Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Verwarmingsinstallateur Almelo

Vloerverwarming installeren - Verwarming - Almelo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerverwarming installeren

Ik woon in een oude woonboerderij. De muren zijn enkel en half steens. In het verleden is er beton gestort. Er zit 10 cm isolatie aan de onderzijde maar niet aan de randen van het gestorte beton. Gaat om 70 m2 Er is een warmtelek aan de randen van de vloer. Hoeveel is dat? En welk vermogen heb ik extra nodig om deze lek te compenseren. Werkzaamheden zijn: frezen, plaatsen en warmtepomp met goede isolatie van leidingen ca 20m verderop plaatsen. \ Badkamer is een elektrische vloerverwarming optioneel


Loodgieter / installateur Den Ham

Offertes voor verwarming in Almelo aanvragen

Recente aanvragen uit Almelo

maandag 11 september 2023

Airconditioning onderhouden of repareren

Binnen wand airco met buiten unit nakijken Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco onderhoud


CV en verwarming Nijverdal
maandag 14 augustus 2023

Airconditioning installeren of vervangen (particulier)

Voor de slaapkamer (2kw) en zolder (3,5 kw) willen we een stille airco die ook verwarmd. Buitenunit kan tegen de zijmuur. Hier kun je makkelijk bijkomen. Waar moet de airco worden geïnstalleerd?: In een woning / appartement (particulier) Naar welke airco dienst ben je op zoek?: Airco plaatsen In hoeveel ruimtes wil je airconditioning laten installeren?: 2 ruimtes Welk type airconditioning wil je laten installeren?: Vaste airco met buitenunit (split-airco)


CV en verwarming Hasselt
vrijdag 04 augustus 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

De woonkamer/keuken voorzien van vloerverwarming. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante meter. Het moet dan worden aangebracht op een vloer die deels van hout en deels van beton is gemaakt. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Almelo
maandag 24 juli 2023

Plaatsen nieuwe buis rookkanaal

Wij zijn in het bezit van een huis met een prachtige openhaard. Jammer genoeg is na de aankoop geconstateerd dat het rookkanaal niet voldoet en daardoor de haard niet gebruikt kan worden. Het kanaal is namelijk beschadigd (er bevindt zich een breuk in de bestaande buis op 1 meter hoogte)en bestaat volledig uit asbest. Daarom zijn wij opzoek naar een bedrijf dat een (flexibele) buis kan aanbrengen zodat wij van de winter onze haard kunnen laten branden. Onderstaand enkele gegevens die van nut zijn: Lengte rookkanaal: 6 meter Diameter huidig rookkanaal: +/_ 18 cm * het huidige rookkanaal loopt in een rechte lijn naar boven.


CV en verwarming Vroomshoop
dinsdag 20 juni 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Moet later wel op de warmtepomp kunnen. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Vriezenveen
donderdag 08 juni 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Enter
zondag 23 april 2023

Watergedragen vloerverwarming installeren of vervangen

Infrezen en aanbrengen vloerverwarming in bestaande keuken met systeemvloer (deel PS) en kruipruimte. Bedoeling is vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. Tevens advies over wat beste opties zijn gezien bestaande situatie. In welk type vloerverwarming heb je interesse?: Traditionele vloerverwarming (watervoerend), Vloerverwarming infrezen Wat is de oppervlakte van de vloer?: Tussen 10 en 50 m²


CV en verwarming Nijverdal
maandag 23 januari 2023

Cv-ketel onderhouden of repareren

Onderhoud / Service aan mijn ketel verlenen Naar welke cv-ketel dienst ben je op zoek?: Cv-ketel onderhouden of repareren Wat is het merk van je huidige cv-ketel?: Anders/weet ik niet Huidige cv-ketel:: Weet ik niet Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


CV en verwarming Almelo
maandag 02 januari 2023

Zonnepanelen installeren

Ik wil graag zonnepanelen leggen. Het gaat om ongeveer 14 panelen denk ik, wij verbruiken ongeveer 5.000 kWh per jaar. Ik wil informatie over wat de beste locatie is om de zonnepanelen te leggen. Het gaat om een dak met een helling.


CV en verwarming Rijssen
maandag 02 januari 2023

Zonnepanelen installeren

Ik wil graag zonnepanelen laten installeren. Het gaat om een jaarlijks stroomverbruik van 4.000 - 6.000 kWh. Ik wil twaalf panelen. Mijn dat licht op het zuid-westen, het is een plat dak.


CV en verwarming Rijssen
dinsdag 27 december 2022

Cv-ketel onderhouden

Ik zoek een vakman die voor mij mijn Remeha cv ketel kan onderhouden. Betreft een reguliere servicebeurt, verder niks bijzonders. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


CV en verwarming Wierden
maandag 26 december 2022

Airco's installeren

2 of 3 Multi split units plaatsen, buitenunit kan op dak van garage. Begane grond: keuken/woonkamer 1e verdieping: 3 kamers en badkamer Zolder. Binnenunits in keuken of woonkamer en overloop 1e verdieping. Graag advies.


CV en verwarming Bergentheim
maandag 26 december 2022

Vloerverwarming installeren (~42m2)

Ik heb een woonkamer van 35m2 en een gang van 7m2. Deze worden voorzien van een schuimstofvloer. Ik zou hier graag een vloerverwarming willen hebben Kunt mij een prijsopgave bieden.


CV en verwarming Wierden
dinsdag 13 december 2022

Vloerverwarming aanleggen (~165m2)

Ik zoek een partij voor de aanleg van een vloerverwarming. Het betreft een monumentaal pand. Traditioneel geniet de voorkeur, maar weet niet of de balkconstructie sterk genoeg is hiervoor. Daarom is infrarood verwarming een optie. Betreft aanleg gehele woning 165 m2, verdeeld over 3 verdiepingen. Het bevat allemaal houten vloeren, behalve op de begane grond. Hier is het deels beton. De huidige vloer haal ik er zelf uit.


CV en verwarming Hasselt
donderdag 17 november 2022

2 laadpalen voorzien van loadbalancing + combineren met zonnepanelen

Het gaat om 2 laadpalen voorzien van loadbalancing. Deze moeten ook gecombineerd worden met de aanwezige zonnepanelen. Hier zoek ik een vakman voor.


CV en verwarming Harbrinkhoek
Offertes aanvragen