie om verder door te spreken.
woensdag 23 januari 2019

Achtertuin onderheien en betonnen vloer

Wij hebben interesse om ons nieuwe terras te onderheien en van betonnen vloer te voorzien. Het gaat om ongeveer 30 m2. Zou u een voorstel kunnen doen wat dit gaat kosten?
woensdag 23 januari 2019

Houten vloer isoleren

Ik ben op zoek naar een goede manier om mijn houten vloer welke deels boven mijn eigen souterrain en de algemene souterrain (koud) te na-isoleren. Met name thermisch maar ook akoestisch dempend. De vloer is nu gesloten/afgewerkt. Vanaf de onderzijde zijn de balken met gipsplaten/stucwerk en/of ouderwets stucplafond (jaren 30) afgewerkt. Bovenop de balken ligt al een tegel- of parketvloer. Mijn vraag is of het mogelijk is om door plaatselijk gaten in het plafond te maken (tussen de balken, ter grote van de slurf) de vloer gelijkmatig te isoleren. Wat is de oppervlakte van de te isoleren vloer? Tussen 50 en 100 m².
woensdag 23 januari 2019

Uitgraven bestaande kelder met 1,2 meter diepte

Uitgraven bestaande kelder van 80m2 met 1,2 diepte. Maken waterdichte kelderbak, die voldoet aan constructieve eisen en zorgt voor vocht vrije ruimte.
woensdag 23 januari 2019

Uitbouw achterzijde woonhuis (keuken en woonkamer)

Wij willen graag een offerte m.b.t. een uitbouw aan ons huis. (Breedte +/- 6 meter x diepte 2-3 meter). Met in het dak een lichtkoof zoals jullie op de website hebben staan. De achterzijde wordt een schuifpui.
woensdag 23 januari 2019

Funderingsherstel

Samen met mijn partner ben ik bezig met de aankoop van een huis. We hebben een huis op het oog, waarvan de fundering op zeer korte termijn vervangen moet worden. Ik heb zojuist het meetrapport binnengekregen van de makelaar binnen gekregen en ik vroeg me af of er n.a.v. dit meetrapport een grove inschatting van de kosten gemaakt zou kunnen worden door jullie. Dan kunnen we dit meenemen in ons besluit.
woensdag 23 januari 2019

Kelder uitgraven en plaatsen

Voor een hoekwoning op zand fundatie een kelder uitgraven en ondermetselen. Onder het deel van het huis van 4 x 5 meter willen we een kelder met voldoende stahoogte 2.50 meter hebben. Er zit een ruime kruipruimte die moet verdiept worden. Het is traditionele bouw van 1936. Het huis heeft een meter diepe fundering op zand.
woensdag 23 januari 2019

Wanden en plafond stucen en latexspuiten

Wanden Vierkante meter: 70 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Gladstucen en spuitwerk latex Plafond Vierkante meter: 60 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Gladstucen en spuitwerk latex
woensdag 23 januari 2019

Radiatoren verwijderen en plaatsen

I want someone to remove the old radiator and install a new one in a different location where the pipes are easily accessible.
woensdag 23 januari 2019

Badkamerrenovatie

Weghalen wastafel, plaatsen badmeubel 80 x 46 cm. Weghalen kleine spiegel, grotere spiegel met opbouwverlichting plaatsen Plaatsen douchewand 120 cm. met stabillisatorstang. Nieuwe kranen ophangen. Weghalen oude radiator, plaatsen designradiator 55 x 160 cm. Drain plaatsen ipv "doucheputje". Worden tegels op geplaatst. Leidingen hoeven volgens ons niet verplaatst te worden, die zitten precies goed. Meubel is volledig gemonteerd (geen bouwpakketten). Klus moet week 12 uitgevoerd worden. badkamer 3x2 meter kolomkast op de muur geschroefd worden x
woensdag 23 januari 2019

Wanden stucen

Wanden Vierkante meter: 215 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 23 januari 2019

Douchedeur plaatsen

Ik heb nu een kwart rond douchecabine met schuifdeuren die ik moet vervangen voor nieuwe douchedeuren. Ik weet de afmetingen niet precies.
woensdag 23 januari 2019

Hal stucen

Wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 5 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
woensdag 23 januari 2019

Nieuwbouw woning renovlies Waddinxveen

Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex plafond Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Alleen spuitwerk latex
woensdag 23 januari 2019

Damwand plaatsen aan slipway

Voor op ons werfje in zijn wij op zoek naar een bedrijf die een stuk stalen damwand aan onze slipway kan vernieuwen. De afmetingen zijn ongeveer 32 meter in lengte. Het water is aan het diepste punt ongeveer 2 meter diep. Er is momenteel een soort van damwand aanwezig maar die is nergens recht. In de bijlage een schets van het scenario.
woensdag 23 januari 2019

Mantelbuizen aanleggen voor gas

Voor een nieuwe gasleiding moeten wij een mantelbuis voor gas aanleggen. Dit hebben we laten doen, maar de buis zit niet goed, het uiteinde staat niet haaks. We hebben op zeer korte termijn iemand nodig die kan zorgen dat de buis goed komt te liggen.
woensdag 23 januari 2019

Erker voorkant realiseren

We willen een erker van 3 bij 1,5 laten plaatsen aan de voorkant (vergunning graag door jullie te regelen). Er moet een keuken in geplaatst worden, dus de erker moet op basis daarvan geplaatst worden (slimmigheidjes, vooruit denken). De keuken wordt uiteraard door iemand anders geplaatst.
woensdag 23 januari 2019

Dakopbouw platdak

Graag willen wij de mogelijkheden weten voor het plaatsen van een opbouw van 30 m2 op een plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en 2 slaapkamers gerealiseerd. De elektra, verwarming en water dient te worden door getrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Verder willen wij graag 2 draai kiepramen van kunststof en eventueel 2 ramen aan de achterzijde. Er is nog geen vergunning aangevraagd.
woensdag 23 januari 2019

Tuin vrijmaken van gazon en lage beplanting

Gedeelte tuin vrij maken van gazon en lage beplanting en grond afvoeren tbv bouw tuinhuis. Oppervlakte ca 35m2. Betreft tuincomplex, kan helaas niet met de auto vóór de tuin parkeren.
dinsdag 22 januari 2019

Infrezen kookplaat in composiet aanrechtblad

Ik heb een Kwartscomposiet aanrechtblad en ik wil de kookplaat infrezen in het aanrechtblad.
dinsdag 22 januari 2019

Twee Lundia Thomas stompe binnendeuren afhangen

Ik wil graag twee stompe deuren van het type Lundia Thomas laten afhangen in hardhouten kozijnen. Scharnieren en beslag zitten er al bij.
dinsdag 22 januari 2019

Leiding schema in keuken uitvoeren

leiding schema dat is afgegeven door de KeukenConcurrent uitvoeren en als de keuken is geplaatst deze ook aansluiten. Ik zal het leiding advies mailen na telefonisch contact met een geïnteresseerde vakman of -vrouw
dinsdag 22 januari 2019

Fietsenhok voor de woning maken

Hallo wij hebben een patio gekocht en willen graag een fietsenhok laten maken in de voortuin! Die vorige week bestraat is!
dinsdag 22 januari 2019

Inbouw Afzuigkap repareren

Afzuigkap werkt niet meer maakt brommende geluid. Kan iemand dit voor mij repareren? Type = bauknecht dnhi3690sg
dinsdag 22 januari 2019

Casco dakopbouw

Een dakopbouw op bestaand dak van 35m2 voor het realiseren van een extra slaapkamer en badkamer. Vergunning is niet nodig.
dinsdag 22 januari 2019

Binnen huis schilderen

Woonkamer muur 3 slaapkamer muren Deuren Kozijnen Plafonds texen
dinsdag 22 januari 2019

Plaatsen van laadmodule

Ik ga vanaf volgende week elektrisch rijden. Wij zitten nu op de laadmodule te wachten. Deze komt aan de buitenmuur. Kabel ca. 6 meter. De New Motion Advance laad module is ook nog uitgerust met een Dynamic balancing home unit. Hiervoor moet volgens mij een speciale kabel worden geïnstalleerd. Graag wil ik een offerte voor installatie van de laad module en aansluiting in de stoppenkast.
dinsdag 22 januari 2019

Buitenmuren isoleren

We hebben twee huizen die aan elkaar zitten met steende muren deze willen we vanaf buiten isoleren en voor zien van witte verf(crêpi) we zijn momenteel nog aan het bouwen we willen ook het een en ander zelf doen. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien

Partners

Partners van Casius