Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij onze vakbedrijven:

maandag 18 december 2017

Keuken en bijkeuken vloer betegelen

De vloer in de keuken en bijkeuken betegelen met waarschijnlijk 30x60cm rechthoekige tegels. ( zijn nog niet gekocht). We halen zelf de oude tegels eruit! Zal waarschijnlijk nog wel geegaliseerd moeten worden. Het gaat om 13. 5 m2.
maandag 18 december 2017

Asbest golfplaten vervangen door nieuwe golfplaten

Asbest golfplaten verwijderen van bedrijfsruimte en aanbrengen nieuwe golfplaten. Het betreft 128 platen van 1. 53x1. 10, 16 sets golf scharniernok en 2 sets scharnierende topgevelstukken. Incl. Aanbrengen 32 m1 vogelschroot. Geschatte oppervlakte ca. 250 m2. De onderliggende ruimte is een houten zolder. Pand is zowel aan de voor als achterzijde goed bereikbaar voor verreik machine. Start werkzaamheden voorjaar 2018.
maandag 18 december 2017

Plafond vlakmaken plus schuurwerk

Ons plafond bestaat uit betonplaten van 120 cm breed en daarop zit spuitwerk. We hebben een tussenstand weggehaald daar zit alleen beton. We willen van de V-groef af en met een afwerking van schuurwerk. Het is ongeveer 21m2. Er moet gestuct worden tot de schuifdeurenkast die blijft zitten! Plafond Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Schuurwerk (vlammen)
maandag 18 december 2017

Radiator plaatsen

Radiator in slaapkamer laten plaatsen
maandag 18 december 2017

Dakpannen recht leggen

Er liggen diverse dakpannen scheef. Het betreft een schuin dak, pannen liggen boven een dakkapel. +/- 1m2.
maandag 18 december 2017

Badkamer seniorenproof maken

Ik wil de badkamer renoveren naar een senior proof badkamer met lage instap
maandag 18 december 2017

Zijkant woning uitbouwen

Wij willen een vergunningsvrije uitbouw realiseren van 4 meter diep en 4. 4 meter breed. Beide maten zijn binnenmaten. We namen aan dat de vergunningsvrije maten binnen maten waren.
maandag 18 december 2017

Dakgoot repareren-vernieuwen

Goedenmorgen, Ik zou graag willen weten wat het kost om een dakgoot te repareren-vernieuwen afmeting is 2x 6 meter (voorkant 6 meter en achter 6 meter. Op de lasnaden zitten scheuren
maandag 18 december 2017

Bitumendak carport

Graag ontvang ik offerte voor het vervangen van bitumen op platdak van carport. Er zit een lichtkoepel op van ongeveer 1m2. Het betreft ongeveer 25m2 in totaal
maandag 18 december 2017

Uitbouw, houten vloer en draagmuur slopen

Ik wil graag een uitbouw laten slopen van 2 bij 2. 5 en een houtenbalken vloer uit de woonkamer laten halen. Hierbij zal er ook een draagmuur weg moeten, zeer waarschijnlijk. De uitbouw wil ik vervangen voor een volledige uitbouw over de breedte van de woning 6 meter bij 2. 5 meter diep. Hiervoor is zeer waarschijnlijk een draagbalk nodig. De houtenbalken vloer wil ik vervangen voor een betonvloer en cementdekvloer waar vervolgens vloer verwarming op gaat. Over de volledige oppervlakte van de begane grond a 6m bij 8m. Mogelijk dat er ook nog wat kleine projectjes gesloopt moeten worden zoals een oude keuken of een badkamer. Zie ook de (oude) link op Funda van de woning Piet Heinlaan 7 oegstgeest. Op Funda nog niet aangegeven maar wel al gekocht. Hier zijn ook uitgebreid foto's en plattegronden te zien. Piet-heinlaan-7/
maandag 18 december 2017

Hele huis met pleisterwerk stucen

Hele huis stuccen wanden Vierkante meter: 270 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Dakpannen vervangen (aan de rand)

Er moet schilderwerk plaatsvinden aan de kap (overstekend deel) maar an moeten eerst dakpannen worden vervangen.
maandag 18 december 2017

Huis Haarlem

Wij hebben een huisgekocht in haarlem uit 1926. 2 kamer boven van ongeveer 22 vierkante meter moet gestukt worden, zo ook het plafon in deze kamer. Daarbij moet de overloop en het trappenhuis gestukt worden. Wanden Vierkante meter: 200 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 45 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Stucen

Wanden Vierkante meter: 500 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 18 december 2017

Pelgrim bambino (gaskachel) laten controleren.

Ik wil graag mijn pelgrim bambino (gaskachel) laten controleren. Er is niet iets specifiek kapot, wij willen graag schade voorkomen.
maandag 18 december 2017

Herstel plafond

Plafond (100 jaar oud) ca 3,5 x 10 m met ornamenten. Plekjes en scheurtjes repareren en schilderen.
maandag 18 december 2017

Waterdichte stuclaag in de badkamer aanbrengen

Wij willen graag de badkamervloeren en wanden afwerken met een waterdichte stuclaag. Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Gipsplaten 60 cm Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc Vloeren afplakken Vierkante meter: 10
maandag 18 december 2017

Laminaatvloer leggen

Wegens waterschade moet de vloer in mijn appartement vervangen worden. Het gaat om de slaapkamer, hal en woonkamer met een oppervlakte van ongeveer 33 m2. Zie bijgevoegde bouwtekening. In de keuken, toilet en douche liggen tegels en deze zijn bereikbaar met een opstapje. Er zijn dus geen moeilijkheden in de overgangen van deze vloeren. Graag zou ik willen weten het kost als de ondervloer, laminaatvloer en plinten gelegd worden. Mogelijk kan het in twee keer gedaan worden zodat ik de meubels uit de ene ruimte kan verwijderen en de dag erna kan zorgen dat de andere ruimte leeg is. Ik verwacht dat in de woonkamer de huidige ondervloer voor het grootste deel kan blijven liggen, omdat het daar niet nat is geweest.
maandag 18 december 2017

Nieuwe dak

Daklekage opsporen en of kompleet nieuwe dak het is plus/min 100 m2
maandag 18 december 2017

Dad van overkapping naast de schuur lekt

Daklekkage repareren
maandag 18 december 2017

Laminaat vloertje slopen

Kasper Wij zitten met een klant in amsterdam die waterschade heeft, morgen middag willen we graag bouwdrogers plaatsen, maar hebben zelf geen mankracht beschikbaar voor sloopwerk 40 m2 laminaat en 50 m2 parketvloertje. Zou dit iets voor jullie zijn? Ik hoor graag
maandag 18 december 2017

Drainage reinigen

2 Drainage slangen reinigen 1ste 50 mtr naar de sloot 2de 12 mtr in de kruipruimte
maandag 18 december 2017

Kast in elkaar zetten

Ik heb een kast gekocht van. Met een schuifdeur. En wil deze graag in elkaar laten zetten Zie de foto voor de afmetingen.
maandag 18 december 2017

Nieuwbouw woning stucen

Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht muren worden behangklaar opgeleverd. Willen de muren glad hebben ongeveer 350 m2. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Stucen

Muren stucen hele huis +- 350 m2 nieuwbouw huis wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Stucen

Muren stucen nieuwbouw. Wordt behangklaar opgeleverd. Wanden Vierkante meter: 350 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouwwoning stucen wanden + plafonds en wit spuiten

Wanden Vierkante meter: 415 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex plafond Vierkante meter: 135 Huidige ondergrond: Spackspuitwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 18 december 2017

Zie beschrijving

Voor onze nieuwe woning in Bergen op Zoom welke in eind maart/ begin april 2018 zal worden opgeleverd zijn we nog op zoek naar een vakman die onze woning kan spuiten met spack. Dit betreft de begane grond, de 1e verdieping en de zolder/wasruimte. In totaal betreft het ongeveer zo\'n 100m2, exacte afmetingen nog nader te bepalen. Op de beneden verdieping willen wij misschien naast wit ook een oppervlakte met een kleur laten spuiten. Graag ontvangen wij de mogelijkheden en indien er meer informatie benodigd is ook. Met vriendelijke groet, Danny Dos Anjos wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouwwoning, kalkzandsteen sausklaar afwerken

Ik bouw een nieuwbouwhuis in eigen beheer. Ik wil graag een prijsindicatie. Niet-dragende binnenmuren van gipsplaten en plafond moeten ook sausklaar worden. Wanden Vierkante meter: 450 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Gietvloer in een winkel aanbrengen

Ik wil een offerte voor de winkel die ik heb gekocht. Er moet een gietvloer aangebracht worden over een oppervlakte van 100 m2. Het moet wel gevlamd worden met twee kleuren.
maandag 18 december 2017

Stadsverwarming repareren

Mijn stadverwarming blijft maar branden ook al staat de thermostaat op 12 graden. Het wordt hier dus snikheet in de kamer. Svp spoedreparatie
maandag 18 december 2017

Afwerken wanden nieuwbouw woning

Wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 18 december 2017

Woonkamer bestaande bouw

We hebben een woning gekocht uit 2002. Alle wanden hebben we behangvrij gemaakt en de woonkamer wanden zijn glad beton. De woonkamerwand is 12,5 m2. Daarnaast hebben we nog meerdere betonnen wanden die afgewerkt dienen te worden mits de prijs aantrekkelijk is. (Dit is meer dan 50m2) wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Havenhus

Wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 130 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouw woning spackspuiten

Wij hebben in schoonhoven een nieuwbouw huis gekocht. Die tweede/derde kwartaal opgeleverd wordt. Wij zijn ons alvast aan het verdiepen in wat we met de muren moeten. Dus vragen we bij deze een offerte aan. Ik weet niet precies hoeveel vierkante meter het is. Dat is te zien in de tekening. Vriendelijke groet jolanda van der horst p.s. de datum en vierkante meters zijn dus een schatting wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
maandag 18 december 2017

Hoef & Haag - Brenninkmeijer benedenverdieping

Muren glad stuccen en sauzen. Plafond ook incl joodse plint (42 meter). Bij keuken ook stuc, waar gasfornuis ook zit. Misschien speciale verf? Er komt ook een haard waar joodseplint omheen moet komen. Zit in aantal meters opgenomen. We verwachten oplevering 1 mei. Wanden Vierkante meter: 80 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 65 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Dijkwoning isoleren en afwerken

Het is een dijkwoning welke onder de grond geisoleerd dient te worden (Isolatie materiaal is reeds aanwezig) en daarbij tevens een drukwater lek gedempt dient te worden. Voor de uiterlijke verandering zijn wij nog in afwachting van de vergunning buitenwerk Vierkante meter: 110 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
maandag 18 december 2017

Muur

Wanden Vierkante meter: 20 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Stucwerk in de uitbouw aanbrengen

Nieuwe uitbouw van 15m2 met daarbij de rest van de benedenverdieping bijna alle muren en plafon wanden Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouw stucen

Alle wanden geheel glad en strak! Wanden Vierkante meter: 280 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Doucheruimte

Drie wanden plus vloer, zijn nu betegeld, kan e.v.t. verwijderd worden. Afmeting 1. 4x2. 50 m (2 maal) 1x2. 50 m. En vloer, 1. 4x1m met doucheput. Wanden Vierkante meter: 15 Huidige ondergrond: Giboblokken Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
maandag 18 december 2017

Spackspuiten

Nieuwbouw spackspuiten wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
maandag 18 december 2017

Sausklaar maken wanden nieuwbouwwoning

Nieuwbouw huis van behangklaar naar sausklaar laten stucen . Oppervlakte circa 220m2 . Buitenmuren zijn gestort beton . Binnenmuren zijn gasbeton . Wanden Vierkante meter: 220 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex
maandag 18 december 2017

Stucen woonkamer

We hebben een woning gekocht uit 2002. Alle wanden zijn kaalgemaakt. Meerendeel is kaal vlak beton en enkele wanden zijn gips. Het betreft hier muren zonder ramen. We willen beginnen met de woonkamermuur en indien de prijs aantrekkelijk is willen we meerdere wanden laten doen. Wanden Vierkante meter: 25 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Buitengevel isoleren en stucen

Muren buiten zijde isoleren met platen / schuim of dergelijk en strak stucen buitenwerk Vierkante meter: 150 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen
maandag 18 december 2017

Douchewand

We zijn de badkamer aan het vernieuwen en willen in de douche een beton look1 wanden Vierkante meter: 10 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: marmerpleisters, pandomo, betonlooks, leemstuc
maandag 18 december 2017

Wanden in een pand stucen

Wij zijn bezig om een nieuwe zaak te starten en willen graag strakke muren wanden Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Metselwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouw spackspuiten

Spackspuiten wanden Vierkante meter: 55 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Spackspuitwerk (korrel)
maandag 18 december 2017

Nieuwbouw woning stucen en witten

Vrijblijvende offerte voor Nieuwbouw woning glad stucwerk en gewit Hoeken voorzien van krimpgaas ( is nog geen opdracht) wanden Vierkante meter: 90 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) plafond Vierkante meter: 100 Huidige ondergrond: Behang Klaar Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)
maandag 18 december 2017

Lekkage vochtschade

Door lekkage heb ik twee grote vochtplekken in mijn kast (hout). Graag zou ik deze willen herstellen. Hartelijk dank.

Partners

Partners van Casius

In de kijker