Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Noordwijk

Laadpaal installeren - Verwarming - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Laadpaal installeren

De laadpaal zou aan de buitenmuur moeten komen aan de voorkant van het huis. Aan de voorkant zit ook de meterkast. Vanuit de meterkast zou via de kruipruimte een kabel getrokken kunnen worden die naar buiten geleid kan worden er zal geen graafwerk nodig zijn afstand kabel van meterkast naar laadpaal is ongeveer 5 meter zijn.


Loodgieter / installateur Voorhout

Offertes voor verwarming in Noordwijk aanvragen

Recente aanvragen uit Noordwijk

zaterdag 19 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Verwarmen van een woonkamer Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Sassenheim
donderdag 10 augustus 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Vloerverwarming plaatsen 53m2 27beneden 26boven cv aanwezig Welke aanpassingen moeten gebeuren?: Vloerverwarming plaatsen Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: CV-installatie aanpassen / uitbreiden Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Voorhout
maandag 19 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Voorhout
donderdag 08 juni 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Ik zou graag een advies willen hebben om vloerverwarming als hoofdverwarming te kunnen gebruiken en de huidige radiatoren niet meer te gebruiken. Er zit in de kruipruimte al isolatie. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 50 en 100 m²


CV en verwarming Noordwijkerhout
donderdag 01 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

2x een split airco installeren in woonkamer en serre. Deze units moeten ook kunnen verwarmen op koude dagen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Noordwijkerhout
donderdag 01 juni 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Voor onze slaapkamer ben ik opzoek naar een airco Ik heb geen idee welk type voor ons het beste zou zijn. Graag uw advies. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 1 ruimte Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Ik wil graag advies


CV en verwarming Voorhout
woensdag 31 mei 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 3 of meer ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Voorhout
woensdag 10 mei 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

Wij zijn verhuisd naar een huis met een airco en nu zijn wij opzoek naar iemand die voor ons de airco kan controleren en onderhouden en kan bijvullen indien dat nodig is. En als het mogelijk is een onderhoudscontract. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud


CV en verwarming Noordwijkerhout
maandag 13 februari 2023

Cv-ketel onderhouden

Het hele blok is opzoek naar een gecertificeerde vakman die de jaarlijkse keuring kan doen. Het gaat om 15 woningen. Alle woningen hebben een Remeha ketel.


CV en verwarming Noordwijkerhout
maandag 19 september 2022

Extra zonnepanelen op het schuine dak installeren

Zoek een vakman die zonnepanelen kan installeren op het schuine dak, er liggen al 12 panelen op. Wij zouden hier nu graag extra zonnepanelen bij willen plaatsen. Wij zaten te denken aan zo'n 12 extra panelen.


CV en verwarming Sassenheim
maandag 12 september 2022

Zonnepanelen plaatsen

Zoek een vakman om 4 of 5 panelen te plaatsen op het schuine ZW dak en 4 panelen te vervangen op het Z platte dak Hebben een verbruik van 2 personen.


CV en verwarming Sassenheim
maandag 05 september 2022

Cv-ketel nalopen/onderhoudsbeurt

We willen de CV-ketel in eerste instantie laten controleren en een onderhoudsbeurt geven. De ketel dateert uit 2005.


CV en verwarming Sassenheim
maandag 22 augustus 2022

Warmtepomp installeren (lucht-lucht)

Ik ben in geïnteresseerd in een warmtepomp. Nu zoek ik een vakman die mij alle informatie kan verstrekken met de bijbehoren offertes. Ik dacht zelf aan een lucht-lucht warmtepomp.


CV en verwarming Voorhout
maandag 22 augustus 2022

Aanschaf en aanleg hybride warmtepomp

Wij willen graag een hybride warmtepomp aanschaffen en laten aanleggen en aansluiten op onze binnenkort aan te leggen zonnepanelen. Hierbij is rekening te houden met vloerverwarming en radiatoren op de 1e en 2e verdieping. De hybride warmtepomp zou moeten fungeren als airco waarbij de af te voeren warmte in de zomer afgegeven moet worden aan de het zwembad ter opwarming van het water (circa 25m3 water)


CV en verwarming Voorhout
maandag 22 augustus 2022

10 zonnepanelen installeren

Ik wil graag zonnepanelen laten installeren. Ik denk er ongeveer 10 nodig te hebben. Ons jaarverbruik is ongeveer 5.000 kWh. Er komt ook al een hybride warmtepomp bij in de toekomst.


CV en verwarming Voorhout
Offertes aanvragen